hoşbulduk canım evet kızmış ben çok istiyodum kız olsun diye çok şükür Rabbim istediğimi verditeklifin cazip ama sen harem kurmayı düşünüyodun oğluşuna o yüzden kafam karıştı:44:
canım benimde göbişim hiç büyümedi kiloda almamışım ama bebiş iyiyiymiş 320 gram dedi doktor
kuzen seçimden önce gidecekti ama vazgeçti gidiş tarihi belli değil
kuzum benim doktor özel muayenehanesinde bakıyor bugün detaylı baktı ayaklarına ellerine heryerini ölçtü bebeğin herşey normal görünüyor dedi sadece şuan ters duruyomuş ama doğuma yakın döner kendiliğinden dedi4 boyutlu ultrasonla da gösterdi ama benim kız bu seferde yüzünü kapattı
masallahh canimm
senin kizi haseki sultan yaparizzbak ilk kiz haberini sen verdinn. kizlar her zaman ugur getirir. bu haberden sonra yakin zamanda hamis haberi gelecek bu topikten,hissediyorumm
seninde ic karnin genis demekkii. ne guzel kilo almadin sen. ben 6 kilo almisimmbebiste 340 gr di galiba. bak kilolarida yakinn, bunlar iyi anlasicak belli
aynen canım ya benim bu doktor pahalı ama ekstradan hiç para vermiyorumoyle miii super o zamann hadi gozunaydinn. bir testten daha kurtuldun o zamanndoguma yakin doner bencede. dogum pozisyonunu alirr. senin kizda cok nazlii ayoll
seninki tam kac haftalik su anda.
tamam o zaman canım mantıklıinşallah canım ya hayırlısıyla fundoşum,yelizim,twinim ve ezom da hamiş kalsınlar bebişlerle şenlensin topiğimiz
baya genişmiş canımben kilo almamı kafaya takıyodum ama verdiğimi bebiş alıyomuş çok şükür evet kilolar çok yakın doğum tarihleri de yakın olacak anneleri anlaşıyo onlar hayli hayli anlaşır canım
insallah canim onlarinda haberini yakinda alacazz
ya annenin kilo almasi yada vermesi her zaman cocugu etkilemiyor. ki ne kadar az kilo alirsan hamileligin o kadar rahat gecer.
aynenn oyleeoldu bu iss
aynen canım ya benim bu doktor pahalı ama ekstradan hiç para vermiyoruminşallah döner canım çünkü ben normal olsun istiyorum. canım adete göre 19+2 ama ultrasona göre 19+4 çıktı seninki ne kadarlık oldu
senin doktor şeker yüklemesi için gün verdi mi sana:44: oldu oldu
benimde adete gore 20+1 cnm ama ultrasonda 1 hafta onde cikiyor.
bu gittigim doktor biz sat i baz alacaz,sonucta cocugun uzun olmasi aileden gelen kalitsal birsey dedi. 12 nisanda da detayliya girecem. o zamanda 22+5 olacak. zaten 24 e kadar giriliyormus detayliya.
detayli cekildikten sonra gel dedi seker yuklemesi icin. 12 nisandan sonra giderim o zaman seker yuklemesi tarihini belirleriz.
ama bildigim kadariyla seker yuklemeside 24 yada 25. haftada yapiliyor cnm. zaten ondan sonra baska tetest kalmiyor.
yerim ben onu maşallah paşama uzun mu olucakmış oğluşunhadi hayırlısı canım Allahın izniyle herşey normal çıkacak benim öyle olacak canım her ay doktora gitmeden önce kan idrar istiyor onunla birlikte yaptır dedi şeker yüklemesini o zaman benim bebiş 24 haftalık olacak ha bide önümüzdeki ay kalp taraması yapacaz dedi o ne anlamadım:44:
görüşürüz canım benim gelirim tabihepsine masallahhhinsallah canimm.
kan idrar onemli amaa.
canim kalp taramasinada detaylida bakiliyor diye biliorum. ama onun disinda baska bi test varsa bilemiorumm.
fatmam benim cok uykum geldii. arada gel yine,ozletme kendiniii. senide kizinida cok opuyorumm
iyi gecelerr canimm
Gunaydin kizlar bogazim fenaa bogazim aciyoo oksurmekten:2:
Gunaydin kizlar bogazim fenaa bogazim aciyoo oksurmekten:2:
Herkese gunaydinnnn
Ben kapattim dukkaniii,yine ben aciyorum
Butun gelenleri tek tek operimm
Günaydın hanımlar yine kimsecikler yokkkk
benoşum fatmam sağolun canlarım inşallah iyi olcak herşey bende inanıyorum
sosyalim çabuk atlat canımmm
kızzz sendemiii ben senin dedğin zeytinyağı k.biberi yaptım anaammm yandımmm ama iyi geldi biraz kız
sen öle san ayşeeeeem
Ben varimm yaaaa
Nasilsin fundamm
Evett yaaa. Ezo pusu kurmus banaa
Ya ben cok erken kalktim aslinda ama anca yazabildim. Yoksa herkes yokken ben yine buradaydimm:82:
Gecmis olsun cnm. Balli zencefil yap. Ac karnina ama.yumusar biraz bogazin
Evt yakiyo ama ii geliyi bnde yapcam fenaakızzz sendemiii ben senin dedğin zeytinyağı k.biberi yaptım anaammm yandımmm ama iyi geldi biraz kız
sen öle san ayşeeeeem
Evett yaaa. Ezo pusu kurmus banaa
Ya ben cok erken kalktim aslinda ama anca yazabildim. Yoksa herkes yokken ben yine buradaydimm:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?