Gunaydin canlarr
12 de kalktim
Fundaaa ruyamda seni gordumm...daha dogrusu yazını
Tam olarak şöyle yaziyordu
''Kız hamileyim''
Bide devaminda mide bulantisi falan biseyler yaziyodu ama onu tam hatirlayamadim
Ay bunlar iş yerlerinde film mi izliyolar yaaaa masallahh
kızzzzzzzzzzzz hayır olsun rüyan çıksınn
rüyaların çıkarmı onu söle sennnnnnnnnnn yaaa o kelimeyi yazıcakmıyım ben burayaaaa Allahımmmmmmmm
mide bulantısımı ben afillisini yaşıycak gibi hissediyom ammaaaaa
kız geçen dondu film son partı açtım sonunu izlemek içinnnn
ayy ne filmdi beee meğer perdeler filan ondan toplanışşş evi satıyo ev sahibi ayyyy kendileri hayaletmiş meğer
Valla canm medyum deilimm ne biliim
Ruyam da ciktigi da oldu cikmadigi da herkes gibi kizz :26: insallahh yasican kizz tabii ki Yasicann yakindaa insallahhh
Benim eger midem bulanirsa ben de muhtemelen kilo alacagina kilo verenlerden olurum.cunku midemin bulanmasindan midem bulaniyorhicc dayanamam
Filmm super kizz ben cok begenmiştimm
canım ben bi dizi izleyecektim ama işim çıktı fundoşta bi film izliyor diğerleri diye
kızzzzzzzzzzzz hayır olsun rüyan çıksınn
rüyaların çıkarmı onu söle sennnnnnnnnnn yaaa o kelimeyi yazıcakmıyım ben burayaaaa Allahımmmmmmmm
mide bulantısımı ben afillisini yaşıycak gibi hissediyom ammaaaaa
kız geçen dondu film son partı açtım sonunu izlemek içinnnn
ayy ne filmdi beee meğer perdeler filan ondan toplanışşş evi satıyo ev sahibi ayyyy kendileri hayaletmiş meğer
aman bilmiş şeyy
yaşıycazzzz
sakınnn vermee alll çok yakışır sana a zaten çok zayıfsın aman ha
he yawww güzeldi
Benosumsağol kuzum valla toz içinde ev son gücüme kadar kullanicam
Yelizim hoşgeldin ve Güle gülekuzum iyisin ınss. Temizlik yapıcam yaa off.
Fundosum
Haydi grs sonra
kızz o filmi ben teeee lise hazırlıkta izlediydim
Kizz ben bademciklerimi aldirdigimda sirf midemin bulanmasindan bisey yiyemedim de 5 kilo verdim
Yoksa benim normal halim boyle degildi yani genelde hafif balik etliyimdir ama goren inanmaz simdi
bi film izliyorum ki sorma yelizim hayy demeseydim film izleyecem diye müdür bi görev dağılımı yaptı 30 mayısa kadar çalışacağım hiç durmaksızın
ayşemmm :103:
sosyalim daha çok var bitirirsin off ya sayfa dondu tam dalmıştım bi konuya yawww
fundammmm
bugunde sicaklik cok dustu.hava buz gibiiiii
he kızzz eski filmmiş bideee
ya yelizim bende ilk twiterde görünce öle sanmıştımmm
son kardaki resimleri görünceaha böle oldummm
bi film izliyorum ki sorma yelizim hayy demeseydim film izleyecem diye müdür bi görev dağılımı yaptı 30 mayısa kadar çalışacağım hiç durmaksızın
Valla bende de bi sürü bi de (acil) iş var ama daha elimi sürmedim süresim de yok kıyamet ne zaman kopacak bakalım
canlarimmm bugun annemde oldugum icin pek katilamiyorumm sizlere
the others mi izliyonuz kizzz. o film fenaa
yelizim hosgeldinnnn,ne guzel ruya gormussun kiz masallahhhh.
benoss sende hosgeldinnn. sana diyorum bak seninde oglusun olacak bencee
sosyossumm 30 mayisa kadar is miiAllah yardimcin olsunn canim yaaa. kiz yoksa film izledigini mi gordu mudurr
twiiss seninde tahlillerin iyi cikar insallahh
fundosss
lizoooosss
cumaya yada cumartesiye kadar bakalım dananın kuyruğu kopar sonra hemen doktora gidecem başlasın ilaca filan
hesapladım tam bizimkiler gidince oluyo aşılama onlar gidincede 1 hafta izin kullancam yan gelip yatacam aşılama sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?