bence yelize çekmesin kocasına yazık olur
cnm zaten eline gelir. ben cok zorlaaninca cikiyor. sonra kendiliginden kayboluyor. ama kanamasi iyiymis. ben hamilelikte en cok basurdan korkuyordum cunku oncesinde cok cektim. memecik eline gelirsede iceri it cnm. zaten kayiyor hemenkaniyorsa ya catlak vardir ya memecik. bende catlakta oldu. onun acisi hicbir seye benzemio.
sabah yemesi daha zor olmazsa aksam yemekten sonra agzina iki tane at cnm. bi tane bile yesen yeter. birde tatli oldugu icin insanin midesini dahada bulandiriyor ama diger taraftan kabiz olup o agriyi cekmek daha kotu
gaz geldigi anda birak yoksa gece cok kotu sanci yapio. ben ilk basta esimin yaninda yapmiodum ama baktim olacak gibi degil,surekli gelio cunku. sonra mekan ayrimi yapmadan her yerde biraktimm
sonrada bebek yapti diodum
he yaa sorma aynılar bizimki de patiksiz gezmezanam çok nazlı sanırsın ki anasının evinde el bebek gül bebek yetişti öldürüyo beni
aynen yelizin dediği gibi ye iç s....
Kız bizim topiktekilerin herseyi aynı mi ne
aa babanla meslektasizzz. eski ogretmenlerde bi agirlik varmis cnm. hem ogretmenin serti makbuldurryuz verirsen astarini isterlerr.
kiz benooss makatta sislik oluyorr. kucuk meme seklindedaha nasil anlatayim bilemedim
ayyyyyy eski günlerdeki gibisiniz ne güzellll
kız sosyall ne güldüm bu yazınaaaa onunda gözünden kaçardıı tabiiii
ayşemmm memecikmiii ayyy çok kötü yaa
bende yapamam yaa çok utanırım gaz çıkartmaktann alışmak lazım heralde ozamannn
ya edebiyatçılarda çok kıl oluyolardıııı
bizim bedenci sapıktıııı
resimcide çok mızmız bişeydiiii
bizim bedenci sapıktıııı
günün konusu hemoroit oldu ayşe yüzündenne memeymiş arkadaş
yok kız inanmıyor tabi ki , haa tamam diyor geçiyor
aa babanla meslektasizzz. eski ogretmenlerde bi agirlik varmis cnm. hem ogretmenin serti makbuldurryuz verirsen astarini isterlerr.
kiz benooss makatta sislik oluyorr. kucuk meme seklindedaha nasil anlatayim bilemedim
kız benimkide pantolonun kazağının altına içlik giyer bende geçenlerde artık hava sıcak çıkar dedim bana ne dese beğenirsiniz 23 nisan geç donları( zirai terim) geçsin çıkartırım dedi
Canımsın ya senin şu engin bilgilendirmen yok mu süpersin senden çok şey öğrencez
Benimkide aynı senin ki anam hiç mi pozitif olmaz konularda.. ben daha iyiyim o konuda.. pozitif düşün iyi olsun ama işte gelde eşime anlat..
Ayrıcada annene helal olsun valla.. kolay şeyler yaşamamış valla bravo..
valla süper olmuş kız hele hediyeleri
anladım zaten
kız benimde bi dönem oldu funda mısır yedi dedi iyi geldi.. sende mısır ye haşlanmış
neden hep öyle bilmiyorum ayşem gerçekten egoları falan tavan yapmıştı bizim hocalarınhiç anlayamamışımdır ayy benim babam sınıf öğretmeniydi emekli oldu ama çok sevildiğini söyleyemem mahkeme suratı gibi suratla geziyordu okulda
kız sen yeter ki iyi ol deli giden gitsin sanki ömrümüzde 1 kere yumurtluyoruz tövbe tövbe
günün konusu hemoroit oldu ayşe yüzündenne memeymiş arkadaş
hakkat ha ne memeymiş
ben hiç yaşamadım onu bilmemem normalmiş anam Allah korusunbiri dedi ya gelince sok içeri diye dedim noluyooo
Sosyall benim adam değilde bende çorapsız çıkmam bende nisan bitsin diye bekliyordum
biri ne yaparsa öbürününde canı çekiyor sanırım twinim
resim çek buraya gönder desem çok mu iğrençleşmiş olurum acaba
o kadarda değil canım babam gerçekten çok sertti
çaktırma yeliz bu yazıyı görmedi dahahele bi hamile kal alışırsın bacım alışırsın gülüm
cok guldurmeyin kiz hemoroidlerim oynayacak simdiii
sorma benayy. benimkide cok nazli. hep derim anan seni yanlis dogurmus. 2 gun hasta oldu yaa,dunyadaki en caresiz hastaliga yakalandi sankii. bizim evde o hamile zaten. onun psikolojisi hassaslasti,surekli hasta oluyor adamin butun dengesi şaştı
ama birkez daha sunu anladimm. kimseyi kinamayacaksin. ev arkadasim cok nazliydi ve surekli hasta olurdu. onu cok soyledim galibaa, Allah duuurr dedii ben sana daha beterini yollayayimda gorr
yaaa o liste ne kadar güzel öyle herkes hamiş bi beş kişi kaldıı 7
inşallah tez vakitte dolar hepsi
evet sosyalim ya ..
