Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalcan biliyorum kuzu artık alıngan değilim be açıklama yapmaya gerek yokk
Sosyalim fundosum Ayşem yelizim benosum lizocan hepinizi seviyorum kızlar iyiki varsiniz yaff
Ben çıkayım namaz kilayim oturdum kaldim

ayy evet önceden daha çok alıngandın değil mi twinim neyseki artık birbirimizi zamanla çözdük Allah kabul etsin canım görüşürüz

niyeki kuzum yaaaaa

Sosyalim fundosum Ayşem yelizim benosum lizocan hepinizi seviyorum kızlar iyiki varsiniz yaff

Allah kabul etsin twincimmm

hadi yaaa, birgun izin alacaksin artik. sen ertelemeden git cnm. bence guzel sonuclar gelecek ordandaa.

off bombaaa
haberi okurken o anda ne hissettin yelizimmbi anda icini garip duygular sardi mi
benoss bizde seni seviyoruzz,hadi sen islerine bak cnmm

herkes hemfikir desene bu konuda twini tenzih ediyoruz

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee işte buna kopulurrrrrrr

Evett aysemm hemen liseden birilerini aramistimm

Sosyalimm cok cool oluyorlar resimcilerr

Fundammm

Twincan sen müstesna bir resimcisinn kizz biz de seni seviyoruzzz

ayy benimki aradiii 3 gibi cikacakmiss,duramiyormuss.. nazli kocacim benimm

kız ne yapsın hastaysa dayanamamıştır sende evde böyle bekle :94:

niyeki kuzum yaaaaa

Allah kabul etsin twincimmm

hadi yaaa, birgun izin alacaksin artik. sen ertelemeden git cnm. bence guzel sonuclar gelecek ordandaa.

pazartesi gideyim diyorum canım , bencede bir şey çıkmayacak ama çektiğim rezillik bana kalacak işte neyse aman sonuçlarım iyi çıksında gideriz ne yapalım

Ayy kizlar beni doktor aradi simdii Hulusi beyy
Tekrar anlattirdi durumu detaylı
Adet bitiminde beni ara o şekilde gel hemen tedavine başlayalim
Muhtelemen bi enfeksiyon kapmissinn ultrasonda gozukecek kadar genişleme varsa tupleri alip 1 ay sonra tup bebege baslayalim dedi
Ayy cok şaşirdimm

dedim ya sana cnm cvp verir diye bak ne zaman arasam acar msjlarima cvp verir whatsaptan filan yazarim sorum olunca cvp verir saolsun... cnm orasi yari ozel diye fiyat uygun ama simdi sen raporsuz yaptirinca hemen hemen ozel parasina
Gelcek.onun icin sana dedim para biriktir diye :)
4500 hastane alio..zam gelmediyse.. anlasilan senin muauyene de surucek gibi fiyatlari soyledim zaten sana.ilaclarda dunya bi para raporlu oldugum halde sorf bi ilaca 700 odedigimi biliyorum.histereskopye 500 verdim emriyo dondurmaya 650 verdim tahlillere cogunu disarda yaptirdigim halde 400 500 verdim :) sence hala ucuzmu :)

aaa bak goruyo musun seviyorum bu adami ya :)

bak ne güzel ayy yelizim demek ki erken başlayacaksın tedaviye hadi rastgelsin kuzu

ayşemmmmm demek çok hasta kız adam yazıkkkkk

yelizimmmm ya bu adam gerçekten cennetlik ona giden para helal hoş olsun şuraya bak yaa
adet ne zaman gelcek kızzz heyecanlandımm hemen git adet biter bitmez ayy tam konuştuğun şeyin üstüne telefon vaybee
acaba okuyomu yorumlarıı da :44:

kız lizimde dr. u gitmişti bu sadece tüp bebekmi yapıyor ona gitse yaaa ne iyi doktorrr

