Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin canlarrr
Herkes iyidir umarimmm
Kiz ayse benim kardesim 19+3 olmuss dun 16 dedim yaa
Hangi ara oldu anlamadim ben de sasirdim

Selammm kızzlarrr

Ayşem öksürük benimde ömrümü yedi son bi hafta baya bi dondurma yedim kesti valla
Bide şey duydum kara turp var ya onu oyup içine bi kaşık bal koyup sabaha kadar ağzı kapalı bi yerde tutuyorsun ve su bırakıyormuş o suyuda sabah içinde kesiyormuş öksürüğü deneyin isterseniz.. turp buruşuna kadar atmıyormuşsunuz devamlı kullanıyormuşsunuz bu şekilde.. ben yapmadım çünkü kesilmişti öğrendiğimde

Sosyalim takılma değerlere boşver olacağı varsa olur. boş yere strese girme canım.. inşAllah iyidir de geç çok mu rahatım bende

Ayşem bide hakkat o kadar şeyi karıştırırsan olacağı bu yani dikkat et

Fındaaaa napıyon kız

Yelizim doktor ne güzel şeyler söylemiş ve ne güzel hemen açıklamış. vakit kaybetmeden gitsen daha iyi olmaz mı regli beklemesen diye düşündüm ama sen daha iyi bilirsin..
İnşAllah güzel haberler alacakın..

Twin kız senin işte pek güzel haaa sabah git gel sonra yat ohhhhh

Peri okursan eğer canım sana da Allah yardım etsin çok zor tahmin edebiliyorum

sosyalimmm sıra gelince bizede sizden öğrenecek çok şeyimiz var demi yelizim
benoşş ben o turpu yaptım çook hatta hala evde 2 tane var yapmıyom artıkkk
tadıda iğrenç o suyun ığğğğ

fındaaamı eşimin anneanneside öle diyoo

benoş kız senin kasık ağrıları ne zaman başlamıştı ya benim kasık değilde kasıkla genital bölgenin kesiştiği yerde hani oturunca katlanan yer varya orda bir ağrı var anlatamammmmm hemde yumurtanın oluştuğu araf sağda

Gunaydin canlarrr
Herkes iyidir umarimmm
Kiz ayse benim kardesim 19+3 olmuss dun 16 dedim yaa
Hangi ara oldu anlamadim ben de sasirdim

gunaydin cnmmm. kiz 5 ay bitecek nerdeysee zaman cok hizli geciyorr yaa. o bebisler cabuk buyusun zaten yerine sizinkiler gelecek hemen

benosss hosgeldinn. oksuruk icin onu deneyeyim bi bakalimm. kiz gece hic uyutmadii..
valaa hala devam ediyor ,tuvalletten cikamiorum.oda cok halsiz birakti. su iciyorum sureklii

kız bende çok rahatım Allah ne derse o canım ayy artık sallamıyorum

kız zaman ne çabuk geçmişş

Sosyalimm evet ben de oyle dedim.dedi ki 12 den sonra cok hizli gecti ben de sayamiyorum karni epey cikmis zaten baya da kilo aldi bizimki.Video goruntu gondermis kardesim uyuyor bizim kizz soktor karnini sarsinca irkilip koluni bacagini sallamaya basliyor cok
Tatliiiii

Benoss o kara turp dün ben not almistim.dedigin gibi aynen cok işe yariyo ama icine bal zencefil karabiber konuluyor demisti prof.
Dene bi istersen o ayva ile de yapiliyor kara turpu bennde ilkkez dün duydum
Sagol canm insallah gidecez de şuanda bende hormon dengesizligi ve cok sayida kist oldugu icin duzene girmesini beklemek zorundayim ki yapilan tetkik tahliller normal degerlendirilebilsin şuan benim hormonlar halay cekiyolar

kız dünde sizin çaycı mı ne demiş ya aklıma geldi fında

Hımm ben yapmadım işte duyduğumu söyedim demek işe yaramıyor he neyse geri alalım hemen söylediklerimizi :)

