Ağlayakta gözden mi olak???

hadii yaaa.insallah bulur kiz. arabanin icine dusurmus olmasinn. bi kere benimki cuzdanini katybetmisti. koltugunun altindan cikti.

hadii yaaa.insallah bulur kiz. arabanin icine dusurmus olmasinn. bi kere benimki cuzdanini katybetmisti. koltugunun altindan cikti.

bugun sata gore tam 20+0 oldum. ama kahvaltimi yaptim yarin giderim,1 gunden bisey olmaz heralde.

ayyy bi sölim hele yaa bide bizim değil ya araç insan tedirgin oluyor evde bırakmış olma ihtimalide yüksek aslında çünkü dün otoparktaydı araba arkadaşınınkiyle gittik
arabanın üzerinde bırakmıyo eve getiriyo neyse bugün bi geçsinde bakalım
ayy cüzdanda kaybolunca ne stres kartlar filan :18:

ayşemm 5 ay bitti haaa

evet cnm bizim arabada sirket arabasi. insan daha cok korkuyor bisey olacak diye. neyse bulur ins hemen. o zaman buyuk ihtimalle evdee.
evet fundammm senin bebisinde haftalarini sayacaz boyleee

bugun sata gore tam 20+0 oldum. ama kahvaltimi yaptim yarin giderim,1 gunden bisey olmaz heralde.

yok canım bişey olmaz arayıp sormuştum onu da bi iki gün önce yada sonra farkedermi diye etmez demişti hemşire

ayy zaman ne çabuk geçmiş ama hiiç öle gelmedi bana sanki oldugumuz yerde sayıyoruz

yok canım bişey olmaz arayıp sormuştum onu da bi iki gün önce yada sonra farkedermi diye etmez demişti hemşire

ayy zaman ne çabuk geçmiş ama hiiç öle gelmedi bana sanki oldugumuz yerde sayıyoruz

fundoş kızz şu profilini düzenle misafir üyeler gibisin

kızz yerinde sayan bizizzz benim yaniiiii

kız nasıl görünüyooo farkında değilimmm

Sabah 2 posta daha kustuktan sonra aranizdayim canlar bana gulmeyin ama kustuktan sonra bi enerji geliyor ki sormayin hemen kalkip banyo yapmaliyim isten 5 gun izin aldim birazdan teyzemlere gidecegim o bana bakar anne yarisi ne de olsa

kızz yerinde sayan bizizzz benim yaniiiii

kız nasıl görünüyooo farkında değilimmm

hiçte yerinde saymadın walla klomen kullandın rahim filmi çekildin yumurtalarında ve tüplerinde bi sorun olmadıgını öğrendin. Allahın izniyle sana nasip ettiği zamanı bekliyorsun fundamm

Sabah 2 posta daha kustuktan sonra aranizdayim canlar bana gulmeyin ama kustuktan sonra bi enerji geliyor ki sormayin hemen kalkip banyo yapmaliyim isten 5 gun izin aldim birazdan teyzemlere gidecegim o bana bakar anne yarisi ne de olsa

oyy sosyoşum bu zamanlarda ilgiye o kadar ihtiyaç oluyorki. ne güzel teyzen evladı gibi seviyo seni sende onu. benim teyzem olsa bu zamanları bile sırtından hancerlemek için çoook güzel kullanırdı. her teyze de anne yarısı olmuyor :44::44: harika bi teyzen var

hiçte yerinde saymadın walla klomen kullandın rahim filmi çekildin yumurtalarında ve tüplerinde bi sorun olmadıgını öğrendin. Allahın izniyle sana nasip ettiği zamanı bekliyorsun fundamm

oyy canım benim yaaa
bende öle oluyorum kız adet zamanııı kusunca rahatlıyorummm güzel bi banyonu yap kurut iyice saçını filan sıkı giyin kız üşütme
ohhh teyzen iyiki var canım 5 gün çok iyi gelicek sana inşallah iznin bittiğinde turp gibi dönersin işe sosyalimmm

doğru söylüyorsun lizom yapacağım herşeyi yaptım dr. da yolladı sonunda
yalnız 2014 de anne olmam için son şansım

Gercekten harika canim her dedigimizi yapar eder hic usanmaz ama bende hala ve amca tarafindan kotuyum bi tane halam heken bitisik apartmanda oturuyor ama ben 2 yildir kendisiyle konusmuyorum akrabalarini kendin secemiyorsun iste:26:

Valla fundosum yarin kendimi iyi hissetsem yarin donerim ise cunku daha cok izinlere ihtiyacim olacak insallah canim sag olun iyi ki varsiniz

daha herşeyi yapmadın inş gerek kalmaz 2014 de anne olursun ama çaresiz de değilsin. en önemlisi sağlıklısın.

ben anlamıyorum zaten yiğenine haset içerisinde olanları. benim de yiğenim var tırnağı acısa benim canım gider. vicdanla alakalı sanırım.
sende izinleri çok takma canım, keşke bi sağlık ocağına gidip rapor isteseydin ben öyle yapmıştım.

benimde öle valla bir teyzem var öle çok yakın değiliz halalarım desen ayy hiç bahsetmim

bakalım bu ayda sosyalimin tarifini yapıyorum hayıtla adaçayını
altın günler geliyo yine

Aklima geldi ama hic halim yoktu canim o yuzden arayip izin almak daha kolayima geldi ama bundan sonra bende rapor alacagim

benimde öle valla bir teyzem var öle çok yakın değiliz halalarım desen ayy hiç bahsetmim

altın günler geliyo yine
Hadi insallah fundosum bu caylar sebep olurda bu ay bebisin gelir

altın günler geliyo yine

ama fundoş sen bi ay yapıp bırakıyosun düzenli bile yapmıyosun. farkındaysan bu kürler hep iki aylık uygulama şeklinde anlatılmış.

ayy onu bilmiyom bu kür adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakılıyo yaa şimdik onu yapacammm devamından haberim yokk
aslında preseed jel alacaktım ama çok pahalı vazgeçtim o çok faydalıymış sperm dostu diyor yaa çok fazla kalmasını sağlıyormuş içerde

canlar ben dus falan aldimm,birazdaan cikacammm.
sosyalim Allah yardimcin olsunnn.
fundam,lizom opuyorum siziii.
benoss,yelizide opuyorummmm.
hoscakalin kizlarrrrr

hayırlı güzel haberlerle gel ayşemmm miniği bizim yerimizede sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…