Sosyalcan biliyorum kuzuartık alıngan değilim be açıklama yapmaya gerek yokk
Sosyalim fundosum Ayşem yelizim benosum lizocan hepinizi seviyorum kızlariyiki varsiniz yaff
Ben çıkayım namaz kilayim oturdum kaldim
yok canım beklemiyorum zaten çoktan beklentiyi düşürdüm ben
kız ne bileyim dedim belki alınır
şaka yapıyoruz yaa sende
görüşürüz canım kolay gelsin
offf kızlar ya karaciğer için dr üniversite hastanesine yönlendirmiş
Sosyalim fundosum Ayşem yelizim benosum lizocan hepinizi seviyorum kızlariyiki varsiniz yaff
yok canım yüksek çıkmıştı ama ben iğneden kaynaklandığını düşündüm dr mutlaka gitsin görünsün demiş yaa üniversite hastanesine sabah 6 da bi gidiyorsun akşam 5 te çıkıyorsunyoksa gitmek bir şey değilde
off bombaaa
haberi okurken o anda ne hissettin yelizimmbi anda icini garip duygular sardi mi
benoss bizde seni seviyoruzz,hadi sen islerine bak cnmm
herkes hemfikir desene bu konudatwini tenzih ediyoruz
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee işte buna kopulurrrrrrr
ayy benimki aradiii 3 gibi cikacakmiss,duramiyormuss.. nazli kocacim benimm
niyeki kuzum yaaaaa
Allah kabul etsin twincimmm
hadi yaaa, birgun izin alacaksin artik. sen ertelemeden git cnm. bence guzel sonuclar gelecek ordandaa.
dedim ya sana cnm cvp verir diye bak ne zaman arasam acar msjlarima cvp verir whatsaptan filan yazarim sorum olunca cvp verir saolsun... cnm orasi yari ozel diye fiyat uygun ama simdi sen raporsuz yaptirinca hemen hemen ozel parasinaYa eger durum onu gerektirise ameliyati da sonrasinda tüpü de orayi dusunuyorum.Sadece benim kafami kurcalayan turkiye genelinde fiyatlar cok yuksekken orda cok uygun olması.
Ama yaptiranlar da hocayi yere goge sigdiramiyor negatif sonuc alanlar bile yine onda devam ediyorlar cok memnunlar ben de mail atip durumumu anlattim ya cok ilgilendi ozel telefonunu falan verdi hemen
Sen de yaptirmissin masallah guzel sonuc almissin
aaa bak goruyo musun seviyorum bu adami ya :)Ayy kizlar beni doktor aradi simdii Hulusi beyy
Tekrar anlattirdi durumu detaylı
Adet bitiminde beni ara o şekilde gel hemen tedavine başlayalim
Muhtelemen bi enfeksiyon kapmissinn ultrasonda gozukecek kadar genişleme varsa tupleri alip 1 ay sonra tup bebege baslayalim dedi
Ayy cok şaşirdimm
Ayy kizlar beni doktor aradi simdii Hulusi beyy
Muhtelemen bi enfeksiyon kapmissinn ultrasonda gozukecek kadar genişleme varsa tupleri alip 1 ay sonra tup bebege baslayalim dedi
Ayy cok şaşirdimm
Ayy cok şaşirdimm
dedim ya sana cnm cvp verir diye bak ne zaman arasam acar msjlarima cvp verir whatsaptan filan yazarim sorum olunca cvp verir saolsun... cnm orasi yari ozel diye fiyat uygun ama simdi sen raporsuz yaptirinca hemen hemen ozel parasina
Gelcek.onun icin sana dedim para biriktir diye :)
4500 hastane alio..zam gelmediyse.. anlasilan senin muauyene de surucek gibi fiyatlari soyledim zaten sana.ilaclarda dunya bi para raporlu oldugum halde sorf bi ilaca 700 odedigimi biliyorum.histereskopye 500 verdim emriyo dondurmaya 650 verdim tahlillere cogunu disarda yaptirdigim halde 400 500 verdim :) sence hala ucuzmu :)
okuyor mu bilmiom ama ben burdan tanistigim kisilerin tavsiyesi uzerine gitmist yeliz gibi bi iki isim verdim oo diyo kadinlar kulubu mudavimlerindensin belli ki ha dedi :))ayşemmmmm demek çok hasta kız adam yazıkkkkkyelizimmmm ya bu adam gerçekten cennetlik ona giden para helal hoş olsun şuraya bak yaaadet ne zaman gelcek kızzz heyecanlandımm hemen git adet biter bitmez ayy tam konuştuğun şeyin üstüne telefon vaybee acaba okuyomu yorumlarıı da :44:kız lizimde dr. u gitmişti bu sadece tüp bebekmi yapıyor ona gitse yaaa ne iyi doktorrr