Canım benim kasık ağrısı yum. günüyle bi başladı bi daha kesilmedi.. 5-6 gün belki az belki daha fazla bacağımla genital bölgenin olduğu yer ağrıdı sonrada karnımın hemen alt tarafı ağrımaya başladı... hiç ağrısız günüm geçmedi benim..
İnşAllah senin bu belirtin bebeğe işarettir

ayy maşallahhh darısı bizlerin başına ne diyelim

Fundosummm evett insallahh ama sira sendeee şimdi kizzz

Aysem evett bizim kuzuu beklenen dogum tarihi teyzesiyle aynii ayy cok duygulaniyorum bunu hatirlayincaa kardesim insallah sana benzer dioo zaten bi ismi de yeliz olcekk bendeki havayı gör sennn
Hayirlisi ve saglikla sorunsuz gelsin dee gerisi sonraaa

bende hiç ağrı yok benayım yaa :26: sadece şimdi sağ kasığımın üstü ağrıyor ağrı dediysem hafif hafif sızlıyor işte ayşemm sende nasıl olmuştu :26:

yelizimmm maşallah kız kardeşineeee
işim var hızlı hızlı yazıyom ama gözde burda
darısı tez zamanda senin başına yelizimmmmm

he kız benoşş anladımmm
ya biçok kişiye yarıyor aslındaa ama benimki alerjik olduğundan ilçasız kesilmiyor ilaçlarm var keşke alsaydım şimdi bitmiti ha hamileyimdir diye diye

dediğim yer yaniiiii kız hiç yşadım orda ağrı normaldeee
ya tam oturduğunda katlanan yer işteee çok garip bi ağrı hiç kesilmiyorrrr çok umutlandırıyo insanı yaaa
inşallah canımmm öledirde bidaha aç kapa yapmama gerek kalmazzz

kız bende çok rahatım Allah ne derse o canım ayy artık sallamıyorum

en guzeli zaten kizlarr,yoksa kendi kendinizi yersinizz. ben ikili testimi yaptirmistim. sonucunu almaya unutmusum. 15 gun sonrasinda almaya gittim
gecende mesela gobek deligim cok acidi ve kizardi birde sislik var gibi hissediodum.ben gecer diye pek umursamadim oylede oldu. arkadasimda hamile ondada aynisi olmus. kiz hemen doktorunu aramis. doktorda cagirmis tabi yanina hemen muayene etmek icin. doktor ultrasona sokmus hemen sonra renklidede bakalim demis. sonuc birsey cikmamis tabii uzuldugunle kaldi arkadasimdaa

inşallah canım sırayla dizilelimmmm
hiç bellide olmaz ki bu işler ben belki beklicem sen hemencik toparlanıp işlem olumlu olcak
kızzzz halaya benzer genelde kız çocuk ama inşallah bu teyzeye benzerrr
aminn inşallah

en güzeli yoksa yıpratıyoruz boşu boşuna kendimizi

Kızlar
Canlar yeni okula geçtim ya o yüzden fazla dersim yok ..
Fundos inan bi önceki okulumda çok zorlanıyodum tek resim Öğrt bendim 22 sınıfa giriyodum rahatladım kuzu ..
Sosyalim benosum yelizim Ayşem lizim

yaaa maşallahhh sen nasıl bişeysinnnn Allah sana dert keder vermesin hepimize tabideee sen çok dayanıklı cesursun kız inşallah oğluiuda anasına çekerrrr
utanıyorum valla seni böle dinleyince hep pozitif ne güzelll

bende hiç ağrı yok benayım yaa :26: sadece şimdi sağ kasığımın üstü ağrıyor ağrı dediysem hafif hafif sızlıyor işte ayşemm sende nasıl olmuştu :26:

benim 2-3 gun sag kasigim agridi gecti sonra bi agirlik hissi olustu sadece. arada sizi oluyordu
herkeste farkli oluyor ama cnm arkadasimin kasigi 3 ay agridi siddetli sekilde. doktor normal demisti.

kizlar birde 3. ayinizdan sonra haafif sancilariniz olabilir. bazen uzun surebiliyor o sancilar. hic korkmayin. bebek buyudugu icin oluyormus. bende bikac gun cok sanci olmustu. sonra kendiliginden gecio zaten.

oo güzellik uykusundan uyanmış hatun yeliz bile burda kızzzz utan
canım çok şükür birde uzaktı o okul neyseki rahata kavuştun gelsin minikkkkk
resimle el işi farklımıydı kızzz yoksa resim dersindemi o işler yapılıyoduu böle kamışlarla evler filan patatesle boyalar

Ayy Allah herkese nasip etsin bebiş insallahh
Amann sen buyuksun kizz sen önden buyurr ben doktorla konustumm onumuzdeki ay ameliyat olsam bile tup bebek en erkenn temmuz agustos falann
Kizimm bana benzicekk bana neeee anasi da oyle istiooo
Hem halasi yokk gerzek bi amcasi var alkolikkk onami benzesin toobe toobee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…