Kızlarr nasılsınız
Benosum kuzum iyi olmadin mi hala nazar degdi size yaa
Fundosum da yok
Sosyal de zaten mide bulantilari
Aynen bende merkezdeyim annemlerle geziyorum hava harika herkes disari cikiyoo ne guzel tamda piknik havasiCanlarımmmm evve yeni girdim ve hemen duş almalıyım yaarın sabahtan gezmeye gidiyoz
hepinizi çoook seviyorummm bu ara işler yoğunlaştı artık açıldı bizim sezon
sosyalimmmm inşallah biraz daha düzelmişsindirrr
benoşummm baş ağrının azalmasına çok sevindim öksürk inşallah benimki gibi uzun sürmez çok can sıkıcı bir aydan fazla oldu gıcık var gibi tıkanıyorum iki kelime konuşamıyorum kimseylle :*((
Hepiniz benim için çok değerlisiniz ve çok hassasız asıl ben seni kırdıysam çok özür dilerim canımmm
Aysemm yelizim lizom tvinim ezomm
Gunaydin cnm oksuruge pekmez bide annem bana hep yapardi cokda iyi geliyo zeytinyaginin icine bolca karabiber at bide azda limon sk bi tatli kasigi ic surekli yakar bogazini ama faydasi oluyor deneyin kizlar ben ciktimGünaydın kızlarrrr
Havalar güzelleşti iyice inşAllah soğuklar geri gelmez..
Fundamm aynı sen gibiyim konuşamıyorum dediğin gbi iki kelime..
Zencefilde yedim bal da ıhlamurda ne yapcaz şaşırdım
Benosum ınss geçer öksürüğün ya topik kendine gelsin bi yaaSaol kuzum hafta içine göre daha iyiyim şükür.. Öksürükte gittimiydi eski ben olucam
Seninde merkeze geçmene sevindim canım.. Darısıda inşAllah bebeğe.. Yeni başlangıçlar yeni umutlar demek
Bana bi yardim edin gunlerdir kusuyorum bogazimdan 1 damla su bile gecmiyor cildiracagim ne yapayim kizlar artik kan kusuyorum
Bana bi yardim edin gunlerdir kusuyorum bogazimdan 1 damla su bile gecmiyor cildiracagim ne yapayim kizlar artik kan kusuyorum
Canim benim cok gecmis olsunn. 9. Haftamda bulantilarim zirve yapmisti. Ne yesem cikariodum.ama birseylerin midene girmesi bile yetermis sosyalim. Ben sabahlari limon yiyordum. Sonra elma,patates haslamasi. Arada tuzlu cubuklarBana bi yardim edin gunlerdir kusuyorum bogazimdan 1 damla su bile gecmiyor cildiracagim ne yapayim kizlar artik kan kusuyorum
Canim benim cok gecmis olsunn. 9. Haftamda bulantilarim zirve yapmisti. Ne yesem cikariodum.ama birseylerin midene girmesi bile yetermis sosyalim. Ben sabahlari limon yiyordum. Sonra elma,patates haslamasi. Arada tuzlu cubuklarama bunlarda midede kalmiyordu tabi sen kusacagini bilsende ye. Mide bos kalinca daha kotu oluyor. Hele geceleri 3 tane elma yiyordum sabah uyanir uyanmaz hepsi cikiodu tabi. Allah kolaylik versin,insallah uzun surmezz. Bi sabah uyanacaksin ve bulantilar bi anda kesilecek. Ins o gun cabuk gelir. Birde arada ayvada yiyordum. Leblebide iyi gelio. Kizlar yazmis ztn. Yine aklima gelince yazarim cnm.
Benoss sanada gecmis olsunn. Bugunleriniz gececekk.sonra hatirlamayacaksiniz bile:) simdi bol bol dinleninn
Fundosss bugun gezmelerdee. Iyi gezmeler sekerr
Yelizimmm sende daha iyisindir insallahh
Twin cok sevindim hayirli olsunn canimmmm
Kizlar ben kusmaya devam ediyorum bakalim nasil olacak yarin izin alacagim is yerinde gecmez bu bulanti
Kizlar ben kusmaya devam ediyorum bakalim nasil olacak yarin izin alacagim is yerinde gecmez bu bulanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?