Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar ben geldim dersim 11 de bitti bidaha 4 te gidicem eve geldim kahvaltımı yaptım kostum hemen buraya
Sosyalim ne güzel bi haber bu cuma bekliyorduk ohh erken öğrendik Rabbim nazar lardan sakinsin
Fundosum nasılsın cnm
Ayşem aşı olmaya gitmiş ay ınss acimaz ya ateş te yapiyodu bu aşı :44:
Lizim benosum yelizim ezom
Yelizim uğramamis hiç

Kızlar tv yi açtım ibrahim Saraçoğlu programda bi ri aramisti sebepsiz kısırlık için bişeyler söylüyordu limonlu şu için diodu hatta hamile kalınırsa 5 6 haftaya kadar için diodu
Fundosum bide testere dişli aslan pençe si günde 2 kez için diodu yumurta catlatma için. .

iyiyim canımmm
neeee limonlu sumuu nasıl yaniiiiiii
ben şimdi adaçayı hayıt yapıyom yaa canım bişey yapamam dahaaa
kızmlimonlu su ne için ayyyy

iyiyim canımmm
neeee limonlu sumuu nasıl yaniiiiiii
ben şimdi adaçayı hayıt yapıyom yaa canım bişey yapamam dahaaa
kızmlimonlu su ne için ayyyy

Ya fundosum kaçırdım tam açtım limonlu şu iç diodu. arayan bayan sebepsiz kısırlık için aramisti herhalde :44:
Ben bi arastirayim bulursam sanada yazarim kuzum ama ilk defa duydum cnm bnde

neyse sağlık olsun napakk
canım sende doktora gitsen bi bilmiyosunki ne var varmı bişey yapma şimdi bişey bence
o test vardı ya onu yaptırsan yaaa progestanmı neydi
yumurtlamana daha var zaten

neyse sağlık olsun napakk
canım sende doktora gitsen bi bilmiyosunki ne var varmı bişey yapma şimdi bişey bence
o test vardı ya onu yaptırsan yaaa progestanmı neydi
yumurtlamana daha var zaten

Kuzum progesteronu yaptricam 21. Gün çatlayip catlamadigina bakalım şimdiye kadar hiçbir Dr çatlamasina bakmadı kuzum sen şimdi mi git diosun yani yumurta takibi için

Kuzum progesteronu yaptricam 21. Gün çatlayip catlamadigina bakalım şimdiye kadar hiçbir Dr çatlamasina bakmadı kuzum sen şimdi mi git diosun yani yumurta takibi için

evet akşam bakacak yumurtanın durumuna onu bende bi sorim akşam
yapacakmııı

fundagun603556 .!.:
he kızz beğendimmm eşime e vitamini verdiii acaba hemen etki edermikiii 3. günü bugün
akşam gidiyom gene canoo kontrole ya kafa rahat oluyo takipte öbür türlü noldu ne bitti düşünüyom:124:
Bilmiyorum ki canim 3. Gun oldugu icin belki etki etmez daha yumurta takibi yaptiriyorsun degil mi sen

Darisi basina insallah canim
Bu arada limonlu su kanin sulanmasi icin veriyorlar benim bildigim kadariyla

Sosyalim gozun aydinn cok sevindimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn cok guzel bi haber bu
Fundosumm twinimm benosss ezocann

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki canim 3. Gun oldugu icin belki etki etmez daha yumurta takibi yaptiriyorsun degil mi sen

Darisi basina insallah canim
Bu arada limonlu su kanin sulanmasi icin veriyorlar benim bildigim kadariyla

Sağol kuzum
Cnm bilmiyorum açtığım anda konuşuyolardi ama dediki Dr kontrolünde olanlar sorsunlar dra .. kan sulandirmaktan da bahsetti

benay ve lizimmm

Canımm

Günaydın kızlar
62 kilo olmuşum tam 10 kilo aldım

Senin böle ağlaman beni öldürüyo kız al işte önemli mi boşverr can boğazdan gelir..

