Ağlayakta gözden mi olak???

hadi inşallah
yıl sonu ve yılbaşı doğumlu olmakda zor be fundoş aynı yıldakilerden küçük gelecek yıldakilerden büyük oluyosun ortada biyerde neyse anneciği ona psikolojik destek yapar dünyanın eeen şanslı çocuklarından olur

kıız şimdi bu takiple yumurtanın çatladığını da göreceksin o zaman, yine çatlatma iğnesi mi olsan acaba

ben zaten 31.12 yim kimlikte 01.01 küçüğüm yani
yaparımmm o bi gelsindeee aslında babasıyla aynı zman olsun diye çok istedim ama nasipp görümcem tam o tarihlerde doğurcak bide erkek nasıl seviniyo eşime benzicekmişşş

kız dediki kadın bakalım nasıl ilerliyo bi takibe alalım bakalım nolacak bende bilmiyorumki devamında ne yapcak

anneciğine çeksin çünkü anneside çook tatlı
kız oda demekki çok seviyo eşinin huyunu yengeç erkeği değil mi hiiiiç istemem biraz erken doğarsa maazallah benim eşimde yengeç çoook inatçı ama evine ailesine bağlı oluyolar o açıdan iyi

bende merak ettim bence verdiği vitamin sayesinde olacak gibi çünkü sende hiçbi sorun yokki :44:

Kilo almislarmiss ben 70 kiloydum en sonn yaa aysenurum bnmkide hemen git tabiki diye salardi zatenn fundosun dedigi gibi avmye gdmyrmki bugun kuafore gdym dedim bosver ble daha iii dyo

yarasın ayşemmm bende bayılırımmm
kızz gözümün önüne kocamn bi iğne geldiiii inşallah canın yanmazzz

fundamm cok sagoll rahatladim valla,hemen kosa kosaa saglik ocagina gidiorummm

evet lizomm bol bol yeee. bebiss beslenirrrr

kizlar ben giyiniorum. asi olmaya gideyimm. eger gelemezsem bilinki kol gittii

Ins acimaz kendim aklima geldi 1. Siniftayken asi yapiliyo beni 3 4 kisi zor tutmustu tepinmistim masanin ustunde

Son düzenleme:

Kilo almislarmiss ben 70 kiloydum en sonn yaa aysenurum bnmkide hemen git tabiki diye salardi zatenn fundosun dedigi gibi avmye gdmyrmki bugun kuafore gdym dedim bosver ble daha iii dyo

:103: sende ölesin
kız acaba kızmı olsa yaa
kız evet yaa evine eşine çok bağlı çalışkan sorumluluk bilen en önemlisi buu

vitamin ne zaman etki ediyo acaba yaa ama hemen suda eriyen bişeydir vitamin etki eder gibime geliyoo bu ay değilse bidahakine kesinnn

böle daha iyimiiiiiii benimkide diyoo boşver gerek yok

ayşemmmm Allah korusun kızzz
yaaa hamileliktede ne çok kan ver aşı yap şeker yükle bu ne yahuu
analarımız bunları yaptırdımı sanmamm

Saclarim berbat oldu uclari dyrm bosver dioo habiree

Saclarim berbat oldu uclari dyrm bosver dioo habiree

Ay biz pit pitlar duyduk

kızzzzzzzzz çok güzel bir haber buuuuu haydi gözümüz aydınnnn çok sevindim canom yaaaaa
çok şükürrrr

ohhh sırayla güzel haberler geliyorrr benoş duydu şimdi sen ne büyüksün Allahımmm
bu defa herşey çok güzel olacak sosyalimmm

Insallah darisi sizlerin basina fundosum bugun esimin merkezde toplantisi vardi tabii benimde ama izinli oldugum icin ben gidemeyecegim cuma gunu gidecektik ya tek basima gidemem diye bugun gittik cok sukur her sey yolundaymis kalp atisinida dinletti kan tahlili idrar tahlili verdim geldim kuzu ayy insallah hep boyle sonuna kadar sorunsuz gider

inşallah canım sağol
evet yaaa cuma beklerken süpriz olduuu ne güzelllll
ohhh için rahatlasın artıkkkkk herşey çok güzel geçicekkk sağlıkla alacaksın kucvağına eminim buna inanıyorumm

inşallah canım sağol
evet yaaa cuma beklerken süpriz olduuu ne güzelllll
ohhh için rahatlasın artıkkkkk herşey çok güzel geçicekkk sağlıkla alacaksın kucvağına eminim buna inanıyorumm

Benimde icimde hic kotu bi duygu yok bu sefer fundosum bu sefer olacak ben inaniyorum ayyy darisi basinizaa artikkk

inşallah çok yakındaaaa burnuma güzel kokular geliyooo

Sende doktora gidiyormussun hadi insaallah sifa olurda gelir bebislerin

he kızz beğendimmm eşime e vitamini verdiii acaba hemen etki edermikiii 3. günü bugün
akşam gidiyom gene canoo kontrole ya kafa rahat oluyo takipte öbür türlü noldu ne bitti düşünüyom:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…