kızlar ancak gelebildim dr herşey normal gözüküyor dedi yalnız ft4 ve sgbt alt yüksek çıktığı için dahiliyeye yönlendirdi tekrar kan testi istedi sabah aç karnına vermediğin için böyle çıkmış olabilir dedi ama korkulacak bir şey olmadığını söyledi pazartesi tekrar kan testi vereceğim
rubella ve toxo için hiç bi sorun görünmüyor dedi
kızlar ancak gelebildim dr herşey normal gözüküyor dedi yalnız ft4 ve sgbt alt yüksek çıktığı için dahiliyeye yönlendirdi tekrar kan testi istedi sabah aç karnına vermediğin için böyle çıkmış olabilir dedi ama korkulacak bir şey olmadığını söyledi pazartesi tekrar kan testi vereceğim
rubella ve toxo için hiç bi sorun görünmüyor dedi
sıkıntıdan patlıcaaammmm
nerde bu milletttttt
sosyalimmmmbende pek anlamıyorum ama toxoya filan çok sevindim diğerleri içinde inşallah tertemizzz bütün sonuçların canommm
lizommm dışarı çıkmak süperr hayat var gittim geldim oh be kendime geldimmm am agelincede hemen açtım sayfayıı
ya aklım hep yelizimdeee :26: hastanede ve kötü şeyler oluyoooo
sanki hikaye değilmi gerçek değil bende çok merakla ve korkuyla okuyorum nasıl insanlar var diyom ama insan Allah korusun diyoo
canım yelizde çok fazla kist varmış dr. şok olmuş ilk kez böle bişey görüyorum demiş ve kürtaj demiş mr çekilcekti naptı şimdi meraktan ölüyorum
ve yalnız diyede çok üzülüyorum
sanki hikaye değilmi gerçek değil bende çok merakla ve korkuyla okuyorum nasıl insanlar var diyom ama insan Allah korusun diyoo
canım yelizde çok fazla kist varmış dr. şok olmuş ilk kez böle bişey görüyorum demiş ve kürtaj demiş mr çekilcekti naptı şimdi meraktan ölüyorum
ve yalnız diyede çok üzülüyorum
rahim içinde tanımlanamayan bi cisimmi varmış ne anlam verememiş dr. Allah yardım etsin dua edelim kızlar çabucak atlatsın acısız ağrısız bugünü atlaysın
evet 20 civarı kisttt
dr. şaşırmış kalmış yaa ilaçlara ters tepki verdin ilk kez yaşıyorum bu durumu demiş kazıycaklarmış o rahimd ekalınlaşma vardı yyaa
Yelizim yeni okudum kuzum gecmis olsun ya bence sen 5 dk daha durma orada ankaraya istanbula proflara git ne demek tuplerini alacagiz falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?