Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlarr nasılsınız
Benosum kuzum iyi olmadin mi hala nazar degdi size yaa
Fundosum da yok
Sosyal de zaten mide bulantilari

Saol kuzum hafta içine göre daha iyiyim şükür.. Öksürükte gittimiydi eski ben olucam

Seninde merkeze geçmene sevindim canım.. Darısıda inşAllah bebeğe.. Yeni başlangıçlar yeni umutlar demek

Canlarımmmm evve yeni girdim ve hemen duş almalıyım yaarın sabahtan gezmeye gidiyoz
hepinizi çoook seviyorummm bu ara işler yoğunlaştı artık açıldı bizim sezon
sosyalimmmm inşallah biraz daha düzelmişsindirrr
benoşummm baş ağrının azalmasına çok sevindim öksürk inşallah benimki gibi uzun sürmez çok can sıkıcı bir aydan fazla oldu gıcık var gibi tıkanıyorum iki kelime konuşamıyorum kimseylle :*((
Hepiniz benim için çok değerlisiniz ve çok hassasız asıl ben seni kırdıysam çok özür dilerim canımmm
Aysemm yelizim lizom tvinim ezomm

Günaydın kızlarrrr

Havalar güzelleşti iyice inşAllah soğuklar geri gelmez..

Fundamm aynı sen gibiyim konuşamıyorum dediğin gbi iki kelime..
Zencefilde yedim bal da ıhlamurda ne yapcaz şaşırdım

Aynen bende merkezdeyim annemlerle geziyorum hava harika herkes disari cikiyoo ne guzel tamda piknik havasi
Gunaydin cnm oksuruge pekmez bide annem bana hep yapardi cokda iyi geliyo zeytinyaginin icine bolca karabiber at bide azda limon sk bi tatli kasigi ic surekli yakar bogazini ama faydasi oluyor deneyin kizlar ben ciktim

Bana bi yardim edin gunlerdir kusuyorum bogazimdan 1 damla su bile gecmiyor cildiracagim ne yapayim kizlar artik kan kusuyorum

Saol kuzum hafta içine göre daha iyiyim şükür.. Öksürükte gittimiydi eski ben olucam

Seninde merkeze geçmene sevindim canım.. Darısıda inşAllah bebeğe.. Yeni başlangıçlar yeni umutlar demek
Benosum ınss geçer öksürüğün ya topik kendine gelsin bi yaa

Bana bi yardim edin gunlerdir kusuyorum bogazimdan 1 damla su bile gecmiyor cildiracagim ne yapayim kizlar artik kan kusuyorum

Sosyalim kuzum benim yaaa Kıyamam sana canım herseyi denedin mi elma fln diodu lizim ..
Tuzlu kraker fln ye canım benim ya
Dr a söyledinmi tatlim of bak çok üzüldüm okuyunca.

Ayy canım benim yaaa çok üzüldümm ((

Valla hiç bişi bilmiyorum bu konuda.. Sadece duyduklarımı paylaşıyorum beyaz leblebi iyi gelirmiş canım.. Annemde bana sarı leblebi demişti bunları bi dene belki iyi gelir (

Rabbim yar ve yardımcın olsun.. Gerçekten çok zor bir durum

Kizlar elmayi denedim krakeri denedim midemde kalmiyor ki su bile icemiyorum leblebiyi aldirayim benimkine dr a gidemedim ki malum hafta somu acile gitsem serum verip gonderecekler

Canim benim cok gecmis olsunn. 9. Haftamda bulantilarim zirve yapmisti. Ne yesem cikariodum.ama birseylerin midene girmesi bile yetermis sosyalim. Ben sabahlari limon yiyordum. Sonra elma,patates haslamasi. Arada tuzlu cubuklar ama bunlarda midede kalmiyordu tabi sen kusacagini bilsende ye. Mide bos kalinca daha kotu oluyor. Hele geceleri 3 tane elma yiyordum sabah uyanir uyanmaz hepsi cikiodu tabi. Allah kolaylik versin,insallah uzun surmezz. Bi sabah uyanacaksin ve bulantilar bi anda kesilecek. Ins o gun cabuk gelir. Birde arada ayvada yiyordum. Leblebide iyi gelio. Kizlar yazmis ztn. Yine aklima gelince yazarim cnm.