Ya o yola ciktiktan sonra artik cocuk icin olucak okadar napalimm Allah yardimcisi olsun herkesin maddi manevi insani yoran bişey
Allah buyukk :)

okuyor mu bilmiom ama ben burdan tanistigim kisilerin tavsiyesi uzerine gitmist yeliz gibi bi iki isim verdim oo diyo kadinlar kulubu mudavimlerindensin belli ki ha dedi :))
Ya o yola ciktiktan sonra artik cocuk icin olucak okadar napalimm Allah yardimcisi olsun herkesin maddi manevi insani yoran bişey Allah buyukk :)
Gitsin cnm gitsin .. Allah olmayana da versin. Ben 3 kere verdim o paralari.

aaa bak goruyo musun seviyorum bu adami ya :)

bak ne güzel ayy yelizim demek ki erken başlayacaksın tedaviye hadi rastgelsin kuzu

Ay evet yaa ne hoş adam ne kibar tatli dilli valla helal olsunn cogu yerde prof dönüp yuzune bakmaz asistanlarina birakir herseyii
Hemsiresi aldi telefonuu sonra dedi pazar bile olsa acil gelmeye karar verirseniz hocaya ulasamazsaniz beni arayin ben evde olurum ama telefonum hep açik falann

Sosyalim fundosum valla gercekten guzel seyler olcak insallah
Kiz ilac bitip adet goresiye mayis ortası falann ama olsunn bu kez de zaman zaman diye kendimi yemiycem valla iyice yipranicam bukez o tedavinin de sonucunu kendi kendime etkilicem hic gerek yokk
Yeni evliyizz gencizz geç olsun daa güç olmasın

ayy hadi hayirlisii yelizimmm.bak Allah buyuk bi kapiyi kapatirsa baska kapi acar. tup bebekte hemen tutarsa bebis hemen gelir kizz

evt kizlar sesi cok kotu geliodu ztn. ben yine hemsirelige devam:)

okuyor mu bilmiom ama ben burdan tanistigim kisilerin tavsiyesi uzerine gitmist yeliz gibi bi iki isim verdim oo diyo kadinlar kulubu mudavimlerindensin belli ki ha dedi :))Gitsin cnm gitsin .. Allah olmayana da versin. Ben 3 kere verdim o paralari.

Hahhh iyiymişşş
Canm bide şey sorucamm gecenlerde arastirirken resmi gazetede yayinlanmis 2010 tarihli bi yazi okudum artik 35 yas alti bayanlarda tup bebekte 1 den fazla embriyo transferi yasaklandi diye.Hani cok fazla cogul gebelik ve riskli gebeliklere sebep oluyor diyee
Oyle bi uygulama varmi tek embriyo şartı
Ay ben neleri dusunmeye basladim yaaa

cok sakaci ama bi o kadar da serttir :) hadi cnm insallah dogru yoldasin Allah yuzune baksin ilk seferde tutsun.cok da kesin olucak diye kendini kaptirma sonra hayal kirikligi cok oluyor.hayirlisi olsun diye dua et.deniz hemsirenin mi numarasini verdi?

okuyor mu bilmiom ama ben burdan tanistigim kisilerin tavsiyesi uzerine gitmist yeliz gibi bi iki isim verdim oo diyo kadinlar kulubu mudavimlerindensin belli ki ha dedi :))Gitsin cnm gitsin .. Allah olmayana da versin. Ben 3 kere verdim o paralari.

çok meşhur site yahuuu

kızz hakaten yaa dün fiyat almaya gittimde kıza diyomki bişey sorcam bi doktorun girim odasına randevunuzu alın diyoo
dedim alla ala ya bişey sorcaz abartmayın sizde bir bozulduuu ama çok kalabalıktı hastası var diyede beklemedim yoksa adet olursam hangi gün gelim dicektim

hehh şölee yenisiniz daha gençsiniz
bencede herşey çok güzel olacak tedavi süreci filan kafan rahat olacak böle daha zor yahu oldumu olmadımı bekle öbür aya aman şu gün yap bugün yap

evet cnm oyle benim ilk ikisinde tek emriyo kondu hulusi hoca 3. Diye 2 emriyo koydu.yani aslinda ben hic bise demdim o kadar yipranmis yorulmustum ki onun ellerine biraktim herseyi.bir de hoca sevmio isine karisilmasina ne koyarsa kabulumdu herseyi yargisiz kabul ettim.ama senin durumun farkli diye 2 koyabilir embriyolarinin durumuda onemli tabi kaliteleri de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…