gülme kızz kendi adıma konuşayım10 dk çalışıp 2 saat internette takılıom senide öle sandıydım bugün burda olunca
Ahh mide ne zor benimkide hep agriyo dayanamiyorum bazen
Kız vallahi haa neyseki iş imkanın rahat bak o yüzden dedin gibi kafan rahattır iş stresi ile o ağrılar hiç çekilmiyor insan iyice geriliyor
yaa bu ne böle onca ilaç içtin durum aynı acaba hiç içmeseydin gitmeseydin nasıl olurdu yaaa düzene girene kadar offf
yelizcim durumuna çok şaşkınım ve doktorun sadece ilaç verip gönderiyor. acaba başka doktora mı gitsen bide şuana kanamanın geçmiş olması gerekmezmiydi
sosyalimmmm bende kestirmeyi çok istiyorummmm bu aralar kestirim bari kızzz
ezocan adaçayını 5 dk demliyorsun hayıtı 15 dk
benoşş bende bizim orda buldumm 25 tl muayene hemde araştırdım iyi bi kadın ölesine tüm testlerimle bi görüncem güzel tarafı akşam 21 e kadar orda bazı günler ve evimin iki sokak üstünde yumurlama dönemindeyim yaa maksat yumurtalarımı görmek en çokta
Sagol lizim.Allahtan işim yok olsa bide onun stresi olacakti boyle cok rahatim.gece uyuyamadigim icin gunduz kestiriyorum epeydir
Fundosum durum aynii kanama yine artti agri desen aynıı
İlaclar midemi bulandiriyor agri kesici de mideme dokundu yanıp duruyoo.ki bilirsiniz midede bi sorun olunca insan daha bi mutsuz oluyo yaa
En iyisini yapmışsın o kadına gidilmez valla halaa adını duyunca sinirleniyorum..
Hit bakalım bu kadın ne diyecek sana.. İnşAllah uğurlu gelir.. Ayrıca ücretide uygunmuş
Yeliz kız ben sana diyecek bişey bulamıyorumo kadar zor bi durum ki aklım almıyo halaa kanamanın devam ediyo oluşuna canım.. Allah yardıöcın olsunn
Kızlarrr biz gittik ve tabbime binlerce şükürler olsun ki duyduk pıt pıtları o kadar güzel bi duygu ki rabbim hepinize yaşatsın tez zamanda inşAllah.. O kadar kısa dinlettik ki ben tam heyecana kapıldım bittiçok üzüldüm ama olsun yine duyarım inşAllah..
Bu doktorda iyi fena değil ilgilendi bakalım 3 hafta sonra tekrar gitcez.. Sadece eleviti bırak dedi.. Folidoce ı bırak folbioş al dedi kan ilacı verdi biraz aklım karıştı
En iyisini yapmışsın o kadına gidilmez valla halaa adını duyunca sinirleniyorum..
Hit bakalım bu kadın ne diyecek sana.. İnşAllah uğurlu gelir.. Ayrıca ücretide uygunmuş
Yeliz kız ben sana diyecek bişey bulamıyorumo kadar zor bi durum ki aklım almıyo halaa kanamanın devam ediyo oluşuna canım.. Allah yardıöcın olsunn
Kızlarrr biz gittik ve tabbime binlerce şükürler olsun ki duyduk pıt pıtları o kadar güzel bi duygu ki rabbim hepinize yaşatsın tez zamanda inşAllah.. O kadar kısa dinlettik ki ben tam heyecana kapıldım bittiçok üzüldüm ama olsun yine duyarım inşAllah..
