Ağlayakta gözden mi olak???

Saol tatlım sizede geçmiş olsun.. Duruşma geçmiş Allah güzel sonuçlar getirsn sonucunu inşAllah..

Valla lizim nasıl dayandım gel bana sor.. Şükür gitti dinliyorum bol bol.. Rabbim bir daha yaşatmasın

Limonu bende severim ama çok yemem

Mrb kizlar 2 gundue kv deydik giremedim nasilsiniz

Hoşgeldin canım nasılsın?

Ehh iste cnm yne esimle aramiz kotu

Twincan ben sana cevap yazmistim aslinda :26:
Lizim gunaydin.Evet ayni sorundan dolayi agrilar devam ediyor adet gelene kadar devam edicek sanirim Allah daha beterinden korusun
Kuzum görmemişim ya
Yeni hesap açtım yaa

Evet benayimm açtım artık bende alışamadım diye açtım
Kuzum ben ilcedeydim ya merkeze geldim gidiş geliş yapıyodum biliyosun çok şükür merkeze geldim..Allahima binlerce kez şükür
Bide minik gelse tam olacak ama bu ayda olmadı malesef
Kızlar nerde ya :44:

Kizlar butun ogleden sonra yine yattim ben mide bulantisi yemek yiyememeye bagli halsizlik sanirim biraz duzelene kadar eskisi kadar cokgelemeyecegim herkesi opuyorum gorusuruz kizlar

Herkese gunaydin olsunnn
Hava cok guzelll. Artik yaz geldi sanirsammm:)
Nasilsinizzz,bu aralar kuvvetli bi sessizlik hakim buradaa:26:

Kizlar butun ogleden sonra yine yattim ben mide bulantisi yemek yiyememeye bagli halsizlik sanirim biraz duzelene kadar eskisi kadar cokgelemeyecegim herkesi opuyorum gorusuruz kizlar

Mide bulantisi olunca elin ayagin bosaliyor ztn yatsan yatilmiyor otursan yine tadin olmuyorrr. Allahim sifa versinnn insallahh seninde 10. Haftana gelmeden biter cnm. Bu zencefil kaynatma olayini dene ama sosyos. O cok etkiliii.

Selamlar herkeseee
Sosyalim gecmis olsunn aysenin onerilerini dinle kizz tecrube konusuyor
Aysemm

Selammmm

Biz öğlen çıktık biraz hava almaya ama ben çok öksürüyorum sinir oluyorum.. Susmak bilmiyorum..

Sosyalim Allah yardımcın olsun.. Çok zor bi durum.. Söyleyecek bişi bulamıyorum..

Bu arada funda sanırım benden ötürü girmiyo.. Eğer öyleyse ki öyle olduğunu artık düşünmeye başladım.
Üzüldüm gerçekten.. Ben onun tavrına üzüldüğüm kırıldığım beklemediğim için açıklama yaptım ama o beni genede anlamadı anlaşılan (
Benden ötürü bi kusur olduysada özür dilerim..

Mrb cnm ne olduki ben anlamadim:44:

Hoşgeldin canım..

Bi kaç sayfa önce okuyabilmen mümkünse eğer..
Bana göre büyütülecek bişi değil ama bilmiyorum.. Neysee

Yok cnm buyutulecek fundosunda o yuzden girmedigini sanmiyorum baksana hicbirimiz girmiyoruz bahar gelince herkes disariya cikiyor yada temizlik yapiyordur bende merkeze geldim gezdim gun boyu

Yok cnm buyutulecek fundosunda o yuzden girmedigini sanmiyorum baksana hicbirimiz girmiyoruz bahar gelince herkes disariya cikiyor yada temizlik yapiyordur bende merkeze geldim gezdim gun boyu

İnşAllah öyledir..
Hava gerçekten çok güzel.. En iyisini yapmışsın.. Bu güzel havalardan yararlanmak lazım..

Bizde karılı kocalı hastayız bi deniz havası aldık geldik çok durmadık esiyodu biraz..

Evet cok guzel cnm cicek tohumu aldim balkonuma koycam eve gidince ekicemgecmis olsun neyiniz var

Son düzenleme:
Evet cok guzel cnm cicek tohumu aldim balkonuma koycam eve gidince ekicemgecmis olsun neyiniz var

Üşütmüşüz, grip ve öksürek kaldı oda geçecek inşAllah..

Severim bende çiçek falan. Güya yeşillik dikecektim bende yalan oldu (

Kızlarr nasılsınız
Benosum kuzum iyi olmadin mi hala nazar degdi size yaa
Fundosum da yok
Sosyal de zaten mide bulantilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…