benim eşim 12. ayda gitti ezocan sadece o teste baktı doktor ama vitamin verdi belki ondan sonra yine test ister
eşim sorun etmiyor ama vitamini aldım anlattım o spordaydı o sıra geldi anlattım hemen hapı alıp yuttu
bişey dicem sende aldırsana e vitamini hatta bak gir ne kadar önemli olduğunu oda okusun zararıda yok ne kaybeder başlasa 50 kapsül var içinde hergün bitane içsin çok faydası var kız
Ben icerim mutlaka cnm esim sadece 1 ay icti bucukta olsa hemen artmis tam 3 ay icse olacak belki getirmiyo keci boynuzu al bitti dyrm tmm dio almiyo snir oluyrm yao çok fayda eder ama keçiboynuzu
bide çakşır otu varmış o çok etkiliymiş ona baksana
sende şu hayıtı iç ihmal etmee
Ben icerim mutlaka cnm esim sadece 1 ay icti bucukta olsa hemen artmis tam 3 ay icse olacak belki getirmiyo keci boynuzu al bitti dyrm tmm dio almiyo snir oluyrm ya
senin alma şansın yokmu kuruyemişçilerde bile satılıyor o
biz pekmezini kullandık
hergün bi kaşık yese iyidir
Caksir otu nasil icilicek biliyomusun peki ac karnina suyla icilebilir bi cay kasigi dio ama
Esim kiskaniyo kendi aliyo diym varsa bde onu icsin
Esim kiskaniyo kendi aliyo diym varsa bde onu icsin
yok canım yaa tesadüf gördüm ama kullanmadık hiç
alışveriştemi yapamıyosunnn bu nasıl kıskançlık kızzzz hayat çekilmezki böylede ezom
yahu bu kıskançlık değil başka bişey böyle işmi olur
Yakinda yaparezomm şaka mı yaa böyle şeymi olur evin etrafına demir parmaklık yaptırmayı da düşündü mü
Otobusle gidiyorum diye ilk zamanlar kvdem ble razi olmadi cok degisik insanlar ailemden sogutmaya felan calisiyolar ezmeye calisiyolar sdece esimle ugraamiyorumkiezomm şaka mı yaa böyle şeymi olur evin etrafına demir parmaklık yaptırmayı da düşündü mü
Beraber gidiyoruz alisverise felan ilk baslarda bole degildi sonradan ble oldu iste bde ufak byer daha cokda ondan dio
ezocum ne kadar tamam dersen o kadar kötü olur senin için izin verme bu kadar sana hükmetmesine hayatını bitiriyorsun böyle yaa kızma ama soğumuyormusun böyle bir adamdan ben şahsen tanımadan kıl oldum
canım bak benim kocişte kırmızı ojeye kızardı ben sürünce çıkar derdi ben inadına sürdüm bir iki kez kızdı sonra nolduuu benim janjanlı ojelerimle fotolarımız bile var profilinde bariz belli yani alıştırıcaksınnn
benimkide çok rahat değildir mini giyince çıldırır yada taytta popom çıksa
ama bunlar tatlı kıskançlıklar
seninki başka sorun yahuu
Kadinnolcakmisin son anda donmuaun diyorum herseye karisiyo yaa bde pintii bde pintii nasilll
Sogumaj ne kelime sinirime hakim olamiyorum artik vurup kiriyorum nefret esiyorum senden siye bagiriyorum cogu zaman takmiyorum zaten konus konus dur diyorumannem kuzenim allah yardimcn olsun diyolar artik dusun
Ins cok sinir bi durum sadece oda degil lizim cok bencildüzelir belki zamanla. babamdan biliyorum çünkü ilk evlendikleri yıllarda anneme kıskançlıktan dolayı çok çektirmiş. annem çıkar kapının önünde otururmuş babamı gören kocan geliyo diye haber verirmiş annem eve kaçarmışyakalanırsa durum fenaa. sonra sonra düzelmiş. inşallah sizde düzelirsiniz ezomm.
nerden buldun kızzz sen bu adamıııflört etmedinizmi anlamadınmı nasıl biriii
yaa baskı çok kötü birşey herşeye karışıyo bide offff
annen Allah yardım etsin diyor hiç tepki göstermiyolarmı haberleri varsa olan bitenden
Ins cok sinir bi durum sadece oda degil lizim cok bencil
bunlar tartışarak bagırarak değilde konuşarak aşılacak durumlar ezom. olmuyosa da olana kadar sabırla konuşman gerek. böyle hayat geçmez yoksa. mesela aynısını sende ona yap kıskançlık konusunda. biyerde noluyo yaa diyecektir belki seni anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?