günaydın kızlar hoşgeldiniz
benayım daha yeni mi geçti baş ağrın nasıl dayandın onca günAllah sabırlar ve sağlık versin canım. limonun çare olmadığı dert yokki. benimde canım çok istiyor ama sonra reflüyle uğraşıyorum artık kestim limonu. çok yorma kendini tekrar uğraşma ağrılarla sonra.
yelizcim sana ne oldu hala kanamadan dolayı olan ağrılar mı? takip edemedim heralde kaçırdım çekicekmisin böyle ağrıyı neden oluyomuş ki
Mrb kizlar 2 gundue kv deydik giremedim nasilsiniz
Saol tatlım sizede geçmiş olsun.. Duruşma geçmiş Allah güzel sonuçlar getirsn sonucunu inşAllah..
Valla lizim nasıl dayandım gel bana sor.. Şükür gitti dinliyorum bol bol.. Rabbim bir daha yaşatmasın
Limonu bende severim ama çok yemem
Hoşgeldin canım nasılsın?
Kuzum görmemişim yaTwincan ben sana cevap yazmistim aslinda :26:
Lizim gunaydin.Evet ayni sorundan dolayi agrilar devam ediyor adet gelene kadar devam edicek sanirim Allah daha beterinden korusun
Canım sanada çok geçmiş olsun.. Senin zaten nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.. Sonuçta ağrının küçüğü büyüğü olmaz insanın canı orda oluyo.. Rabbim tez zamanda şifa versin sana canım
Canım şifre değişikliği talebi ile giriş yaptım ben.. Öle denedin mi bilmiyorum ama.. Neyse hesap açmışsın yeni.. Geçen gördüm hatta bu aybike kim yaa beni falan tanıyı dedim meğer senmişsin
Tayin nereye canım inşAllah olur.
Fatmam geçmiş olsun.. Suya limonu sık iç canım benim öle geçti
Gunaydin kizlarrrrr
Kizlar butun ogleden sonra yine yattim ben mide bulantisi yemek yiyememeye bagli halsizlik sanirim biraz duzelene kadar eskisi kadar cokgelemeyecegim herkesi opuyorum gorusuruz kizlar
Selamlar herkeseee
Sosyalim gecmis olsunn aysenin onerilerini dinle kizz tecrube konusuyor
Aysemm
Selammmm
Biz öğlen çıktık biraz hava almaya ama ben çok öksürüyorum sinir oluyorum.. Susmak bilmiyorum..
Sosyalim Allah yardımcın olsun.. Çok zor bi durum.. Söyleyecek bişi bulamıyorum..
Bu arada funda sanırım benden ötürü girmiyo.. Eğer öyleyse ki öyle olduğunu artık düşünmeye başladım.
Üzüldüm gerçekten.. Ben onun tavrına üzüldüğüm kırıldığım beklemediğim için açıklama yaptım ama o beni genede anlamadı anlaşılan(
Benden ötürü bi kusur olduysada özür dilerim..
Mrb cnm ne olduki ben anlamadim:44:
Yelizimmmmsen nasil oldunn. Agrilar gecti mi cnmmm
Bugun herkes gezio heralde
Hoşgeldin canım..
Bi kaç sayfa önce okuyabilmen mümkünse eğer..
Bana göre büyütülecek bişi değil ama bilmiyorum.. Neysee
Yok cnm buyutulecek fundosunda o yuzden girmedigini sanmiyorum baksana hicbirimiz girmiyoruz bahar gelince herkes disariya cikiyor yada temizlik yapiyordur bende merkeze geldim gezdim gun boyu
İnşAllah öyledir..
Hava gerçekten çok güzel.. En iyisini yapmışsın.. Bu güzel havalardan yararlanmak lazım..
Bizde karılı kocalı hastayız bi deniz havası aldık geldik çok durmadık esiyodu biraz..
Evet cok guzel cnm cicek tohumu aldim balkonuma koycam eve gidince ekicemgecmis olsun neyiniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?