Ağlayakta gözden mi olak???

bilgisayar varda burda en azından muhabbette vardı orda kimse yok başkanda hasta arayanların hepsine başkan yok dicem büyük ihtimal sonra başıma üşüşcekler bu arada can sıkıntısından karayip korsanlarını izledim dün aştım kendimi aksiyon arıyorum
sen doktora gittinmi fundoş ne dedi

gittim canım ayşenur dün akşam anlatmış ya kız okumadınmı
baktı işte büyümüş yum. ilişki dedi bide progestan verdi haftaya başlıycakmışımm
off canım çok sıkkın eşim alyansını kaybettiiii

tekrar ne zaman çağırdı çatlayıp çatlamadığına bakacakmı?
kız sıkma canını alır aynısından. alyansını kaybetmeyen erkek sayısı da çok az

tekrar ne zaman çağırdı çatlayıp çatlamadığına bakacakmı?
kız sıkma canını alır aynısından. alyansını kaybetmeyen erkek sayısı da çok az

çapırmadııı dediki adet olursan gel yine test yapalım olmazsanda gel gebeliğe bakalım amaan ben test istemiyorum yine yaa
kendi doktorumamı gitsem olursam hemen aşılama dedi yaaa

kızzz hayvan gibi bizim alyans 2009 da 600 tl vermiştikk gittiii lavabonun yanına çıkarmış şirkette kimse görmemiş sözdee vermezlerkii
bu huyuna kızıyodum hep dalgın adam ne çıkarırsın dışarda elini yukarken yahuuuu
bidahada almayız heralde yaa aman takmasın napimmm

bence de kendi doktoruna gidersin regl olursan daha fazla zaman kaybetme. bu ay da filmin etkisindesin pozitif sonuç alabilirsin canım

kız biri almış alyansı belli inşallah yanlış hatırlıyodur biyerden çıkar.
bende kına gecemde altın küpelerimi kaybettim. kuaföre götürdüm takmak için sonra başımdaki taçtan dolayı çok kalabalık duruyo diye geri çıkardım bidaha da bulamadım. maddi değerinden çok maneviyatı üzüyo insanı. eşim bana ne zorluklarla almıştı o küpeleri borç harç içimde kalmasın diye
senin için takmaması problem değilse sorun yok, çok pahalıymış

he kızz benim dr. hep aynı en azından yaa bu kadın dengesizzz sevmedim bu defaa çok tuhaftıııı
kız inşallah bide öksürmesemmm öksürdükçe bişeyler çıkıyo gibi geliyooo

ayyy bulmuş kızzzz lavabonun dibindeymişşş kimse nasıl görmemişşş ama dün baktııı bence sordu dediyse manevi değeri var gitti koydu geri belkidee
whatsaptan yazdı şimdiiii diyorumki helal paraydıı tabiii
kızzz ilk başta peşinde arıyordum bileee niye takmadın dön hemen al ne saçmaymışş akşam yada kızıyodum niye takmadın diye çocuk unutunca bide dediğim gibi kalın ve geniş hava almıyoı parmak hep çıkarı akşamları sabahta unutur bazen
şimdi umrumda değillll niye taktınki dedim hatta kaybolunca zaman iştee güven sevgi iyice oturunca sallıyon

Benimkide kaybetmisti sorsu bana evdemi diye bende cok kizmistim o yuzugu bulmadan gelme diye yazik heryeri aramisti ama bulamamisti gumus yuzuk almisti korkusundan garibim tabi simdi takmiyo

çıkmaz öksürünce fundoşum sen çok takıntı yapıyosun spermlerin hareketliliği var zaten sen onları dışarı itsende onlar yolunu bulur
bulmasına sevindim Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş
Arkadasim ve minik kuzusu 5aylik bebisi varda o minik misafirim kizlar hadi ben ciktim gorusuruz hazirlik yapicam

oyy bebiş sevcen pek tatlıdır o şimdi kolay gelsin canım

Benimkide kaybetmisti sorsu bana evdemi diye bende cok kizmistim o yuzugu bulmadan gelme diye yazik heryeri aramisti ama bulamamisti gumus yuzuk almisti korkusundan garibim tabi simdi takmiyo

kızzz bizimki iyi muhafaza etti haa 5 sene olcak bide ingilterede çalıştı bir yıl ben dedim kesin orda gider ama o zaman hiç çıkarmıyomuşşş tabi

aloooo kim gelcek dedikkk kızzzz

hee tamam o zamannn yok beee takıntı yapmıyorum ama nasıl öksürdüğümü görsen anlarsın kızzz
o neymiş öle be

Evet cnm yaa tam sevilme zamani
kızzz bizimki iyi muhafaza etti haa 5 sene olcak bide ingilterede çalıştı bir yıl ben dedim kesin orda gider ama o zaman hiç çıkarmıyomuşşş tabi

aloooo kim gelcek dedikkk kızzzz

Cok yakin arkadasim ve bebisi cnm

Kizlarr selammm
Ben yine doktor kapilarinda galiba bu kez kavga edip cikicam
Fundoss dun sana dicektim helal olan bulunur diye dee dedim bide bulunmazsa simdii biri alip gittiysee cok sevindim kizz

Benle beraber muayene icin gelen bi kadindan ayni doktor icin 50 Tl muayene ucreti aldilar ben de ucretler artmis heralde dedim ama benden yine 12 aldilar niden acebaa bunlar ilk kez gelmis belli kazikladilar galibaa

Benle beraber muayene icin gelen bi kadindan ayni doktor icin 50 Tl muayene ucreti aldilar ben de ucretler artmis heralde dedim ama benden yine 12 aldilar niden acebaa bunlar ilk kez gelmis belli kazikladilar galibaa

sosyal güvenceleri farklıdır canım yada hiç yoktur. çıkınca bizi haberdar et sakin ol kavga etme

Kizlarr selammm
Ben yine doktor kapilarinda galiba bu kez kavga edip cikicam
Fundoss dun sana dicektim helal olan bulunur diye dee dedim bide bulunmazsa simdii biri alip gittiysee cok sevindim kizz

boşver kızz savun hakkını insan canı bu yaa hayret bişey
bende kız bendee :124:

aaa ben sgk olduğu halde 50 kızzz senin ne ucuzmuşşş
bu arada aşılama ne pahalıymış yaaa :44:

sosyal güvenceleri farklıdır canım yada hiç yoktur. çıkınca bizi haberdar et sakin ol kavga etme

boşver kızz savun hakkını insan canı bu yaa hayret bişey
bende kız bendee :124:

aaa ben sgk olduğu halde 50 kızzz senin ne ucuzmuşşş
bu arada aşılama ne pahalıymış yaaa :44:

Haa dogru diyon kizz olabilirr sosyal guvencedenn hic aklima gelmedii

Fundosum aşilama oyleymis ne sacma ama demii hele bide onceden igne verirse 1.500 buluyo.sanki yaptiklari işlem cok alengirli biseymis gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…