Gunaydin lizo bende 72 memnun oldumm
Bnde toplamda 6 kilo aldimm.
Cok zayiflar daha cok aliyomus. Sikma canini. Ben artik koyverdimm. Sabah yediklerimi soylesem duser bayilirsinizz

Benoscuk hosgeldin nasil oldunnn

Canım öksürük girmedi bi türlü onun dışında iyiyim.. Sen nasılsın canım

Ay biz pit pitlar duyduk

Aa sosyalim seninde gözün aydın canımmm çok sevindim inşAllah hep böle güzel giderr

Kız hamişler geçen gün yorum yapmışsınız ama hastayıö diye okuyup es geçtim.. Bana bu doktor kan hapı verdi eleviti bırak dedi.. Folbiol verdi bide ama anlamadım ben..

Daha hiç bi test yaptırmadım ki bakmadan etmeden kan hapı verdi

Siz ne kullanıyorsunuz ?

Yelizim benayim tsk ederim
Benosum kan testi idrar testi istedi iste folik asite lgneye devam et dedi o kadar kan sonuclarim cikinca bakalim ne diyecek:44:

canım benım dr a bu ay gıtmıyeyım dımı gelecek ay mı gıtsem bu ay gıdıp yumurta takıbı mı yaptrsam:26: cok soru sordumm

Kuzum bnde yarın mi gitsem takip için :44:
Yada bi dahaki aya mi kalsa.

yumurtlama akıntım kendini gösterdiiii

canım yaa ben o niyetle gitmemiştim ama kadın tamda istediğimi yapmaya karar verdi inan çok rahatladımmm
bence sen bi git ama tam yum. dönemine getirr kaçıncı günün bugün
bakacak yaa alttan dicek işte şu boyutta bi bakalım nası lgidiyo
ama benimkine hani tüm testler var elimde onun için baktı yoksa test isterdi kesin

yaaa bu arada fatmaya yazmayı unuttummmm kızı olcakmışşşş yerim ben o cimcimeyi yaaaa topiğimizin gülüüüü nazlı çiçeğiii

benoşş baş ağrın geçtimii
sosyoşş mide bulantın
yelommm kanama sancıı

Kizz fatmanin kizi mi olcakmissss eneee bitane çiçek açtı topikteee
Ben de istiommmm cicek bocekk ne olursaaa
Twinimm fundamm bitmedi bitmiyorr adet gibi olduu artik hic kesilmiyo.Bunu soylemekten de sıkıldımm

kuzum bugun 7.gun cnm 13.gun gıdeyım o zmn p.tesı ..kuzum gıdınce testlerı götureyım o zmn pekı ne dıyyım kendı dr um dısında baska bı dra gıdecm.

fatmanın mı kızı olucak ay cok sevındımm cimcimemız gelıyo o zmn oy yerımm onu ben ay benımde kızım olsunn

Twinimm fundamm bitmedi bitmiyorr adet gibi olduu artik hic kesilmiyo.Bunu soylemekten de sıkıldımm

ya niye bıtmedı bu kanama ya cnm baska dr amı gıtsen ya:26:

he kızz bende oğlan diye tutturmuştum yaaa yok yaa kız evlat çok hayırlı bizim yemekçi ablayla konuştum deminnn 2 oğlu var 30-40 yaşlar arasındalar çalışmıyo biri boşanmış biride bi giriyo bi çıkıyo yan gelip yatıyolarmış bu bakıyoo iki emeklisi var kocadanda var işte kadının durumu iyi hala çalışıyo
kızdımmm ne düşünüyosun bak keyfine sende hata dedim

yahu yelizim bu iş b.kunu çıkardı haaa akşam sorabilirsem doktora soracammm bu durumuuu

kaçgünde bir oluyodun sen twinim 10-11 de git bence geç kalmaa
testleri götür uzun zamandır çocuğumuz olmuyor beklemek istemiyorum artık birde sizden fikir almak istedim de anlat olan biteni

fundosum valla kızın yerı baska gercekten..ama erkek te olursa hayır demeyız
kuzum 26 gunde 1 oluyorum.ptesı gıdeyım o zmn hem okullarda kapalı secımden dolayı ya ctesı gıdeyım yada ptesı 12.gunum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…