fundosum valla kızın yerı baska gercekten..ama erkek te olursa hayır demeyız
kuzum 26 gunde 1 oluyorum.ptesı gıdeyım o zmn hem okullarda kapalı secımden dolayı ya ctesı gıdeyım yada ptesı 12.gunum kuzum
hosbuldum cnm ıyıyım sen nasılsınYeliz twin sosyal hosgeldiniz nasilsiniz? Sosyal cokk sevindim ins sorunsuz devam eder bizde tadariz o duyguyu ins
canım senin erken olur yum. bence 10. günü filan git sen benim 28 olduğu halde 9. günü gittim bak
gözün aydın canım ne kadarlık oldu sat a göre ? kalp atışlarını da duydunuz güncelleyin artık şu listeyiAy biz pit pitlar duyduk
hosbuldum cnm ıyıyım sen nasılsın
evet fundosum bnde ctesı gıdeyım o zmn 10.gun oluyo ovulasyon testıde aldım gelır bır ıkı gune .. gelsın artık bebıslerr
hosbuldum cnm ıyıyım sen nasılsın
evet fundosum bnde ctesı gıdeyım o zmn 10.gun oluyo ovulasyon testıde aldım gelır bır ıkı gune .. gelsın artık bebıslerr
gözün aydın canım ne kadarlık oldu sat a göre ? kalp atışlarını da duydunuz güncelleyin artık şu listeyigördükçe umutlarımız yeşersin son kişiye kadar hamiş dolsun liste
ınss kuzum benım adamda dıo 2 -3 aya olurinşallah kızzzzz pozitif düşünelimmmmm olsunnn :129:
Iyiyim bende cnm ne guzel hic sasmiyo gununu
lizimm ınssss cnm bnm guzel yureklı hamısımgözün aydın canım ne kadarlık oldu sat a göre ? kalp atışlarını da duydunuz güncelleyin artık şu listeyigördükçe umutlarımız yeşersin son kişiye kadar hamiş dolsun liste
gözün aydın canım ne kadarlık oldu sat a göre ? kalp atışlarını da duydunuz güncelleyin artık şu listeyigördükçe umutlarımız yeşersin son kişiye kadar hamiş dolsun liste
ınss kuzum benım adamda dıo 2 -3 aya olur
kuzum evet 28 gundu ama nerdeyse bır yıldır 26 gunde 1 oluyo senın ılaclarla duzene sokulamazmı cnm
lizimm ınssss cnm bnm guzel yureklı hamısım
Cnm bilmiyorum bnm evlenmeden once her ay adet goruyodum mutlaka evlendikten sonra nolduysa oldu dr herkes erken yum diye bisey yok sen gec yum icin gec adet goruyosun dedi duzenleyelim demedi bende troidde var ya belki oda yapiyo olabilir
anladım kuzum tıroıdde yapabilir ama ılaclarla normallestırıyolar degerleri..tıroıd ıcın ılac kullanıosun dımı
Fundooooossssss
yelooooonapıyosun ofistemisin evdemii
sol kulağım yandı kavrulduu biri güzel konuşuyoo
Evdeyimm kizz oglen anca kalkabildimm dün 7bucukta ayaklanipp kosturunca agir geldi bünyememalum alisik degill
Kimm anıyo acabaaa
ooo sen sabahın köründe gitmişsin dünnn
bilmiyorum her kimse ....
canlar ben geldimm
sosyoss gozunaydin canimmmhamileligin sorunsuz bi sekilde gecsin insallahhh
ne kadarlik olmus bebiss
benos ben su anda kan hapi ve vitamin kullaniyorum. vitamini duzenli icmiyorum ama.
neyse her doktor farkli seyler verio. sen doktorunu dinle yine cnmm..
asimi oldum bende. hafif bi yanma oldu. yavas yavasta agri gelioo
yelizimm seninle karsilasamadik. seninde su sikintili gunlerin gecsin artik yaaa
twin sende mi doktora gideceksinn:26:
fundosss akintin gelmis,seninde gozun aydinnhadi aksam hayirli haberlerle gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?