bende canım bende dik ayakları aman eşinin nazıyla oyna gün gün takip sonuççç
Canlar doktordan ciktim. Hersey normal cok sukur. Simdi yoldayim. Size haber vereyim dedimm.
cok şükür canım ultrasonda baktı mı yine gördünmü bebişini
detaylı için ne zamana tarih verdi
Canim ztn muayeneye gitmistim bugun. Kontrol hakkim bitmistu:) bebise bakti iyi dedi.
Detayli icinde anca 12 nisana yer bulabildim dedim. Daha gec kalma dedi. Genelde 21-22 haftalarda cekilior ya detayli. Birde devit 3 verdi. D vitaminim cok dusuk cikmisti.
kız bana da sanki çok gidiyomuşsun gibi geliyo doktora. ayrılamıyosun heralde ultrasonda görünce
benim taaa 4 nisanda şeker yüklemem var ondan sonra ne için çağırılıyo bilmiyorum. heralde aylık kontrollere başlarım artık bişey kalmıyo yapılacak.
yok kiz en son muayeneye 25 subatta gitmisim. Tam 1 ay olmus.25 subattan 1 hafta sonrada doktor cagirmistii. Butun testlere bakmak icin. Doktorumu degistirdim yaa:)
Zaten sekerden sonra bisey kalmio die biliorum. Sonra kontroller daha siklasacak ama
Canlar doktordan ciktim. Hersey normal cok sukur. Simdi yoldayim. Size haber vereyim dedimm.
Fundos sadece 2 12gun arasimi icilecek kaynatarakmi demliycez yoksa bardaga alip mi adacayi oglen hayitta yatarken demi cok soru sordum ama kusuruma bakma adetimin eli kulaginda yapim diye soruyorum
çok şükür canımmmmm
ezocan adetin 2. günü başla 12. günü dahil iç canım
suyu kaynattt kupaya at otu adaçayı veya hayıtı üzerine kaynamış su ekle adaçayı 5 dk. demlenecek hayıt 15 dk. süzerek içersin.
adaçayı öğlen dedi sosyal ama ben bazı günler kaçırdım işden güçden dünde dışardaydık içemedim eve gelince içtim hemen
hayıtı hep yatmadan evvel içip yattım hayıt tohumu olacak yalnız haberin olsun ot filan değil
Allahtan umit kesilmez belki on milyondan biri tutarbunuda deneyim bakalim
Inss cnm hepimize sifa olur hepimizde hamis oluruz nisandainşallah tutarda vesile olur bu bitkilerde canımmmm
Canlarr nasilsinizzzz
Bugun hareketli burasi hayrett ben de kimse gelmiyor diye umudu kesmiştim
Canlarr nasilsinizzzz
Bugun hareketli burasi hayrett ben de kimse gelmiyor diye umudu kesmiştim
kız sen nerelerdesinnnnbugünde net başında yapıştım kaldımmm
işim içerdeydi neysekiii
hoşgeldin yeliz
hafta içi kimse dışarda değil işi olmayanlar olarak da buralarda takılıyoruz
nasıl oldun son durumun ne
işi olmayanlarmııı
yelizimmm ivittt nasıl oldun kuzucannn
Nerde olcamm evdeyimm biyere cikacak durumda degilimm hic de keyfim yok
İlaclar midemi mahvetti ve ruhaniyetimi
İnsan icine cikinca birilerini öldürmek istiyorum asabiyetim tavan
Sagol lizim.Allahtan işim yok olsa bide onun stresi olacakti boyle cok rahatim.gece uyuyamadigim icin gunduz kestiriyorum epeydir
Fundosum durum aynii kanama yine artti agri desen aynıı
İlaclar midemi bulandiriyor agri kesici de mideme dokundu yanıp duruyoo.ki bilirsiniz midede bi sorun olunca insan daha bi mutsuz oluyo yaa
Nerde olcamm evdeyimm biyere cikacak durumda degilimm hic de keyfim yok
İlaclar midemi mahvetti ve ruhaniyetimi
İnsan icine cikinca birilerini öldürmek istiyorum asabiyetim tavan
Sagol lizim.Allahtan işim yok olsa bide onun stresi olacakti boyle cok rahatim.gece uyuyamadigim icin gunduz kestiriyorum epeydir
Fundosum durum aynii kanama yine artti agri desen aynıı
İlaclar midemi bulandiriyor agri kesici de mideme dokundu yanıp duruyoo.ki bilirsiniz midede bi sorun olunca insan daha bi mutsuz oluyo yaa
işi olmayanlarmııı
yelizimmm ivittt nasıl oldun kuzucannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?