twinim kızmada bizim zamanımızda en kıl hocalar resim müzik beden eğitimciler olurdu sen bu konuda ne düşünüyorsun :26:
bende ağrı olmuyor canım ama çok zorlayınca kanıyor sadece hayatımda öyle çok kabızlıkla yaşamadım yani yemeye çalışacağım artıkben yapıyorum canım valla eşimin yanında bana bakıp o ses nerden geldi deyince bende kanepeden diyorum ne yapayım
twinn kahvaltıya mı gittin kız
twinim kızmada bizim zamanımızda en kıl hocalar resim müzik beden eğitimciler olurdu sen bu konuda ne düşünüyorsun :26:
benim 2-3 gun sag kasigim agridi gecti sonra bi agirlik hissi olustu sadece. arada sizi oluyordu
herkeste farkli oluyor ama cnm arkadasimin kasigi 3 ay agridi siddetli sekilde. doktor normal demisti.
kizlar birde 3. ayinizdan sonra haafif sancilariniz olabilir. bazen uzun surebiliyor o sancilar. hic korkmayin. bebek buyudugu icin oluyormus. bende bikac gun cok sanci olmustu. sonra kendiliginden gecio zaten.
aynen sosyosss
hosgeldin twinkuş
aminnn fundoss cumlemizeekiz sen birde esimi gorsen. oda hep negatiftirr ben onceden daha rahattim ama evlendikten sonra o kadar kalmadii. anneme cekmisim canim. annem babam askerdeyken iki cocugu varmis birde calisip ev kirasi odemis. hemde 18 yasindaa
valla süper olmuş kız hele hediyelerişu listeyi artık güncelleyelimmm
bende şimdi sandım kızz
gözlerim ahandaböyle açıldı
bendede affedersin çok zorladığımda kanıyor acaba bendede mi var memecik :26: benimde gazım çok kızfelaket diyebilirim , teyzemlere gidiyorum ya diyorum ben bi gezeyim boş odalara kaçıyorum hemen ya ben henüz tam beslenmeye geçemediğim için kayısı falan hak getire mideye bi şey girmediği için çıkışta olmuyor biliyor musun
yaa alemsinn sosyalll
ama katiliyorum sana hele bedenciler havali ve uyuz olurlar genelde :82: twinkuss istisna benceunide oda arkadasimda resim ogretmenligi okuyordu. kiz cok dengesizdiii
sinif ogretmenleri her zaman en cok sevilen ogretmenler arasinda gelirrbenim miniklerim hala ararlar. bazilarida whatsaaptan yazio
Ayy o meme bende de varr ve arada kabiz olunca kaniyorro gebelikte azarsa cok fenaymiss evet kabiz olmayinn kayisi yiyin yiyin s...
Twincan hosgeldinn örtmenimmm
Benoss sen hala ne yumda bahsedion kizzz
Ayy benim bu ay kac tane yum telef olduu yaa
twinn kahvaltıya mı gittin kız
Ayy o meme bende de varr ve arada kabiz olunca kaniyorro gebelikte azarsa cok fenaymiss evet kabiz olmayinn kayisi yiyin yiyin s...
kanepeden miioda iyiymisss
ins hic kabizlik yasamazsinnnnn
twine soru agir geldi heraldee
kanepeden miioda iyiymisss
ins hic kabizlik yasamazsinnnnn
twine soru agir geldi heraldee
Olabilir kuzumgaliba öğrenciler biraz dinleyin diye kıl oluyolarmis diğer dersler önemli ya öğrenciler hocalari daha çok takiyolar bnde arada kıl olurum ama genelde seviyorum öğrencilerimi
Canımsın ya senin şu engin bilgilendirmen yok mu süpersin senden çok şey öğrencez
Benimkide aynı senin ki anam hiç mi pozitif olmaz konularda.. ben daha iyiyim o konuda.. pozitif düşün iyi olsun ama işte gelde eşime anlat..
Ayrıcada annene helal olsun valla.. kolay şeyler yaşamamış valla bravo..
valla süper olmuş kız hele hediyeleri
anladım zaten
kız benimde bi dönem oldu funda mısır yedi dedi iyi geldi.. sende mısır ye haşlanmış
yiyin yiyin s...sosyoss bakk yelo konuyu gayet iyi aciklamis. bundan sonra hayat felsefemiz bu olacak
yumlar biraz dinlensinn. gelecek aylarda sahalara bomba gibi donecekler insallahh. sposlari havada kapicaklarrr
Canımsın ya senin şu engin bilgilendirmen yok mu süpersin senden çok şey öğrencez
Benimkide aynı senin ki anam hiç mi pozitif olmaz konularda.. ben daha iyiyim o konuda.. pozitif düşün iyi olsun ama işte gelde eşime anlat..
anladım zaten
kız benimde bi dönem oldu funda mısır yedi dedi iyi geldi.. sende mısır ye haşlanmış
cnm zaten eline gelir. ben cok zorlaaninca cikiyor. sonra kendiliginden kayboluyor. ama kanamasi iyiymis. ben hamilelikte en cok basurdan korkuyordum cunku oncesinde cok cektim. memecik eline gelirsede iceri it cnm. zaten kayiyor hemenkaniyorsa ya catlak vardir ya memecik. bende catlakta oldu. onun acisi hicbir seye benzemio.
sabah yemesi daha zor olmazsa aksam yemekten sonra agzina iki tane at cnm. bi tane bile yesen yeter. birde tatli oldugu icin insanin midesini dahada bulandiriyor ama diger taraftan kabiz olup o agriyi cekmek daha kotu
gaz geldigi anda birak yoksa gece cok kotu sanci yapio. ben ilk basta esimin yaninda yapmiodum ama baktim olacak gibi degil,surekli gelio cunku. sonra mekan ayrimi yapmadan her yerde biraktimm
sonrada bebek yapti diodum
bende ağrı olmuyor canım ama çok zorlayınca kanıyor sadece hayatımda öyle çok kabızlıkla yaşamadım yani yemeye çalışacağım artıkben yapıyorum canım valla eşimin yanında bana bakıp o ses nerden geldi deyince bende kanepeden diyorum ne yapayım
anladım zaten
Kuzum Hosbulduk
kız bende de var o kabizken çok zor oluyoo
süpersin yaa bu konuda bende rahatım valla bırakıyorum gidiyor napıyım tutuyumda içimde mi patlasın
kanapemii bak bu daha süperdi yaa kız inanıyor mu bari
yaaa ben çok mu cahilim bende meme yi anlamadım
Kız Funda sordu o şimde yum günlerini bitirdi ya bat zamanı yaklaşıyor böle böle ağrım var sende de oldu mu dedi onu anlattım ama herkes başka türlü anladı
kiz bizim kocalar ayni zatenkisin patik,yelek,iclik ne varsa giyinip lahana gibi oluyolar birde bu kadar giyinmenin ustune battaniyeyle oturur babam nasil guluyorr
elimden geldigince her zaman yardimci olurum canimmm
bu arada misirda cok iyi gelirrr ustune bir bardak su icincee oldu bu is
günün konusu hemoroit oldu ayşe yüzündenne memeymiş arkadaş
anladım zaten
neden hep öyle bilmiyorum ayşem gerçekten egoları falan tavan yapmıştı bizim hocalarınhiç anlayamamışımdır ayy benim babam sınıf öğretmeniydi emekli oldu ama çok sevildiğini söyleyemem mahkeme suratı gibi suratla geziyordu okulda
kız sen yeter ki iyi ol deli giden gitsin sanki ömrümüzde 1 kere yumurtluyoruz tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?