Evet fundosum bikac gorusme vardii ondann
Aysemm hosgeldinn.igne miii :18: gecmis olsunn yarasınn kuzumm
Birazdan doktoru arayacagim kadin benden bikti.Ama napimm yanii öff.İnsallah gecsin bian once artikk
ayşemmmbaşladımı kolun uyuşmaya anammm yat dinlen kız bugün izinlisin
yelizimm ara yaa bu ne böyle onca ilaç içtin kesilmedi gitti
gazi olsamda buradayimm
heyecan var mi kizz
he kızz varr hemde ne heyecan her seferindeee ama iyi oluyo yaa akşam olması sakin stressiz gidiyorum
eve gidip bi güzel duşumu alıyorumsonra tam saatinde doktordayım bekleme yok sakin oluyor
sonrada geceayyy bakalım nolmuş minnoşum
yaa çokta kasmıyorum şimdi olmazsa öbür aya vitamin epey yol alacakkk kafamada yatarsa aşılama
okudum sen yokken ayşem eşimle aynı sorunu olan çiftler aşılama önerilmiş hemen kalmış onla
normalde aşılama pek tutmaz ya hani ama böyle sıkıntıda hemen tutuyomuşşş
ohh masallahhh,ne guzel haberler bunlarrr
doktordan cikinca hemn haber verirsin cnm.
kiz az once yazdigin konuya baktim. ne pislik adamlar varyaa,kizda 3 aylik hamile
tamam canım veririm mutlakaaa
ayol napimm burası cansız olunca forumda geziyorum böle garip konular görüncede yazmadan duamıyorum
ama senin olduğunuda biliyorum nasıl hızlı okuyorum bilsen sana ayıp olmasın diyeee
gördünmü bide mesaj yazmış anlatmışş pişkinnn bir oğlu var kızzz 2. ye hamile anaaam
dokunamıyorum ona ait kalbim lafa bak nasıl yattın kadınla ozaman başkasını severken
Yine ben
Ayşem yedin mi igneyiay inş çok ağrı olmaz
Kuzum sağolsun fundosum aklıma soktu ctesi gidicem Dr a .
Kız hangi başlıkta yazio merak ettim :26:
oku rahat rahat kizzz
evet yaa.. insanlar nelerle ugrasioyorrr. halimize binlerce sukurr. Allah kotu insanlara cattirmasinn.
kizda hic mi anlamadi yaaa,ikinciyi neden yaptinn
Yine ben
Ayşem yedin mi igneyiay inş çok ağrı olmaz
Kuzum sağolsun fundosum aklıma soktu ctesi gidicem Dr a .
Kız hangi başlıkta yazio merak ettim :26:
yedim cnm sagoll
iyi yapmissin bosver bi git bakalimm.
fundosun profiline gir bulursun cnm.
Allahıma binlerce şükürler olsun valla öyle ama insanları şaşırtmasın rabbimmm kimin başına ne geleceği hiç belli olmazzz :18: erkek milleti sonuçta insan konduramasada bi kötü oluyoo
yaa evet başka konularda açmış saçma sapan ondada var bi ruh bozukluğu sankiii
twinim benim yazdığım cevaplara bak yazmim şimdi ayıp olur konuyu
tamam kuzum kız fundoş ne kadar çok geziosun başlıklarda gezgin seni
Merak ettim ama
kizlar cok fena uyku bastirdi. bu asida ates yapiyomusbiraz uzanayim.gelicemmn
napim kuzuuu kimsecikler yok işimde yok bugünnnn kös kös oturuyom vallahi
uyu biraz ayşemmm dinlennn
Canlarrr
Fundosumm senin bu enerjinn vee boyle pozitif olmann herseyi degistiricek kuzumm cok mutlu oluyorum bakk seni boyle goruncee hep boyle oll
Kizlar doktoru aradimm hasta muayene ediyordu hemşire soyledi o cevapladii sesi geliyo
Ben dedim kanamam artti adet gibi oldu diyee
Bana diyo kii ben sana soyledim kürtaj yapicaz parca alicaz diyee sen bekleyelim dedin istemedin diyoo
Gerizekaliya bak yaa hicc oyle bisey demedii lafi bile gecmedi nasil beni buluyo boyle manyaklar anlamiom kii baskasiyla mi karistirdi ne yaptii.Neyse ben yarin gideyimm bi baksinn rahim duvarinaa ne durumda.Salak midir nedir sinirlerimi ziplatti kadin yaa
Canlarrr
Fundosumm senin bu enerjinn vee boyle pozitif olmann herseyi degistiricek kuzumm cok mutlu oluyorum bakk seni boyle goruncee hep boyle oll
Kizlar doktoru aradimm hasta muayene ediyordu hemşire soyledi o cevapladii sesi geliyo
Ben dedim kanamam artti adet gibi oldu diyee
Bana diyo kii ben sana soyledim kürtaj yapicaz parca alicaz diyee sen bekleyelim dedin istemedin diyoo
Gerizekaliya bak yaa hicc oyle bisey demedii lafi bile gecmedi nasil beni buluyo boyle manyaklar anlamiom kii baskasiyla mi karistirdi ne yaptii.Neyse ben yarin gideyimm bi baksinn rahim duvarinaa ne durumda.Salak midir nedir sinirlerimi ziplatti kadin yaa
Yelizim bu gerizekalı karıştırmis seni başkasıylaAllahım ne Dr lar varya bak ben çok sinir oldum senin Dr a valla
Hastalarıyla ilgilenmedigi ne kadar da belli
yelizimmm
kız valla bana karamsar stresli diyonuz yaa hani ço kdüşünüyom yok yahu dpoktorda dedi sen hamile kalırdın çoktan biliyodum bi pokluk çıkacak
kürtaşmıııı yaaa bu doktorlarda hemen unutuyor hastasınııı insan bıkıyor yahuuu
işte bu durumlar yüzünden stres gerginlik dahada artıyo haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?