kıyamam yaaa bir tencere makarnamııı
kız boşverr bende bazen öle oluyorum adet zamanı bi iştahlı oluyorum herşeyi yemek gelişyo içimdennn
ya inik doğsun verisinnnn
kız he yaaa inşallahhhh tutunur bu defa ahh ne güzel olurdu beee 2014 ün sonunda doğardı anası gibi
süper olurdu vallahiii benim ablamın bi forumdan arkadaşları var çook eski sürekli buluşurlar 2-3 ayda bir çok samimiler yaaa biride ankarada hatta maliye bakanlığında kız geliyo sabah uçakla akşam dönüyoo pazar günüü
kahvaltıı sonra bi mini istanbul turu zaten o tarz bi siteden arkadaşlar
evettt önce bi duruma bakalım sonra gece
hadi inşallah
yıl sonu ve yılbaşı doğumlu olmakda zor be fundoşaynı yıldakilerden küçük gelecek yıldakilerden büyük oluyosun ortada biyerde neyse anneciği ona psikolojik destek yapar dünyanın eeen şanslı çocuklarından olur
kıız şimdi bu takiple yumurtanın çatladığını da göreceksin o zaman, yine çatlatma iğnesi mi olsan acaba
ben zaten 31.12 yim kimlikte 01.01 küçüğüm yani
yaparımmm o bi gelsindeeeaslında babasıyla aynı zman olsun diye çok istedim ama nasipp görümcem tam o tarihlerde doğurcak bide erkek nasıl seviniyo eşime benzicekmişşş
kız dediki kadın bakalım nasıl ilerliyo bi takibe alalım bakalım nolacak bende bilmiyorumki devamında ne yapcak
Aynen fundammmm. Kiz birgun isi ekte gel. Metrobusle altunizade duraginda ineceksin. Sonra indigin yerdende uskudar camlica minibuslerine bineceksin. Ordan alicam senii. Bak gelmekte kolayyy
Ezoo sende bin istanbul arabalarina gelll
Yumurtlamaya takilmaaa,dusunme fundosss
kızzzzz susss benim kiloma gelmişsinnn ne var yaniiigayet güzel bir kilooo
tamammmmmen yakın zamandaaa ezomuuu lennn hatun bakkala gidemiyooo
tamam düşünmek yokkkk akşam canım doktorumunnnyanındayım zatennn bakalım benim minik büyümüşmü napıyo :121:
tmm sozumu aldim bekliorum minik kussskizz ne guzel olurr haa boyle hep beraber toplanip ayda 1 kahvalti orgaanizasyonu yapsakkk
ezo artik isyan etme zamanii,kocana karsi gardini all,atla otobuse gel banaaa
hee soyle fundammmm. aksam herseyi anlayacan ztn. o yuzden simdi neden boyle olmadi demek yokkkguzel haberlerle gelecennnn sonrada isi pisiriceniz zatenn
ben zaten 31.12 yim kimlikte 01.01 küçüğüm yani
yaparımmm o bi gelsindeeeaslında babasıyla aynı zman olsun diye çok istedim ama nasipp görümcem tam o tarihlerde doğurcak bide erkek nasıl seviniyo eşime benzicekmişşş
kız dediki kadın bakalım nasıl ilerliyo bi takibe alalım bakalım nolacak bende bilmiyorumki devamında ne yapcak
tamam bu önerine uyucam ayşem artık masamda kuruyemiş ve meyveden başka bişey olmayacak
aşı olurken hiç acımıyo kii bikaç saat sonra başlıyo ağrı sonra kolunu kaldıramayacak hale geliyosunbiri yanlışlıkla dokunsa canın gidiyo korkutmak gibi olmasında
yarasın ayşemmm bende bayılırımmm
kızz gözümün önüne kocamn bi iğne geldiiii inşallah canın yanmazzz
fundamm cok sagoll rahatladim valla,hemen kosa kosaa saglik ocagina gidiorummm
evet lizomm bol bol yeee. bebiss beslenirrrr
kizlar ben giyiniorum. asi olmaya gideyimm. eger gelemezsem bilinki kol gittii
anneciğine çeksin çünkü anneside çook tatlı
kız oda demekki çok seviyo eşinin huyunuyengeç erkeği değil mi hiiiiç istemem biraz erken doğarsa maazallah benim eşimde yengeç çoook inatçı ama evine ailesine bağlı oluyolar o açıdan iyi
bende merak ettim bence verdiği vitamin sayesinde olacak gibi çünkü sende hiçbi sorun yokki :44:
Kilo almislarmiss ben 70 kiloydum en sonnyaa aysenurum bnmkide hemen git tabiki diye salardi zatenn fundosun dedigi gibi avmye gdmyrmki bugun kuafore gdym dedim bosver ble daha iii dyo
fundamm cok sagoll rahatladim valla,hemen kosa kosaa saglik ocagina gidiorummm
evet lizomm bol bol yeee. bebiss beslenirrrr
kizlar ben giyiniorum. asi olmaya gideyimm. eger gelemezsem bilinki kol gittii
:103: sende ölesin
kız acaba kızmı olsa yaa
kız evet yaa evine eşine çok bağlı çalışkan sorumluluk bilen en önemlisi buu
vitamin ne zaman etki ediyo acaba yaa ama hemen suda eriyen bişeydir vitamin etki eder gibime geliyoo bu ay değilse bidahakine kesinnn
böle daha iyimiiiiiiibenimkide diyoo boşver gerek yok
ayşemmmm Allah korusun kızzz
yaaa hamileliktede ne çok kan ver aşı yap şeker yükle bu ne yahuu
analarımız bunları yaptırdımı sanmamm
:103: sende ölesin
kız acaba kızmı olsa yaa
kız evet yaa evine eşine çok bağlı çalışkan sorumluluk bilen en önemlisi buu
vitamin ne zaman etki ediyo acaba yaa ama hemen suda eriyen bişeydir vitamin etki eder gibime geliyoo bu ay değilse bidahakine kesinnn
böle daha iyimiiiiiiibenimkide diyoo boşver gerek yok
ayşemmmm Allah korusun kızzz
yaaa hamileliktede ne çok kan ver aşı yap şeker yükle bu ne yahuu
analarımız bunları yaptırdımı sanmamm
1 yil 7 ay olmus bufun minigimiz gelsee
inşallah canımmm
4 yıl olcak benimde
Ay biz pit pitlar duyduk
kızzzzzzzzzçok güzel bir haber buuuuu haydi gözümüz aydınnnn çok sevindim canom yaaaaa
çok şükürrrr
ohhh sırayla güzel haberler geliyorrr benoş duydu şimdi sen ne büyüksün Allahımmm
bu defa herşey çok güzel olacak sosyalimmm
Insallah darisi sizlerin basina fundosumbugun esimin merkezde toplantisi vardi tabii benimde ama izinli oldugum icin ben gidemeyecegim cuma gunu gidecektik ya tek basima gidemem diye bugun gittik cok sukur her sey yolundaymis kalp atisinida dinletti kan tahlili idrar tahlili verdim geldim kuzu ayy insallah hep boyle sonuna kadar sorunsuz gider
inşallah canım sağol
evet yaaa cuma beklerken süpriz olduuu ne güzelllll
ohhh için rahatlasın artıkkkkk herşey çok güzel geçicekkk sağlıkla alacaksın kucvağına eminim buna inanıyorumm
Sende doktora gidiyormussun hadi insaallah sifa olurda gelir bebislerininşallah çok yakındaaaaol burnuma güzel kokular geliyooo
Sende doktora gidiyormussun hadi insaallah sifa olurda gelir bebislerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?