Ağlayakta gözden mi olak???

Dogru canm haklisinn herseyin hayirlisi.Valla hemsirenin adini sormadim

Fundosum hakkatten bu sitede hersey var kizz faydasi oluyor dimii

Turquoisse evet hatta saglik bakanligi sistemden takip ediyormuş olusan sonuclari ve erken cogul gebelikler icin kuruma ceza veriyomuş mesela 1 ay hasta almamama cezasi falann
Herseyin hayirlisi canm yaa en azindan suanda kafam rahatladi tupler alinsa bile dunyanin sonu degil Allah daha kotusunden korusun
Bak sen de 2 kez olumsuz sonuc almissin ama suanda artik unutmussundur o gunleri sonucta bebegin seninle artikk hersey bisekilde geciyor

dogrudur cnm yasak uzun zamandir var.
Evet kismet degilmis vakti zamani degilmis demekten baska bise gelmiyor elden.cok sukur simdiki durumuma Allah insallah kucagima aldirir saglikla da cektiklerimin mukafatini alirim . Insallah sonra ikinciyi yine hoca da yaptiririrz orda 4 tane bebisim var dondurduk.inan dunyanin sonu degil ne olduysa insanliga herkrsde bise var kiki duysam cocugu olmuyor.
Insallah sen basla ben sana tup bebek de de yardimci okurum.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm.Her derdin sıkıntının mukafati var mutlaka yeterki sabretse insann
Ayy cok heyecanli yaa Allah bu durumda olanlara hem maddi hem manevi guc kuvvet versinn
Allah buyukk bize de kapi acar insallahh
Cok sagol canmm inan cok yardimci oldunn belki bana acilan kapi da Hulusi beyden geciyodu ve sen de vesile oldunn

excelde tel numaralarını düzenledim gözlerim pörtledi resmen 1440 tane

Son düzenleme:
excelde tel numaralarını düzenledim gözlerim pörtledi resmen 1440 tane

1440 mıııı üfff
ben gözlerim çok kızarıyordu içi beyazı kıpkırmızı olup acıyordu
bilgisayar yapıyo demişti arada gözlerini dinlendir ve sabit bakma hareket ettir
canım iyice bulanır miden
kalk bilgisayar başından arada

arada kalkıyorum ama yine de çok tembelim kız ben ayy bıraksan yıllarca otururum sandalyede

arada kalkıyorum ama yine de çok tembelim kız ben ayy bıraksan yıllarca otururum sandalyede

bende öleee çişe bile üşeniyommm halbuki ne zararlıııı
bazen bana çaycı abla hatırlatıyo hava süperr az çık hava al ben kuş gibi oturmuşum
yarın kaytarmayı düşünüyom napsamkii ne desemkii gelmesem :26:

bilemedim şimdi böyle zamanlarda yalan falanda aklıma gelmez ki benim pat diye sorunca mal gibi kalıyorum affedersin

bilemedim şimdi böyle zamanlarda yalan falanda aklıma gelmez ki benim pat diye sorunca mal gibi kalıyorum affedersin

en iyisi yatakta sesim kısık iyi değilim gelemicem diyip kapimmm
ama benimki kesin çıkalım biyerlere der ve hemen foto ekler f... onlarda 7/24 ordaaaa

tamam canımmmm asıl sen kendine iyi bakcbide miniğeee

Herkese iyi akşamlarrr kızlar

Funda yalan konusu sıkıntı
Allah yardımcın olsun yarın havada güzel olur haa

Ayy kizlar yaa haberleri gordunuz muu
3 yasinda cocuk sabah annesi babasi uyurkenn kalkiyo ustunde uyku tulumuyla acmis kapiyi cikmiş evdenn cocuk kayip
Ayy annesi kafayi yemistir yaa bi anlik dikkatsizlik bakk nelere sebep oluyorr
Ay insallah bulunur yaaa

içim cok kötü bee annesi kafayı yemiştir

aamin cnm insallah.belki oyle belki degil ama hulusi iyi hocadir o elinden
Geleni yapıcak insallah gerisi Allaha kalmiss.

Aaa ben haber izlemedim instagramda gördüm uyku tulumu ne alaka demiştim demek evden kendi çıktı ne kötü ((
Annesi ne haldedir kim bilir Allah yardımcıları olsun ve tez zamanda bulunsun inşAllah..
Korkunç bi devirde yaşıyoruz inşAllah vicdanlı birilerine denk gelir

Iyi geceler kizlar
bugun seker yuklemesine gittim devlet hastanesine bin pisman dondum yollarda aglamamak icin zor tuttum kendimi boyle bi ilgisizlik agresiflik olamaz ultrasonu gostermedi bile bana sekerin iyi dedi gonderdi ona bile sevinemedim zoraki kac ciktigini ogrendim aclik 124 mus tokluk bakmadi. Allah oralara gitmek zorunda olan kadinlara sabir versin. Fl degeri yazmis kagida intten baktim 7 yle carpinca boyunu veriyomus 30 cm olmus sipamm bide goreydim keske.
Yarin gezmelere goturcek kocam beni yine izni iptal olmazsa. Hepinizi opuyorummm

Herkese iyi akşamlarrr kızlar

Funda yalan konusu sıkıntı
Allah yardımcın olsun yarın havada güzel olur haa

Günaydın tontişlerrrrrr

hava kötüüüü ben işteyimmmm

yaa bende instagramda gördüm aynen
ne kötü yaa ama öleyse bulunur bencee

bende diyorum nerde bu kız yaa bütün gün lizimcan şikayet etsene hastaneyi yaa sen çokmu pasif kalıyosun agresiflik yapana
kız sende şu hulusi beye gitsene
oyy maşallahhhh sıpana
şimdiden iyi gezmeler olsunnn kuzumla oğlışunaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…