Evlilik hem cok kolay hemde cok zorkizlar helede bencillik varsa odahada zor
Aynen cnm cook zor allah sabir versin bana onada akilAllah yardimcin olsun ezo,isin cok zor
Lizoo bugun anneme geldimm
Fundoss cok guzel haberler gelmiss. Ben sana diorum ztn. O bebisin gelmesine cok az kaldiii
Diger hamisler napio acabaa
Aynen cnm cook zor allah sabir versin bana onada akilne gzel gdiyosn rahatca annene bn her gttigimde aglarim msjla tlfnla moralimi bozarlar burnumdan gelir
Aminn..Offyaa valla insanin butun enerjisini alir bunlar. Senin kvde de cok fenaa. Ama herkes ne ettiyse onu cekerr
Iyi cok sukur cnm. Evet zaman cok hizli geciyor cidden. Sizinkilerde gelecek yakindaa. Bir bakmissinizz gobusler hemen cikmisAynen cnm cok iyi gozukur ama istee olee senin hamilelik nasil gidiyor? zaman necabuk geciyor su gibi akip gidiyor valla daha dun hamia haberinizi verdnz sanki
evettt ayşemmmmm moralim çok yüksekkkk :118: :118:
inşallah eşimdeki sorunda hallolcak annemle konuştumm aaa halanın durumu ile aynııı dedi
enişteme bi ilaç vermiş doktor onu kullandığı ay hamile kalmış halam
bakalım hayırlısı tabi takip edecek olması çok mutlu etti beniiii şimdi boyutunu biliyorum yaa perşembe gidip büyüdümü ne oldu görücem yada çoğaldımı
o bile heyecanlı bide folükül değilde bebiş olduğunu düşünsene halimiii :90:
ezocummm biyere kadar çekilir taviz verme kızıyorum sana ne hakla aileni eleştirir kim verir ona o hakkı
haddini bildir dicem belki kışkırtmış oluyorum ama hiçbişekilde seninle ailenin arasına giremez ve eleştiremezzz
Aynen cnm bas edemiyor ben bunlarla artik takmiyorum kafama gore gidiyorum esim annemlerden izin almadanmi gidcn flan dyrdu kiziyodum smdi diyemyr takmiyrm kizmakta haklisin fundam hicde kiskirtmiyosn ben zaten patlamaya hazir bombayimevettt ayşemmmmm moralim çok yüksekkkk :118: :118:
inşallah eşimdeki sorunda hallolcak annemle konuştumm aaa halanın durumu ile aynııı dedi
enişteme bi ilaç vermiş doktor onu kullandığı ay hamile kalmış halam
bakalım hayırlısı tabi takip edecek olması çok mutlu etti beniiii şimdi boyutunu biliyorum yaa perşembe gidip büyüdümü ne oldu görücem yada çoğaldımı
o bile heyecanlı bide folükül değilde bebiş olduğunu düşünsene halimiii :90:
ezocummm biyere kadar çekilir taviz verme kızıyorum sana ne hakla aileni eleştirir kim verir ona o hakkı
haddini bildir dicem belki kışkırtmış oluyorum ama hiçbişekilde seninle ailenin arasına giremez ve eleştiremezzz
Ahh keske bizde saysak haftalari yavrucum bi olsun o korur annesiniIyi cok sukur cnm. Evet zaman cok hizli geciyor cidden. Sizinkilerde gelecek yakindaa. Bir bakmissinizz gobusler hemen cikmis
kızlar merhabaa
çook uzun zamandır ilk kez ofisten yazıyorumm bilgisayar ekranından sizi okumanın keyfi de başkaymış
çakşır demişsinizz..buranın otukar eridi yaa şimdi çakşır zamanıı alıp turşusunu yapcektim demekk başka şeylere de yarıyomuss
ben bugünn bişey yaptımm
evlendiğimde tek soyadı almıştım eşiminkinii iki soyadı uzun olacak diyee ama son bir iki aydır pişman olmuştumm bugün gittim dilekçeyle hallettim kendi soyadımı aldım tekrardann kimliğimi bile yenilettiimm ne kolaymışş bee
fundosumm yum 16.5 mu demiştinn perşembeye ya çatlamış olur gittiğindee yada o gece catlar bencee ama başka yum yoktur olsaa gözükmesi gerekirdi günde 1.5-2mm büyüyorlar cunkuu
inşallah bu doktor sana uğurlu gelicekk moralin de yüksek ohhh
aysemm sosyalimm benoşş lizimm ezoo twinn hepiniz iyisinizdir insallahh
anammmm kadın işbaşı yapmışşşş hadi hayırlı olsun kızzzz
evettt bilgisayardan şahane kızzz seriiiiiiiiii
neeeeeeeeeeesahiimiiiii kızzzz tazecikk ktopla hemennnnn bende onu okuyodum şimdiii
hemde ne faydaaaa çok süperrr yaaa tam benim kocişe yarayacak cinstennn
aaa o kadar kolaymı bence iyi yapmışsın yelizim çünkü siz kızsınız erkek yok benim senin gibi kızkardeşi olan bi arkadaşım aaa oda inş. müh. hattaoda öle yapmıştııı
birde babası yok çok küçükken ölmüş ablası ve kızkardeşi var onun için soyadını heppp kullandı kaşede filan hep
kız bugün daha 10. gün olduuu amaa bende ctesi tahmin ediyodumm çatlar diyee erken değilmiii
akıntıda başlamadııı
kız bu arada ben hep perşembe diyomdaaaa bi gün ara sonra gel dedii baktım kağıdadaa 26 sııı yani yarın gidiyomuşummm
ben perşembe cuma gibi çatlar dedim deee
sen niye perşembe çağırdı dionn yarınsaa kafa nerdeedemekki yum büyümesine bakcekk
evet yaa anlamadımki niye öle diyorum
ozaman bide cuma çağırır herhalll
yumurta takibi yapıcaz dedi işte
dünde çalıştırdıyarında kontrolden sonra çalışma olcak dedi
bu ultrason jeli zararı olmazmı kızzz
bu vitamin ne zaman etki ediyo acaba yaaa
jeli bilemiomm
hanii yapmıcaktık oyle seyleree takılmıcaktıkk gene başladın haa
vitaminn alındığı zaman vucuda hemenn etki eder depolanır ama spoşlara nezaman etki eder bilemiomm
Bu ay bende niye bole oldum bilmiyorum isteksizlik var yaaa:26: sosyal iyi degil sanirim yazardi yoksa
neyle ilgili isteksizlik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?