Ağlayakta gözden mi olak???

aynen bana da gece yatarken alarmı kurdum 4 saat sonraya ayarlandı yazınca şok oldum uyuyamadım

sabah kalkmak akşam eve gittiğinde yemek yapmak bile yeter helal olsun sana sen yemek de yapamazsın kim yapıyor

yazık kız en zoru eşim için oldu anneannesinin kontrolü var şişli etfalde hemde sen düşün bizim ordan oarayaa 6 da kalktı çıktı garibim onları bırakcak diye bend ekapıyı kitle arkadan uyuycam dedim geri yattım ama yine de geç kalktım

lizom evet yaa geç yatınca birde yazık bize yaaa

Iyi bari cnm. Gorumcemin oglunun sunnet dugunu var. Onun icin kiyafet bakmaya gidecem. Hicbir seyim olmuyor simdi aldigim seyide bi kere giyecem.yazik olacak

göğüs altından bollaşan elbiselerden alabilirsin canım herzaman giyebilirsin

işe gelmeden 1 posta çıkardım rahatım biraz canım o yüzden sen ne yapıyorsun nasılsın

kız ben 1 haftadır teyzemlerde kalıyorum yemek yapan kim mutfak lafı bile midemi bulandırıyor

Bikere cikarmissin bidaha cikarmazsin belki. Bazi gunler benim oyle oluyorduu:) bende iyiyim cok sukur cnm. Supurge aldik evi supurup duruyorumm

Kiz lizo asi oldugum kolumun agrisi bugun tamamen gecti.ne asiymis be. Birde cumartesi b12 igneside oldum. Kolum bi yandan agriyor arka taraf bi yandan:)

Fundosss nee 6 miAllah yardimcisi olsun. Birde sizin trafiginiz daha kotuu. Sen simdi yum donemini kapattin dimii
Bugun yelizimde hastaneye gidecek. Cok merak ediorum onuuuuu

Neguzel hamis giysileri var aysenur hep bakiyorum yaa daha kirmizilar gelmedi yaaama goguslerim aciyo gelcek kesinbutik bebeye baksana aysenur gzel seyler var

Son düzenleme:
elinle bi iyice dokun bakalım geçmişmi kolunun ağrısı ikisini birden olman kötü olmuş ayşem ama bebişin için herşey katlanılıyo
yelizcan gitmiştir erzuruma bizede haber vererek olsa keşkee

evet ayşemmmm
kız ne süpürgeymiş yahuu o kadar isteklimi yapıyo adamı
canım dün sabah oldu en son ama akıntı geçmedi yoğun anlamadımki noluyor
bu arada sabah çok can sıkıcı yaaa hemen kalkıyorsun ço ketkili olmuyor gibi geliyor bana

ya bu iğne ne kötüymüş böyle kaç gündür ağrısı geçmedi kıyamam yaa

Neguzel hamis giysileri var aysenur hep bakiyorum yaa daha kirmizilar gelmedi yaaama goguslerim aciyo gelcek kesinbutik bebeye baksana aysenur gzel seyler var

elinle bi iyice dokun bakalım geçmişmi kolunun ağrısı ikisini birden olman kötü olmuş ayşem ama bebişin için herşey katlanılıyo
yelizcan gitmiştir erzuruma bizede haber vererek olsa keşkee

Inss gelmez ezocannn. Bu ay mercimeklerin gelecegi ay olur insallahhh

Biraz sizlio lizo. Ama o agir agrisi kalmadiii.
Ahh analar bole iste.

ayşem bence artık kullanma süpürgeyi çok sakıncalıymış süpürürken rahmi çok kasıyormuş zararlıymış bebek için

kizlarr hepinizii opuyorumm,kayinpeder bizi carsiya goturecekmis.
insallah geldigimde yelizimin hayirli haberlerini gorurummm.
hepinize kolay gelsinn

Kizlar merhabaaa
Perinin dedigi gibi erzulüm gidemedik yogun kar yagisindan dolayii yollar buzlu agri cikişi da kapali goze alamadim zatem trafik fobim varr
Hayirlisi olsunn yarin gideriz insallah

canlar merhaba nasılsınz..,
sosyalım daha ıyısın galıba ınss gecer hemn ya hamılelıgın tadını cıkarırsın..
fundosum gıttınmı bı daha dr a cnm catlamısmı acaba yumlar..
ayseem nasılsın kuzum gercı dısarı cıkmıssın yıne gezgin hamış seni
ezom ınnsss bebıstendır gecıkme
yelızım kuzum nasıl oldun kanaman azaldımı gıdememıssın cnm neysse hayır vardır bundaa
benosum da burdaymıs kuzum nasılsın
lizimm nasılsın kuzum saatler ınsanı saskına cevırıyo yaa

twinimmm
gitmedim canım çağırmadıkiii adet olursan yada olmazsan gel dedi öbürü gibi
birde olursam hormon testi yapacakmış yine amannnn bu nedir yahuuu
çatladımı noldu hiç bilmiyom
senin durum ne

twinimmm
gitmedim canım çağırmadıkiii adet olursan yada olmazsan gel dedi öbürü gibi
birde olursam hormon testi yapacakmış yine amannnn bu nedir yahuuu
çatladımı noldu hiç bilmiyom
senin durum ne

cnmmm yaaa bari yapıosa tam yapsadı drun baktı büyüdü mü fln filan diye catladıgına baksaydı..
cnm bitmez bu testler
cnm benım ovulasyon testı kullanmaya basladım gıttıkce koyulasıo bakalım bugunde yapıcam 12.gunum bugun dün çalışma oldu..
cnm ama adetımden sonrakı 2 gun aksam bı akıntım oldu afedersın ama bıraz rengı bulanıktı herhalde adetın kalıntıları sımdı akıntım azcık var

Twincan mrbb hadii insallah gelir bebegin bu ayy imsallahh
Fundosum senin deee
Ay benim telefon cumartesi geceden almış saati ilerii pazar gunu saat 11 de anladım meger 8 de kalkmisim 9 diye bidaha da almadim saati dünü 1 saat ileride gecirdim bugun hic anlamadim oyizden

bende ona kızıyorum ya hah tamam bu iyi diyorum buda sapıttı ben en iyisi adet olursam gidim benim gönüle aşılasınnn
ooo iyi yapmışsınızzz günaşırı devam canım haa akıntı şeffaf net olmalı bulanıksa daha vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…