Ağlayakta gözden mi olak???

Evet kuzum ben çok inanırım buna Rabbim sevdiği kullarına dert verirmis el açıp dua etsinler diye çünkü Allahım sevdiği kollarının duasını istermisin Rabbim diğer dünyada günahlarını Kefaret diye sayiyormus cektiklerimizi tabi isyana girmemek gerek sınavini geçenlerden eylesin Rabbim.cnm kuzum Allah güzel günlerle mükafatı nı verecek ınss. .

geldimmmmm çay keyfi yapıyom şimdi yemeğim üstüne :126:

bencede twinimmm senin öğrenciler seviyordur seni kızın psikolojisini bozduk yaw

bugün günümüzdeyiz çok şükür

sendeki derdi nimet sayanlar var diye bir söz var yelizim , senin en azından bi çaren var hiç çaresi olmayan insanlar ne yapsın

Gorustugune sevindim hocayla insallah hakkina hayirlisi olur.3 sene beklicek bi durununuz yok mecbur parayla yaptiricakain.

Sosyalimm evet dogruu
Buarada yelize cekmesin dedigin yeri yeni gördümm alacagin olsunnn

turquoisse arkadasim sagol canmm simdiden fiyat arastirmasi yapiyorum bakalimm bi goruselimm sonuca goree bi yol belirliycezz sen de bebegine saglikla kavuş insallahh

Fundamm evet canmm oyle dusunmekte fayda var sonucta her sey Allahtan oyle doga evren hikaye yanii hersey Ondan geliyor
İnsallah kizzzz hayirlisii

bugün günümüzdeyiz çok şükür

sendeki derdi nimet sayanlar var diye bir söz var yelizim , senin en azından bi çaren var hiç çaresi olmayan insanlar ne yapsın

hamileyim diye sakin anlayis bekleme cnm. oyle bi dunya yok. hee cok dusunceli erkeklerde var tabi onlara saygim sonsuzz.
birde daha benden anlayis beklerrr

yelizimm canim benimmm. senin su huyuna hastayimm masallah..sinirlisin agresifsin birden parliyosun ama her zaman konuyu mantikli bi noktaya bagliyosun. Allah sevdigi kuluna dert verirmis bu dunyada gunahlari bitsin diyee..
sen tovbe et hemen,bazen bi anlik sinirle hos olmayan cumleler sarfediyoruzzz.. Allahim her zaman kabul ederr..
birde sosyal ne guzel soylemis sendki derdi nimet sayanlar var diyee... cok sukurr bu sikintinin bi caresi var.. sen iyi dusun ve ruhunu sikmaa. hersey Allahin izniyle cozulecek insallahh

Allah'tan gelende Allah'a gidiyor

sosyaaaal kim ayşemi alınacak öle bi şansı yok benim kahverengi lekelenmemi merak edip istemişti kendisi yorumlamak adna

Kız gerçektende sakinim ama tanımisin kuzu
Kız sınıfta bağırıp kendimi yipratirim ama çocuklara el kaldırmam kız
Çok yaramaz sınıflar var be kuzum boğazım i patlatirim ama

Fiona mi sosyalcan kızz foto mu görmedin dimi twitter de gösterdim ben kızlara senin olmadığı için
Kuzu canavarlasmam ya

insallah cnm saol.senbtup olayina girersen hocaya yaptirmican mi tupu ?

Kesinlikle yelizimmm..
çok güzel anlatmışsın daha diyecek bişey bulamıyorum
Rabbim çekilmeyecek dert vermezmiş.. yeter ki dualarımızı eksik etmeyelim.. işte biz insanoğlu çoğu şeyi biliyoruz ama işte bile bile yapmadığımız da çok şey var malesef

kızlar bayaa hızlısınız bugün yetişemiyorum.. işlerim inanılmaz yoğun ben mecburi kaçtım sizinle gülmeyi seviyorum ben iyi ki varsınız

Ayy ogretmen demişkennn
Bizim bedenci dee kadin bi gariptii hep dalga gecerdikk erkek fatma diyee sonra ben universitedeykenn gazetede gördümm ameliyatla cinsiyet degistirmis erkek olmuss
Bizim resimciler dee cok havali olurlardıı kizz ama benim aram hep iyi olmustur resim örtmenleriyleee

yok canım beklemiyorum zaten çoktan beklentiyi düşürdüm ben
sosyaaaal kim ayşemi alınacak öle bi şansı yok benim kahverengi lekelenmemi merak edip istemişti kendisi yorumlamak adna

kız ne bileyim dedim belki alınır

şaka yapıyoruz yaa sende

görüşürüz canım kolay gelsin

offf kızlar ya karaciğer için dr üniversite hastanesine yönlendirmiş

off bombaaa
haberi okurken o anda ne hissettin yelizimmbi anda icini garip duygular sardi mi
benoss bizde seni seviyoruzz,hadi sen islerine bak cnmm

kiz neye alinacamkiii surda iki kafamizi dagitiyoruzz
zaten bak fundos aciklamasini yapmiss

herkes hemfikir desene bu konuda twini tenzih ediyoruz

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee işte buna kopulurrrrrrr

sonuclar normal cikmamis miydi cnm? neyse o onemli bi git bakalim dr ne diyecek.

Sosyalcan biliyorum kuzu artık alıngan değilim be açıklama yapmaya gerek yokk
Sosyalim fundosum Ayşem yelizim benosum lizocan hepinizi seviyorum kızlar iyiki varsiniz yaff
Ben çıkayım namaz kilayim oturdum kaldim

insallah cnm saol.senbtup olayina girersen hocaya yaptirmican mi tupu ?

Ya eger durum onu gerektirise ameliyati da sonrasinda tüpü de orayi dusunuyorum.Sadece benim kafami kurcalayan turkiye genelinde fiyatlar cok yuksekken orda cok uygun olması.
Ama yaptiranlar da hocayi yere goge sigdiramiyor negatif sonuc alanlar bile yine onda devam ediyorlar cok memnunlar ben de mail atip durumumu anlattim ya cok ilgilendi ozel telefonunu falan verdi hemen
Sen de yaptirmissin masallah guzel sonuc almissin

sonuclar normal cikmamis miydi cnm? neyse o onemli bi git bakalim dr ne diyecek.

yok canım yüksek çıkmıştı ama ben iğneden kaynaklandığını düşündüm dr mutlaka gitsin görünsün demiş yaa üniversite hastanesine sabah 6 da bi gidiyorsun akşam 5 te çıkıyorsun yoksa gitmek bir şey değilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…