Ağlayakta gözden mi olak???

o zaman benim şimdi hafif sancılanması normal değil mi ayşem

twinim hoş geldin

en güzeli yoksa yıpratıyoruz boşu boşuna kendimizi

aynen sosyosss
hosgeldin twinkuş
aminnn fundoss cumlemizee kiz sen birde esimi gorsen. oda hep negatiftirr ben onceden daha rahattim ama evlendikten sonra o kadar kalmadii. anneme cekmisim canim. annem babam askerdeyken iki cocugu varmis birde calisip ev kirasi odemis. hemde 18 yasindaa

evet yaaa şimdik olsa 2014 ün son miniklerinden olcakkk hem yaş hemde çok uzun zamandır istiyom ya gerçekten hakediyom artık yaaaa
ayyy Allah korusun kızz sana benzesin sanaa

:) kısa sürsün halayları sonra kızdırmasınlar bizleri..

bende hiç ağrı yok benayım yaa :26: sadece şimdi sağ kasığımın üstü ağrıyor ağrı dediysem hafif hafif sızlıyor işte ayşemm sende nasıl olmuştu :26:

Canım benim ben yum. dönemini anlattım şu anda benim ağrım arada geliyor dediğin gibi sızlama oluyor

bu evlilik insanı ne kadan değiştiriyo yaa
bizdede tam tersi
vaybeee helal olsun annene Allah uzun ömürler versin

şu listeyi artık güncelleyelimmm

twinim hoş geldin

evett sosyosummmm ama daha gazlar gelecekkk. o beni mahvetmistiii. gazman gibi geziodum evdee insallah sizin cok gaziniz olmaz. birde kabiz olmamaya calisin. ben hergun gun kurusu kayisi yiyordum. hem bebis icinde cok faydali. o sayede hic kabiz olmadim. gebelik basuru diye birsey var. o cikarsa kotuymus bende zaten memecik varr

geldimde kaybolmayın yada enerjiniz düşmesin ha

bendede affedersin çok zorladığımda kanıyor acaba bendede mi var memecik :26: benimde gazım çok kız felaket diyebilirim , teyzemlere gidiyorum ya diyorum ben bi gezeyim boş odalara kaçıyorum hemen ya ben henüz tam beslenmeye geçemediğim için kayısı falan hak getire mideye bi şey girmediği için çıkışta olmuyor biliyor musun

bu evlilik insanı ne kadan değiştiriyo yaa
bizdede tam tersi
vaybeee helal olsun annene Allah uzun ömürler versin

şu listeyi artık güncelleyelimmm

evlilik butun dengemizi yeniden dengeye sokuyorrr cok derin bi cumle olduu
Aminn fundammmmm,biz onlarin tirnagi kadar bile olamayizzz

o listee cok yakinda guncellenecekkkk sonra gelsin halaylarr

kizz yeloo sana ceker ins minik kizcenizz

evlilik butun dengemizi yeniden dengeye sokuyorrr cok derin bi cumle olduu
Aminn fundammmmm,biz onlarin tirnagi kadar bile olamayizzz

o listee cok yakinda guncellenecekkkk sonra gelsin halaylarr

kizz yeloo sana ceker ins minik kizcenizz

bence yelize çekmesin kocasına yazık olur

Kız ben uykuyu seviyorum valla benimki kıskanır hatta kendisi hemen uyanir bir sese bi daha zor uykuya dalar.
Yeliz senin tacini alicam galiba
Farklı kuzum is eğitimi vardı eskiden şimdi teknoloji ve tasarım dersi var onun yerine incik boncuk işleri o branşta patates baskısı resim drsinde yapilirdi

twinim kızmada bizim zamanımızda en kıl hocalar resim müzik beden eğitimciler olurdu sen bu konuda ne düşünüyorsun :26:

cnm zaten eline gelir. ben cok zorlaaninca cikiyor. sonra kendiliginden kayboluyor. ama kanamasi iyiymis. ben hamilelikte en cok basurdan korkuyordum cunku oncesinde cok cektim. memecik eline gelirsede iceri it cnm. zaten kayiyor hemen kaniyorsa ya catlak vardir ya memecik. bende catlakta oldu. onun acisi hicbir seye benzemio.
sabah yemesi daha zor olmazsa aksam yemekten sonra agzina iki tane at cnm. bi tane bile yesen yeter. birde tatli oldugu icin insanin midesini dahada bulandiriyor ama diger taraftan kabiz olup o agriyi cekmek daha kotu

gaz geldigi anda birak yoksa gece cok kotu sanci yapio. ben ilk basta esimin yaninda yapmiodum ama baktim olacak gibi degil,surekli gelio cunku. sonra mekan ayrimi yapmadan her yerde biraktimm
sonrada bebek yapti diodum

twinim hoş geldin

Hoş buldum canlar

bende ağrı olmuyor canım ama çok zorlayınca kanıyor sadece hayatımda öyle çok kabızlıkla yaşamadım yani yemeye çalışacağım artık ben yapıyorum canım valla eşimin yanında bana bakıp o ses nerden geldi deyince bende kanepeden diyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…