Ağlayakta gözden mi olak???

masallahh canimm
senin kizi haseki sultan yaparizz bak ilk kiz haberini sen verdinn. kizlar her zaman ugur getirir. bu haberden sonra yakin zamanda hamis haberi gelecek bu topikten,hissediyorumm

seninde ic karnin genis demekkii. ne guzel kilo almadin sen. ben 6 kilo almisimm bebiste 340 gr di galiba. bak kilolarida yakinn, bunlar iyi anlasicak belli

oyle miii super o zamann hadi gozunaydinn. bir testten daha kurtuldun o zamanndoguma yakin doner bencede. dogum pozisyonunu alirr. senin kizda cok nazlii ayoll
seninki tam kac haftalik su anda.

tamam o zaman canım mantıklı inşallah canım ya hayırlısıyla fundoşum,yelizim,twinim ve ezom da hamiş kalsınlar bebişlerle şenlensin topiğimiz
baya genişmiş canım ben kilo almamı kafaya takıyodum ama verdiğimi bebiş alıyomuş çok şükür evet kilolar çok yakın doğum tarihleri de yakın olacak anneleri anlaşıyo onlar hayli hayli anlaşır canım

oyle miii super o zamann hadi gozunaydinn. bir testten daha kurtuldun o zamanndoguma yakin doner bencede. dogum pozisyonunu alirr. senin kizda cok nazlii ayoll
seninki tam kac haftalik su anda.
aynen canım ya benim bu doktor pahalı ama ekstradan hiç para vermiyoruminşallah döner canım çünkü ben normal olsun istiyorum. canım adete göre 19+2 ama ultrasona göre 19+4 çıktı seninki ne kadarlık oldu

insallah canim onlarinda haberini yakinda alacazz
ya annenin kilo almasi yada vermesi her zaman cocugu etkilemiyor. ki ne kadar az kilo alirsan hamileligin o kadar rahat gecer.
aynenn oylee oldu bu iss

aynen canım ya benim bu doktor pahalı ama ekstradan hiç para vermiyoruminşallah döner canım çünkü ben normal olsun istiyorum. canım adete göre 19+2 ama ultrasona göre 19+4 çıktı seninki ne kadarlık oldu

benimde adete gore 20+1 cnm ama ultrasonda 1 hafta onde cikiyor.
bu gittigim doktor biz sat i baz alacaz,sonucta cocugun uzun olmasi aileden gelen kalitsal birsey dedi. 12 nisanda da detayliya girecem. o zamanda 22+5 olacak. zaten 24 e kadar giriliyormus detayliya.

senin doktor şeker yüklemesi için gün verdi mi sana:44: oldu oldu

detayli cekildikten sonra gel dedi seker yuklemesi icin. 12 nisandan sonra giderim o zaman seker yuklemesi tarihini belirleriz.
ama bildigim kadariyla seker yuklemeside 24 yada 25. haftada yapiliyor cnm. zaten ondan sonra baska tetest kalmiyor.

detayli cekildikten sonra gel dedi seker yuklemesi icin. 12 nisandan sonra giderim o zaman seker yuklemesi tarihini belirleriz.
ama bildigim kadariyla seker yuklemeside 24 yada 25. haftada yapiliyor cnm. zaten ondan sonra baska tetest kalmiyor.

yerim ben onu maşallah paşama uzun mu olucakmış oğluşun hadi hayırlısı canım Allahın izniyle herşey normal çıkacakbenim öyle olacak canım her ay doktora gitmeden önce kan idrar istiyor onunla birlikte yaptır dedi şeker yüklemesini o zaman benim bebiş 24 haftalık olacak ha bide önümüzdeki ay kalp taraması yapacaz dedi o ne anlamadım:44:

hepsine masallahhh insallah canimm.
kan idrar onemli amaa.
canim kalp taramasinada detaylida bakiliyor diye biliorum. ama onun disinda baska bi test varsa bilemiorumm.

fatmam benim cok uykum geldii. arada gel yine,ozletme kendiniii. senide kizinida cok opuyorumm
iyi gecelerr canimm

Son düzenleme:
görüşürüz canım benim gelirim tabi Allah rahatlık versin sana bende seni oğluşunu öpüyorum

Günaydın hanımlar yine kimsecikler yokkkk
benoşum fatmam sağolun canlarım inşallah iyi olcak herşey bende inanıyorum
sosyalim çabuk atlat canımmm

Gecmis olsun cnm. Balli zencefil yap. Ac karnina ama.yumusar biraz bogazin

kızzz sendemiii ben senin dedğin zeytinyağı k.biberi yaptım anaammm yandımmm ama iyi geldi biraz kız

sen öle san ayşeeeeem
Evt yakiyo ama ii geliyi bnde yapcam fenaa
Evett yaaa. Ezo pusu kurmus banaa
Ya ben cok erken kalktim aslinda ama anca yazabildim. Yoksa herkes yokken ben yine buradaydimm:82:

Avmde gordum dunde almadim bilmiyodum ben 8.45te kalktim esime kahvalti hazirladm yarim saat yrudum saldim onu dusa girdim buraya uctum daha kahvalti yapcm erkenden kalkariz yaz kis herkes bana dioo nasi kalkiyon napiyon o saatte diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…