Kizz napimm icim gidiyor okadar yumm gitti diye
Aysemm artik havada kapacaklarini zannetmiyorumgaliba benimki artik embriyologlarin insafina kalicak onlar karar verecek hangi spoş hangi yumla buluşsun
Aylar once demistim ki icimden bir ses diyor ki eninde sonunda ya aşilama ya tuple benim cogul gebeligim olcakk
O ara heralde kapilar açikti sizdi iceri benim cumledemez olaydimm
Kizlar dun nihat hocaya sordular hani hastalik cekmek ve agri cekmek gunahlara kefaret midir diyee.Ben cok duydum ama hurafe diyordum gercekten oyleymiş
Allah sevdigi kullarina agri sizi hastalik verirmiş ufak yada buyuk.Senin cektigin her agri her sıkıntı senin kucuk gunahlarina kefaret olup kademeni yukseltiyormus
İşte diyo bazi insanlar var vicdansiz zulum ediyor kul hakki yiyor onlarin nasil hayatlarinda hersey yolunda gidiyo kazandikca kazaniyorlar falan
Allah oyle insanlara dert tasa vermez ki Allaha siginmak aklina gelmesin.Allah onlari asla kendine yonlendirecek kadar dara sokmaz verdikce verir yaptiklarinin cezasini ahirette cekmesi icinn
Cok buyuk alimler hayatalrinin son donemlerimde cok agir hastaliklar gecirirlermiş dunyadaki hatalarini dunyada odeyip tertemiz gitmeleri icinn
Yaa oyle istee hanii sıkıntı yaşiyoruzz yaa bunu dusunmek lazimm demekkii
Ben hastaneden geldigim gun cok isyan ettim bagira cagira agladim okadar pişman oldum kiii
fundoss gelmias hadi dagiliyoruzz kizlarr
saka sakaaa
evet bedencilerde sapik cok olurr,bizim okuldada varr
edebiyati cok severdim bennn ahh ahh
sosyosss bu yorumu gormezlikten geliyorummmmbazen farkli alemlere gidiyoruzz
nee gec donlar miianam okuyan adamlada evlenmek zor iste,boyle pat diye veriyor cevabini
twincan senin ogrencilerin cok sansliii,senin sakin bi yapin varrr. tabi o sinifa girdiginde canavarlasmiyorsan
bugün günümüzdeyiz çok şükür
sendeki derdi nimet sayanlar var diye bir söz var yelizim , senin en azından bi çaren var hiç çaresi olmayan insanlar ne yapsın
Gorustugune sevindim hocayla insallah hakkina hayirlisi olur.3 sene beklicek bi durununuz yok mecbur parayla yaptiricakain.
kesinlikle katılıyorum buna canım
benim işlerimde hep ağır ve sıkıntılı geçer ama gerçekleşir sonuçta ve hep hayırlı olur
hep öle diyorum ağır ama sonu güzel oluyor var bundada bi hayır
kız düşünsene adet olup bitiyor ve o iyi kalpli doktoragidiyorsun çok hızlı bir şekilde senin yaralarını sağaltıyor yazada gelsin miniğin ilk kıpırtılarııı
kınadıkça başına gelirmiş zaten ayşem o yüzden ağzından çıkacak olan her kelimeye dikkat etmek lazımkız benimkide bi tripler bi tripler neymiş eskisi kadar kendisiyle ilgilenmiyormuşum ulan zaten kendi derdime düşmüşüm seni düşman olarak görüyorum adam daha ilgi diyor
bugün günümüzdeyiz çok şükür
sendeki derdi nimet sayanlar var diye bir söz var yelizim , senin en azından bi çaren var hiç çaresi olmayan insanlar ne yapsın
Sosyalimm evet dogruu
Buarada yelize cekmesin dedigin yeri yeni gördümm alacagin olsunnn
turquoisse arkadasim sagol canmm simdiden fiyat arastirmasi yapiyorum bakalimm bi goruselimm sonuca goree bi yol belirliycezz sen de bebegine saglikla kavuş insallahh
Fundamm evet canmm oyle dusunmekte fayda var sonucta her sey Allahtan oyle doga evren hikaye yanii hersey Ondan geliyor
İnsallah kizzzz hayirlisii
Kız gerçektende sakinim amafundoss gelmias hadi dagiliyoruzz kizlarr
saka sakaaa
evet bedencilerde sapik cok olurr,bizim okuldada varr
edebiyati cok severdim bennn ahh ahh
sosyosss bu yorumu gormezlikten geliyorummmmbazen farkli alemlere gidiyoruzz
nee gec donlar miianam okuyan adamlada evlenmek zor iste,boyle pat diye veriyor cevabini
twincan senin ogrencilerin cok sansliii,senin sakin bi yapin varrr. tabi o sinifa girdiginde canavarlasmiyorsan
şaka yaptım alınma sakın haaaokuyan kadın daha beter hele
ben twini henüz görmedim resmini ama sınıfa bi giriyormuş evrim geçirip canavarlaşıyormuş düşünseneşu shrekte fiona vardı ya onun gibi
insallah cnm saol.senbtup olayina girersen hocaya yaptirmican mi tupu ?Sosyalimm evet dogruu
Buarada yelize cekmesin dedigin yeri yeni gördümm alacagin olsunnn
turquoisse arkadasim sagol canmm simdiden fiyat arastirmasi yapiyorum bakalimm bi goruselimm sonuca goree bi yol belirliycezz sen de bebegine saglikla kavuş insallahh
Fundamm evet canmm oyle dusunmekte fayda var sonucta her sey Allahtan oyle doga evren hikaye yanii hersey Ondan geliyor
İnsallah kizzzz hayirlisii
