Ağlayakta gözden mi olak???

twinim kızmada bizim zamanımızda en kıl hocalar resim müzik beden eğitimciler olurdu sen bu konuda ne düşünüyorsun :26:

yaa alemsinn sosyalll
ama katiliyorum sana hele bedenciler havali ve uyuz olurlar genelde :82: twinkuss istisna bence unide oda arkadasimda resim ogretmenligi okuyordu. kiz cok dengesizdiii
sinif ogretmenleri her zaman en cok sevilen ogretmenler arasinda gelirr benim miniklerim hala ararlar. bazilarida whatsaaptan yazio

Ayy o meme bende de varr ve arada kabiz olunca kaniyorr o gebelikte azarsa cok fenaymiss evet kabiz olmayinn kayisi yiyin yiyin s...
Twincan hosgeldinn örtmenimmm

Benoss sen hala ne yumda bahsedion kizzz

Ayy benim bu ay kac tane yum telef olduu yaa

twinn kahvaltıya mı gittin kız

kanepeden mii oda iyiymisss
ins hic kabizlik yasamazsinnnnn

twine soru agir geldi heraldee

twinim kızmada bizim zamanımızda en kıl hocalar resim müzik beden eğitimciler olurdu sen bu konuda ne düşünüyorsun :26:

Olabilir kuzum galiba öğrenciler biraz dinleyin diye kıl oluyolarmis diğer dersler önemli ya öğrenciler hocalari daha çok takiyolar bnde arada kıl olurum ama genelde seviyorum öğrencilerimi

Canımsın ya senin şu engin bilgilendirmen yok mu süpersin senden çok şey öğrencez

Benimkide aynı senin ki anam hiç mi pozitif olmaz konularda.. ben daha iyiyim o konuda.. pozitif düşün iyi olsun ama işte gelde eşime anlat..
Ayrıcada annene helal olsun valla.. kolay şeyler yaşamamış valla bravo..

şu listeyi artık güncelleyelimmm
valla süper olmuş kız hele hediyeleri

bende şimdi sandım kızz
gözlerim ahanda böyle açıldı

anladım zaten

kız benimde bi dönem oldu funda mısır yedi dedi iyi geldi.. sende mısır ye haşlanmış

neden hep öyle bilmiyorum ayşem gerçekten egoları falan tavan yapmıştı bizim hocaların hiç anlayamamışımdır ayy benim babam sınıf öğretmeniydi emekli oldu ama çok sevildiğini söyleyemem mahkeme suratı gibi suratla geziyordu okulda

kız sen yeter ki iyi ol deli giden gitsin sanki ömrümüzde 1 kere yumurtluyoruz tövbe tövbe

yiyin yiyin s... sosyoss bakk yelo konuyu gayet iyi aciklamis. bundan sonra hayat felsefemiz bu olacak
yumlar biraz dinlensinn. gelecek aylarda sahalara bomba gibi donecekler insallahh. sposlari havada kapicaklarrr

kanepeden mii oda iyiymisss
ins hic kabizlik yasamazsinnnnn

twine soru agir geldi heraldee

ne yapayım hep soruyor bende kanepeden diyorum evet bencede ağır geldi twinin istediğin sorudan başlayabilirsin

Olabilir kuzum galiba öğrenciler biraz dinleyin diye kıl oluyolarmis diğer dersler önemli ya öğrenciler hocalari daha çok takiyolar bnde arada kıl olurum ama genelde seviyorum öğrencilerimi

bence dersin önemi yok resimde matematikte benim gözümde aynı önem açısından insanların sosyalliğede ihtiyacı var ama benim anlatmak istediğim hocaların egosu çok yüksek seni tenzih ediyorum tabi

cano ben kabızlık çekmiyorum ki çünkü bağırsaklara bişey gitmiyor

yiyin yiyin s... sosyoss bakk yelo konuyu gayet iyi aciklamis. bundan sonra hayat felsefemiz bu olacak
yumlar biraz dinlensinn. gelecek aylarda sahalara bomba gibi donecekler insallahh. sposlari havada kapicaklarrr

yesek s...... ama yiyemiyoruz ki sonraki aylardaki hayat felsefem bencede bu olsun

Kuzum Hosbulduk
kız bende de var o kabizken çok zor oluyoo

kiz bizim kocalar ayni zaten kisin patik,yelek,iclik ne varsa giyinip lahana gibi oluyolar birde bu kadar giyinmenin ustune battaniyeyle oturur babam nasil guluyorr
elimden geldigince her zaman yardimci olurum canimmm

bu arada misirda cok iyi gelirrr ustune bir bardak su icincee oldu bu is

süpersin yaa bu konuda bende rahatım valla bırakıyorum gidiyor napıyım tutuyumda içimde mi patlasın

kanapemii bak bu daha süperdi yaa kız inanıyor mu bari

yaaa ben çok mu cahilim bende meme yi anlamadım

Kız Funda sordu o şimde yum günlerini bitirdi ya bat zamanı yaklaşıyor böle böle ağrım var sende de oldu mu dedi onu anlattım ama herkes başka türlü anladı

kiz bizim kocalar ayni zaten kisin patik,yelek,iclik ne varsa giyinip lahana gibi oluyolar birde bu kadar giyinmenin ustune battaniyeyle oturur babam nasil guluyorr
elimden geldigince her zaman yardimci olurum canimmm

bu arada misirda cok iyi gelirrr ustune bir bardak su icincee oldu bu is

yok kız inanmıyor tabi ki , haa tamam diyor geçiyor

he yaa sorma aynılar bizimki de patiksiz gezmez anam çok nazlı sanırsın ki anasının evinde el bebek gül bebek yetişti öldürüyo beni

aynen yelizin dediği gibi ye iç s....

aa babanla meslektasizzz. eski ogretmenlerde bi agirlik varmis cnm. hem ogretmenin serti makbuldurryuz verirsen astarini isterlerr.

kiz benooss makatta sislik oluyorr. kucuk meme seklinde daha nasil anlatayim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…