Ağlayakta gözden mi olak???

yelizcim durumuna çok şaşkınım ve doktorun sadece ilaç verip gönderiyor. acaba başka doktora mı gitsen bide şuana kanamanın geçmiş olması gerekmezmiydi

Ahh mide ne zor benimkide hep agriyo dayanamiyorum bazen

Evet ezo mide fenaa

Fundosumm ilac kullanmayinca daha fazla oluyorr ilaci icmesem kan kaybindan gidenzii
İlacta ara kanamalar normalmis oyle yaziyor

yelizcim durumuna çok şaşkınım ve doktorun sadece ilaç verip gönderiyor. acaba başka doktora mı gitsen bide şuana kanamanın geçmiş olması gerekmezmiydi

Canm profla da gorustuk tamamen hormon bozuklugu ve buna şu sebep oldu denilemiyor tamamen beyinden salgilanan hormonlarin sekteye ugramasi
İnsallah bu ilk ve sondur

inşallah yelizim yaa işte herşey beyinle alakalııı kendimizi iyi hissetmemiz vede pozitif bakmaya çalışmalıyızzzz tabi bu zor geliyo bize

En iyisini yapmışsın o kadına gidilmez valla halaa adını duyunca sinirleniyorum..
Hit bakalım bu kadın ne diyecek sana.. İnşAllah uğurlu gelir.. Ayrıca ücretide uygunmuş

Yeliz kız ben sana diyecek bişey bulamıyorum o kadar zor bi durum ki aklım almıyo halaa kanamanın devam ediyo oluşuna canım.. Allah yardıöcın olsunn

Kızlarrr biz gittik ve tabbime binlerce şükürler olsun ki duyduk pıt pıtları o kadar güzel bi duygu ki rabbim hepinize yaşatsın tez zamanda inşAllah.. O kadar kısa dinlettik ki ben tam heyecana kapıldım bitti çok üzüldüm ama olsun yine duyarım inşAllah..
Bu doktorda iyi fena değil ilgilendi bakalım 3 hafta sonra tekrar gitcez.. Sadece eleviti bırak dedi.. Folidoce ı bırak folbioş al dedi kan ilacı verdi biraz aklım karıştı

Sagol benosum amin.Allah daha beterinden korusun

Hayirli olsun ve gözün aydin canmm Allah saglikla kucaginda gormeyi nasip etsinn darisi herkesin başinaa

Kızlar Merhaba Nasilsinz
Benosum hayırlı olsun canım benim maşallah minigi ne oy yesin onu teyzesi rabbim her isteyene tattirsin bu duyguyu
Yelizim geçmek bilmedi senin kanama larda ya bi daha ne zaman gideceksin Dr s kan kalmadı kız
Fundosum Sosyalim lizim ayşem yelizim Ezo

Günaydın kızlarr yine açılışı ben yapayım

benoşş kızz artık iki kalbin var ikisine de iyi bak
elevit zaten 3 aydan sonra başlanıyor sana erken vermiş doktor ilk 3 ay folik asit alsan yeterli aklın karışmasın.
hatta doktor bana eleviti unutsan arada almasan da olur dedi o kadar çok takılma kuzumm

kızlarrr hadi gelin canım sıkıldıııı
eşime beni işe biraz geç bırak sonra zaman geçmiyo dedim yine tam saatimde yetiştirdi dakik adam yaaa offf nasıl akşam olacak

Gunaydinnn herkeseeee
Lizooo gunaydinn
Benosscukkk pit pitlari duymussun hadi gozunaydin cok sevindim cnm. Lizo dogru soylemisss.ben vitamini 15 gundur icmiorum doktor arada almazsanda onemli degil dedi. Ilk 3 ay folik asit sadece. Sana birde kan hapi vermis dimi. Kan sayimina bakildi mi cnm. Cunku kan sayimindan sonra veerilio kan hapi.
Darisi sosyosun basinaaaa
Yelizimm agrilarin hala devam ediyomuss,Allahim bol sifa versin.neden bitmio hala yaa
Fundoss sen napiyonnnn
Twincann sen nasilsin adet bitti miii
Sosyosss bulantilar ne durumdaaa

