Ağlayakta gözden mi olak???

banada öle geldiiii ozaman bu ayı erteliyozmuuu

bu ay kullanmadı mı zaten yumdan sonra mı başlamıştı :44::44:
yooook fala inanma kız ne ertelemesi bu ayy gelcek bebişş
ben kaçıom kızlar kaynıma dedim gel al beni diye hiiç otobüse dolmuşa binecek halim yok artık

yok yum pazardı o önceki ptesi başladı
fal diil astroloji hani ilk yazışmalardada kasım 17 diyodu olmadı
ohh iyi yapmışsınn güle güle bende 20 dk sora çıkıyom

Aaa kimse gelmemişş
En son benoss..iyi aksamlarrr
Karadayi cok heyecanli bugunn ona daldimm

Hiç kimseler akşamları gelmez oldu

Günaydın milletttt

Ben bugün kan vermeye geldim bakalım doktor alacak mı
Haftaya muayene günüm artık kan vermem lazım bakalım ne çıkacak sonuçlat çok heyecanlıyım

günaydın kızlar arada gelir bakarım yoğunluğum fazla olabilir

benayım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

Canlarım gününüz aydın olsunnnn
benoş kanı niye veriyodun :44:
hepinize hayırlı bir gün olsunnn güzelliklerrr

ayşemmmmm

kız filmle ilgili itirazlar başlamış burdaa
inançlarımıza aykırı die

abd de lise arkadaşım yaşıyor sormuştum siz erken izlemişsinizdir aaa izlemedim gidim dedi kız haberi yok
neyse gitmiş yazmış fundacım film şahanee izlemelisinnn tabi senin yorumuda biliyom ya dedim tepki aldı aa niye diyo

kız ben bitek tabletten girebiliyom instagrama oda evde hep göremiyorumm benim gördüğüm fotomuu
ya ama maşallahhh hem erkek hem kız niyetine sevilcek cinsten

kargom geldiiiiii upuzun bir koliiii anamm bu nasıl bişey açmaya korkuyommm yaa bidaha netten sipariş vermeyecem diyom gene engel olamıyom kendime

Aksam bakarsinn canimm. Erkege benzio kizz. Abiside ayni kizz:1
Ne aldin kizz yinee

Günaydın kızlarrr
benoş kendini çok özletiyosun artık hiiç göremiyoruz seni
nuh tufanı kesinlikle bizimde onlarında inançlarına aykırı ama çekim süper
funda ne aldın kız en güzel tarafı o kargonun geldiği an
ben 2. doz aşımı oldum yeni geldim henüz bi ağrım sancım yok, 20 lik dişim çıktı çok ağrıyo çenemi açamıyorum
bu tetanoz aşısını 5 doza tamamlayınca vücut bağışıklık kazanıyomuş bidaha hiiiç yaptırmaya gerek yokmuş, 8 ekimde tekrar olucam

Aksam bakarsinn canimm. Erkege benzio kizz. Abiside ayni kizz:1
Ne aldin kizz yinee

aa evett abisinin yüzüde çok güzelll
kızlar geçen hafta dedim yaa indirim var bot aldım yeni geldii

lizomm aynenkızz takip ediyorummm sürekli siteden çıktı yolda şubede bugün gelcek diyo ya
sora ismimi duyuyom içerden ama bu sefek utandım kocaman koli

ya bu aşılar ne için hiç bilmiyorumm olması zorunlumu :44:
offf ben 20 likleri çektirdimmm ağrısı çok kötü gerçekten çektirsen lizom çünkü bu dişlerin ağrısı sürekli tekrarlanan bişey şimdi çekilmezse seneye yine ağrıyor
çekilincede koca bi boşluk dolması zaman alıyo tabi

Gunaydinn lizooo,
Tetonozz muu ins agrimaz kizz
Benim asi olan kolumda hala sertlik var ne asiymiss yaa.
Benimde 22 nisandi galiba ikinci asiii
Evet 5 tane olunca omur boyu koruyomussss

bu işler hiç yaşa bakmıyooo sizden öğreneceğim çok şey var sakın biyere kaybolmayın lazımsınızzzz

Allah yardimcin olsun 20 lik cok fena kizz. Ben tel taktirmadan dordunude cektirdim. Yarip aldilar hemde. Ne agri yapmistiii. Fundam seninde yirmiligin varsa cektir. Cunku hamilelikte 20 lik dis agrisi illaki cikiyorrr

Allah yardimcin olsun 20 lik cok fena kizz. Ben tel taktirmadan dordunude cektirdim. Yarip aldilar hemde. Ne agri yapmistiii. Fundam seninde yirmiligin varsa cektir. Cunku hamilelikte 20 lik dis agrisi illaki cikiyorrr

Ay 20'lik diş bende de var hem de 2-3 tane çıktı ben de :S Bir tanesi 3-4 senedir çıkamadı daha doğrusu öyle uçları geldi duruyor... Ne oluyor ki gebelikte ay beni daha kötü yapar mı

botu iyi cesaret almışsın kız ben derimodun bi çizmesine bayılıyorum şubelerde yok sadece nette var ama cesaret edemiyorum çünkü ayağa giyince çok farklı durabiliyo, begendin mi bari
tetanoz aşısı, olmak zorunlu değil ama bebeği ve anneyi korumak için yapılıyo sonuçta hiçbi zararı yok bence olunmalı.
kıızz nası çektiriyim uyuşturamazlar da işkence mi çektiriyim kendime
Gunaydinn lizooo,
Tetonozz muu ins agrimaz kizz
Benim asi olan kolumda hala sertlik var ne asiymiss yaa.
Benimde 22 nisandi galiba ikinci asiii
Evet 5 tane olunca omur boyu koruyomussss
evet canım o sertlik dokunduğunda hissediyosun hala nasıl bi aşıysa artık. sen 5 tane olcak mısın aradaki süreler de çok uzun, 3. 6 ay sonra, 4. 1 seneydi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…