Ağlayakta gözden mi olak???

Annesiyle ikisi sartlanmislar sinir ediyolar beni sucu bana atiyolar hicde orali degil adetim gelecek diyorum deme ole olur dio adam hala yaa sanmiyorum kuru bile zor uyguluyo aldirdim dun kendinde icicen dedim ses etmiyo

o çok fayda eder ama keçiboynuzu
bide çakşır otu varmış o çok etkiliymiş ona baksana
sende şu hayıtı iç ihmal etmee

o çok fayda eder ama keçiboynuzu
bide çakşır otu varmış o çok etkiliymiş ona baksana
sende şu hayıtı iç ihmal etmee
Ben icerim mutlaka cnm esim sadece 1 ay icti bucukta olsa hemen artmis tam 3 ay icse olacak belki getirmiyo keci boynuzu al bitti dyrm tmm dio almiyo snir oluyrm ya

Ben icerim mutlaka cnm esim sadece 1 ay icti bucukta olsa hemen artmis tam 3 ay icse olacak belki getirmiyo keci boynuzu al bitti dyrm tmm dio almiyo snir oluyrm ya

senin alma şansın yokmu kuruyemişçilerde bile satılıyor o
biz pekmezini kullandık
hergün bi kaşık yese iyidir

Caksir otu nasil icilicek biliyomusun peki ac karnina suyla icilebilir bi cay kasigi dio ama

Caksir otu nasil icilicek biliyomusun peki ac karnina suyla icilebilir bi cay kasigi dio ama

Esim kiskaniyo kendi aliyo diym varsa bde onu icsin

yok canım yaa tesadüf gördüm ama kullanmadık hiç

alışveriştemi yapamıyosunnn bu nasıl kıskançlık kızzzz hayat çekilmezki böylede ezom
yahu bu kıskançlık değil başka bişey böyle işmi olur

Beraber gidiyoruz alisverise felan ilk baslarda bole degildi sonradan ble oldu iste bde ufak byer daha cokda ondan dio

ezomm şaka mı yaa böyle şeymi olur evin etrafına demir parmaklık yaptırmayı da düşündü mü
Otobusle gidiyorum diye ilk zamanlar kvdem ble razi olmadi cok degisik insanlar ailemden sogutmaya felan calisiyolar ezmeye calisiyolar sdece esimle ugraamiyorumki

Beraber gidiyoruz alisverise felan ilk baslarda bole degildi sonradan ble oldu iste bde ufak byer daha cokda ondan dio

ezocum ne kadar tamam dersen o kadar kötü olur senin için izin verme bu kadar sana hükmetmesine hayatını bitiriyorsun böyle yaa kızma ama soğumuyormusun böyle bir adamdan ben şahsen tanımadan kıl oldum
canım bak benim kocişte kırmızı ojeye kızardı ben sürünce çıkar derdi ben inadına sürdüm bir iki kez kızdı sonra nolduuu benim janjanlı ojelerimle fotolarımız bile var profilinde bariz belli yani alıştırıcaksınnn
benimkide çok rahat değildir mini giyince çıldırır yada taytta popom çıksa
ama bunlar tatlı kıskançlıklar
seninki başka sorun yahuu

Sogumaj ne kelime sinirime hakim olamiyorum artik vurup kiriyorum nefret esiyorum senden siye bagiriyorum cogu zaman takmiyorum zaten konus konus dur diyorum annem kuzenim allah yardimcn olsun diyolar artik dusun

Kadinnolcakmisin son anda donmuaun diyorum herseye karisiyo yaa bde pintii bde pintii nasilll

Kadinnolcakmisin son anda donmuaun diyorum herseye karisiyo yaa bde pintii bde pintii nasilll

nerden buldun kızzz sen bu adamııı flört etmedinizmi anlamadınmı nasıl biriii
yaa baskı çok kötü birşey herşeye karışıyo bide offff
annen Allah yardım etsin diyor hiç tepki göstermiyolarmı haberleri varsa olan bitenden

Sogumaj ne kelime sinirime hakim olamiyorum artik vurup kiriyorum nefret esiyorum senden siye bagiriyorum cogu zaman takmiyorum zaten konus konus dur diyorum annem kuzenim allah yardimcn olsun diyolar artik dusun

düzelir belki zamanla. babamdan biliyorum çünkü ilk evlendikleri yıllarda anneme kıskançlıktan dolayı çok çektirmiş. annem çıkar kapının önünde otururmuş babamı gören kocan geliyo diye haber verirmiş annem eve kaçarmış yakalanırsa durum fenaa. sonra sonra düzelmiş. inşallah sizde düzelirsiniz ezomm.

Ins cok sinir bi durum sadece oda degil lizim cok bencil

Cnm hic kiskanmiyodu hic yani 1 yilda flort bencil oldugunu blmiyodum aileme gitmeme razi olmayacani ne blym

Ins cok sinir bi durum sadece oda degil lizim cok bencil

bunlar tartışarak bagırarak değilde konuşarak aşılacak durumlar ezom. olmuyosa da olana kadar sabırla konuşman gerek. böyle hayat geçmez yoksa. mesela aynısını sende ona yap kıskançlık konusunda. biyerde noluyo yaa diyecektir belki seni anlar.

Cnm konusuyoum onun yaptigini yapiyorum hep bnm ailem syr sadece kiskanclik degl hep ben dyr ole olmaz dyrm anlamiyr bnde napcmi sastim artik:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…