Bir gunaydinda benden herkeseee
Sosyoss ilk is gunun rahat gecer insallahh.bulantilar ne durumdaaa
Fundos bugun esimde ise gec kaldiiilk gun zorluyor birazzz
Lizo sanada gecmis olsunn.hastalanmissinn. yedigin birsey dokunmustur belki.
Ezo sanada gunaydinnnn
aynen bana da gece yatarken alarmı kurdum 4 saat sonraya ayarlandı yazınca şok oldum uyuyamadım
sabah kalkmak akşam eve gittiğinde yemek yapmak bile yeter helal olsun sanasen yemek de yapamazsın kim yapıyor
Hicc sorma fundos dun tlfn guncellemis duvar saatine baktim alla alla diyorum pilde bitmemis niye bole geride kalmis saat dyrm uyku sersemiyleo değilde yaz saati uygulaması çok zorladı beniii :111:
Hicc sorma fundos dun tlfn guncellemis duvar saatine baktim alla alla diyorum pilde bitmemis niye bole geride kalmis saat dyrm uyku sersemiyle
Iyi bari cnm. Gorumcemin oglunun sunnet dugunu var. Onun icin kiyafet bakmaya gidecem. Hicbir seyim olmuyorsimdi aldigim seyide bi kere giyecem.yazik olacak
işe gelmeden 1 posta çıkardım rahatım biraz canım o yüzdensen ne yapıyorsun nasılsın
kız ben 1 haftadır teyzemlerde kalıyorum yemek yapan kim mutfak lafı bile midemi bulandırıyor
göğüs altından bollaşan elbiselerden alabilirsin canım herzaman giyebilirsin
Neguzel hamis giysileri var aysenur hep bakiyorum yaaBikere cikarmissin bidaha cikarmazsin belki. Bazi gunler benim oyle oluyorduu:) bende iyiyim cok sukur cnm. Supurge aldik evi supurup duruyorumm
Kiz lizo asi oldugum kolumun agrisi bugun tamamen gecti.ne asiymis be. Birde cumartesi b12 igneside oldum. Kolum bi yandan agriyor arka taraf bi yandan:)
Fundosss nee 6 miAllah yardimcisi olsun. Birde sizin trafiginiz daha kotuu. Sen simdi yum donemini kapattin dimii
Bugun yelizimde hastaneye gidecek. Cok merak ediorum onuuuuu
Neguzel hamis giysileri var aysenur hep bakiyorum yaadaha kirmizilar gelmedi yaa ama goguslerim aciyo gelcek kesin butik bebeye baksana aysenur gzel seyler var
elinle bi iyice dokun bakalım geçmişmi kolunun ağrısıikisini birden olman kötü olmuş ayşem ama bebişin için herşey katlanılıyo
yelizcan gitmiştir erzuruma bizede haber vererek olsa keşkee
Inss gelmez ezocannn. Bu ay mercimeklerin gelecegi ay olur insallahhh
Biraz sizlio lizo. Ama o agir agrisi kalmadiii.
Ahh analar bole iste.
Bikere cikarmissin bidaha cikarmazsin belki. Bazi gunler benim oyle oluyorduu:) bende iyiyim cok sukur cnm. Supurge aldik evi supurup duruyorumm
Kiz lizo asi oldugum kolumun agrisi bugun tamamen gecti.ne asiymis be. Birde cumartesi b12 igneside oldum. Kolum bi yandan agriyor arka taraf bi yandan:)
Fundosss nee 6 miAllah yardimcisi olsun. Birde sizin trafiginiz daha kotuu. Sen simdi yum donemini kapattin dimii
Bugun yelizimde hastaneye gidecek. Cok merak ediorum onuuuuu
ayşem bence artık kullanma süpürgeyi çok sakıncalıymış süpürürken rahmi çok kasıyormuş zararlıymış bebek için
canlar merhaba nasılsınz..,
sosyalım daha ıyısın galıba ınss gecer hemn ya hamılelıgın tadını cıkarırsın..
fundosum gıttınmı bı daha dr a cnm catlamısmı acaba yumlar..
ayseem nasılsın kuzum gercı dısarı cıkmıssın yınegezgin hamış seni
ezom ınnsss bebıstendır gecıkme
yelızım kuzum nasıl oldun kanaman azaldımı gıdememıssın cnm neysse hayır vardır bundaa
benosum da burdaymıs kuzum nasılsın
lizimm nasılsın kuzum saatler ınsanı saskına cevırıyo yaa
twinimmm
gitmedim canım çağırmadıkiii adet olursan yada olmazsan gel dedi öbürü gibi
birde olursam hormon testi yapacakmış yine amannnn bu nedir yahuuu
çatladımı noldu hiç bilmiyom
senin durum ne
cnmmm yaaa bari yapıosa tam yapsadı drun baktı büyüdü mü fln filan diye catladıgına baksaydı..
cnm bitmez bu testler
cnm benım ovulasyon testı kullanmaya basladım gıttıkce koyulasıo bakalım bugunde yapıcam 12.gunum bugun dün çalışma oldu..
cnm ama adetımden sonrakı 2 gun aksam bı akıntım oldu afedersın ama bıraz rengı bulanıktı herhalde adetın kalıntıları sımdı akıntım azcık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?