Ağlayakta gözden mi olak???

Kizz fatmanin kizi mi olcakmissss eneee bitane çiçek açtı topikteee
Ben de istiommmm cicek bocekk ne olursaaa
Twinimm fundamm bitmedi bitmiyorr adet gibi olduu artik hic kesilmiyo.Bunu soylemekten de sıkıldımm

Yeliz twin sosyal hosgeldiniz nasilsiniz? Sosyal cokk sevindim ins sorunsuz devam eder bizde tadariz o duyguyu ins

fundosum valla kızın yerı baska gercekten..ama erkek te olursa hayır demeyız
kuzum 26 gunde 1 oluyorum.ptesı gıdeyım o zmn hem okullarda kapalı secımden dolayı ya ctesı gıdeyım yada ptesı 12.gunum kuzum

canım senin erken olur yum. bence 10. günü filan git sen benim 28 olduğu halde 9. günü gittim bak

Yeliz twin sosyal hosgeldiniz nasilsiniz? Sosyal cokk sevindim ins sorunsuz devam eder bizde tadariz o duyguyu ins
hosbuldum cnm ıyıyım sen nasılsın

canım senin erken olur yum. bence 10. günü filan git sen benim 28 olduğu halde 9. günü gittim bak

evet fundosum bnde ctesı gıdeyım o zmn 10.gun oluyo ovulasyon testıde aldım gelır bır ıkı gune .. gelsın artık bebıslerr

hosbuldum cnm ıyıyım sen nasılsın

evet fundosum bnde ctesı gıdeyım o zmn 10.gun oluyo ovulasyon testıde aldım gelır bır ıkı gune .. gelsın artık bebıslerr

inşallah kızzzzz pozitif düşünelimmmmm olsunnn :129:

gözün aydın canım ne kadarlık oldu sat a göre ? kalp atışlarını da duydunuz güncelleyin artık şu listeyi gördükçe umutlarımız yeşersin son kişiye kadar hamiş dolsun liste

oyyyyy ne kadar gönülden istediğini hissedebiliyorum lizomm

inşallah kızzzzz pozitif düşünelimmmmm olsunnn :129:
ınss kuzum benım adamda dıo 2 -3 aya olur

Iyiyim bende cnm ne guzel hic sasmiyo gununu

kuzum evet 28 gundu ama nerdeyse bır yıldır 26 gunde 1 oluyo senın ılaclarla duzene sokulamazmı cnm

gözün aydın canım ne kadarlık oldu sat a göre ? kalp atışlarını da duydunuz güncelleyin artık şu listeyi gördükçe umutlarımız yeşersin son kişiye kadar hamiş dolsun liste
lizimm ınssss cnm bnm guzel yureklı hamısım

ınss kuzum benım adamda dıo 2 -3 aya olur

kuzum evet 28 gundu ama nerdeyse bır yıldır 26 gunde 1 oluyo senın ılaclarla duzene sokulamazmı cnm

lizimm ınssss cnm bnm guzel yureklı hamısım

Cnm bilmiyorum bnm evlenmeden once her ay adet goruyodum mutlaka evlendikten sonra nolduysa oldu dr herkes erken yum diye bisey yok sen gec yum icin gec adet goruyosun dedi duzenleyelim demedi bende troidde var ya belki oda yapiyo olabilir

Cnm bilmiyorum bnm evlenmeden once her ay adet goruyodum mutlaka evlendikten sonra nolduysa oldu dr herkes erken yum diye bisey yok sen gec yum icin gec adet goruyosun dedi duzenleyelim demedi bende troidde var ya belki oda yapiyo olabilir

anladım kuzum tıroıdde yapabilir ama ılaclarla normallestırıyolar degerleri..tıroıd ıcın ılac kullanıosun dımı

yıne kımsecıkler kalmadı bende cıkayım bari optummm hepınızı

Evdeyimm kizz oglen anca kalkabildimm dün 7bucukta ayaklanipp kosturunca agir geldi bünyeme malum alisik degill
Kimm anıyo acabaaa

ooo sen sabahın köründe gitmişsin dünnn
bilmiyorum her kimse ....

canlar ben geldimm

sosyoss gozunaydin canimmm hamileligin sorunsuz bi sekilde gecsin insallahhh
ne kadarlik olmus bebiss

benos ben su anda kan hapi ve vitamin kullaniyorum. vitamini duzenli icmiyorum ama.
neyse her doktor farkli seyler verio. sen doktorunu dinle yine cnmm..

asimi oldum bende. hafif bi yanma oldu. yavas yavasta agri gelioo

yelizimm seninle karsilasamadik. seninde su sikintili gunlerin gecsin artik yaaa

twin sende mi doktora gideceksinn:26:

fundosss akintin gelmis,seninde gozun aydinn hadi aksam hayirli haberlerle gell

ooo sen sabahın köründe gitmişsin dünnn
bilmiyorum her kimse ....

Evet fundosum bikac gorusme vardii ondann

Aysemm hosgeldinn.igne miii :18: gecmis olsunn yarasınn kuzumm
Birazdan doktoru arayacagim kadin benden bikti.Ama napimm yanii öff.İnsallah gecsin bian once artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…