Fundam
Bu konuda sana kesinlikle katiliyorum ama tek birsey var
Simdi misafirlerin gidince yum gunu ya
Sen ondan once ilac kullanmaya baslicaksin.Eger misafirin varken gerilip strese gireceksen bu da seni olumsuz etkileyebilir.oyuzden iyi dusun kuzumm bide ilac kullanirken galiba 2 gunde bi falan kontrol olmasi lazimm oyle bisey okumuştum yum gelişimine bakiyolarrr
kızlar falıma bakınn işaretlediğim şeyi sizde benim benzettiğim şeye mi benzeteceksiniz
He kizz 57-58 le evlendimm simdi 50-51bu gidisimde beni gorenler şok oldu nasil zayifladin oyle diyee
Sosyalimm hakkat mudur anlamiş olmasınnAllah kolaylik versin canmm
Perii kizz nasilsinnnnn.gecen gun erzuruma gittigimde tam hokey salonlarinin ordaydik eşime senin erzuruma erzulüm dedigini anlattimben seviom kiz orayii
Aysemm hosgeldin canmm sendee
He kizz funda aklimda ya sureklii ruyama bile giriyo cadı
kızzzzzzzzzzzzz pipili bi paşa var ordaaaaaaaaa
kız senin telde falcı bacı yokmu atıyon yorumu geliypo çoook güzelllll
yelizim evet yaa bende ona bakıyodum ya bilmiyomki bide o var
kızlar falıma bakınn işaretlediğim şeyi sizde benim benzettiğim şeye mi benzeteceksiniz
kızzzzzzzzzzzzz pipili bi paşa var ordaaaaaaaaa
kız senin telde falcı bacı yokmu atıyon yorumu geliypo çoook güzelllll
yelizim evet yaa bende ona bakıyodum ya bilmiyomki bide o var
İdare ediyorum canım işte bi bulantı bi çıkarma bi kraker bi elma öyle geçiyorYa Ağrı ya göre tabi ki iyidir ama ne bilim... Karadenizim gibi de değil beeee o yüzden hala ısınamadım havalar bile hala daha buz
Kizzz bebisss varrryatiyoo ayni ultrasondaki gibi ayy
Fundam istersen ozaman 1 ay daha gecir hem filmden sonraki 3 ay deneme isini de bitirmis olursun haaa
Pericann kiz o gun şansimiza hava da cok guzeldi ama benim havam berbatti eşim biyerlere gidelimmi falan dedi ama ben yemek bile yedirtmedim adama aglaya aglaya agriya döndümm
Ben de karadenizin havasini sevmiyorum hep islak hep nemlii
Kardesimin dugunu icin 1 hafta kaldik daa butun eklemlerim agridi valla o nemli hava mahvetti beni
evet var da bizim rektörlük eski taş bina oldugu için iyi çekmiyor maalesef gönderilmiyo fotolar tele kaydettim akşam giderken yollucam. kız oda hiç kötü bişey yazmıyor hep pohpohluyo
şok oldum resmi görüncee ahhh bilsem bi fal bakmayı anlamı ne acaba
Kizzz bebisss varrryatiyoo ayni ultrasondaki gibi ayy
Fundam istersen ozaman 1 ay daha gecir hem filmden sonraki 3 ay deneme isini de bitirmis olursun haaa
Pericann kiz o gun şansimiza hava da cok guzeldi ama benim havam berbatti eşim biyerlere gidelimmi falan dedi ama ben yemek bile yedirtmedim adama aglaya aglaya agriya döndümm
Ben de karadenizin havasini sevmiyorum hep islak hep nemlii
Kardesimin dugunu icin 1 hafta kaldik daa butun eklemlerim agridi valla o nemli hava mahvetti beni
Canımmm haklısın tabi çok geçmiş olsunnn... Canım evet karadenizimin havası hep nemli ama o yeşili mavisi ömrüme ömür katıyor ya.. Alışık olmadığın için zor gelmiştir evet çoğu insanı bunaltıyor bizim havamız :)
ama 2 ay demişti dr. bu ay doluyo süre kızzz
benim çok yakın arkadaşımda rizeli orda yaşıyor 4 senedir görmüyorum deni manzaralı evi ama nefret ediyor kız istanbul diye diyebıktım havasındanda herşeyindende diyo ama dağları o sisli yaylaları ahhh
ablamlarda turla gitmişti çok beğendiler tekrar gitmek istiyolar hatta ama devamlı yaşancak yer değil diyolar yağmuru havası
Lizimm binnaz abla var imternet sitesi ben hem foto cekip oraya koyuyom 5 foto olmasi lazimm ama tabi ucretli dee merak işte
Fundamm valla sen bilirsinn canmm
Perican dogru diosun insanin dogup buyudugu cocuklugunun gectigi yer ayri oluyor
Lizimm binnaz abla var imternet sitesi ben hem foto cekip oraya koyuyom 5 foto olmasi lazimm ama tabi ucretli dee merak işte
Fundamm valla sen bilirsinn canmm
Perican dogru diosun insanin dogup buyudugu cocuklugunun gectigi yer ayri oluyor
29 Nisan'da boğa burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.
hadi inşallahhhh
şimdi ki sonra ki mi var gelsin yeter kikızz öle olursa bu sefer fos öbür yum .zamanı
29 Nisan'da boğa burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.
vitamin işe yarayacak diyo burdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?