Gitsin cnm gitsin .. Allah olmayana da versin. Ben 3 kere verdim o paralari.Ya o yola ciktiktan sonra artik cocuk icin olucak okadar napalimm Allah yardimcisi olsun herkesin maddi manevi insani yoran bişey Allah buyukk :)
aaa bak goruyo musun seviyorum bu adami ya :)
bak ne güzel ayy yelizim demek ki erken başlayacaksın tedaviye hadi rastgelsin kuzu
ayşemmmmm demek çok hasta kız adam yazıkkkkk
yelizimmmm ya bu adam gerçekten cennetlik ona giden para helal hoş olsun şuraya bak yaa
adet ne zaman gelcek kızzz heyecanlandımm hemen git adet biter bitmez ayy tam konuştuğun şeyin üstüne telefon vaybee
acaba okuyomu yorumlarıı da :44:
kız lizimde dr. u gitmişti bu sadece tüp bebekmi yapıyor ona gitse yaaa ne iyi doktorrr
Ayy cok şaşirdimm
okuyor mu bilmiom ama ben burdan tanistigim kisilerin tavsiyesi uzerine gitmist yeliz gibi bi iki isim verdim oo diyo kadinlar kulubu mudavimlerindensin belli ki ha dedi :))Gitsin cnm gitsin .. Allah olmayana da versin. Ben 3 kere verdim o paralari.
cok sakaci ama bi o kadar da serttir :) hadi cnm insallah dogru yoldasin Allah yuzune baksin ilk seferde tutsun.cok da kesin olucak diye kendini kaptirma sonra hayal kirikligi cok oluyor.hayirlisi olsun diye dua et.deniz hemsirenin mi numarasini verdi?Ay evet yaa ne hoş adam ne kibar tatli dilli valla helal olsunn cogu yerde prof dönüp yuzune bakmaz asistanlarina birakir herseyii
Hemsiresi aldi telefonuu sonra dedi pazar bile olsa acil gelmeye karar verirseniz hocaya ulasamazsaniz beni arayin ben evde olurum ama telefonum hep açik falann
Sosyalim fundosum valla gercekten guzel seyler olcak insallah
Kiz ilac bitip adet goresiye mayis ortası falann ama olsunn bu kez de zaman zaman diye kendimi yemiycem valla iyice yipranicam bukez o tedavinin de sonucunu kendi kendime etkilicem hic gerek yokk
Yeni evliyizz gencizz geç olsun daa güç olmasın
okuyor mu bilmiom ama ben burdan tanistigim kisilerin tavsiyesi uzerine gitmist yeliz gibi bi iki isim verdim oo diyo kadinlar kulubu mudavimlerindensin belli ki ha dedi :))Gitsin cnm gitsin .. Allah olmayana da versin. Ben 3 kere verdim o paralari.
Ay evet yaa ne hoş adam ne kibar tatli dilli valla helal olsunn cogu yerde prof dönüp yuzune bakmaz asistanlarina birakir herseyii
Hemsiresi aldi telefonuu sonra dedi pazar bile olsa acil gelmeye karar verirseniz hocaya ulasamazsaniz beni arayin ben evde olurum ama telefonum hep açik falann
Sosyalim fundosum valla gercekten guzel seyler olcak insallah
Kiz ilac bitip adet goresiye mayis ortası falann ama olsunn bu kez de zaman zaman diye kendimi yemiycem valla iyice yipranicam bukez o tedavinin de sonucunu kendi kendime etkilicem hic gerek yokk
Yeni evliyizz gencizz geç olsun daa güç olmasın
evet cnm oyle benim ilk ikisinde tek emriyo kondu hulusi hoca 3. Diye 2 emriyo koydu.yani aslinda ben hic bise demdim o kadar yipranmis yorulmustum ki onun ellerine biraktim herseyi.bir de hoca sevmio isine karisilmasina ne koyarsa kabulumdu herseyi yargisiz kabul ettim.ama senin durumun farkli diye 2 koyabilir embriyolarinin durumuda onemli tabi kaliteleri de..Hahhh iyiymişşş
Canm bide şey sorucamm gecenlerde arastirirken resmi gazetede yayinlanmis 2010 tarihli bi yazi okudum artik 35 yas alti bayanlarda tup bebekte 1 den fazla embriyo transferi yasaklandi diye.Hani cok fazla cogul gebelik ve riskli gebeliklere sebep oluyor diyee
Oyle bi uygulama varmi tek embriyo şartı
Ay ben neleri dusunmeye basladim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?