Ağlayakta gözden mi olak???

ooo hatun eskiye döndü yineee
hiç keyfim yokk yani çalışasım yokk üşüyorum böyle tünemiş büzüşmüş halde oturuyorummm :126:

Fundam gel bana kahvaltiyaaa. Metrobusle gelirsin hemen kizz
Masallah ezooo. Bende oyle. Vucudum erken kalkmaya alisti. Cok uyumak iyi birsey degil. Hem kilo yapiyor hemde sersem gibi oluyosun

Bana isinlansaniz kahvalti hazirlardim size omletli felan

Masallah ezooo. Bende oyle. Vucudum erken kalkmaya alisti. Cok uyumak iyi birsey degil. Hem kilo yapiyor hemde sersem gibi oluyosun

ayyy ne güzel olurduuuu

he kızzzz sen hazırlayana kadar ben ordayım
evett katılıyorum kilo yapıyoo ve uyuşuk oluyorsun erken kalkınca dinç oluyorsun
yaa benim yumurtlama akıntım gelmedii şimdiye kadar olması lazımdıı :44:

Nee omlet miii
Senin ev nerdeydi ezooo

duyanda elde börek açacak sanırrrr

Aynen bende hic uyuyamam en fazla 9 9bucuk guzel yaparim fundos valla acili felan ben gidiyom gelirim fena aciktimm kizz kurtlar vadisinde birini oldurmuslerrr

git karnını doyur canım
Allah rahmet eylesin bu aralar canavar oldu insanlar iyice sonumuz iyi değilll kıyametmi yaklaşıyor nedir

Aynen fundammmm. Kiz birgun isi ekte gel. Metrobusle altunizade duraginda ineceksin. Sonra indigin yerdende uskudar camlica minibuslerine bineceksin. Ordan alicam senii. Bak gelmekte kolayyy
Ezoo sende bin istanbul arabalarina gelll
Yumurtlamaya takilmaaa,dusunme fundosss

Günaydın kızlar
62 kilo olmuşum tam 10 kilo aldım

kızzzzz susss benim kiloma gelmişsinnn ne var yaniii gayet güzel bir kilooo

tamammmmm en yakın zamandaaa ezomuuu lennn hatun bakkala gidemiyooo

tamam düşünmek yokkkk akşam canım doktorumunnn yanındayım zatennn bakalım benim minik büyümüşmü napıyo :121:

Gunaydin lizo bende 72 memnun oldumm
Bnde toplamda 6 kilo aldimm.
Cok zayiflar daha cok aliyomus. Sikma canini. Ben artik koyverdimm. Sabah yediklerimi soylesem duser bayilirsinizz

Benoscuk hosgeldin nasil oldunnn
benimde midem büyüdü bu gidişle 30 kilo alırım doğuma kadar. geçen gün bi tencere makarnayı tek başıma yedim yaa hatta masamın fotosunu çekip yollayım size abur cubur yiyecek doluu ağzım hiç boş durmuyo hemen midem kazınıyo.
ne yedin sabah

62 güzelde benim sonum iyi değil
senin miniği sev arada ilgi göster anneciğine tutunur belki fundam inşallahhh

tmm sozumu aldim bekliorum minik kusss kizz ne guzel olurr haa boyle hep beraber toplanip ayda 1 kahvalti orgaanizasyonu yapsakkk

ezo artik isyan etme zamanii,kocana karsi gardini all,atla otobuse gel banaaa

hee soyle fundammmm. aksam herseyi anlayacan ztn. o yuzden simdi neden boyle olmadi demek yokkk guzel haberlerle gelecennnn sonrada isi pisiriceniz zatenn

kiz bende oyleyimmm. bir tost yedim ama normal insanin yiyecegi boyutta degil
ben haftasonlari yuruyorum. onun etkisi oluyor galiba. abur cubur cok fenaa. bak yemegi cok ye ama abur cuburu azalt. benim yeni felsefem bu birde meyveyi bol yeee. o zamanda sisiyosun. meyvedede kilo aliyosun ama en azindan vucuduna vitaminde girmis oluyor. abur cuburda ise vucudunda yaglari depoluyorsunn

kıyamam yaaa bir tencere makarnamııı
kız boşverr bende bazen öle oluyorum adet zamanı bi iştahlı oluyorum herşeyi yemek gelişyo içimdennn
ya inik doğsun verisinnnn
kız he yaaa inşallahhhh tutunur bu defa ahh ne güzel olurdu beee 2014 ün sonunda doğardı anası gibi

süper olurdu vallahiii benim ablamın bi forumdan arkadaşları var çook eski sürekli buluşurlar 2-3 ayda bir çok samimiler yaaa biride ankarada hatta maliye bakanlığında kız geliyo sabah uçakla akşam dönüyoo pazar günüü
kahvaltıı sonra bi mini istanbul turu zaten o tarz bi siteden arkadaşlar

evettt önce bi duruma bakalım sonra gece

tamam bu önerine uyucam ayşem artık masamda kuruyemiş ve meyveden başka bişey olmayacak
ben bugun tetanoz asisi olacammm:18: aldigim duyumlara gore cok aciyomuss:18:

aşı olurken hiç acımıyo kii bikaç saat sonra başlıyo ağrı sonra kolunu kaldıramayacak hale geliyosun biri yanlışlıkla dokunsa canın gidiyo korkutmak gibi olmasında

ben bugun tetanoz asisi olacammm:18: aldigim duyumlara gore cok aciyomuss:18:

yarasın ayşemmm bende bayılırımmm
kızz gözümün önüne kocamn bi iğne geldiiii inşallah canın yanmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…