Evet canim degerlerim bana da iyi geldi yarin dananin kuyrugu kopacak insallah bir sey cikmaz
Hadi kolay gelsin canim sana afiyet olsun
Evet aysem en sonunda o olucak galiba.o doktor cok iyiydi hala da aradigimda cok ilgileniyor
Sosyalimm o aclik sekeri degil muz kivi şekeri cikmis
Bu aksam kardesim de agri sebebiyle gitti idrar yaptigi yerde ve bobreklerinde.yine emfeksiyon olmus yuksek derecede ama doktor yine tek kullanimlik ilac vermis ve bol bol su ic baska yapacagim bisey yok demiş.Suyu ozellikle ustelemiş bak sen se dikkat ett elinden geldigince cok ic sosyalim
icin rahat olsun cnm. doktor hicbir sey demeyecek insallahh..
kardesine cok cok gecmis olsunn insallah iltaihabi bir an once biterr
yelizimm benimde oyle olmustu. hatta idrarda kan ve protein cikmisti. bol lokosit,bakteri. ne ararsan vardibanada o suya atilan ilac verildi. o cok iyi geldi. birde antibiyotik ictim. tek suya atilan ilac bjtirmez dedii. benimki cok ilerlemisti cunku.
Hamilelik ne zor ismis arkadasayy bugun benimkinin bi pit piti vardi sanirsinki usain bolt
Hamilelik ne zor ismis arkadasayy bugun benimkinin bi pit piti vardi sanirsinki usain bolt
Sagol aysemm bakalim bizimkine yarayacak mii
Sosyalimm bebislerinn kalbi nasil hizli atiyor demi sanki maraton koşuyolar icerde
Fundos mu yazi ben gormedim faceden mi yazdi yoksa
Anlamadim canim neye yorum yapayim:26:Kızz progestanıda sölee sosyal bi yorim yapsınnn
Kızz progestanıda sölee sosyal bi yorim yapsınnn
Baş dönmesimii haftaya berde umitlanıp hamilemiyim demimdee
Benayim hosgeldin bu kusmada seni bitirdi
Bende progestan kullaniyorum dr dogru demis canim bebegin tutunmasini saglar fundosum gonul rahatligiyla icebilirsin
Hımm iyi o zamann yelizcanda öle demiştii doğru demekk
bi gece cuma ve pazarr önemli dedi bakalımmm hayırlısı yaa
Benoşşş benim öksürükte geçmedii çok kötüüü yaa2 ay olcakkk
Kız sosyall ne kisması kız hönk hönk öksürüyo ayolll benoştamı mide bilantısı çekiyo
Benoss kizz senin bogaz mahvolmustur haa öksürük biyerden sonraa can acısından mahvediyor insanıı.sık sık ılık seyler tukett yerinde olsam gece viks surer yatardimm bende herzaman oşe yaramistir
Fundoss bol bol başın donebilirr o ilaclaa
Ayy hadi hayirlisi canmm bu ay umutluyum sendenn
Sosyalimmm benim ki bulantı değil canım ya öksürmeçok şükür bulantım yok benim.. sadece sabahları artık yumurta yiyemiyorum onu yiyince bulanıyor midem
Fundam valla bende galiba senin gibi olucam bu gidişle hiç mi azalmaz arkadaş
Yelizim'im bi tek ezonun dediğini yapamadım onu da midem bulanır korkusuna yapamadım karabiberi pilav harici yiyemem bendün akşam kekikle karanfili kaynatıp içtim biri demişti iş yerinden biraz iyi geldi gibi oldu..
Boğazlarım değilde artık öksürmekten karnım ağrıyor.. konuşurken resmen boğuluyorum yaiki kelimeyi bi araya getiremiyorum öksürmekten
Annem de diyor ki yazık kadın bebeği de düşünüyor öksürürken karnını tutöldürdü gülmekten beni
Bu arada herkeseee günaydın kızlarrrrr
Hepiniz için güzel bi gün olsun benim içinde tabii.. şimdiden bol sohbetler arada gelip okuyorum sizi
Günaydın kızlar
bugün çok canım sıkkın sebebini bende bulamıyorum :44::44:
enfeksiyon problemi yaşayanlar ablamın enfeksiyonunu doktoru ilaç kullanmadan geçirttirmiş. şimdi bende uygulamaya başladım onu bakalım işe yaramışmı haftaya cuma anlıcam. denemek isterseniz eğer. bebek kundaklanan %100 pamuk beyaz bi bez alıyosunuz kumaşçıdan 2 metre. peçete büyüklüğünde parçalara ayırıyosunuz 90 derecede yıkayıp hergün 3-5 kere değiştiriyosunuz. ütüleyedebilirsiniz.
offf öğleden sonra sekreterliğe bakacakmışım tek başıma bunalıma gircem kesin orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?