Ağlayakta gözden mi olak???

git tabi canım aksatma derim ben
sağol canıııımmm ya takip güzel görüyosun yımırtalarııı gerçi bitanecikti ama

bı dahakı ay gıdeyım hem yıne hormonlara baktırayım yumurta takıbıde yapar fundosum kocıs te yaptrsın dımı sonuclar degısıyo spermıyogramda 1 bucuk sene oldu esım test yapalı..
bı de en son gıttıgım dra gıtmıyeyım dedım bı muayenesı 150 tl ama 21 gun ıcınde ıstedıgın kadar gıdebılıyosun..
kuzum dusunme oyle 1 tane de olsa 5 tanede olsa Allah verıcekse verır.
hormon testı yapıldımı cnm

fundosum bıde esınde ne problem cıktı dr e vıtamını vermıs ..:13:

ozaman tam adet bitiminde git bence yada bitmeden test için
test iyimi çıkmıştı eşinin dr. isterse yaptırsın bence yaa
ya işte bazen gidiyosun bir daha gitmene gerek kalmıyor ben en son mesela filmi filan gösterdim muayene bile etmedi baktı tamam onun için boşuna para ödedik
ama bu dünkide uygun olduğu halde yarın yine gidicem hatta sonra yine belki 10 gn ücret alınmıyor
çok pahalıymış ama yaa gittiğin yer
hormon testime eskisine baktıı istemedi iyi dedi gerek yok

cnm bugun adetın son gunu artık bı dahakı ay eger adet olursam tabı
test ıyı cıkmıstı cnm ama bazı degerler yazmıo kız kardesım dun dedı onun esınınkınde ne kadar sürede sıvılastıgı fln yazıomus sanırım yaprtdıgmz sperm testınde yazmıo..
evet cnm cok pahalı gercekten belkı yumurta kontrolu ıcın baska bı dra gıderım.
canm bıde 21.gun progestreon testıı yaptr sende gercı senın dr un bakar catlayıp catlamadıgına .

aa onu bilmiyordum bir sorayım hele zaten takibe alacaz dedi ya düşünür heralde bakalım bu nasıl bi yol izliyor

aa onu bilmiyordum bir sorayım hele zaten takibe alacaz dedi ya düşünür heralde bakalım bu nasıl bi yol izliyor

hanı ben gecen ay yapmıstım ya progesteron yerıne prolaktın de bakmıslard ı.
bu ay bnde yaptrayım..
cnm dr esıne e vıtamını vermıs ya nıye verdı onu kzuum ne problem varmıs.:44:

hanı ben gecen ay yapmıstım ya progesteron yerıne prolaktın de bakmıslard ı.
bu ay bnde yaptrayım..
cnm dr esıne e vıtamını vermıs ya nıye verdı onu kzuum ne problem varmıs.:44:

aaa baktırdınmı sen çatladığınımı görüyolar yaniii ama benim bildiğim yumurta gözüküyo yaa ultrasonda çatladımı hiçbişey görünmüyomuş yani yokoluyo ozaman çatladığı anlaşılıyormuş

evet canım sperm hareketliğinde yavaşlık varmış

kuzum baktrmak ıcın gıtmıstım ama yanlıslıkla prolaktıne bakmıstı labratuar kuzum test sonucuna bakıolar 10 un ustundeyse deger catlamıs oluo yumurta..
sperm hareketlılıgı ıcın hangı deger bakmak gerekıo cnm bılıyomusun

canım spermiografi testi yapıldı
içinde genel herşeyin değerlerini yazıyolar morfoloji filan oluyor
sanrım vitamin kullanıp tekrar bakacaklar

iyiyimm yelizimm sende daha iyisindir insallahhh.
cok iyi yapmissin soyadini almakla.hayirli olsun cnm:)

twincann sende hosgeldinn,pek karsilasamiyoruz bu araa

sosyos,benosss iyi misiniz yavrularr,arada ses verinn yeterr:82:

Selamm kızlarrr hiç giremiyorum işim o kadar yoğun ki bi hafta yoktum bi b.. Yapamamışlar hepsini yığmışlar bana

Herşeyi okudum ama etiket yapamadım..

Fundam adına çok sevindim iyi olmuş bu doktor hatta daha iyi gibi özel muayenehane mi ne bu

Hepinizi öpüyorum kızlar yelizim, sosyalim, twinim, ayşemm , ezom

Kizlar nasilsiniz ben bildiginiz gibiyim halsiz yorgun kusan bi tip ararda girip okuyorum ama yazilar ve ekran kaydigi icin yazamiyorum hepinizi opuyorum kizlar gorusuruz

Kizlar nasilsiniz ben bildiginiz gibiyim halsiz yorgun kusan bi tip ararda girip okuyorum ama yazilar ve ekran kaydigi icin yazamiyorum hepinizi opuyorum kizlar gorusuruz

hosgeldiniz kizlarr
Allah ikinizinde yardimcisi olsunn. gececek bu gunlerinizzz, sonra hatirlamayacaksiniz bile
bende siziii

iyi geceler kızlar benim kuzen halen burda o yüzden giremiyorum nete sabah akşam birlikteyiz telefondan da giremiyorum ama aklım hep sizde çok özledim hepinizi
bu arada ben bugün doktora gittim herşey yolunda bebişim iyiymiş önümüzdeki ay şeker yüklemesi yapılacakmış
bideeeeee benim bebiş sonunda kendini gösterdi kızım olacakmış

fundoşum canım benim geçmiş olsun öksürüğün geçmedi mi halenyeni doktora gitmişsin iyi birine benziyor anlattığın kadarıyla inşallah sana uğurlu gelir ve hemen hamiş kalırsın
ayşem canım nasılsın dün doktora gitmişsin oğluşunu görmüşsün maşallah paşama
sosyalim Allah yardımcın olsun canım bulantı çok zor bişeydir eminim inşallah en kısa zamanda geçer ve bebişinle hamileliğin tadını çıkarırsın
benoşum bebişinin pıt pıtlarını duymuşsun maşallah yerim ben onu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yelizim kanaman durmadı mı canım çok zor ya inşallah bi an önce bu durum geçer vücut dengen normale döner sonrasında da hemen bebişin gelir inşallah
lizim canım sen nasılsın oğluşun nasıl
twinim kırmızıların gelmiş yeni döngün sana bebiş getirsin inşallah
ezocum canım yazdıklarını okudumda kocişin konusunda Allah yardımcın olsun sana sabır versin inşallah bi an önce bebişin olur belki o zaman kocişin kendisine çeki düzen verir

hoşbulduk canım evet kızmış ben çok istiyodum kız olsun diye çok şükür Rabbim istediğimi verdi teklifin cazip ama sen harem kurmayı düşünüyodun oğluşuna o yüzden kafam karıştı:44:
canım benimde göbişim hiç büyümedi kiloda almamışım ama bebiş iyiyiymiş 320 gram dedi doktor
kuzen seçimden önce gidecekti ama vazgeçti gidiş tarihi belli değil

birde detayli icin randevu aldin miii:26:

kuzum benim doktor özel muayenehanesinde bakıyor bugün detaylı baktı ayaklarına ellerine heryerini ölçtü bebeğin herşey normal görünüyor dedi sadece şuan ters duruyomuş ama doğuma yakın döner kendiliğinden dedi 4 boyutlu ultrasonla da gösterdi ama benim kız bu seferde yüzünü kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…