Ağlayakta gözden mi olak???

yanlış yönlendirmiş olmayım da sanki sosyoş bu kürü bikaç ay tekrarladı
canlar ben dus falan aldimm,birazdaan cikacammm.
sosyalim Allah yardimcin olsunnn.
fundam,lizom opuyorum siziii.
benoss,yelizide opuyorummmm.
hoscakalin kizlarrrrr

yine nere gidion kız kıskanıyom bak
bende sizi öptümm

Aysemm guzel haberllerle gel canim
Iizocan 2 ay kullandim 2. Kullandigimda geldi zaten bebisim

tamam ozaman öbür ayda yaparım bende biyerde okumuştum 3 ay düzenli kullanınca etkisi çok oluyomuş
yalnız sanki cinsel isteğe etkisi oluyo okumuştumda ciddiye almamıştım

Mrb kizlar kac gundur yoktum evde,ucmus evv pislikten :/ ada cayini ne zaman icmeye baslamistin sosyal bide sabahmiydi aksam mi acmi tokmu hayit tohumunuda bulamadim bi turlu yaa hayitida 12. Gundenmi baslayacaktik naneli seker yemeyi denesen sosyal belki faydasi olur limonu ye bolca

Ezo adacayi ve hayiti adetin 2 12 gunleri arasinda iciyorsun adacayini oglen hayitinyatmadan once fundos sana detaylari yazsin
Ayy bide kizlar saclariniz uzunsa hamile kalmadan once hemen kestirin benim canim cikiyor yikayip tarayip kurutana kadar

Merhaba diyip kaçıyorum

İnanılmaz iş birikmiş benimde bu işlerden kurtuluşum yok

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Öpüyorum sizleri
Ayşemm hayırlı haberlerle gel inşAllah

Bende akşama gidiyorum doktora..

Fundaa iki kez yazmıştın gördüm ama cavap veremedim ben medilife gitcem bu kez o adam aklımda ama bakalım..

Ezo adacayi ve hayiti adetin 2 12 gunleri arasinda iciyorsun adacayini oglen hayitinyatmadan once fundos sana detaylari yazsin
Ayy bide kizlar saclariniz uzunsa hamile kalmadan once hemen kestirin benim canim cikiyor yikayip tarayip kurutana kadar

sosyalimmmm bende kestirmeyi çok istiyorummmm bu aralar kestirim bari kızzz
ezocan adaçayını 5 dk demliyorsun hayıtı 15 dk
benoşş bende bizim orda buldumm 25 tl muayene hemde araştırdım iyi bi kadın ölesine tüm testlerimle bi görüncem güzel tarafı akşam 21 e kadar orda bazı günler ve evimin iki sokak üstünde yumurlama dönemindeyim yaa maksat yumurtalarımı görmek en çokta

Kızlar Merhaba
Nasilsinz canlar
Sosyalim nasıl oldun.
Benosum güzel haberlerle gel cnm bnm
Fundosumm napiosun cnm gorusemiyoruz
Yelizim ezom lizim ayşem

iyiyim twinim evet canım sorma ben bugün hiç havamda değilimmm
sabahtan beri tek bi iş yapmadımm çok garip bi ruh hali içindeyim
uykusuzluk yorgunluk var bi tuhafım yaaa
sen nasılsın gittimi kırmızılarrr

Cnm benim bahar geldi ya insan bişey yapmak istemiyor yaa bnde okula gitmek istemiyorum
Kuzum yarın 6. Günüm senin yum günün geldimi cnm

Cnm benim bahar geldi ya insan bişey yapmak istemiyor yaa bnde okula gitmek istemiyorum
Kuzum yarın 6. Günüm senin yum günün geldimi cnm

yok canım sanırım gelmedi ama bu haftalarda işte
daha belirti filan yok

Cnm ben bu ay ovulasyon testi kullanicam cnm

ilk kezmi kullanıcaksın canım ben 1-2 ay kullandım bitince bir daha almadım çünkü benim yum. günlerim belli onu kullandığımdada kullanmadığımdada ya hergün ya günaşırı ilişki oldu her ince detayı dikkate aldım ayakalrımı diktim falan olmadı o yüzden artık bu kadar hassas yaklaşmayacam sık sıkda ilişki düşünmüyorum bu defa

bu fatma nerelerdeee yaa

Kuzum 2.kez kullanicam ilk kullandığımda cokta önemsemedim günleri. 1 kez daha deneyim dedim
Of fundoş inanki sıkıldım artık

bende canım bende dik ayakları aman eşinin nazıyla oyna gün gün takip sonuççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…