git tabi canım aksatma derim ben
sağol canıııımmm ya takip güzel görüyosun yımırtalarıııgerçi bitanecikti ama
bı dahakı ay gıdeyım hem yıne hormonlara baktırayım yumurta takıbıde yapar fundosum kocıs te yaptrsın dımı sonuclar degısıyo spermıyogramda 1 bucuk sene oldu esım test yapalı..
bı de en son gıttıgım dra gıtmıyeyım dedım bı muayenesı 150 tl ama 21 gun ıcınde ıstedıgın kadar gıdebılıyosun..
kuzum dusunme oyle 1 tane de olsa 5 tanede olsa Allah verıcekse verır.
hormon testı yapıldımı cnm
ozaman tam adet bitiminde git bence yada bitmeden test için
test iyimi çıkmıştı eşinin dr. isterse yaptırsın bence yaa
ya işte bazen gidiyosun bir daha gitmene gerek kalmıyor ben en son mesela filmi filan gösterdim muayene bile etmedi baktı tamam onun için boşuna para ödedik
ama bu dünkide uygun olduğu halde yarın yine gidicem hatta sonra yine belki 10 gn ücret alınmıyor
çok pahalıymış ama yaa gittiğin yer
hormon testime eskisine baktıı istemedi iyi dedi gerek yok
aa onu bilmiyordum bir sorayım hele zaten takibe alacaz dedi ya düşünür heralde bakalım bu nasıl bi yol izliyor
hanı ben gecen ay yapmıstım ya progesteron yerıne prolaktın de bakmıslard ı.
bu ay bnde yaptrayım..
cnm dr esıne e vıtamını vermıs ya nıye verdı onu kzuum ne problem varmıs.:44:
aaa baktırdınmı sen çatladığınımı görüyolar yaniii ama benim bildiğim yumurta gözüküyo yaa ultrasonda çatladımı hiçbişey görünmüyomuş yani yokoluyo ozaman çatladığı anlaşılıyormuş
evet canım sperm hareketliğinde yavaşlık varmış
kızlar merhabaa
çook uzun zamandır ilk kez ofisten yazıyorumm bilgisayar ekranından sizi okumanın keyfi de başkaymış
çakşır demişsinizz..buranın otukar eridi yaa şimdi çakşır zamanıı alıp turşusunu yapcektim demekk başka şeylere de yarıyomuss
ben bugünn bişey yaptımm
evlendiğimde tek soyadı almıştım eşiminkinii iki soyadı uzun olacak diyee ama son bir iki aydır pişman olmuştumm bugün gittim dilekçeyle hallettim kendi soyadımı aldım tekrardann kimliğimi bile yenilettiimm ne kolaymışş bee
fundosumm yum 16.5 mu demiştinn perşembeye ya çatlamış olur gittiğindee yada o gece catlar bencee ama başka yum yoktur olsaa gözükmesi gerekirdi günde 1.5-2mm büyüyorlar cunkuu
inşallah bu doktor sana uğurlu gelicekk moralin de yüksek ohhh
aysemm sosyalimm benoşş lizimm ezoo twinn hepiniz iyisinizdir insallahh
Selamm kızlarrr hiç giremiyorum işim o kadar yoğun ki bi hafta yoktum bi b.. Yapamamışlar hepsini yığmışlar bana
Herşeyi okudum ama etiket yapamadım..
Fundam adına çok sevindim iyi olmuş bu doktor hatta daha iyi gibi özel muayenehane mi ne bu
Hepinizi öpüyorum kızlar yelizim, sosyalim, twinim, ayşemm , ezom
Kizlar nasilsiniz ben bildiginiz gibiyim halsiz yorgun kusan bi tip ararda girip okuyorum ama yazilar ve ekran kaydigi icin yazamiyorum hepinizi opuyorum kizlar gorusuruz
ayşemmmmm
hosgeldinn fatmammbizde seni cok ozleedikk
nee kiz miiiilk kizimiz geliyoooo,masallahh bak ben simdiden talibimm Allahim saglikla kucagina aldigin gunleri gostersin canimm.
bizde iyiyiz iste,capimizi buyutup duruyoruzz
senin kuzen ne zaman gidiooo
birde detayli icin randevu aldin miii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?