Kendimden şüphe ettim kızgeldimmmmm çay keyfi yapıyom şimdi yemeğim üstüne :126:
bencede twinimmm senin öğrenciler seviyordur seni kızın psikolojisini bozduk yaw
Kizz napimm icim gidiyor okadar yumm gitti diye
Aysemm artik havada kapacaklarini zannetmiyorumgaliba benimki artik embriyologlarin insafina kalicak onlar karar verecek hangi spoş hangi yumla buluşsun
Aylar once demistim ki icimden bir ses diyor ki eninde sonunda ya aşilama ya tuple benim cogul gebeligim olcakk
O ara heralde kapilar açikti sizdi iceri benim cumledemez olaydimm
Kizlar dun nihat hocaya sordular hani hastalik cekmek ve agri cekmek gunahlara kefaret midir diyee.Ben cok duydum ama hurafe diyordum gercekten oyleymiş
Allah sevdigi kullarina agri sizi hastalik verirmiş ufak yada buyuk.Senin cektigin her agri her sıkıntı senin kucuk gunahlarina kefaret olup kademeni yukseltiyormus
İşte diyo bazi insanlar var vicdansiz zulum ediyor kul hakki yiyor onlarin nasil hayatlarinda hersey yolunda gidiyo kazandikca kazaniyorlar falan
Allah oyle insanlara dert tasa vermez ki Allaha siginmak aklina gelmesin.Allah onlari asla kendine yonlendirecek kadar dara sokmaz verdikce verir yaptiklarinin cezasini ahirette cekmesi icinn
Cok buyuk alimler hayatalrinin son donemlerimde cok agir hastaliklar gecirirlermiş dunyadaki hatalarini dunyada odeyip tertemiz gitmeleri icinn
Yaa oyle istee hanii sıkıntı yaşiyoruzz yaa bunu dusunmek lazimm demekkii
Ben hastaneden geldigim gun cok isyan ettim bagira cagira agladim okadar pişman oldum kiii
şaka yaptım alınma sakın haaaokuyan kadın daha beter hele
ben twini henüz görmedim resmini ama sınıfa bi giriyormuş evrim geçirip canavarlaşıyormuş düşünseneşu shrekte fiona vardı ya onun gibi
hamileyim diye sakin anlayis bekleme cnm. oyle bi dunya yok. hee cok dusunceli erkeklerde var tabi onlara saygim sonsuzz.
birde daha benden anlayis beklerrr
yelizimm canim benimmm. senin su huyuna hastayimm masallah..sinirlisin agresifsin birden parliyosun ama her zaman konuyu mantikli bi noktaya bagliyosun. Allah sevdigi kuluna dert verirmis bu dunyada gunahlari bitsin diyee..
sen tovbe et hemen,bazen bi anlik sinirle hos olmayan cumleler sarfediyoruzzz.. Allahim her zaman kabul ederr..
birde sosyal ne guzel soylemis sendki derdi nimet sayanlar var diyee... cok sukurr bu sikintinin bi caresi var.. sen iyi dusun ve ruhunu sikmaa. hersey Allahin izniyle cozulecek insallahh
sosyaaaal kim ayşemi alınacak öle bi şansı yokbenim kahverengi lekelenmemi merak edip istemişti kendisi yorumlamak adna
Kız gerçektende sakinim amatanımisin kuzu
Kız sınıfta bağırıp kendimi yipratirim ama çocuklara el kaldırmam kız
Çok yaramaz sınıflar var be kuzum boğazım i patlatirim ama
Fiona misosyalcan kızz foto mu görmedin dimi twitter de gösterdim ben kızlara senin olmadığı için
Kuzu canavarlasmam ya
Kesinlikle yelizimmm..
çok güzel anlatmışsın daha diyecek bişey bulamıyorum
Rabbim çekilmeyecek dert vermezmiş.. yeter ki dualarımızı eksik etmeyelim.. işte biz insanoğlu çoğu şeyi biliyoruz ama işte bile bile yapmadığımız da çok şey var malesef
kızlar bayaa hızlısınız bugün yetişemiyorum.. işlerim inanılmaz yoğun ben mecburi kaçtımsizinle gülmeyi seviyorum ben iyi ki varsınız
Ayy ogretmen demişkennn
Bizim bedenci dee kadin bi gariptii hep dalga gecerdikk erkek fatma diyee sonra ben universitedeykenn gazetede gördümm ameliyatla cinsiyet degistirmis erkek olmuss
Bizim resimciler dee cok havali olurlardıı kizz ama benim aram hep iyi olmustur resim örtmenleriyleee
kiz neye alinacamkiiisurda iki kafamizi dagitiyoruzz
zaten bak fundos aciklamasini yapmiss
Ayy ogretmen demişkennn
Bizim bedenci dee kadin bi gariptii hep dalga gecerdikk erkek fatma diyee sonra ben universitedeykenn gazetede gördümm ameliyatla cinsiyet degistirmis erkek olmuss
Bizim resimciler dee cok havali olurlardıı kizz ama benim aram hep iyi olmustur resim örtmenleriyleee
Ayy ogretmen demişkennn
sonuclar normal cikmamis miydi cnm? neyse o onemli bi git bakalim dr ne diyecek.yok canım beklemiyorum zaten çoktan beklentiyi düşürdüm ben
kız ne bileyim dedim belki alınır
şaka yapıyoruz yaa sende
görüşürüz canım kolay gelsin
offf kızlar ya karaciğer için dr üniversite hastanesine yönlendirmiş
insallah cnm saol.senbtup olayina girersen hocaya yaptirmican mi tupu ?
sonuclar normal cikmamis miydi cnm? neyse o onemli bi git bakalim dr ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?