Son düzenleme:

benoşşşşşş çok sevindim ayyy hakaten iki kalp atıyo artık yaaa Allahıma şükürler olsun ne büyük ne yüce rabbim bizede nasip etsinnn
inşallah hiç bi pürüz olmadan böyle devam eder canım miniğin artık kendini belli etti oyyyy
darısı sosyalimin başınaaaaaaa

lizommm ayşemmmm siz nasılsınız minik erkekler nasıllar
kız geldik işte ne sıkılıyon

benoşş evettt gittim bu doktoraaaaaaaaaa
benim testlere baktı iyi dedi eşimin testinde sorun buldu çok büyük bi sorun değilmiş ama hamile kalmanı geciktirir dedi nasıl sölemez dr. dedi şaşırdı
e vitamini verdi hemen başladııı
yumurtamıda inceledi hatta ölçtü yazdırdı asistanına tek tek herşeyi not aldı detaylı soruyor çoook beğendimmm
perşembe gidiyom gene kontrole takip yapcak eşinin vitamini alıp sporu azaltması ek spoır takviyesi almaması sigara içememsi gerek filan dedi
vitamin etki edermiş ama aşılamada yaparsak olur dedi bidahaki aya

bu arada akşam 8 de çıktım yanından doktorun bu gece ilişki dedi
perşmebede gidecem o günd eilişki olcekmiş

kzlarrrrrrrr bugün internet kesilebilirmişşşşş yeni kayıtlardan dolayııı
komple haberleşme olmayacakkk anammm

ayşecan bugün biyere gidiyomusun
hoşgeldin ezocan günaydın, başladınmı kürlere
bu saatte gelinirmi kız geç kaldınız saat kaç oldu mesai çoktan başladı

bu doktor sanki daha çok ilgilenmiş fundoş takip de yapacakmış, eşin için bi tedavi uygulaması gerekiyomuymuş, bu ay deneyip bidahaki ay mı aşılama düşünüyomuş

kzlarrrrrrrr bugün internet kesilebilirmişşşşş yeni kayıtlardan dolayııı
komple haberleşme olmayacakkk anammm

Senin esin gidiyo biz hala yerimizde sayiyoruz bide kvdemle ikisi sorun bendeymis gibi davraniyolar sinir oluyorum gecen hatta kvdem dioki belki kist vardir yok olsa dersi dym belki tahlilde bilememistir dio yaaa

Yok cnm adetim gelmedi hala

kızzzz sabah geldimde kendimi frenliyemedim pastane çok güzel kokuyoduuuu hemde 2 tane aldımmm çayda yeni demlenmişti mideye indirdim geldimmmm bilgisayarı açtım

canım evet bu ay takip eşimede hemen nöbetçi eczane vardı yanda aldım akşam içti hemen sanırım bu aya etki etmez yaa ama olsun bu ay takip edip o yönlendircek yaa kadın ilgili evet öbürü bakıyodu ama ölçüp bişey sölemiyodu tek iğne vurulcağım zaman ölçmüştü hepsi çatlarsa çoğul olur demişti
yine çağırdı işte belki büyüyüncede bi formül söler

akşam olmasıda çok güzel kafam rahat gidiyorum yalnız ultrason jeli takıldı kafama kızlar o hemen akıp gidiyomudur ben ondan sonra çalışma yaptım ee perşembede aynısı olcak :44: sorim en iyisiii
filmimi inceledi yazdı ne zaman çekildim adet günümü sordu hatta adetimin yoğunluğunu nasıl olduğunu bile
ukala değil diyorum mesela herşeye dikkat ediyorum evettt diyo 1,5 yıl olcakkk haklısın takip ediyosan düşünür insan neden diye
birde benim akıntı başlamadı daha yum. daha var niye ilişki diyoki şimdilerde

Senin esin gidiyo biz hala yerimizde sayiyoruz bide kvdemle ikisi sorun bendeymis gibi davraniyolar sinir oluyorum gecen hatta kvdem dioki belki kist vardir yok olsa dersi dym belki tahlilde bilememistir dio yaaa

benim eşim 12. ayda gitti ezocan sadece o teste baktı doktor ama vitamin verdi belki ondan sonra yine test ister
eşim sorun etmiyor ama vitamini aldım anlattım o spordaydı o sıra geldi anlattım hemen hapı alıp yuttu
bişey dicem sende aldırsana e vitamini hatta bak gir ne kadar önemli olduğunu oda okusun zararıda yok ne kaybeder başlasa 50 kapsül var içinde hergün bitane içsin çok faydası var kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…