Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar falıma bakınn işaretlediğim şeyi sizde benim benzettiğim şeye mi benzeteceksiniz

Eklentiler

• $resim.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 22

kızlar falıma bakınn işaretlediğim şeyi sizde benim benzettiğim şeye mi benzeteceksiniz

kızzzzzzzzzzzzz pipili bi paşa var ordaaaaaaaaa
kız senin telde falcı bacı yokmu atıyon yorumu geliypo çoook güzelllll

yelizim evet yaa bende ona bakıyodum ya bilmiyomki bide o var

İdare ediyorum canım işte bi bulantı bi çıkarma bi kraker bi elma öyle geçiyor Ya Ağrı ya göre tabi ki iyidir ama ne bilim... Karadenizim gibi de değil beeee o yüzden hala ısınamadım havalar bile hala daha buz

yok kızlar müdür falan görmedi büyükşehir olduk ya yeni yerler bize bağlandı onların dosyalarını sisteme girmemiz lazım bi de önceden dosyaları yıl sonuna kadar alıyorduk bu sene 30 mayısa kadar alacağımız için işlerimiz yoğunlaştı

evet var da bizim rektörlük eski taş bina oldugu için iyi çekmiyor maalesef gönderilmiyo fotolar tele kaydettim akşam giderken yollucam. kız oda hiç kötü bişey yazmıyor hep pohpohluyo

şok oldum resmi görüncee ahhh bilsem bi fal bakmayı anlamı ne acaba

Kizzz bebisss varrr yatiyoo ayni ultrasondaki gibi ayy

Fundam istersen ozaman 1 ay daha gecir hem filmden sonraki 3 ay deneme isini de bitirmis olursun haaa

Pericann kiz o gun şansimiza hava da cok guzeldi ama benim havam berbatti eşim biyerlere gidelimmi falan dedi ama ben yemek bile yedirtmedim adama aglaya aglaya agriya döndümm
Ben de karadenizin havasini sevmiyorum hep islak hep nemlii
Kardesimin dugunu icin 1 hafta kaldik daa butun eklemlerim agridi valla o nemli hava mahvetti beni

Canımmm haklısın tabi çok geçmiş olsunnn... Canım evet karadenizimin havası hep nemli ama o yeşili mavisi ömrüme ömür katıyor ya.. Alışık olmadığın için zor gelmiştir evet çoğu insanı bunaltıyor bizim havamız :)

he kızz dün ablamda yolladı bi güzel yorumlar hiç olumsuz bişey yok
valla resmen erkek bebiş yahu pipi bile var

ama 2 ay demişti dr. bu ay doluyo süre kızzz
benim çok yakın arkadaşımda rizeli orda yaşıyor 4 senedir görmüyorum deni manzaralı evi ama nefret ediyor kız istanbul diye diye bıktım havasındanda herşeyindende diyo ama dağları o sisli yaylaları ahhh

ablamlarda turla gitmişti çok beğendiler tekrar gitmek istiyolar hatta ama devamlı yaşancak yer değil diyolar yağmuru havası

Canım tabi ki de orda doğup büyümeyen insan için zor gelir havası bunaltır sürekli genellikle kapalıdır çiğselidir ama herkes için memleket başkadır ya

Lizimm binnaz abla var imternet sitesi ben hem foto cekip oraya koyuyom 5 foto olmasi lazimm ama tabi ucretli dee merak işte

Fundamm valla sen bilirsinn canmm

Perican dogru diosun insanin dogup buyudugu cocuklugunun gectigi yer ayri oluyor

Lizimm binnaz abla var imternet sitesi ben hem foto cekip oraya koyuyom 5 foto olmasi lazimm ama tabi ucretli dee merak işte

Perican dogru diosun insanin dogup buyudugu cocuklugunun gectigi yer ayri oluyor

ayy bide para veriyorrr
du kız bat gerçekleştindeki ruh hali biliyosun
evettt istanbulummmmm

kızzz para mı veriyorsun fal için sen bana yatır parayı ohooo nasıl bakarım

29 Nisan'da boğa burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.

hadi inşallahhhh

haklısın örtmenimmm sabırrrr lazım bana başka bişi değil başladım gene

vitamin işe yarayacak diyo burdaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…