kizlar ben corba falan hazirlayim.
opuyorum hepiniziii
cok sakaci ama bi o kadar da serttir :) hadi cnm insallah dogru yoldasin Allah yuzune baksin ilk seferde tutsun.cok da kesin olucak diye kendini kaptirma sonra hayal kirikligi cok oluyor.hayirlisi olsun diye dua et.deniz hemsirenin mi numarasini verdi?
çok meşhur site yahuuu
kızz hakaten yaa dün fiyat almaya gittimde kıza diyomki bişey sorcam bi doktorun girim odasına randevunuzu alın diyoo
dedim alla ala ya bişey sorcaz abartmayın sizde bir bozulduuu ama çok kalabalıktı hastası var diyede beklemedim yoksa adet olursam hangi gün gelim dicektim
hehh şölee yenisiniz daha gençsiniz
bencede herşey çok güzel olacak tedavi süreci filan kafan rahat olacak böle daha zor yahu oldumu olmadımı bekle öbür aya aman şu gün yap bugün yap
evet cnm oyle benim ilk ikisinde tek emriyo kondu hulusi hoca 3. Diye 2 emriyo koydu.yani aslinda ben hic bise demdim o kadar yipranmis yorulmustum ki onun ellerine biraktim herseyi.bir de hoca sevmio isine karisilmasina ne koyarsa kabulumdu herseyi yargisiz kabul ettim.ama senin durumun farkli diye 2 koyabilir embriyolarinin durumuda onemli tabi kaliteleri de..
dogrudur cnm yasak uzun zamandir var.Dogru canm haklisinn herseyin hayirlisi.Valla hemsirenin adini sormadim
Fundosum hakkatten bu sitede hersey var kizz faydasi oluyor dimii
Turquoisse evet hatta saglik bakanligi sistemden takip ediyormuş olusan sonuclari ve erken cogul gebelikler icin kuruma ceza veriyomuş mesela 1 ay hasta almamama cezasi falann
Herseyin hayirlisi canm yaa en azindan suanda kafam rahatladi tupler alinsa bile dunyanin sonu degil Allah daha kotusunden korusun
Bak sen de 2 kez olumsuz sonuc almissin ama suanda artik unutmussundur o gunleri sonucta bebegin seninle artikk hersey bisekilde geciyor
dogrudur cnm yasak uzun zamandir var.
Evet kismet degilmis vakti zamani degilmis demekten baska bise gelmiyor elden.cok sukur simdiki durumuma Allah insallah kucagima aldirir saglikla da cektiklerimin mukafatini alirim . Insallah sonra ikinciyi yine hoca da yaptiririrz orda 4 tane bebisim var dondurduk.inan dunyanin sonu degil ne olduysa insanliga herkrsde bise var kiki duysam cocugu olmuyor.
Insallah sen basla ben sana tup bebek de de yardimci okurum.
excelde tel numaralarını düzenledim gözlerim pörtledi resmen1440 tane
1440 mııııüfff
ben gözlerim çok kızarıyordu içi beyazı kıpkırmızı olup acıyordu
bilgisayar yapıyo demişti arada gözlerini dinlendir ve sabit bakma hareket ettir
canım iyice bulanır miden
kalk bilgisayar başından arada
arada kalkıyorum ama yine de çok tembelim kız ben ayy bıraksan yıllarca otururum sandalyede
bende öleee çişe bile üşeniyommmhalbuki ne zararlıııı
bazen bana çaycı abla hatırlatıyo hava süperr az çık hava al ben kuş gibi oturmuşum
yarın kaytarmayı düşünüyom napsamkii ne desemkii gelmesem :26:
bilemedim şimdi böyle zamanlarda yalan falanda aklıma gelmez ki benim pat diye sorunca mal gibi kalıyorum affedersin
en iyisi yatakta sesim kısık iyi değilim gelemicem diyip kapimmm
ama benimki kesin çıkalım biyerlere der ve hemen foto ekler f... onlarda 7/24 ordaaaa
Ayy kizlar yaa haberleri gordunuz muu
3 yasinda cocuk sabah annesi babasi uyurkenn kalkiyo ustunde uyku tulumuyla acmis kapiyi cikmiş evdenn cocuk kayip
Ayy annesi kafayi yemistir yaa bi anlik dikkatsizlik bakk nelere sebep oluyorr
Ay insallah bulunur yaaa
aamin cnm insallah.belki oyle belki degil ama hulusi iyi hocadir o elindenAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm.Her derdin sıkıntının mukafati var mutlaka yeterki sabretse insann
Ayy cok heyecanli yaa Allah bu durumda olanlara hem maddi hem manevi guc kuvvet versinn
Allah buyukk bize de kapi acar insallahh
Cok sagol canmm inan cok yardimci oldunn belki bana acilan kapi da Hulusi beyden geciyodu ve sen de vesile oldunn
3 yasinda cocuk sabah annesi babasi uyurkenn kalkiyo ustunde uyku tulumuyla acmis kapiyi cikmiş evdenn cocuk kayip
Ay insallah bulunur yaaa
Herkese iyi akşamlarrr kızlar
Funda yalan konusu sıkıntı
Allah yardımcın olsun yarın havada güzel olur haa
Ay insallah bulunur yaaa
Iyi geceler kizlar
bugun seker yuklemesine gittim devlet hastanesinebin pisman dondum yollarda aglamamak icin zor tuttum kendimi boyle bi ilgisizlik agresiflik olamaz ultrasonu gostermedi bile bana sekerin iyi dedi gonderdi ona bile sevinemedim zoraki kac ciktigini ogrendim aclik 124 mus tokluk bakmadi. Allah oralara gitmek zorunda olan kadinlara sabir versin. Fl degeri yazmis kagida intten baktim 7 yle carpinca boyunu veriyomus 30 cm olmus sipamm bide goreydim keske.
Yarin gezmelere goturcek kocam beni yine izni iptal olmazsa. Hepinizi opuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?