Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin canlarr
12 de kalktim
Fundaaa ruyamda seni gordumm...daha dogrusu yazını
Tam olarak şöyle yaziyordu
''Kız hamileyim''
Bide devaminda mide bulantisi falan biseyler yaziyodu ama onu tam hatirlayamadim

Ay bunlar iş yerlerinde film mi izliyolar yaaaa masallahh

kızzzzzzzzzzzz hayır olsun rüyan çıksınn
rüyaların çıkarmı onu söle sennnnnnnnnnn yaaa o kelimeyi yazıcakmıyım ben burayaaaa Allahımmmmmmmm
mide bulantısımı ben afillisini yaşıycak gibi hissediyom ammaaaaa

kız geçen dondu film son partı açtım sonunu izlemek içinnnn
ayy ne filmdi beee meğer perdeler filan ondan toplanışşş evi satıyo ev sahibi ayyyy kendileri hayaletmiş meğer

Benosum sağol kuzum valla toz içinde ev son gücüme kadar kullanicam
Yelizim hoşgeldin ve Güle güle kuzum iyisin ınss. Temizlik yapıcam yaa off.
Fundosum
Haydi grs sonra

Valla canm medyum deilimm ne biliim
Ruyam da ciktigi da oldu cikmadigi da herkes gibi kizz :26: insallahh yasican kizz tabii ki Yasicann yakindaa insallahhh

Benim eger midem bulanirsa ben de muhtemelen kilo alacagina kilo verenlerden olurum.cunku midemin bulanmasindan midem bulaniyor hicc dayanamam

Filmm super kizz ben cok begenmiştimm

aman bilmiş şeyy
yaşıycazzzz
sakınnn vermee alll çok yakışır sana a zaten çok zayıfsın aman ha

he yawww güzeldi

benoşş iş kıonusunu yazmayı unutmuşum gerçekten bazen hiç çekilmiyor yaa vurup kapıyı çıkasın geliyor
heleki pazartesi günle hiççç

bende demin onu düşünüyordum eğer regl gelirse aşılama yaptırcam ya izin alim 15 gün ücretsizde ola
kafayı dinlemek uzanmak istiyorum
ama malum haftaya bugün misafirler geliyo tam onlar gittiğinde yum. nasıl olcak bilmiyorum
ama bunun içinde ertelemek istemiyorum bakalım vardır bi hayır olur veya olmazsa

canım ben bi dizi izleyecektim ama işim çıktı fundoşta bi film izliyor diğerleri diye

kızz o filmi ben teeee lise hazırlıkta izlediydim

aman bilmiş şeyy
yaşıycazzzz
sakınnn vermee alll çok yakışır sana a zaten çok zayıfsın aman ha

he yawww güzeldi

Kizz ben bademciklerimi aldirdigimda sirf midemin bulanmasindan bisey yiyemedim de 5 kilo verdim
Yoksa benim normal halim boyle degildi yani genelde hafif balik etliyimdir ama goren inanmaz simdi

Benosum sağol kuzum valla toz içinde ev son gücüme kadar kullanicam
Yelizim hoşgeldin ve Güle güle kuzum iyisin ınss. Temizlik yapıcam yaa off.
Fundosum
Haydi grs sonra

Canm kolay gelsinn iyiyimm ne olsunn
Ay ben dun yaptim cokk rahatimm ohhh

kızz o filmi ben teeee lise hazırlıkta izlediydim

Kizz ben bademciklerimi aldirdigimda sirf midemin bulanmasindan bisey yiyemedim de 5 kilo verdim
Yoksa benim normal halim boyle degildi yani genelde hafif balik etliyimdir ama goren inanmaz simdi

he kızzz eski filmmiş bideee

ya yelizim bende ilk twiterde görünce öle sanmıştımmm
son kardaki resimleri görünce aha böle oldummm

bi film izliyorum ki sorma yelizim hayy demeseydim film izleyecem diye müdür bi görev dağılımı yaptı 30 mayısa kadar çalışacağım hiç durmaksızın

bi film izliyorum ki sorma yelizim hayy demeseydim film izleyecem diye müdür bi görev dağılımı yaptı 30 mayısa kadar çalışacağım hiç durmaksızın

Valla bende de bi sürü bi de (acil) iş var ama daha elimi sürmedim süresim de yok kıyamet ne zaman kopacak bakalım

canlarimmm bugun annemde oldugum icin pek katilamiyorumm sizlere
the others mi izliyonuz kizzz. o film fenaa
yelizim hosgeldinnnn,ne guzel ruya gormussun kiz masallahhhh.
benoss sende hosgeldinnn. sana diyorum bak seninde oglusun olacak bencee
sosyossumm 30 mayisa kadar is mii Allah yardimcin olsunn canim yaaa. kiz yoksa film izledigini mi gordu mudurr
twiiss seninde tahlillerin iyi cikar insallahh
fundosss
lizoooosss

Son düzenleme:
ayşemmm :103:

sosyalim daha çok var bitirirsin off ya sayfa dondu tam dalmıştım bi konuya yawww

he kızzz eski filmmiş bideee

ya yelizim bende ilk twiterde görünce öle sanmıştımmm
son kardaki resimleri görünce aha böle oldummm

Valla bende de bi sürü bi de (acil) iş var ama daha elimi sürmedim süresim de yok kıyamet ne zaman kopacak bakalım

He kizz 57-58 le evlendimm simdi 50-51 bu gidisimde beni gorenler şok oldu nasil zayifladin oyle diyee

Sosyalimm hakkat mudur anlamiş olmasınn Allah kolaylik versin canmm

Perii kizz nasilsinnnnn.gecen gun erzuruma gittigimde tam hokey salonlarinin ordaydik eşime senin erzuruma erzulüm dedigini anlattim ben seviom kiz orayii

Aysemm hosgeldin canmm sendee
He kizz funda aklimda ya sureklii ruyama bile giriyo cadı

cumaya yada cumartesiye kadar bakalım dananın kuyruğu kopar sonra hemen doktora gidecem başlasın ilaca filan
hesapladım tam bizimkiler gidince oluyo aşılama onlar gidincede 1 hafta izin kullancam yan gelip yatacam aşılama sonrası

Fundam
Bu konuda sana kesinlikle katiliyorum ama tek birsey var
Simdi misafirlerin gidince yum gunu ya
Sen ondan once ilac kullanmaya baslicaksin.Eger misafirin varken gerilip strese gireceksen bu da seni olumsuz etkileyebilir.oyuzden iyi dusun kuzumm bide ilac kullanirken galiba 2 gunde bi falan kontrol olmasi lazimm oyle bisey okumuştum yum gelişimine bakiyolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…