Ağlayakta gözden mi olak???

Evet canim degerlerim bana da iyi geldi yarin dananin kuyrugu kopacak insallah bir sey cikmaz
Hadi kolay gelsin canim sana afiyet olsun

icin rahat olsun cnm. doktor hicbir sey demeyecek insallahh..

kardesine cok cok gecmis olsunn insallah iltaihabi bir an once biterr
yelizimm benimde oyle olmustu. hatta idrarda kan ve protein cikmisti. bol lokosit,bakteri. ne ararsan vardi banada o suya atilan ilac verildi. o cok iyi geldi. birde antibiyotik ictim. tek suya atilan ilac bjtirmez dedii. benimki cok ilerlemisti cunku.

Hamilelik ne zor ismis arkadas ayy bugun benimkinin bi pit piti vardi sanirsinki usain bolt

Sagol aysemm bakalim bizimkine yarayacak mii

Sosyalimm bebislerinn kalbi nasil hizli atiyor demi sanki maraton koşuyolar icerde

Hamilelik ne zor ismis arkadas ayy bugun benimkinin bi pit piti vardi sanirsinki usain bolt

Sagol aysemm bakalim bizimkine yarayacak mii

Sosyalimm bebislerinn kalbi nasil hizli atiyor demi sanki maraton koşuyolar icerde

oyle tabii,candan can cikiyorrr.. hergun yeni birsey cikiyor:26:kalp atislari cok hizli oluyorr

insallah yarar yelizim. ama iltihap cok ilerlemisse antibiyotik icmeden gecmesi zor olabilirr:26:

fundosun yumu buyumusss

Kızz progestanıda sölee sosyal bi yorim yapsınnn

Selamm kızlarrr öksürmekten canım bişi yapmak istemiyo sizi okuyorum ama..

Sosyalim inşAllah değerler normaldir.. Bişi çıkacağını sanmıyorum zaten.

Fundaa gözün aydın hadi bakalım gazanız mübarek olsun

Yeliz kız senin doktor harbii normal değil kürtaj ne demek yaa.. Başka hiç mi iyi doktor yok orda.. İnşAllah bulursunda iyi bi doktora görünürsün canım

Kızz progestanıda sölee sosyal bi yorim yapsınnn

Ayy onu unuttum
Sosyalim demiski. Gun asiru iliskiye gir. Sonra haftaya carsamba progestona basla. Hamile kaldiysan bebek tutunsun,kalamazsanda adet ol diye veriorum demis. Niye boyle birsey yaptikim fundos ztn duzenli adet oluo.anlamadik.

Benayim hosgeldin bu kusmada seni bitirdi
Bende progestan kullaniyorum dr dogru demis canim bebegin tutunmasini saglar fundosum gonul rahatligiyla icebilirsin

Hımm iyi o zamann yelizcanda öle demiştii doğru demekk
bi gece cuma ve pazarr önemli dedi bakalımmm hayırlısı yaa

Benoşşş benim öksürükte geçmedii çok kötüüü yaa 2 ay olcakkk

Kız sosyall ne kisması kız hönk hönk öksürüyo ayolll benoştamı mide bilantısı çekiyo

Benoss kizz senin bogaz mahvolmustur haa öksürük biyerden sonraa can acısından mahvediyor insanıı.sık sık ılık seyler tukett yerinde olsam gece viks surer yatardimm bende herzaman oşe yaramistir
Fundoss bol bol başın donebilirr o ilaclaa
Ayy hadi hayirlisi canmm bu ay umutluyum sendenn

Baş dönmesimii haftaya berde umitlanıp hamilemiyim demimdee

Benayim hosgeldin bu kusmada seni bitirdi
Bende progestan kullaniyorum dr dogru demis canim bebegin tutunmasini saglar fundosum gonul rahatligiyla icebilirsin

Hımm iyi o zamann yelizcanda öle demiştii doğru demekk
bi gece cuma ve pazarr önemli dedi bakalımmm hayırlısı yaa

Benoşşş benim öksürükte geçmedii çok kötüüü yaa 2 ay olcakkk

Kız sosyall ne kisması kız hönk hönk öksürüyo ayolll benoştamı mide bilantısı çekiyo

Sosyalimmm benim ki bulantı değil canım ya öksürme çok şükür bulantım yok benim.. sadece sabahları artık yumurta yiyemiyorum onu yiyince bulanıyor midem

Fundam valla bende galiba senin gibi olucam bu gidişle hiç mi azalmaz arkadaş

Yelizim'im bi tek ezonun dediğini yapamadım onu da midem bulanır korkusuna yapamadım karabiberi pilav harici yiyemem ben dün akşam kekikle karanfili kaynatıp içtim biri demişti iş yerinden biraz iyi geldi gibi oldu..
Boğazlarım değilde artık öksürmekten karnım ağrıyor.. konuşurken resmen boğuluyorum ya iki kelimeyi bi araya getiremiyorum öksürmekten
Annem de diyor ki yazık kadın bebeği de düşünüyor öksürürken karnını tut öldürdü gülmekten beni

Bu arada herkeseee günaydın kızlarrrrr

Hepiniz için güzel bi gün olsun benim içinde tabii.. şimdiden bol sohbetler arada gelip okuyorum sizi

Günaydın kızlar
bugün çok canım sıkkın sebebini bende bulamıyorum :44::44:

enfeksiyon problemi yaşayanlar ablamın enfeksiyonunu doktoru ilaç kullanmadan geçirttirmiş. şimdi bende uygulamaya başladım onu bakalım işe yaramışmı haftaya cuma anlıcam. denemek isterseniz eğer. bebek kundaklanan %100 pamuk beyaz bi bez alıyosunuz kumaşçıdan 2 metre. peçete büyüklüğünde parçalara ayırıyosunuz 90 derecede yıkayıp hergün 3-5 kere değiştiriyosunuz. ütüleyedebilirsiniz.

offf öğleden sonra sekreterliğe bakacakmışım tek başıma bunalıma gircem kesin orda

Günaydınnnnnnnnnnnnn
benoşşş ezonun dedini yaptım fayda etmedi kızzz
hatırlıyonmu ben yum. zamanı geçen sefer diyodum öksürüyom korkuyorum çıkcak diye yerinde durması gereken şeyler
gerçekten boğaz ağrısı filan hiçbişey yok sadece konuşurken bi anda kesilip öksürmek ve karnımın zıplaması

lizommm bendede var o hergün kalk gel bıktım vallahi üstünü giymeye üşeniyo insan yaa
bilgisayar yokmu canım orda

ayşemmmm herkese merhabalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…