benim 2-3 gun sag kasigim agridi gecti sonra bi agirlik hissi olustu sadece. arada sizi oluyordu
herkeste farkli oluyor ama cnm arkadasimin kasigi 3 ay agridi siddetli sekilde. doktor normal demisti.
kizlar birde 3. ayinizdan sonra haafif sancilariniz olabilir. bazen uzun surebiliyor o sancilar. hic korkmayin. bebek buyudugu icin oluyormus. bende bikac gun cok sanci olmustu. sonra kendiliginden gecio zaten.
yaaa maşallahhh sen nasıl bişeysinnnn Allah sana dert keder vermesin hepimize tabideee sen çok dayanıklı cesursun kız inşallah oğluiuda anasına çekerrrr
utanıyorum valla seni böle dinleyince hep pozitif ne güzelll
Kızlar
Canlar yeni okula geçtim ya o yüzden fazla dersim yok ..
Fundos inan bi önceki okulumda çok zorlanıyodum tek resim Öğrt bendim 22 sınıfa giriyodum rahatladım kuzu ..
Sosyalim benosum yelizim Ayşem lizim
en güzeli yoksa yıpratıyoruz boşu boşuna kendimizi
Ayy Allah herkese nasip etsin bebiş insallahh
Amann sen buyuksun kizz sen önden buyurr ben doktorla konustumm onumuzdeki ay ameliyat olsam bile tup bebek en erkenn temmuz agustos falann
Kizimm bana benzicekk bana neeeeanasi da oyle istiooo
Hem halasi yokk gerzek bi amcasi var alkolikkk onami benzesin toobe toobee
Sosyalimm evet ben de oyle dedim.dedi ki 12 den sonra cok hizli gecti ben de sayamiyorumkarni epey cikmis zaten baya da kilo aldi bizimki.Video goruntu gondermis kardesim uyuyor bizim kizz soktor karnini sarsinca irkilip koluni bacagini sallamaya basliyor cok
Tatliiiii
Benoss o kara turp dün ben not almistim.dedigin gibi aynen cok işe yariyo ama icine bal zencefil karabiber konuluyor demisti prof.
Dene bi istersen o ayva ile de yapiliyor kara turpu bennde ilkkez dün duydum
Sagol canm insallah gidecez de şuanda bende hormon dengesizligi ve cok sayida kist oldugu icin duzene girmesini beklemek zorundayim ki yapilan tetkik tahliller normal degerlendirilebilsin şuan benim hormonlar halay cekiyolar
bende hiç ağrı yok benayım yaa :26: sadece şimdi sağ kasığımın üstü ağrıyor ağrı dediysem hafif hafif sızlıyor işte ayşemm sende nasıl olmuştu :26:
aynen sosyosss
hosgeldin twinkuş
aminnn fundoss cumlemizeekiz sen birde esimi gorsen. oda hep negatiftirr ben onceden daha rahattim ama evlendikten sonra o kadar kalmadii. anneme cekmisim canim. annem babam askerdeyken iki cocugu varmis birde calisip ev kirasi odemis. hemde 18 yasindaa
hadi kızlar artık üzülmek yok, dertlerimizi paylaşıp, eğlenip güleceğiz ve bebeklerimizi beraber bekleyip beraber büyüteceğiz inşallah
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Durum-Bat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedgn
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lizim
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşenur88
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaesra
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_selman
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perikanadı
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyal
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benay
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundoş
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeliz07
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]twinsare
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o zaman benim şimdi hafif sancılanması normal değil mi ayşem
twinim hoş geldin
:) kısa sürsün halaylarısonra kızdırmasınlar bizleri..
Canım benim ben yum. dönemini anlattım şu anda benim ağrım arada geliyor dediğin gibi sızlama oluyor
evett sosyosummmm ama daha gazlar gelecekkk. o beni mahvetmistiii. gazman gibi geziodum evdeeinsallah sizin cok gaziniz olmaz. birde kabiz olmamaya calisin. ben hergun gun kurusu kayisi yiyordum. hem bebis icinde cok faydali. o sayede hic kabiz olmadim. gebelik basuru diye birsey var. o cikarsa kotuymus bende zaten memecik varr
bu evlilik insanı ne kadan değiştiriyo yaa
bizdede tam tersi
vaybeee helal olsun annene Allah uzun ömürler versin
şu listeyi artık güncelleyelimmm
evlilik butun dengemizi yeniden dengeye sokuyorrrcok derin bi cumle olduu
Aminn fundammmmm,biz onlarin tirnagi kadar bile olamayizzz
o listee cok yakinda guncellenecekkkksonra gelsin halaylarr
kizz yeloo sana ceker ins minik kizcenizz
oo güzellik uykusundan uyanmış hatun yeliz bile burda kızzzz utan
canım çok şükür birde uzaktı o okul neyseki rahata kavuştun gelsin minikkkkk
resimle el işi farklımıydı kızzz yoksa resim dersindemi o işler yapılıyoduu böle kamışlarla evler filan patatesle boyalar
Kız ben uykuyu seviyorum valla benimki kıskanır hatta kendisi hemen uyanir bir sese bi daha zor uykuya dalar.
Yelizsenin tacini alicam galiba
Farklı kuzum is eğitimi vardı eskiden şimdi teknoloji ve tasarım dersi var onun yerine incik boncuk işleri o branşta patates baskısı resim drsinde yapilirdi
bendede affedersin çok zorladığımda kanıyor acaba bendede mi var memecik :26: benimde gazım çok kızfelaket diyebilirim , teyzemlere gidiyorum ya diyorum ben bi gezeyim boş odalara kaçıyorum hemen ya ben henüz tam beslenmeye geçemediğim için kayısı falan hak getire mideye bi şey girmediği için çıkışta olmuyor biliyor musun
o zaman benim şimdi hafif sancılanması normal değil mi ayşem
twinim hoş geldin
aynen sosyosss
hosgeldin twinkuş
aminnn fundoss cumlemizeekiz sen birde esimi gorsen. oda hep negatiftirr ben onceden daha rahattim ama evlendikten sonra o kadar kalmadii. anneme cekmisim canim. annem babam askerdeyken iki cocugu varmis birde calisip ev kirasi odemis. hemde 18 yasindaa
bence yelize çekmesin kocasına yazık olur
cnm zaten eline gelir. ben cok zorlaaninca cikiyor. sonra kendiliginden kayboluyor. ama kanamasi iyiymis. ben hamilelikte en cok basurdan korkuyordum cunku oncesinde cok cektim. memecik eline gelirsede iceri it cnm. zaten kayiyor hemenkaniyorsa ya catlak vardir ya memecik. bende catlakta oldu. onun acisi hicbir seye benzemio.
sabah yemesi daha zor olmazsa aksam yemekten sonra agzina iki tane at cnm. bi tane bile yesen yeter. birde tatli oldugu icin insanin midesini dahada bulandiriyor ama diger taraftan kabiz olup o agriyi cekmek daha kotu
gaz geldigi anda birak yoksa gece cok kotu sanci yapio. ben ilk basta esimin yaninda yapmiodum ama baktim olacak gibi degil,surekli gelio cunku. sonra mekan ayrimi yapmadan her yerde biraktimm
sonrada bebek yapti diodum
o zaman sadece zekasi yelize ceksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?