Ağlayakta gözden mi olak???

bence yelize çekmesin kocasına yazık olur

ayyyyyy eski günlerdeki gibisiniz ne güzellll

kız sosyall ne güldüm bu yazınaaaa onunda gözünden kaçardıı tabiiii
ayşemmm memecikmiii ayyy çok kötü yaa

bende yapamam yaa çok utanırım gaz çıkartmaktann alışmak lazım heralde ozamannn

ya edebiyatçılarda çok kıl oluyolardıııı
bizim bedenci sapıktıııı
resimcide çok mızmız bişeydiiii

he yaa sorma aynılar bizimki de patiksiz gezmez anam çok nazlı sanırsın ki anasının evinde el bebek gül bebek yetişti öldürüyo beni

aynen yelizin dediği gibi ye iç s....

kız benimkide pantolonun kazağının altına içlik giyer bende geçenlerde artık hava sıcak çıkar dedim bana ne dese beğenirsiniz 23 nisan geç donları( zirai terim) geçsin çıkartırım dedi

Kız bizim topiktekilerin herseyi aynı mi ne

biri ne yaparsa öbürününde canı çekiyor sanırım twinim

aa babanla meslektasizzz. eski ogretmenlerde bi agirlik varmis cnm. hem ogretmenin serti makbuldurryuz verirsen astarini isterlerr.

kiz benooss makatta sislik oluyorr. kucuk meme seklinde daha nasil anlatayim bilemedim

resim çek buraya gönder desem çok mu iğrençleşmiş olurum acaba
o kadarda değil canım babam gerçekten çok sertti

çaktırma yeliz bu yazıyı görmedi daha hele bi hamile kal alışırsın bacım alışırsın gülüm

Gaz çıkarmak mi ya bende utanirim sanırım :26:
Kuzum bazı hocalar çok gıcık gerçekten kendilerini üstte görüyorlar

günün konusu hemoroit oldu ayşe yüzünden ne memeymiş arkadaş

yok kız inanmıyor tabi ki , haa tamam diyor geçiyor

aa babanla meslektasizzz. eski ogretmenlerde bi agirlik varmis cnm. hem ogretmenin serti makbuldurryuz verirsen astarini isterlerr.

kiz benooss makatta sislik oluyorr. kucuk meme seklinde daha nasil anlatayim bilemedim

kız benimkide pantolonun kazağının altına içlik giyer bende geçenlerde artık hava sıcak çıkar dedim bana ne dese beğenirsiniz 23 nisan geç donları( zirai terim) geçsin çıkartırım dedi

hakkat ha ne memeymiş

ben hiç yaşamadım onu bilmemem normalmiş anam Allah korusun biri dedi ya gelince sok içeri diye dedim noluyooo

Sosyall benim adam değilde bende çorapsız çıkmam bende nisan bitsin diye bekliyordum

günün konusu hemoroit oldu ayşe yüzünden ne memeymiş arkadaş

cok guldurmeyin kiz hemoroidlerim oynayacak simdiii

sorma benayy. benimkide cok nazli. hep derim anan seni yanlis dogurmus. 2 gun hasta oldu yaa,dunyadaki en caresiz hastaliga yakalandi sankii. bizim evde o hamile zaten. onun psikolojisi hassaslasti,surekli hasta oluyor adamin butun dengesi şaştı

ama birkez daha sunu anladimm. kimseyi kinamayacaksin. ev arkadasim cok nazliydi ve surekli hasta olurdu. onu cok soyledim galibaa, Allah duuurr dedii ben sana daha beterini yollayayimda gorr

23 nisanı bekleyin o zaman stadyumda yalın ayak koşarsınız

yaaa o liste ne kadar güzel öyle herkes hamiş bi beş kişi kaldıı 7
inşallah tez vakitte dolar hepsi

evet sosyalim ya ..
Sosyal resim mi çek Dion

kınadıkça başına gelirmiş zaten ayşem o yüzden ağzından çıkacak olan her kelimeye dikkat etmek lazım kız benimkide bi tripler bi tripler neymiş eskisi kadar kendisiyle ilgilenmiyormuşum ulan zaten kendi derdime düşmüşüm seni düşman olarak görüyorum adam daha ilgi diyor