Benoss sanada gecmis olsunn. Bugunleriniz gececekk.sonra hatirlamayacaksiniz bile:) simdi bol bol dinleninn

Fundosss bugun gezmelerdee. Iyi gezmeler sekerr

Yelizimmm sende daha iyisindir insallahh
Twin cok sevindim hayirli olsunn canimmmm

Yani hafta sonu doktora gitmek bana görede yarardan çok zarar..

Patates iyi gelir inşAllah.. Yeşillik iyi gelmez mi ki acaba sonuçta ot iyidir..
Patatesle de iyi gider canım. O değil iş yerinde de böle çekilmez ki Allah yardım etsin inşAllah olmazda çabuk geçer..

Ayşemm saol kuzum zaten bu konudaki örneğimiz sensin.. Çok şükür geçecek bi kalp atışını duyaydık bi nebze daha rahatlıycaz

Sağol kuzum binlerce kez şükür cnm

Sosyalimm cnm inş hemen geçer bulantilarin..

Bu arada ben bu ayda adet oldum söylemiştim ama belki okumamışsinizdir
Ne yapmam gerek bilmiyorum.

selam kızlar
hava güzel diye herbiriniz biyerlere kaçtınız dimiii, bende burda temizlik yemek ütü yapıyım
öldüm valla iki gündür belim kollarım tutmuyo artık. sırf kafam dağılsın dışarda gezenleri düşünüp kıskanmayım diye
bugün için ne hayallerim vardı amaaa tabiki yine eşimin izinler iptal
anlatın dışarısı nasıl
sosyoşum sende ayşe gibi olcan heralde ayyy inşallah hemencik geçer. yemek kokularından uzak dur bol bol temiz hava al dinlen canım.
benoşşş
ayşem göbüşün çıkmadı mı halaa ben çorabımı giyemiyorum artık
twincan yeni ay sana güzelmi güzel tombik şirin sağlıklı bebiş versın
funda kızz az gez bizede vakit ayır

Kizlar merhabaa
Herkes bi gelmis gitmiss
Ben de bugun icin birsuru plan yapmistimm dun aksamdan da ayarladikk.oglen tam
Hazirlik yaparken kapi caldii surprizz eşimin ailesii
Tabii biz de disari cikcaktik diyemedimm bide iki saat yemek çayy simdi gittiler
Neysee saglikolsunnn
Sosyal benoss bian once gecsin şu oksuruk ve bulanti hallerinizz allah sifa versin
Fundamm aysemm twinnimm lizimm hepinizi optumm

Kapıyı açan yazıp kaçıyo :))

Lizim ben dışarı çıkmadım canım sadece şimdi yemek yemek için gittik geldik o yüzden hava nasıldı bilmiyorum canım..

Twinim ben sana yorum yapmıştım yeni umutların olsun.. İnşAllah ta gelecek..

Yelizim boşver canım dediğin gibi sağlık olsun olan olmuş.. Gelmeselermiş iyiymiş ama olsun.. Nasılsa havalar güzel olur

Sosyalim sen nasıl oldun ?

Ayşem, fundamm :118:

Kizlar ben kusmaya devam ediyorum bakalim nasil olacak yarin izin alacagim is yerinde gecmez bu bulanti

Gunaydin canlarr.. dun misafirlerim vardiii. Onlarla gecti gunumuzzz.
Sosyosumm bulantilarin insallah uzun surmez. Sen boyle soyleyince aralik ayi gelio aklima. Allahim bol sifa versin. Ama ben elma yemesem daha kotu olurdum. Sen yanindan eksi elmayi ayirma.

Benoss sizde iyilestiniz miii. Bu ara hepimize birseyler oluyor. Bir an once toplariz insallahhh.

Fundamm fotolarini gordummm gezmissin guzel yerlerde

Lizoo benim karnim cok az cikti ama hala hamile oldugum belli olmuo:)ic karnim genismis bayaa:))

Twincimm hakkina hayirlisi olsun. Umutlar bitmio. Her ay yeni umutttt

Yelizim sen naptinnn. Agrilar tamamen bitmistir insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…