Ağlayakta gözden mi olak???

Allah yardimcin olsun ezo,isin cok zor

Lizoo bugun anneme geldimm

Fundoss cok guzel haberler gelmiss. Ben sana diorum ztn. O bebisin gelmesine cok az kaldiii

Diger hamisler napio acabaa
Aynen cnm cook zor allah sabir versin bana onada akil ne gzel gdiyosn rahatca annene bn her gttigimde aglarim msjla tlfnla moralimi bozarlar burnumdan gelir

Son düzenleme:
Aminn..Off yaa valla insanin butun enerjisini alir bunlar. Senin kvde de cok fenaa. Ama herkes ne ettiyse onu cekerr

Aynen cnm cok iyi gozukur ama istee olee senin hamilelik nasil gidiyor? zaman necabuk geciyor su gibi akip gidiyor valla daha dun hamia haberinizi verdnz sanki

evettt ayşemmmmm moralim çok yüksekkkk :118: :118:

inşallah eşimdeki sorunda hallolcak annemle konuştumm aaa halanın durumu ile aynııı dedi
enişteme bi ilaç vermiş doktor onu kullandığı ay hamile kalmış halam
bakalım hayırlısı tabi takip edecek olması çok mutlu etti beniiii şimdi boyutunu biliyorum yaa perşembe gidip büyüdümü ne oldu görücem yada çoğaldımı
o bile heyecanlı bide folükül değilde bebiş olduğunu düşünsene halimiii :90:

ezocummm biyere kadar çekilir taviz verme kızıyorum sana ne hakla aileni eleştirir kim verir ona o hakkı
haddini bildir dicem belki kışkırtmış oluyorum ama hiçbişekilde seninle ailenin arasına giremez ve eleştiremezzz

Aynen cnm cok iyi gozukur ama istee olee senin hamilelik nasil gidiyor? zaman necabuk geciyor su gibi akip gidiyor valla daha dun hamia haberinizi verdnz sanki
Iyi cok sukur cnm. Evet zaman cok hizli geciyor cidden. Sizinkilerde gelecek yakindaa. Bir bakmissinizz gobusler hemen cikmis

Masallah fundamm. Hadi hayirli haberlerin olsun. Ama bunun altindan birsey cikacagi belliydi. Sende hicbir sorun yok cunku.adetlerinde cok duzenli masallahh.
Esinede o haplar hemen faydasini gosterir insallahh

Aynen cnm bas edemiyor ben bunlarla artik takmiyorum kafama gore gidiyorum esim annemlerden izin almadanmi gidcn flan dyrdu kiziyodum smdi diyemyr takmiyrm kizmakta haklisin fundam hicde kiskirtmiyosn ben zaten patlamaya hazir bombayim
Iyi cok sukur cnm. Evet zaman cok hizli geciyor cidden. Sizinkilerde gelecek yakindaa. Bir bakmissinizz gobusler hemen cikmis
Ahh keske bizde saysak haftalari yavrucum bi olsun o korur annesini

kızlar merhabaa
çook uzun zamandır ilk kez ofisten yazıyorumm bilgisayar ekranından sizi okumanın keyfi de başkaymış
çakşır demişsinizz..buranın otu kar eridi yaa şimdi çakşır zamanıı alıp turşusunu yapcektim demekk başka şeylere de yarıyomuss
ben bugünn bişey yaptımm
evlendiğimde tek soyadı almıştım eşiminkinii iki soyadı uzun olacak diyee ama son bir iki aydır pişman olmuştumm bugün gittim dilekçeyle hallettim kendi soyadımı aldım tekrardann kimliğimi bile yenilettiimm ne kolaymışş bee
fundosumm yum 16.5 mu demiştinn perşembeye ya çatlamış olur gittiğindee yada o gece catlar bencee ama başka yum yoktur olsaa gözükmesi gerekirdi günde 1.5-2mm büyüyorlar cunkuu
inşallah bu doktor sana uğurlu gelicekk moralin de yüksek ohhh
aysemm sosyalimm benoşş lizimm ezoo twinn hepiniz iyisinizdir insallahh

anammmm kadın işbaşı yapmışşşş hadi hayırlı olsun kızzzz
evettt bilgisayardan şahane kızzz seriiiiiiiiii
neeeeeeeeeee sahiimiiiii kızzzz tazecikk ktopla hemennnnn bende onu okuyodum şimdiii
hemde ne faydaaaa çok süperrr yaaa tam benim kocişe yarayacak cinstennn

aaa o kadar kolaymı bence iyi yapmışsın yelizim çünkü siz kızsınız erkek yok benim senin gibi kızkardeşi olan bi arkadaşım aaa oda inş. müh. hatta oda öle yapmıştııı
birde babası yok çok küçükken ölmüş ablası ve kızkardeşi var onun için soyadını heppp kullandı kaşede filan hep

kız bugün daha 10. gün olduuu amaa bende ctesi tahmin ediyodumm çatlar diyee erken değilmiii
akıntıda başlamadııı
kız bu arada ben hep perşembe diyomdaaaa bi gün ara sonra gel dedii baktım kağıdadaa 26 sııı yani yarın gidiyomuşummm

ben perşembe cuma gibi çatlar dedim deee
sen niye perşembe çağırdı dionn yarınsaa kafa nerdee demekki yum büyümesine bakcekk

ben perşembe cuma gibi çatlar dedim deee
sen niye perşembe çağırdı dionn yarınsaa kafa nerdee demekki yum büyümesine bakcekk

evet yaa anlamadımki niye öle diyorum
ozaman bide cuma çağırır herhalll
yumurta takibi yapıcaz dedi işte
dünde çalıştırdı yarında kontrolden sonra çalışma olcak dedi
bu ultrason jeli zararı olmazmı kızzz

bu vitamin ne zaman etki ediyo acaba yaaa

jeli bilemiomm
hanii yapmıcaktık oyle seyleree takılmıcaktıkk gene başladın haa
vitaminn alındığı zaman vucuda hemenn etki eder depolanır ama spoşlara nezaman etki eder bilemiomm

jeli bilemiomm
hanii yapmıcaktık oyle seyleree takılmıcaktıkk gene başladın haa
vitaminn alındığı zaman vucuda hemenn etki eder depolanır ama spoşlara nezaman etki eder bilemiomm

yokkk takılmıyorummm tamammm

sabahtan beri girip çıkıyonnnn bişey demiyonnn nasıl oldun kuzum yaaaa :26:

Bu ay bende niye bole oldum bilmiyorum isteksizlik var yaaa:26: sosyal iyi degil sanirim yazardi yoksa

şu hayıta başlaaa onun var etkisiii
çakşırında varmış demin gördüm çok istekli yapıymuşşş nerden bulcaksa kocişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…