Yelizim sen rahim filmden sonra antibiyotik kullanmadin o zaman degil mi
Insallah canim iyi dusunelim iyi olsun sende kotu seyleri aklina getirme yarin gidiyorsun degil mi dr a
Hayir canm pazartesi gidicez.cunku işimiz ertesi gunlere sarkarsa pazartesiden başlayalim gel git olmasin diye
Kullanmadim canm ama doktor dedi ki vermesi gerekirdi antibiyotik.
Cok korkuyorum.Ama hala umutluyum cunku burdaki doktor filme bakmadi.Mr raporunu hazirlayan adam da goruntuyu incelerken bi kistten emin degilim tupte genişleme mi yoksa kist mi falan yapti.bu tüp de olabilir falan dedi.rapora yazmiş ama yanina soru işareti koymuştu.benim doktor da kesin konuştu halbuki adam emin degildi yani
İnsallah kucuk bi kisti oyle sanmiştir
Günaydın canlar
Yelizim canım benim sen guclusün inş tez zamanda atlatirsin çabucak bitecek bu günlerin kuzum
Senin bu umutlu hallerini çok seviyorum yelizim ya
Ptesi güzel haberler ver bize
Dua edicem sana Rabbim ya Şafii ismiyle şifani versin tatlım
Sosyalim benosum fundosum lizim ayşem ezom nasılsınz
vayyy kimse yokkk işler yoğun ve bu saate kadar dışardaydım
herkes iyidir inşallah :128:
Ahh yelizim umarim yanlis teshisdir cnmAysemm fatmacann benoss twinimm ezoo lizimm sagolun canlarr dualariniz icinn
Herseyde bi hayir vardir insallah pazartesi iyi haberler alirim insallah burdaki doktor yanliş teşhis koymustur suanda tek umudum buu
Kız funda sen özy.. Evlerinde misin burda :))
o nerden çıktı kızzzz yooooook çok yüskekk onlarr otirmam beeen
benim ev 5 katlı sitede bahçeşehir tarafındaorasıyla aynı paralelde ama gişelerin orada taa
Ooo senin ki uzakmış.. Bi arkadaşım burda oturuyomuş da ona geldim merak ettim sende bu taraflarda mısın diye :))
evet benoşş ilçenin en sonu diyom ya hani tam ucu iştesizde bi ucusunuz ama siz avcılara biz başakşehire sınır
bu arada günaydınnnn herkeseee
Gunaydinn fundammm
Gunaydinn herkeseee
Dun gelemedim kizlarr,teyzemdeydik sonrada kayinvvalideye gectik. Eve gelincede hemen sizdim tabi:)
Yelizim aklim sende yarin hayirli haberlerin gelecek insaallahhh. Tum dualarim seninleeee
Sosyos benoss biraz daha iyimisinizz
Fundos benimde evim tam umraniye uskudar sinirinda:)
Twincan,lizocan sizide opuyorummmm
Benim elektrikli supurge bozuldu kizlar.supurge almaya gidioruz.
Rowenta almistim birde 2,5 sene dayandiiii
günaydın kızlar
wc den çıkamıyorum karnım felaket ağrıyo midem bulanıyo nasıl geçer bu geceden beri perişan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?