yanlış yönlendirmiş olmayım da sanki sosyoş bu kürü bikaç ay tekrarladıayy onu bilmiyom bu kür adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakılıyo yaa şimdik onu yapacammm devamından haberim yokk
aslında preseed jel alacaktım ama çok pahalı vazgeçtim o çok faydalıymış sperm dostu diyor yaa çok fazla kalmasını sağlıyormuş içerde
canlar ben dus falan aldimm,birazdaan cikacammm.
sosyalim Allah yardimcin olsunnn.
fundam,lizom opuyorum siziii.
benoss,yelizide opuyorummmm.
hoscakalin kizlarrrrr
hayırlı güzel haberlerle gel ayşemmmminiği bizim yerimizede sev
Aysemm guzel haberllerle gel canim
Iizocan 2 ay kullandim 2. Kullandigimda geldi zaten bebisim
haaa deseneAminn fundam inşallah
Doktora gidiom kizz:) detayli icin tam tarih alacam. Birde testlerimi gostericemm.
Ezo adacayi ve hayiti adetin 2 12 gunleri arasinda iciyorsun adacayini oglen hayitinyatmadan once fundos sana detaylari yazsin
Ayy bide kizlar saclariniz uzunsa hamile kalmadan once hemen kestirin benim canim cikiyor yikayip tarayip kurutana kadar
Merhaba diyip kaçıyorum
İnanılmaz iş birikmiş benimde bu işlerden kurtuluşum yok
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Öpüyorum sizleri
Ayşemm hayırlı haberlerle gel inşAllah
Bende akşama gidiyorum doktora..
Fundaa iki kez yazmıştın gördüm ama cavap veremedim ben medilife gitcem bu kez o adam aklımda ama bakalım..
Cnm benim bahar geldi ya insan bişey yapmak istemiyor yaa bnde okula gitmek istemiyorum
Kuzum yarın 6. Günüm senin yum günün geldimi cnm
yok canım sanırım gelmedi ama bu haftalarda işte
daha belirti filan yok
Cnm ben bu ay ovulasyon testi kullanicam cnm
Kuzum 2.kez kullanicam ilk kullandığımda cokta önemsemedim günleri. 1 kez daha deneyim dedimilk kezmi kullanıcaksın canım ben 1-2 ay kullandım bitince bir daha almadım çünkü benim yum. günlerim belli onu kullandığımdada kullanmadığımdada ya hergün ya günaşırı ilişki oldu her ince detayı dikkate aldım ayakalrımı diktim falan olmadı o yüzden artık bu kadar hassas yaklaşmayacam sık sıkda ilişki düşünmüyorum bu defa
bu fatma nerelerdeee yaa
bende canım bende dik ayakları aman eşinin nazıyla oyna gün gün takip sonuççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?