Ağlayakta gözden mi olak???

Yelizim sen rahim filmden sonra antibiyotik kullanmadin o zaman degil mi

Kullanmadim canm ama doktor dedi ki vermesi gerekirdi antibiyotik.
Cok korkuyorum.Ama hala umutluyum cunku burdaki doktor filme bakmadi.Mr raporunu hazirlayan adam da goruntuyu incelerken bi kistten emin degilim tupte genişleme mi yoksa kist mi falan yapti.bu tüp de olabilir falan dedi.rapora yazmiş ama yanina soru işareti koymuştu.benim doktor da kesin konuştu halbuki adam emin degildi yani
İnsallah kucuk bi kisti oyle sanmiştir

Insallah canim iyi dusunelim iyi olsun sende kotu seyleri aklina getirme yarin gidiyorsun degil mi dr a

Hayir canm pazartesi gidicez.cunku işimiz ertesi gunlere sarkarsa pazartesiden başlayalim gel git olmasin diye

ahh yelizimm neler geldi basinaa
doktorunu araman cok iyi olmus. gonul rahatligiyla yaptirabilirsin herseyi en azindan.
insallah burdakiler yanlis gormustur.oyle bisey yokturr.
hepimiz hayirli haberlerini bekliyoruz...

yelizim canım benim ya çok üzüldüm durumuna inşallah bu doktor bişeyleri yanlış anlamıştır. pazartesi günü erzurumdaki doktorun sana güzel haberler verir inşallah Allahım yardımcın olsun dua edecem sana bi an önce bu durum bitsin herşey normala dönsün inşallah

Günaydınn kızlarrrr

Yelizim'im tekrar tekrar geçmiş olsun canım.. inşAllah bişiler ters görülmüştürde öle yorumlanmıştır.. Umarım Erzurumdaki doktorun haklıdır da kendini boş yere strese sokmuş olasın..
İnşAllah güzel olacak herşey.. Rabbim sana güç kuvvet versin.. Pazartesi günü hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

Günaydın canlar
Yelizim canım benim sen guclusün inş tez zamanda atlatirsin çabucak bitecek bu günlerin kuzum
Senin bu umutlu hallerini çok seviyorum yelizim ya
Ptesi güzel haberler ver bize
Dua edicem sana Rabbim ya Şafii ismiyle şifani versin tatlım

Sosyalim benosum fundosum lizim ayşem ezom nasılsınz

Gunaydinn kizlar iyiyim twinim sen nasilsin

Günaydın kızlar işe geç kalabilmenin son seviyesindeyim şuanda yeni geldim
bi partinin mitingi varmış tandoğanı kapatmışlar bugün ankara felç yani

yeliz canım o bilinmeyen kitleyi sormadınmı ne olabilirmiş ki. bide tüplerdeki enfeksiyon embriyonun tutunmasını engelliyor almamız gerekir demiş tüpler alınırsa nasıl olacak tüp bebek mi yapılcak? inşallah hepsini halleder erzurumdaki doktorun gönülden dua ediyorum. ama her şerde de bi hayır vardır belkide sana bebeğini getirecek bu durumun sonunda uygulanacak tedavi.

Aysemm fatmacann benoss twinimm ezoo lizimm sagolun canlarr dualariniz icinn
Herseyde bi hayir vardir insallah pazartesi iyi haberler alirim insallah burdaki doktor yanliş teşhis koymustur suanda tek umudum buu

vayyy kimse yokkk işler yoğun ve bu saate kadar dışardaydım
herkes iyidir inşallah :128:

Aysemm fatmacann benoss twinimm ezoo lizimm sagolun canlarr dualariniz icinn
Herseyde bi hayir vardir insallah pazartesi iyi haberler alirim insallah burdaki doktor yanliş teşhis koymustur suanda tek umudum buu
Ahh yelizim umarim yanlis teshisdir cnm

Kız funda sen özy.. Evlerinde misin burda :))

o nerden çıktı kızzzz yooooook çok yüskekk onlarr otirmam beeen
benim ev 5 katlı sitede bahçeşehir tarafında orasıyla aynı paralelde ama gişelerin orada taa

o nerden çıktı kızzzz yooooook çok yüskekk onlarr otirmam beeen
benim ev 5 katlı sitede bahçeşehir tarafında orasıyla aynı paralelde ama gişelerin orada taa

Ooo senin ki uzakmış.. Bi arkadaşım burda oturuyomuş da ona geldim merak ettim sende bu taraflarda mısın diye :))

Ooo senin ki uzakmış.. Bi arkadaşım burda oturuyomuş da ona geldim merak ettim sende bu taraflarda mısın diye :))

evet benoşş ilçenin en sonu diyom ya hani tam ucu işte sizde bi ucusunuz ama siz avcılara biz başakşehire sınır

bu arada günaydınnnn herkeseee

evet benoşş ilçenin en sonu diyom ya hani tam ucu işte sizde bi ucusunuz ama siz avcılara biz başakşehire sınır

bu arada günaydınnnn herkeseee

Gunaydinn fundammm
Gunaydinn herkeseee
Dun gelemedim kizlarr,teyzemdeydik sonrada kayinvvalideye gectik. Eve gelincede hemen sizdim tabi:)
Yelizim aklim sende yarin hayirli haberlerin gelecek insaallahhh. Tum dualarim seninleeee

Sosyos benoss biraz daha iyimisinizz
Fundos benimde evim tam umraniye uskudar sinirinda:)
Twincan,lizocan sizide opuyorummmm
Benim elektrikli supurge bozuldu kizlar.supurge almaya gidioruz.
Rowenta almistim birde 2,5 sene dayandiiii

günaydın kızlar
wc den çıkamıyorum karnım felaket ağrıyo midem bulanıyo nasıl geçer bu geceden beri perişan oldum

günaydın kızlar
wc den çıkamıyorum karnım felaket ağrıyo midem bulanıyo nasıl geçer bu geceden beri perişan oldum

yelizim pazartesi inşallah hayırlı haberlerle gelcek ayşemmmm
sana sölediğim gibi arç... den şaşmazzz ona bak mutlaka

lizommmm noldu sana böyle yaaa eşimde şimdi aradı akrabasının 40 ı var 40 yemeğine gidecektik tüm kuzenleri teyzeleri iptal oldu ben evden çıkamam çok kötü haldeyim kusuyorum wc den çıkamıyorum ishal filan dedi şaştım kaldım aniden noldu böyle yaa
canım yediğin bişeymi dokundu acaba yoksa üşüttünmü minikle alakalımı anlaamdımkii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…