Kızlar ben geldim dersim 11 de bitti bidaha 4 te gidicem eve geldim kahvaltımı yaptım kostum hemen buraya
Sosyalim ne güzel bi haber bu cuma bekliyorduk ohh erken öğrendikRabbim nazar lardan sakinsin
Fundosum nasılsın cnm
Ayşem aşı olmaya gitmiş ay ınss acimaz ya ateş te yapiyodu bu aşı :44:
Lizim benosum yelizim ezom
Yelizim uğramamis hiç
Kızlar tv yi açtım ibrahim Saraçoğlu programda bi ri aramisti sebepsiz kısırlık için bişeyler söylüyordu limonlu şu için diodu hatta hamile kalınırsa 5 6 haftaya kadar için diodu
Fundosum bide testere dişli aslan pençe si günde 2 kez için diodu yumurta catlatma için. .
iyiyim canımmm
neeee limonlu sumuu nasıl yaniiiiiii
ben şimdi adaçayı hayıt yapıyom yaa canım bişey yapamam dahaaa
kızmlimonlu su ne için ayyyy
neyse sağlık olsun napakk
canım sende doktora gitsen bi bilmiyosunki ne var varmı bişey yapma şimdi bişey bence
o test vardı ya onu yaptırsan yaaa progestanmı neydi
yumurtlamana daha var zaten
Kuzum progesteronu yaptricam 21. Gün çatlayip catlamadigina bakalım şimdiye kadar hiçbir Dr çatlamasina bakmadı kuzum sen şimdi mi git diosun yani yumurta takibi için
Bilmiyorum ki canim 3. Gun oldugu icin belki etki etmez daha yumurta takibi yaptiriyorsun degil mi senfundagun603556 .!.:he kızz beğendimmm eşime e vitamini verdiii acaba hemen etki edermikiii 3. günü bugün
akşam gidiyom gene canoo kontrole ya kafa rahat oluyo takipte öbür türlü noldu ne bitti düşünüyom:124:
Kızlar ben geldim dersim 11 de bitti bidaha 4 te gidicem eve geldim kahvaltımı yaptım kostum hemen buraya
Sosyalim ne güzel bi haber bu cuma bekliyorduk ohh erken öğrendikRabbim nazar lardan sakinsin
Fundosum nasılsın cnm
Ayşem aşı olmaya gitmiş ay ınss acimaz ya ateş te yapiyodu bu aşı :44:
Lizim benosum yelizim ezom
Yelizim uğramamis hiç
Kızlar tv yi açtım ibrahim Saraçoğlu programda bi ri aramisti sebepsiz kısırlık için bişeyler söylüyordu limonlu şu için diodu hatta hamile kalınırsa 5 6 haftaya kadar için diodu
Fundosum bide testere dişli aslan pençe si günde 2 kez için diodu yumurta catlatma için. .
evet akşam bakacak yumurtanın durumuna onu bende bi sorim akşam
yapacakmııı
Bilmiyorum ki canim 3. Gun oldugu icin belki etki etmez daha yumurta takibi yaptiriyorsun degil mi sen
Darisi basina insallah canim
Bu arada limonlu su kanin sulanmasi icin veriyorlar benim bildigim kadariyla
Sosyalim gozun aydinn cok sevindimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn cok guzel bi haber bu
Fundosumm twinimm benosss ezocann
benay ve lizimmm
Günaydın kızlar
62 kilo olmuşum tam 10 kilo aldım
Gunaydin lizo bende 72 memnun oldumm
Bnde toplamda 6 kilo aldimm.
Cok zayiflar daha cok aliyomus. Sikma canini. Ben artik koyverdimm. Sabah yediklerimi soylesem duser bayilirsinizz
Benoscuk hosgeldin nasil oldunnn
Ay biz pit pitlar duyduk
Kuzum bnde yarın mi gitsem takip için :44:
Yada bi dahaki aya mi kalsa.
yumurtlama akıntım kendini gösterdiiii
canım yaa ben o niyetle gitmemiştim ama kadın tamda istediğimi yapmaya karar verdi inan çok rahatladımmm
bence sen bi git ama tam yum. dönemine getirr kaçıncı günün bugün
bakacak yaa alttan dicek işte şu boyutta bi bakalım nası lgidiyo
ama benimkine hani tüm testler var elimde onun için baktı yoksa test isterdi kesin
yaaa bu arada fatmaya yazmayı unuttummmm kızı olcakmışşşş yerim ben o cimcimeyi yaaaa topiğimizin gülüüüü nazlı çiçeğiii
benoşş baş ağrın geçtimii
sosyoşş mide bulantın
yelommm kanama sancıı
Kizz fatmanin kizi mi olcakmisssseneee bitane çiçek açtı topikteee
Ben de istiommmmcicek bocekk ne olursaaa
Twinimm fundamm bitmedi bitmiyorr adet gibi olduu artik hic kesilmiyo.Bunu soylemekten de sıkıldımm
Kizz fatmanin kizi mi olcakmisssseneee bitane çiçek açtı topikteee
Ben de istiommmmcicek bocekk ne olursaaa
Twinimm fundamm bitmedi bitmiyorr adet gibi olduu artik hic kesilmiyo.Bunu soylemekten de sıkıldımm
kuzum bugun 7.gun cnm 13.gun gıdeyım o zmn p.tesı ..kuzum gıdınce testlerı götureyım o zmn pekı ne dıyyım kendı dr um dısında baska bı dra gıdecm.
fatmanın mı kızı olucak ay cok sevındımm cimcimemız gelıyo o zmn oy yerımm onu benay benımde kızım olsunn
he kızz bende oğlan diye tutturmuştum yaaa yok yaa kız evlat çok hayırlı bizim yemekçi ablayla konuştum deminnn 2 oğlu var 30-40 yaşlar arasındalar çalışmıyo biri boşanmış biride bi giriyo bi çıkıyo yan gelip yatıyolarmış bu bakıyoo iki emeklisi var kocadanda var işte kadının durumu iyi hala çalışıyo
kızdımmm ne düşünüyosun bak keyfine sende hata dedim
yahu yelizim bu iş b.kunu çıkardı haaa akşam sorabilirsem doktora soracammm bu durumuuu
kaçgünde bir oluyodun sen twinim 10-11 de git bence geç kalmaa
testleri götür uzun zamandır çocuğumuz olmuyor beklemek istemiyorum artık birde sizden fikir almak istedim de anlat olan biteni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?