Benosss çok guldum kızzz ne memeymiş dio ya bide

sosyalin fotoğraf olayına önce sonrada
benay yazmışyaaa sok içeri diye
koptum ordaaaaaaaaa patlattım kahkahayı noluyo diyolar

yiyin yiyin s... sosyoss bakk yelo konuyu gayet iyi aciklamis. bundan sonra hayat felsefemiz bu olacak
yumlar biraz dinlensinn. gelecek aylarda sahalara bomba gibi donecekler insallahh. sposlari havada kapicaklarrr

Kizz napimm icim gidiyor okadar yumm gitti diye

Aysemm artik havada kapacaklarini zannetmiyorum galiba benimki artik embriyologlarin insafina kalicak onlar karar verecek hangi spoş hangi yumla buluşsun
Aylar once demistim ki icimden bir ses diyor ki eninde sonunda ya aşilama ya tuple benim cogul gebeligim olcakk
O ara heralde kapilar açikti sizdi iceri benim cumle demez olaydimm

Kizlar dun nihat hocaya sordular hani hastalik cekmek ve agri cekmek gunahlara kefaret midir diyee.Ben cok duydum ama hurafe diyordum gercekten oyleymiş
Allah sevdigi kullarina agri sizi hastalik verirmiş ufak yada buyuk.Senin cektigin her agri her sıkıntı senin kucuk gunahlarina kefaret olup kademeni yukseltiyormus
İşte diyo bazi insanlar var vicdansiz zulum ediyor kul hakki yiyor onlarin nasil hayatlarinda hersey yolunda gidiyo kazandikca kazaniyorlar falan
Allah oyle insanlara dert tasa vermez ki Allaha siginmak aklina gelmesin.Allah onlari asla kendine yonlendirecek kadar dara sokmaz verdikce verir yaptiklarinin cezasini ahirette cekmesi icinn
Cok buyuk alimler hayatalrinin son donemlerimde cok agir hastaliklar gecirirlermiş dunyadaki hatalarini dunyada odeyip tertemiz gitmeleri icinn
Yaa oyle istee hanii sıkıntı yaşiyoruzz yaa bunu dusunmek lazimm demekkii
Ben hastaneden geldigim gun cok isyan ettim bagira cagira agladim okadar pişman oldum kiii

fundoss gelmias hadi dagiliyoruzz kizlarr
saka sakaaa
evet bedencilerde sapik cok olurr,bizim okuldada varr
edebiyati cok severdim bennn ahh ahh

sosyosss bu yorumu gormezlikten geliyorummmm bazen farkli alemlere gidiyoruzz
nee gec donlar mii anam okuyan adamlada evlenmek zor iste,boyle pat diye veriyor cevabini
twincan senin ogrencilerin cok sansliii,senin sakin bi yapin varrr. tabi o sinifa girdiginde canavarlasmiyorsan

sosyalin fotoğraf olayına önce sonrada
benay yazmışyaaa sok içeri diye
koptum ordaaaaaaaaa patlattım kahkahayı noluyo diyolar

bugün günümüzdeyiz çok şükür

sendeki derdi nimet sayanlar var diye bir söz var yelizim , senin en azından bi çaren var hiç çaresi olmayan insanlar ne yapsın

Gorustugune sevindim hocayla insallah hakkina hayirlisi olur.3 sene beklicek bi durununuz yok mecbur parayla yaptiricakain.

kesinlikle katılıyorum buna canım
benim işlerimde hep ağır ve sıkıntılı geçer ama gerçekleşir sonuçta ve hep hayırlı olur
hep öle diyorum ağır ama sonu güzel oluyor var bundada bi hayır

kız düşünsene adet olup bitiyor ve o iyi kalpli doktora gidiyorsun çok hızlı bir şekilde senin yaralarını sağaltıyor yazada gelsin miniğin ilk kıpırtılarııı

şaka yaptım alınma sakın haaa okuyan kadın daha beter hele

ben twini henüz görmedim resmini ama sınıfa bi giriyormuş evrim geçirip canavarlaşıyormuş düşünsene şu shrekte fiona vardı ya onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…