SosyalimmYaa kizlar kan sonuclarim cikmis netten baktim toxoplazma negatif idrarda enfeksiyon ve karaciger degerim yuksek yarin ogleden sonra dr a bi gideyim ne diyecek
Evet twinim karıştirmiş bence de.Bakalim
Yarin bi gidelim nolucak.
Fundam gercekten ben biktim yani Allah daha beterini vermesin dee
Bi sitede profa sordum yine bu durumu.diyor ki hormon haplari iki ucu keskin bicak gibidir.dogru zaman ve dogru sekilde kullanilmazsa sonuclari kotu olabilir.kanama ilaclarin yan etkisidir bi sure hicbi ilac kullanmamani oneririm ve daha ciddi bi klinikte tedavine devam etmeni oneririmaynen boyle yazmis
Yaa kizlar kan sonuclarim cikmis netten baktim toxoplazma negatif idrarda enfeksiyon ve karaciger degerim yuksek yarin ogleden sonra dr a bi gideyim ne diyecek
kız ben sana dedim demiiii ilaçları bırak soğan iç vallah daha iyi gelirdi haaa
kız dur ben uygun ortam bulursam soram hele benim doktora
ya şaka maka çok can sıkıcı bi durum bu haa resmen teğpetaklak etti senii yumurtlama günlerin geçti kanama çokk offff
sosyalimmm inşallah kötü bişey yokturrr:26:
kızlarr bi fabrikanın işlerini yapıyoz unuttum sölemeyiii kendiniz mayaladığınız yoğurtlar sağlıklı değil bildik markaların yoğurtlarını alın yani hazır diyor
gıda müh. bu adam fabrika müdürü pı... sü... gibi markalar özellikle çok iyiymiş
Toxo kediden kopekten cig etten gecen bi bakteri canim idrar yolu enfeksiyonu normal karsiliyorum hadi cunku 2 haftadir su icemiyorum biraz once okudum kullandigim ignede yukseltiyormus progestani bilmiyordum canim ogrendigim iyi olduSosyalimm
Tozoplazma nedir bilmiyorumm.
Ama hamieller enfeksiyona açik oluyor kardesimde de var idrar yolu emfeksiyonu ara ara siddetleniyor arada tel dozluk ilac kullaniyor ayda bir.
Kcanim aciger enzimleri ota boka tepkisel olarak oynayabiliyorr kuzum progestan ilaci da etkiliyorr oyle okumustum
Endise etmee Allahin izniyle biseycik olmazz
Toxo kediden kopekten cig etten gecen bi bakteri canim idrar yolu enfeksiyonu normal karsiliyorum hadi cunku 2 haftadir su icemiyorum biraz once okudum kullandigim ignede yukseltiyormus progestani bilmiyordum canim ogrendigim iyi oldu
Fundosum ben hazir yogurda karsiyim eger acik sute guveniyorsan yani hayvanin asilari tamsa satan ailede temizse evde yapmak daha saglikli bence
Toxo kediden kopekten cig etten gecen bi bakteri canim idrar yolu enfeksiyonu normal karsiliyorum hadi cunku 2 haftadir su icemiyorum biraz once okudum kullandigim ignede yukseltiyormus progestani bilmiyordum canim ogrendigim iyi oldu
kızz kocacıkla evleneli 10 ay olmuşşş
hele bi git yarın bakem ne dicekkk karıştırmıştır belki yaa ne alaka kürtaj yahu
ikinizde yarın hayırlı haberler getirinnnn güzel şeyler duyalımmm
ayy nasil uyumusumm. su anda koluma araba carpmis gibii
yelizimm ya senin bu doktorunuda rahimde olan seyleride hic anlamadimmm.yarin hemen git cnmm.
sosyalim benimde oyle cikmisti yaa. bisey demiyor. sadece cig etten,kedi ve kopekten uzak dur dio.
karaciger degerleri hakkinda bilgim yok ama onada bi ilac verir belki sosyalim. idrar enfeksiyonu olmayan hamilede yok zaten. sende biliyosun bunu. icin rahat olsun amaa. hatta ben bu testleri hamileligimin 18. haftasinda yaptirmistimhatta sana sormustum belki hatirlarsin
Otobus muuu
Aysemm hicc sormaa ben ilk o kahve leke oldugunda gitmeseydim adeti bekleseydim de bisey degismeyecekti yanii ne anladim kii bu tedaviden.okadar moralim bozukki anlatamam yani nasil anlatiim doktor beni tatmin etmiyor ve biseylerin yanlis gittigini hissediyorum
Bak ilaci ictim oglen.ictikten sonra oyle bi baş donmesi geliyor ki evde korkumdan yuruyemiyorum dusucem diye.neyse ben bu ilaci icmicem artik bu aksam almayayim yarin gideyim doktora bakalim ne yapicazz olmazsa erzuruma gidicem eski doktoruma
Aysem aclik diyor ama kan vermeden once 1 tane muz bi de kivi yemistim
Aysem bi de rica etsem sen toxo ve rubella testlerini buraya yazar misin bi karsilastirma yapayim
Benimkilerde anti yaziyor gordun mu aysem demek ki seninkinin tam tersi olmasi gerekiyor o zamanda degerlerim normal gozukuyor sanki ben bu yorumu cikardim sencede oyle degil mi:26:
Otobus muuu
Aysemm hicc sormaa ben ilk o kahve leke oldugunda gitmeseydim adeti bekleseydim de bisey degismeyecekti yanii ne anladim kii bu tedaviden.okadar moralim bozukki anlatamam yani nasil anlatiim doktor beni tatmin etmiyor ve biseylerin yanlis gittigini hissediyorum
Bak ilaci ictim oglen.ictikten sonra oyle bi baş donmesi geliyor ki evde korkumdan yuruyemiyorum dusucem diye.neyse ben bu ilaci icmicem artik bu aksam almayayim yarin gideyim doktora bakalim ne yapicazz olmazsa erzuruma gidicem eski doktoruma
canim acaba erzuruma mi gitsen. ben bu kadina hic guvenmiorum artik. ne dedigi belli degil yaa,uyuz oldum valla.aksam bence esinle konus erzuruma gidin cnm.
sosyalim ates topiginde sonuclari paylasmissin. ordan baktimda. idrarda enfeksiyon yok sayilirr. suyla gececek biseyyy o. asil aclik sekeri yuksek. o cok cok daha onemli. digerleride normal bence. negatif olmasi gecirmedigini gosteriyomus ztn. sende benim gibi dikkatli olacan.
Aysem aclik diyor ama kan vermeden once 1 tane muz bi de kivi yemistim
Aysem bi de rica etsem sen toxo ve rubella testlerini buraya yazar misin bi karsilastirma yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?