Bu doktorda iyi fena değil ilgilendi bakalım 3 hafta sonra tekrar gitcez.. Sadece eleviti bırak dedi.. Folidoce ı bırak folbioş al dedi kan ilacı verdi biraz aklım karıştı
Gunaydinnn herkeseeeeGünaydın kızlarr yine açılışı ben yapayım
benoşş kızz artık iki kalbin var ikisine de iyi bak
elevit zaten 3 aydan sonra başlanıyor sana erken vermiş doktor ilk 3 ay folik asit alsan yeterli aklın karışmasın.
hatta doktor bana eleviti unutsan arada almasan da olur dedi o kadar çok takılma kuzumm
kızlarrr hadi gelin canım sıkıldıııı
eşime beni işe biraz geç bırak sonra zaman geçmiyo dedim yine tam saatimde yetiştirdi dakik adam yaaa offf nasıl akşam olacak
Günaydın kızlarr yine açılışı ben yapayım
benoşş kızz artık iki kalbin var ikisine de iyi bak
elevit zaten 3 aydan sonra başlanıyor sana erken vermiş doktor ilk 3 ay folik asit alsan yeterli aklın karışmasın.
hatta doktor bana eleviti unutsan arada almasan da olur dedi o kadar çok takılma kuzumm
kızlarrr hadi gelin canım sıkıldıııı
eşime beni işe biraz geç bırak sonra zaman geçmiyo dedim yine tam saatimde yetiştirdi dakik adam yaaa offf nasıl akşam olacak
ayşecan bugün biyere gidiyomusunGunaydinnn herkeseeee
Lizooo gunaydinn
Benosscukkk pit pitlari duymussun hadi gozunaydin cok sevindim cnm. Lizo dogru soylemisss.ben vitamini 15 gundur icmiorumdoktor arada almazsanda onemli degil dedi. Ilk 3 ay folik asit sadece. Sana birde kan hapi vermis dimi. Kan sayimina bakildi mi cnm. Cunku kan sayimindan sonra veerilio kan hapi.
Darisi sosyosun basinaaaa
Yelizimm agrilarin hala devam ediyomuss,Allahim bol sifa versin.neden bitmio hala yaa
Fundoss sen napiyonnnn
Twincann sen nasilsin adet bitti miii
Sosyosss bulantilar ne durumdaaa
hoşgeldin ezocan günaydın, başladınmı kürlereGunaydin kizlar
bu saatte gelinirmi kız geç kaldınız saat kaç oldu mesai çoktan başladıbenoşşşşşş çok sevindim ayyy hakaten iki kalp atıyo artık yaaa Allahıma şükürler olsun ne büyük ne yüce rabbim bizede nasip etsinnn
inşallah hiç bi pürüz olmadan böyle devam eder canım miniğin artık kendini belli etti oyyyy
darısı sosyalimin başınaaaaaaa
lizommm ayşemmmmsiz nasılsınız minik erkekler nasıllar
kız geldik işte ne sıkılıyon
benoşş evettt gittim bu doktoraaaaaaaaaa
benim testlere baktı iyi dedi eşimin testinde sorun buldu çok büyük bi sorun değilmiş ama hamile kalmanı geciktirir dedi nasıl sölemez dr. dedi şaşırdı
e vitamini verdi hemen başladııı
yumurtamıda inceledihatta ölçtü yazdırdı asistanına tek tek herşeyi not aldı detaylı soruyor çoook beğendimmm
perşembe gidiyom gene kontrole takip yapcak eşinin vitamini alıp sporu azaltması ek spoır takviyesi almaması sigara içememsi gerek filan dedi
vitamin etki edermiş ama aşılamada yaparsak olur dedi bidahaki aya
bu arada akşam 8 de çıktım yanından doktorun bu gece ilişki dedi
perşmebede gidecem o günd eilişki olcekmiş
kzlarrrrrrrrbugün internet kesilebilirmişşşşş yeni kayıtlardan dolayııı
komple haberleşme olmayacakkk anammm
ayşecan bugün biyere gidiyomusun
hoşgeldin ezocan günaydın, başladınmı kürlere
bu saatte gelinirmi kız geç kaldınız saat kaç oldu mesai çoktan başladı
bu doktor sanki daha çok ilgilenmiş fundoş takip de yapacakmış, eşin için bi tedavi uygulaması gerekiyomuymuş, bu ay deneyip bidahaki ay mı aşılama düşünüyomuş
Senin esin gidiyo biz hala yerimizde sayiyoruz bide kvdemle ikisi sorun bendeymis gibi davraniyolar sinir oluyorum gecen hatta kvdem dioki belki kist vardir yok olsa dersi dym belki tahlilde bilememistir dio yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?