Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa kizlar kan sonuclarim cikmis netten baktim toxoplazma negatif idrarda enfeksiyon ve karaciger degerim yuksek yarin ogleden sonra dr a bi gideyim ne diyecek
Sosyalimm
Tozoplazma nedir bilmiyorumm.
Ama hamieller enfeksiyona açik oluyor kardesimde de var idrar yolu emfeksiyonu ara ara siddetleniyor arada tel dozluk ilac kullaniyor ayda bir.
Karaciger enzimleri ota boka tepkisel olarak oynayabiliyorr kuzum progestan ilaci da etkiliyorr oyle okumustum
Endise etmee Allahin izniyle biseycik olmazz

Yaa kizlar kan sonuclarim cikmis netten baktim toxoplazma negatif idrarda enfeksiyon ve karaciger degerim yuksek yarin ogleden sonra dr a bi gideyim ne diyecek

kız ben sana dedim demiiii ilaçları bırak soğan iç vallah daha iyi gelirdi haaa
kız dur ben uygun ortam bulursam soram hele benim doktora

ya şaka maka çok can sıkıcı bi durum bu haa resmen teğpetaklak etti senii yumurtlama günlerin geçti kanama çokk offff

sosyalimmm inşallah kötü bişey yokturrr:26:

kızlarr bi fabrikanın işlerini yapıyoz unuttum sölemeyiii kendiniz mayaladığınız yoğurtlar sağlıklı değil bildik markaların yoğurtlarını alın yani hazır diyor
gıda müh. bu adam fabrika müdürü pı... sü... gibi markalar özellikle çok iyiymiş

Ya sogan suyu kanamayi artirirdi zannimca fundam
Simdi ilaci biraksam bide kanama nekadar surecek allah bilirr :26: kurtaj demesinin sebebi sanirim bu sebepsiz ara kanamadan dolayi rahimden parca alip biyopsiye gondermek icin
Süt olayına şu açıdan katiliyorum onlarin dezenfekte yontemi daha saglikli ama uzun ömürlü olsun diye katki maddesi olmadigina ben inanmiyorum şahsen

Toxo kediden kopekten cig etten gecen bi bakteri canim idrar yolu enfeksiyonu normal karsiliyorum hadi cunku 2 haftadir su icemiyorum biraz once okudum kullandigim ignede yukseltiyormus progestani bilmiyordum canim ogrendigim iyi oldu

kızz kocacıkla evleneli 10 ay olmuşşş

hele bi git yarın bakem ne dicekkk karıştırmıştır belki yaa ne alaka kürtaj yahu
ikinizde yarın hayırlı haberler getirinnnn güzel şeyler duyalımmm

Fundosum ben hazir yogurda karsiyim eger acik sute guveniyorsan yani hayvanin asilari tamsa satan ailede temizse evde yapmak daha saglikli bence

Toxo kediden kopekten cig etten gecen bi bakteri canim idrar yolu enfeksiyonu normal karsiliyorum hadi cunku 2 haftadir su icemiyorum biraz once okudum kullandigim ignede yukseltiyormus progestani bilmiyordum canim ogrendigim iyi oldu

ayyy neler var neler yarabbimmmm
cano sen listeyi günclledinmiii bakem hele
ben ufaktan kaçarrrr :94:

Fundosum ben hazir yogurda karsiyim eger acik sute guveniyorsan yani hayvanin asilari tamsa satan ailede temizse evde yapmak daha saglikli bence

kızz bende anlamadım seviniyordum burda abla kendisi mayalıyo hergün sağlıklı yiyom ne güzel diyodum hamile oluncada ben evde mayalıycaktım eski ofisteyken yapıyodum o bölgede satış varrr tam tarımsal yerdeydii işyeri
evet yaa hiçbişey olmuyo haftalarca unutsak yoğurdu dolapta üstü küfleniyo sadece

kızz kocacıkla evleneli 10 ay olmuşşş

hele bi git yarın bakem ne dicekkk karıştırmıştır belki yaa ne alaka kürtaj yahu
ikinizde yarın hayırlı haberler getirinnnn güzel şeyler duyalımmm

Sosyalimm benim ilacin da yan etkisi dee orda okumustumm.Haa istee suyu cok fazla icipp cok sık tuvalete cikmaya caliss canmm su cok onemlii