Sosyal resim mi çek Dion
hakkat ha ne memeymiş
ben hiç yaşamadım onu bilmemem normalmiş anam Allah korusunbiri dedi ya gelince sok içeri diye dedim noluyooo
Sosyall benim adam değilde bende çorapsız çıkmam bende nisan bitsin diye bekliyordum
neden hep öyle bilmiyorum ayşem gerçekten egoları falan tavan yapmıştı bizim hocalarınhiç anlayamamışımdır ayy benim babam sınıf öğretmeniydi emekli oldu ama çok sevildiğini söyleyemem mahkeme suratı gibi suratla geziyordu okulda
kız sen yeter ki iyi ol deli giden gitsin sanki ömrümüzde 1 kere yumurtluyoruz tövbe tövbe
yiyin yiyin s...sosyoss bakk yelo konuyu gayet iyi aciklamis. bundan sonra hayat felsefemiz bu olacak
yumlar biraz dinlensinn. gelecek aylarda sahalara bomba gibi donecekler insallahh. sposlari havada kapicaklarrr
Kız biliyorum şaka yaptığını ay çok gulduruyosunz beniamin canım inşallah
nasıl anlatacağını bilemediği için çek gönder dedimama şaka yaptım haaa
bizim bedenci sapıktıııı
kız benimkide pantolonun kazağının altına içlik giyer bende geçenlerde artık hava sıcak çıkar dedim bana ne dese beğenirsiniz 23 nisan geç donları( zirai terim) geçsin çıkartırım dedi
biri ne yaparsa öbürününde canı çekiyor sanırım twinim
resim çek buraya gönder desem çok mu iğrençleşmiş olurum acaba
o kadarda değil canım babam gerçekten çok sertti
çaktırma yeliz bu yazıyı görmedi dahahele bi hamile kal alışırsın bacım alışırsın gülüm
sosyalin fotoğraf olayına önce sonrada
benay yazmışyaaa sok içeri diye
koptum ordaaaaaaaaa patlattım kahkahayı noluyo diyolar
Kizz napimm icim gidiyor okadar yumm gitti diye
Aysemm artik havada kapacaklarini zannetmiyorumgaliba benimki artik embriyologlarin insafina kalicak onlar karar verecek hangi spoş hangi yumla buluşsun
Aylar once demistim ki icimden bir ses diyor ki eninde sonunda ya aşilama ya tuple benim cogul gebeligim olcakk
O ara heralde kapilar açikti sizdi iceri benim cumledemez olaydimm
Kizlar dun nihat hocaya sordular hani hastalik cekmek ve agri cekmek gunahlara kefaret midir diyee.Ben cok duydum ama hurafe diyordum gercekten oyleymiş
Allah sevdigi kullarina agri sizi hastalik verirmiş ufak yada buyuk.Senin cektigin her agri her sıkıntı senin kucuk gunahlarina kefaret olup kademeni yukseltiyormus
İşte diyo bazi insanlar var vicdansiz zulum ediyor kul hakki yiyor onlarin nasil hayatlarinda hersey yolunda gidiyo kazandikca kazaniyorlar falan
Allah oyle insanlara dert tasa vermez ki Allaha siginmak aklina gelmesin.Allah onlari asla kendine yonlendirecek kadar dara sokmaz verdikce verir yaptiklarinin cezasini ahirette cekmesi icinn
Cok buyuk alimler hayatalrinin son donemlerimde cok agir hastaliklar gecirirlermiş dunyadaki hatalarini dunyada odeyip tertemiz gitmeleri icinn
Yaa oyle istee hanii sıkıntı yaşiyoruzz yaa bunu dusunmek lazimm demekkii
Ben hastaneden geldigim gun cok isyan ettim bagira cagira agladim okadar pişman oldum kiii
Kizz napimm icim gidiyor okadar yumm gitti diye
Aysemm artik havada kapacaklarini zannetmiyorumgaliba benimki artik embriyologlarin insafina kalicak onlar karar verecek hangi spoş hangi yumla buluşsun
Aylar once demistim ki icimden bir ses diyor ki eninde sonunda ya aşilama ya tuple benim cogul gebeligim olcakk
O ara heralde kapilar açikti sizdi iceri benim cumledemez olaydimm
Kizlar dun nihat hocaya sordular hani hastalik cekmek ve agri cekmek gunahlara kefaret midir diyee.Ben cok duydum ama hurafe diyordum gercekten oyleymiş
Allah sevdigi kullarina agri sizi hastalik verirmiş ufak yada buyuk.Senin cektigin her agri her sıkıntı senin kucuk gunahlarina kefaret olup kademeni yukseltiyormus
İşte diyo bazi insanlar var vicdansiz zulum ediyor kul hakki yiyor onlarin nasil hayatlarinda hersey yolunda gidiyo kazandikca kazaniyorlar falan
Allah oyle insanlara dert tasa vermez ki Allaha siginmak aklina gelmesin.Allah onlari asla kendine yonlendirecek kadar dara sokmaz verdikce verir yaptiklarinin cezasini ahirette cekmesi icinn
Cok buyuk alimler hayatalrinin son donemlerimde cok agir hastaliklar gecirirlermiş dunyadaki hatalarini dunyada odeyip tertemiz gitmeleri icinn
Yaa oyle istee hanii sıkıntı yaşiyoruzz yaa bunu dusunmek lazimm demekkii
Ben hastaneden geldigim gun cok isyan ettim bagira cagira agladim okadar pişman oldum kiii
fundoss gelmias hadi dagiliyoruzz kizlarr
saka sakaaa
evet bedencilerde sapik cok olurr,bizim okuldada varr
edebiyati cok severdim bennn ahh ahh
sosyosss bu yorumu gormezlikten geliyorummmmbazen farkli alemlere gidiyoruzz
nee gec donlar miianam okuyan adamlada evlenmek zor iste,boyle pat diye veriyor cevabini
twincan senin ogrencilerin cok sansliii,senin sakin bi yapin varrr. tabi o sinifa girdiginde canavarlasmiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?