Ağlayakta gözden mi olak???

Selam kizlarr
Lizim gecmis olsunn yedigin bisey dokunmustur belkii dikkat et kendine

Aysem sagol canim benim aminn iyi ki varsinizz
Fundosumm
Dun gece sabaha kadar sanki ecel terleri doktum.oyle bi terleme ve üşüme hic yasamamistimm gece hastaneye gittik normal zamanda olsa aman uşutmuşum der bi duş alir gecerdim ama simdi baska durumlar oldugundan korktuk
Tabii kii benim hicbisey anlamayan kocam bile onlardan daha iyi anliyormuş gerizekalilar hicbir bok yapmadilar israr kiyamet bi kan tahlili yaptirttik kan degerim 6 ya düşmüş 9 ken kan ilaci vermisti doktor
Sabah da erkenden yine benim doktora gittik kanama cok ama rahimde incelme yok sanki bi damar catlamiş da saf temiz kan geliyor gibi.Bana sadece bunu dedi tabi ben zaten artikk korkudan ölüyorumm bana hala kürtaj diyor cildirdimm size kalsa tüp yumurtalik rahim ne varsa almaya hazirsiniz zaten ben daha 27 yasindayim bu mudahaleler bana biraz agir degil mi falan dedim.nasil biliyosaniz oyle yapin dedi
Gece gittigimiz acil doktoru da dış gebelik mi var iç kanama olabilir mi diye bana soruyor.Hepinizin agzina siciim dedim doktor diyee.Dış gebelik olsaa simdiye iç kanamadan ölmüş olurdum herhalde dedim

Neysee benim kafa yinee allak bullak sinirlerimiz cok yiprandı eşimin de benim de
Allah daha beterinden korusun bir an önce gecsin şu gunler insallah.Allah herseyin hayirlisini nasip etsinn saglik olmadi mi ne cocuk var ne huzur var hicbisey yokk.

bende anlamadım ki gece aniden sancıyla uyandım sanki mide agrısı gibi ama ishalim midem bulanıyo bu saat oldu hala geçmedi. kesin yediğim bişey dokundu dün öğlen dışardan söylemiştim baya da çok yemiştimm hiç huzurum yok zaten yalnızım da canım sıkılıyo
öğlen zil çaldı baktım delikten simsiyah hiçbişey gözükmüyo. eşim bazen şaka yapıyodu o sandım açmadım kapıyı bekledim 3-4 dk oldu hala bişey gözükmüyo. eşimi aradım ben işteyim açma sakın kapıyı dedi 10 dk bekledim dayanamayıp emniyet kapalıyken açtım. kapı süsünün üstüne kargo paketini koymuşlar oda deligi kapatmış. adamlar kapıyı açmamı beklemediği gibi imza bile almaya tenezzül etmiyolar...

canım o kadar kanamaya kanın düşer tabi nasıl doktor bunlar başka hastane yokmuydu orda seni ortada çaresiz bıraktılar böyle.. bekara karı boşamak kolay alalım gitsin tüplerini diyo birde doktor olacak bunlar. ama erzurumdaki hastane çok iyi eminim senin doktorunda mükemmeldir. teyzemi aylarca ankaradaki hastanelerde gezdirdik hastalığına çare olamadı hiçbi doktor en sonunda erzurumdaki bi doktor doğru teşhisle iyileştirdi kadını. senin doktorunda senin sorununu hemen anlayacaktır inşallah.

Canlar nasılsınz bakalım
Kaç gündür giremedim kocişin kuzeni eşi bide çocukları gelmişti 2 gün kaldılar bizde
5 aylık bebişleri var Allahım ne kadar tatlı bi bebekti yaa maşallah
Yelizim nasıl oldun kuzum yaa ınss biraz daha iyisindir cnm bnm yarın güzel haberler ver bize
Sosyalim fundosum benosum Ezo lizim ayşem fatmam :54
Topik bos kalmış ya özledim sizi
Bu arada kızlar dün dra gidecekti m misafir olunca kaldı neyse bunda da vardır bir hayır
Ama ovulasyon testleri geldi onlara başladım gittikçe koyulaşio bakalım inş minik bu ay gelir..
Fundosum sen naptin kuzum ya senin yum lar ne alemde ..

Selam kızlar
twinimm ben kapanışı yaptım bugün gerisi Allahın takdirii

günaydın kızlar artık iş başı yaptım buralardayım

yelizim bugün dr gün değil mi güzel haberlerle gel canımm

Günaydın herkese
sosyalim nasılsın geçtimi bulantıların nasıl oldun

yelizimmm haberdar et bizi

o değilde yaz saati uygulaması çok zorladı beniii :111:

Bir gunaydinda benden herkeseee
Sosyoss ilk is gunun rahat gecer insallahh.bulantilar ne durumdaaa
Fundos bugun esimde ise gec kaldii ilk gun zorluyor birazzz
Lizo sanada gecmis olsunn.hastalanmissinn. yedigin birsey dokunmustur belki.
Ezo sanada gunaydinnnn

o değilde yaz saati uygulaması çok zorladı beniii :111:
aynen bana da gece yatarken alarmı kurdum 4 saat sonraya ayarlandı yazınca şok oldum uyuyamadım
evde yat yat sıkılıyor insan ya şu kusma olayım olmazsa midem iyi olsa işe gelmek sorun değil ayrıca işimde çok şükür yorucu değil

sabah kalkmak akşam eve gittiğinde yemek yapmak bile yeter helal olsun sana sen yemek de yapamazsın kim yapıyor

teşekkür ederim ayşem geçti çok şükür
nasılsın bugün nereye gidiyorsun

işe gelmeden 1 posta çıkardım rahatım biraz canım o yüzden sen ne yapıyorsun nasılsın
aynen bana da gece yatarken alarmı kurdum 4 saat sonraya ayarlandı yazınca şok oldum uyuyamadım

sabah kalkmak akşam eve gittiğinde yemek yapmak bile yeter helal olsun sana sen yemek de yapamazsın kim yapıyor

kız ben 1 haftadır teyzemlerde kalıyorum yemek yapan kim mutfak lafı bile midemi bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…