Fundamm evett kizz ben de simdi farkettim haa :26: 10 ay olmuss
Bence yarın ben o kadinla kavga ederim
Burada denedigim son doktor zatenn baska yokk hepsini denedim maşallah

ayy nasil uyumusumm. su anda koluma araba carpmis gibii

yelizimm ya senin bu doktorunuda rahimde olan seyleride hic anlamadimmm.yarin hemen git cnmm.

sosyalim benimde oyle cikmisti yaa. bisey demiyor. sadece cig etten,kedi ve kopekten uzak dur dio.
karaciger degerleri hakkinda bilgim yok ama onada bi ilac verir belki sosyalim. idrar enfeksiyonu olmayan hamilede yok zaten. sende biliyosun bunu. icin rahat olsun amaa. hatta ben bu testleri hamileligimin 18. haftasinda yaptirmistim hatta sana sormustum belki hatirlarsin

Otobus muuu
Aysemm hicc sormaa ben ilk o kahve leke oldugunda gitmeseydim adeti bekleseydim de bisey degismeyecekti yanii ne anladim kii bu tedaviden.okadar moralim bozukki anlatamam yani nasil anlatiim doktor beni tatmin etmiyor ve biseylerin yanlis gittigini hissediyorum
Bak ilaci ictim oglen.ictikten sonra oyle bi baş donmesi geliyor ki evde korkumdan yuruyemiyorum dusucem diye.neyse ben bu ilaci icmicem artik bu aksam almayayim yarin gideyim doktora bakalim ne yapicazz olmazsa erzuruma gidicem eski doktoruma

canim acaba erzuruma mi gitsen. ben bu kadina hic guvenmiorum artik. ne dedigi belli degil yaa,uyuz oldum valla.aksam bence esinle konus erzuruma gidin cnm.

sosyalim ates topiginde sonuclari paylasmissin. ordan baktimda. idrarda enfeksiyon yok sayilirr. suyla gececek biseyyy o. asil aclik sekeri yuksek. o cok cok daha onemli. digerleride normal bence. negatif olmasi gecirmedigini gosteriyomus ztn. sende benim gibi dikkatli olacan.

Aysem aclik diyor ama kan vermeden once 1 tane muz bi de kivi yemistim
Aysem bi de rica etsem sen toxo ve rubella testlerini buraya yazar misin bi karsilastirma yapayim

Aysem bi de rica etsem sen toxo ve rubella testlerini buraya yazar misin bi karsilastirma yapayim

o zaman o testi baz alamayiz

toksoplazma igg <5 negatif
toksoplazma igm 0,04 negatif
rubella igg 226 pozitif
rubella igm 0,41 negatif

bu degerlere normal dedi cnm. sadece cig etten uzak dur dedi. o kadar

Benimkilerde anti yaziyor gordun mu aysem demek ki seninkinin tam tersi olmasi gerekiyor o zamanda degerlerim normal gozukuyor sanki ben bu yorumu cikardim sencede oyle degil mi:26:

Benimkilerde anti yaziyor gordun mu aysem demek ki seninkinin tam tersi olmasi gerekiyor o zamanda degerlerim normal gozukuyor sanki ben bu yorumu cikardim sencede oyle degil mi:26:

Evet bende oyle dusundum. Hepsi normal masallah. Digerleride iyi. Kan sayimida onemli. Oda 13 tu galiba senin. Oda cok iyi.
Cnm ben sofrayi hazirlayacam.

Fundosta gelir insallah hemennn

Evet aysem en sonunda o olucak galiba.o doktor cok iyiydi hala da aradigimda cok ilgileniyor
Sosyalimm o aclik sekeri degil muz kivi şekeri cikmis

Bu aksam kardesim de agri sebebiyle gitti idrar yaptigi yerde ve bobreklerinde.yine emfeksiyon olmus yuksek derecede ama doktor yine tek kullanimlik ilac vermis ve bol bol su ic baska yapacagim bisey yok demiş.Suyu ozellikle ustelemiş bak sen se dikkat ett elinden geldigince cok ic sosyalim

Evet canim degerlerim bana da iyi geldi yarin dananin kuyrugu kopacak insallah bir sey cikmaz
Hadi kolay gelsin canim sana afiyet olsun

Gecmis olsun yelizim kardesine ben su icicegimde midem bulanmasa iyi olacak gecerse bu bulantilar bol bol icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…