Ağlayakta gözden mi olak???

şu hayıta başlaaa onun var etkisiii
çakşırında varmış demin gördüm çok istekli yapıymuşşş nerden bulcaksa kocişin

fundamm ben de okudum şimdii benimki diodu da inanmıyordumm
burda cinsel gücü artırıyor diye biliniyo hep amaa sperm sayı ve kalitesini de artırıyormuss bak aktarlarda kökü toz halde satılıyomuss kızz alalımm

Esime dunden beri su otu al bunu al bugn de caksir al dedm o ne bee olsureceksin bizi diyo

Caksir otu demi ismini dogru verym

Esime dunden beri su otu al bunu al bugn de caksir al dedm o ne bee olsureceksin bizi diyo

ay alsammı kız bilmiyorumkiii vitamin ço ketkiliymiş şimdi takviyenin sırasımı
bide aktara gidiyom ya sürekli garip şeyler soruyorum şaşırcak kadın
senin kocişmi diyoduuu cinsel gücü artırıyo

ayy ezooo açsın bi zahmet araştırsın sen söleyince hemen alırrr

Cook utangac bde adam anladi zaten ot cekiyoruz dunden beri dioo

Cook utangac bde adam anladi zaten ot cekiyoruz dunden beri dioo

hayıtla adaçayını buldumu başladınmı onlara adetin başlasın 2. günü başlayacan onaaa
keçiboynuzuda pekmezini yesin daha zahmetsiz bence

hayıtla adaçayını buldumu başladınmı onlara adetin başlasın 2. günü başlayacan onaaa
keçiboynuzuda pekmezini yesin daha zahmetsiz bence

Adacayini ben almistim zaten digerinide esim burda varmis aldi adetimi bekliyorum bakalim 2.gunu basliycam allahin izniyle pekmezi zaten hani anneler der ya sunuda ye diye aynen ole sunuda ye cabuk yememisin diyorum bde kavanoz alc bu otlara ustunede yazcam ev aktara donduuu

benceee tam sırasıı takviyeninn
evett kızz hatta daha bu sabah konuştukk tesadüf sayfayı actımm siz bahsetmişsiniz

Caksir ac karnina balla karistirip yeyin yaziyor ac karnima daha cok fayda ediyomus cok tuketilmeyecekmis bi tatli kasigi gunde yenilecekmis azospermi olana bile fayda ediyomus

Caksir ac karnina balla karistirip yeyin yaziyor ac karnima daha cok fayda ediyomus cok tuketilmeyecekmis bi tatli kasigi gunde yenilecekmis azospermi olana bile fayda ediyomus

evet ben de okudumm öyleymişş.denemekte fayda var canm bence aldır bian önceee
aktarlarda kökü toz olarak satılıyormuss

evet ben de okudumm öyleymişş.denemekte fayda var canm bence aldır bian önceee
aktarlarda kökü toz olarak satılıyormuss

Evet cnm deniycez yanliz bunun erkegi disisi varmis erkegini erkek disisinide kadin icmeliymis ama nerde bulunucak

Evet cnm deniycez yanliz bunun erkegi disisi varmis erkegini erkek disisinide kadin icmeliymis ama nerde bulunucak

valla ben okadar okudumm hatta gülbene bi dr cıkmıstı izledim hic oyle bisey demediler sadece caksır kökü dedi

erkegini erkek disisinide kadin icmeliymis ama nerde bulunucak[/QUOTE]

erkek dişimiiii pipiyle titisimi varmış ayolll

canlar nasılsınz
fundosum takıbe gırmıssın yıne canım benım hayırlısı ınss bu drla devam edersın.
bnde dun aksam ovulasyon testı aldım netten bu ay olmazsa bı dahakı ay dra mı gıtsem bnde en son aralık ta gıtmıstım..
yelızım ezom sosyalım benosum aysem lızım

git tabi canım aksatma derim ben
sağol canıııımmm ya takip güzel görüyosun yımırtalarııı gerçi bitanecikti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…