Ağlayakta gözden mi olak???

yaaa cok merak ediyorum göbüşünün fotosunu çekip bana özelden atsana
bizim kızlar kaçamak havalar biraz daha ısınsın in cin top oynayacak burda

Günaydınnnnnnnnn hatunlarrr
bende istiyommm fotooo bendeee çok merak ediyorum göbişiiiii

kız ayşeeee hani göbüş falan görmüyorum ben dümdüz nereye saklanmış senin paşa oyun istiyo canı heralde

Günaydınnnnnnnnn hatunlarrr
bende istiyommm fotooo bendeee çok merak ediyorum göbişiiiii

dedim yaa lizooo. kimse inanmio hamile oldugumaa tekmeleri olmasa bende inanmicam artik

gunaydinn fundammmmm sanadaa attimmm

sosyosss hosgeldinn nasil oldunn

Bana bi yardim edin gunlerdir kusuyorum bogazimdan 1 damla su bile gecmiyor cildiracagim ne yapayim kizlar artik kan kusuyorum

benoşş gerçekten insanı çok rahatsız ediyo bu öksürük yapıştı gitmiyor neler yedim neler içtim bi bilsenizzzz

ezo dediğini denemedim onuda bi yapim hele

sosyalimm kanmıııı off ya çok üzülüyorum vallahiş yaaa

twinim hayırlısı olsun yeni ay yeni umut inşallah nisan uğırlu gelir bizleree

lizommm ayşemmm yelizimmm

anammmm hiç belli değillll kız hamileee
lizommm ptesi gerginliği varr telaşlıydı burası geldimden beri şimdi sakinlendi biraz offf bizim iş çok b.ktan yaaa bi

anammmm hiç belli değillll kız hamileee
lizommm ptesi gerginliği varr telaşlıydı burası geldimden beri şimdi sakinlendi biraz offf bizim iş çok b.ktan yaaa bi

anneme cekmisim fundam. onunda 7. aydan sonra karni cikmiss. ahh bidee kiloda almasamm. 72 olmusummmm boyle gidersem 90 lara cikarim herhaldeee

kizlar bugun 2 de doktor randevum varr. cikinca yazarim hemen sizeee.

ayşemm şimdiden ağırlaşmaman çok iyi bişey daha rahat geçer 9 ayın

hee fundoş yaa sen başlardada diyodun beni burda bulamazsınız yakında diye
dün iyi gezdin ne güzel çıkmış fotolar

boylede organlarima baski yapio lizooo, buda pek iyi degil aslinda. neysee saglikli olsunda dogurana kadar her sekilde cekicez zatenn

anneme cekmisim fundam. onunda 7. aydan sonra karni cikmiss. ahh bidee kiloda almasamm. 72 olmusummmm boyle gidersem 90 lara cikarim herhaldeee

kizlar bugun 2 de doktor randevum varr. cikinca yazarim hemen sizeee.

evet birden çıakbilirrr olsun ayşem inşallah doğumdan sonra verirsinnn sağlıklı doğsunda paşaa
ayyyy hayırlısıyla git gel canımmmm

lizomm sormaa şimdilik burdayım aniden çıkıyo valla işler ama bugün hiç havamda değilim mümkünse odamın kapısı bile açılmasın hiçbişey yapasım yokkk
sağol canımmm hava çok güzeldi gerçi gelince herşey eskiye döndü ütü masasıyla bütünleştim yineee ayşemin fotosunuda açınca hemen kapadım orda görünce başım döndü

aminn canimmmmm
kiz orasi cocuk odam. utu masasi hep aciktirr onu kapatip acmaya bile useniorummm

lizoo tetonoz asisini ne zaman yaptirmistin. birde ac tok fark ediyormu.
bana aç gel demişti ayşem ama tetanoz aşısı için değil kan ve idrar tahlili yaptılar bisürü sen ne olur ne olmaz aç git sabahtan. tam 20 haftamda yapıldı. 4 hafta sonrasına da gün verdi 2. aşı için.

güzel havada biraz stres atınca iş miş görmüyo insanın gözü. en azından bi kendine gelmişsin fundam. ben 2 gün boyunca güneş yüzü görmedim

aminn canimmmmm
kiz orasi cocuk odam. utu masasi hep aciktirr onu kapatip acmaya bile useniorummm

aynen bende yaaa 2 gömlek ütüledim bıraktım birde pantolon ıyyyy
eşim ruhsatı kaybetmişşş aradı evde gördünmü yok dedim heryerede baktım ha ayy öle dolaşcak aklım onda yaa

aman canım hava çok dengesiz tam hasta etme havası boşver ilerleyen haftalarda daha güzel olur bol bol güneş alırsınnn

bugun sata gore tam 20+0 oldum. ama kahvaltimi yaptim yarin giderim,1 gunden bisey olmaz heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…