Gunaydin canlarr.. dun misafirlerim vardiii. Onlarla gecti gunumuzzz.
Sosyosumm bulantilarin insallah uzun surmez. Sen boyle soyleyince aralik ayi gelio aklima. Allahim bol sifa versin. Ama ben elma yemesem daha kotu olurdum. Sen yanindan eksi elmayi ayirma.
Benoss sizde iyilestiniz miii. Bu ara hepimize birseyler oluyor. Bir an once toplariz insallahhh.
Fundamm fotolarini gordummm gezmissin guzel yerlerde
Lizoo benim karnim cok az cikti ama hala hamile oldugum belli olmuo:)ic karnim genismis bayaa:))
Twincimm hakkina hayirlisi olsun. Umutlar bitmio. Her ay yeni umutttt
Yelizim sen naptinnn. Agrilar tamamen bitmistir insallahhhh
yaaa cok merak ediyorum göbüşünün fotosunu çekip bana özelden atsana
bizim kızlar kaçamak havalar biraz daha ısınsın in cin top oynayacak burda
Kahvaltimi yapayim atarim cnm. Cok aciktimmm
afiyet olsun küçük paşaya yarasınn
Kizlar ben kusmaya devam ediyorum bakalim nasil olacak yarin izin alacagim is yerinde gecmez bu bulanti
sagol canimmm. attim mailinee
Günaydınnnnnnnnn hatunlarrr
bende istiyommm fotooo bendeee çok merak ediyorum göbişiiiii
kız ayşeeee hani göbüş falan görmüyorum ben dümdüznereye saklanmış senin paşa oyun istiyo canı heralde
Günaydınnnnnnnnn hatunlarrr
bende istiyommm fotooo bendeee çok merak ediyorum göbişiiiii
Günaydın kızlarrrr
Havalar güzelleşti iyice inşAllah soğuklar geri gelmez..
Fundamm aynı sen gibiyim konuşamıyorum dediğin gbi iki kelime..
Zencefilde yedim bal da ıhlamurda ne yapcaz şaşırdım
Aynen bende merkezdeyim annemlerle geziyorum hava harika herkes disari cikiyoo ne guzel tamda piknik havasi
Gunaydin cnm oksuruge pekmez bide annem bana hep yapardi cokda iyi geliyo zeytinyaginin icine bolca karabiber at bide azda limon sk bi tatli kasigi ic surekli yakar bogazini ama faydasi oluyor deneyin kizlar ben ciktim
Bana bi yardim edin gunlerdir kusuyorum bogazimdan 1 damla su bile gecmiyor cildiracagim ne yapayim kizlar artik kan kusuyorum
anammmm hiç belli değillll kız hamileee
lizommm ptesi gerginliği varr telaşlıydı burası geldimden beri şimdi sakinlendi biraz offf bizim iş çok b.ktan yaaa bi
ayşemm şimdiden ağırlaşmaman çok iyi bişey daha rahat geçer 9 ayın
hee fundoş yaa sen başlardada diyodun beni burda bulamazsınız yakında diye
dün iyi gezdin ne güzel çıkmış fotolar
anneme cekmisim fundam. onunda 7. aydan sonra karni cikmiss. ahh bidee kiloda almasamm. 72 olmusummmmboyle gidersem 90 lara cikarim herhaldeee
kizlar bugun 2 de doktor randevum varr. cikinca yazarim hemen sizeee.
ayşemm şimdiden ağırlaşmaman çok iyi bişey daha rahat geçer 9 ayın
hee fundoş yaa sen başlardada diyodun beni burda bulamazsınız yakında diye
dün iyi gezdin ne güzel çıkmış fotolar
evet birden çıakbilirrr olsun ayşem inşallah doğumdan sonra verirsinnn sağlıklı doğsunda paşaa
ayyyy hayırlısıyla git gel canımmmm
lizomm sormaa şimdilik burdayım aniden çıkıyo valla işler ama bugün hiç havamda değilim mümkünse odamın kapısı bile açılmasın hiçbişey yapasım yokkk
sağol canımmm hava çok güzeldi gerçi gelince herşey eskiye döndüütü masasıyla bütünleştim yineee ayşemin fotosunuda açınca hemen kapadım orda görünce başım döndü
bana aç gel demişti ayşem ama tetanoz aşısı için değil kan ve idrar tahlili yaptılar bisürü sen ne olur ne olmaz aç git sabahtan. tam 20 haftamda yapıldı. 4 hafta sonrasına da gün verdi 2. aşı için.lizoo tetonoz asisini ne zaman yaptirmistin. birde ac tok fark ediyormu.
evet birden çıakbilirrr olsun ayşem inşallah doğumdan sonra verirsinnn sağlıklı doğsunda paşaa
ayyyy hayırlısıyla git gel canımmmm
lizomm sormaa şimdilik burdayım aniden çıkıyo valla işler ama bugün hiç havamda değilim mümkünse odamın kapısı bile açılmasın hiçbişey yapasım yokkk
sağol canımmm hava çok güzeldi gerçi gelince herşey eskiye döndüütü masasıyla bütünleştim yineee ayşemin fotosunuda açınca hemen kapadım orda görünce başım döndü
aminn canimmmmm
kiz orasi cocuk odam. utu masasi hep aciktirronu kapatip acmaya bile useniorummm
bana aç gel demişti ayşem ama tetanoz aşısı için değil kan ve idrar tahlili yaptılar bisürü sen ne olur ne olmaz aç git sabahtan. tam 20 haftamda yapıldı. 4 hafta sonrasına da gün verdi 2. aşı için.
güzel havada biraz stres atınca iş miş görmüyo insanın gözü. en azından bi kendine gelmişsin fundam. ben 2 gün boyunca güneş yüzü görmedim
bana aç gel demişti ayşem ama tetanoz aşısı için değil kan ve idrar tahlili yaptılar bisürü sen ne olur ne olmaz aç git sabahtan. tam 20 haftamda yapıldı. 4 hafta sonrasına da gün verdi 2. aşı için.
güzel havada biraz stres atınca iş miş görmüyo insanın gözü. en azından bi kendine gelmişsin fundam. ben 2 gün boyunca güneş yüzü görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?