Ağlayakta gözden mi olak???

yanii dr. farklı bişey yapmıyorki normal muayene gibi bi enjekte edicekkk
hadi sperm yıkama tamam ayrı ücrette iğne klomen tamam aşılama adına ekstra para ne alaka yaa
yazık günah 1500 ü buluyor ve olma olasılığıda düşük % 15

kızlar ancak gelebildim dr herşey normal gözüküyor dedi yalnız ft4 ve sgbt alt yüksek çıktığı için dahiliyeye yönlendirdi tekrar kan testi istedi sabah aç karnına vermediğin için böyle çıkmış olabilir dedi ama korkulacak bir şey olmadığını söyledi pazartesi tekrar kan testi vereceğim

rubella ve toxo için hiç bi sorun görünmüyor dedi

sosyoş dediklerinden hiiçbişi anlamadım onlar bana yapılmadı heralde inşallah temiz çıkar

sıkıntıdan patlıcaaammmm
nerde bu milletttttt

sosyalimmmm bende pek anlamıyorum ama toxoya filan çok sevindim diğerleri içinde inşallah tertemizzz bütün sonuçların canommm
lizommm dışarı çıkmak süperr hayat var gittim geldim oh be kendime geldimmm am agelincede hemen açtım sayfayıı

ya aklım hep yelizimdeee :26: hastanede ve kötü şeyler oluyoooo

bende bi yarım saate çıkcam ama direk eve
aklımıza kötüsünü getirmeyelim bugün çözüme kavuşacak bu nedeni bilinmeyen kanama inşallah
fundoşş bide bir derdim var bölümündeki konuları okudum içimde karabulutlar uçuşuyo

sanki hikaye değilmi gerçek değil bende çok merakla ve korkuyla okuyorum nasıl insanlar var diyom ama insan Allah korusun diyoo

canım yelizde çok fazla kist varmış dr. şok olmuş ilk kez böle bişey görüyorum demiş ve kürtaj demiş mr çekilcekti naptı şimdi meraktan ölüyorum
ve yalnız diyede çok üzülüyorum

Canlar nasılsınz
Fundosum Sosyalim ayşem lizim yelizim
Yelizim Dr a mi gitti ınss kötü bişey yoktur
Sosyalim sonuçların iyi çıkmasına sevindim cnmm

gerçekten mi fundam
Kanamanın sebebi buymus demek off kuzum benim ya inş iyidir

rahim içinde tanımlanamayan bi cisimmi varmış ne anlam verememiş dr. Allah yardım etsin dua edelim kızlar çabucak atlatsın acısız ağrısız bugünü atlaysın

nasıl yaa hiç kist yoktu ki nasıl oluştu birden şuan tüylerim diken diken oldu kürtajla kist mi temizliceklermiş. allahım yardımcısı olsun ben sebebini çok merak ettim

evet 20 civarı kisttt
dr. şaşırmış kalmış yaa ilaçlara ters tepki verdin ilk kez yaşıyorum bu durumu demiş kazıycaklarmış o rahimd ekalınlaşma vardı yyaa

rahim içinde tanımlanamayan bi cisimmi varmış ne anlam verememiş dr. Allah yardım etsin dua edelim kızlar çabucak atlatsın acısız ağrısız bugünü atlaysın

Allah yardımcısı olsun ya yelizim keşke bu kadar beklemeseydi cnm bnm inş kolay bi şekilde atlatir cnm bnm korkmustur şimdi

evet 20 civarı kisttt
dr. şaşırmış kalmış yaa ilaçlara ters tepki verdin ilk kez yaşıyorum bu durumu demiş kazıycaklarmış o rahimd ekalınlaşma vardı yyaa

Ilan ters tepmis demek off ya 20 tane mi
Inss acısız ağrısız atlatir kuzum çok üzüldüm yaa içim bi tuhaf oldu

Aaa yelize çok şaşırdım ve üzüldüm keşke bu kadar beklemeseydi ( rabbim yar ve yardımcısı olsun.. Dualarım onunla.. Şimdi moralman çökmüştür ama üzülmesin.. Bunda da vardır bi hayır. İyi düşünelim iyi olsun..
Doktoruda bi ilginç onun

Kizlar selamm
Oncelikle hepinize tesekkurler
Kizlar benim bu sorun basladigindan beri 3 gunde bir kontrole gittim hep kontrol altinda ama engel olunamayan şekilde gelişti durumlar biseyi beklemiş yada gec kalmiş olsam neyse dee ilac kullanimi sonrasi olmamasi gereken şeyler oluyor
Doktor şok oldu.sen şuan butun tezleri curuttun ve literature aykiri şeyler gelişiyor dedi
Mesela progesteron hormonunun yumurtaliklari baskilayip rahmi sabit tutmasi lazim.tam tersi bir anda onlarca yumurta uyariliyor buyuyup kistleşiyor.bu ilacla bunun olmasi imkansiz ama oluyo ve yapacak bisey yok
Rahimde bi kitle var etrafi kaniyor ne olduguni anlayamadi
Mr cekildi,raporu yazan adam bana konusurken pek emin olmamakla birlikte tuplerde bi gariplik farketti şişme vs ama kist de olabilir dedi.ama rapora tuplerin genisledigini,icinin enfeksiyonlu sivi ile doldugunu yazmis.Doktor da hen tuplerin alinacak dedi
Neyse kafam allak bullak.hersey tersine işliyor ve ben engel olamiyorum.Biran once beni ameliyat eden doktoruma gidip onunla gorusucem.İnanmak istemiyorum oyle birsey olduguna.
Hepinizi opuyorum

Yelizim yeni okudum kuzum gecmis olsun ya bence sen 5 dk daha durma orada ankaraya istanbula proflara git ne demek tuplerini alacagiz falan

Yelizim yeni okudum kuzum gecmis olsun ya bence sen 5 dk daha durma orada ankaraya istanbula proflara git ne demek tuplerini alacagiz falan

Erzurumdaki doktorumu aradik anlattim ona.oyle bisey olsa rahim filminde gozukurdu varsa da filmden sonra enfeksiyon kapmissindir antibiyotik kullanman gerekirdi dedi
Neyse hallederiz hepsini sen kendini uzme gel bakalim ne var ne yok anlariz dedi.oraya gidicem.Hem kalitlei bi hastane hem de doktor cok pozitif ve iyi bi doktor.İnsallah gerek kalmaz dedi
Eger rapor dogruysa tuplerin alinmasi mecburi cunku o enfeksiyonlu sivi rahime akiyor ve embriyonun turunmasini engelliyormuş.
Ama bazi kistler de onla karıştirilabiliyormuş tek umudum o
Allah daha beterinden korusun

Allah tabi beterinden korusun canim o zaman vakit kaybetme ve hemen git dr a canim insallah cok muhim birsey degildir iyi dusunelim iyi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…