bende anlamadım ki gece aniden sancıyla uyandım sanki mide agrısı gibi ama ishalim midem bulanıyo bu saat oldu hala geçmedi. kesin yediğim bişey dokundu dün öğlen dışardan söylemiştim baya da çok yemiştimm hiç huzurum yok zaten yalnızım da canım sıkılıyoyelizim pazartesi inşallah hayırlı haberlerle gelcek ayşemmmm
sana sölediğim gibi arç... den şaşmazzz ona bak mutlaka
lizommmm noldu sana böyle yaaa eşimde şimdi aradı akrabasının 40 ı var 40 yemeğine gidecektik tüm kuzenleri teyzeleri iptal oldu ben evden çıkamam çok kötü haldeyim kusuyorum wc den çıkamıyorum ishal filan dedi şaştım kaldım aniden noldu böyle yaa
canım yediğin bişeymi dokundu acaba yoksa üşüttünmü minikle alakalımı anlaamdımkii:26:
Selam kizlarr
Lizim gecmis olsunn yedigin bisey dokunmustur belkii dikkat et kendine
Aysem sagol canim benim aminn iyi ki varsinizz
Fundosumm
Dun gece sabaha kadar sanki ecel terleri doktum.oyle bi terleme ve üşüme hic yasamamistimm gece hastaneye gittik normal zamanda olsa aman uşutmuşum der bi duş alir gecerdim ama simdi baska durumlar oldugundan korktuk
Tabii kii benim hicbisey anlamayan kocam bile onlardan daha iyi anliyormuş gerizekalilar hicbir bok yapmadilar israr kiyamet bi kan tahlili yaptirttik kan degerim 6 ya düşmüş 9 ken kan ilaci vermisti doktor
Sabah da erkenden yine benim doktora gittik kanama cok ama rahimde incelme yok sanki bi damar catlamiş da saf temiz kan geliyor gibi.Bana sadece bunu dedi tabi ben zaten artikk korkudan ölüyorumm bana hala kürtaj diyor cildirdimm size kalsa tüp yumurtalik rahim ne varsa almaya hazirsiniz zaten ben daha 27 yasindayim bu mudahaleler bana biraz agir degil mi falan dedim.nasil biliyosaniz oyle yapin dedi
Gece gittigimiz acil doktoru da dış gebelik mi var iç kanama olabilir mi diye bana soruyor.Hepinizin agzina siciim dedim doktor diyee.Dış gebelik olsaa simdiye iç kanamadan ölmüş olurdum herhalde dedim
Neysee benim kafa yinee allak bullak sinirlerimiz cok yiprandı eşimin de benim de
Allah daha beterinden korusun bir an önce gecsin şu gunler insallah.Allah herseyin hayirlisini nasip etsinn saglik olmadi mi ne cocuk var ne huzur var hicbisey yokk.
Günaydın herkese
sosyalim nasılsın geçtimi bulantıların nasıl oldun
yelizimmm haberdar et bizi
günaydın hoş geldiniz kızlarr
sosyoşumm bir haftalık aradan sonra yeniden işe gelmek nasıl bi duygu
aynen bana da gece yatarken alarmı kurdum 4 saat sonraya ayarlandı yazınca şok oldum uyuyamadımo değilde yaz saati uygulaması çok zorladı beniii :111:
evde yat yat sıkılıyor insan ya şu kusma olayım olmazsa midem iyi olsa işe gelmek sorun değilayrıca işimde çok şükür yorucu değil
Bir gunaydinda benden herkeseee
Sosyoss ilk is gunun rahat gecer insallahh.bulantilar ne durumdaaa
Fundos bugun esimde ise gec kaldiiilk gun zorluyor birazzz
Lizo sanada gecmis olsunn.hastalanmissinn. yedigin birsey dokunmustur belki.
Ezo sanada gunaydinnnn
teşekkür ederim ayşem geçti çok şükür
nasılsın bugün nereye gidiyorsun
Bir gunaydinda benden herkeseee
Sosyoss ilk is gunun rahat gecer insallahh.bulantilar ne durumdaaa
Fundos bugun esimde ise gec kaldiiilk gun zorluyor birazzz
Lizo sanada gecmis olsunn.hastalanmissinn. yedigin birsey dokunmustur belki.
Ezo sanada gunaydinnnn
aynen bana da gece yatarken alarmı kurdum 4 saat sonraya ayarlandı yazınca şok oldum uyuyamadım
sabah kalkmak akşam eve gittiğinde yemek yapmak bile yeter helal olsun sanasen yemek de yapamazsın kim yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?