banada öle geldiiii ozaman bu ayı erteliyozmuuu
bu ay kullanmadı mı zaten yumdan sonra mı başlamıştı :44::44:
yooook fala inanma kız ne ertelemesi bu ayy gelcek bebişş
ben kaçıom kızlar kaynıma dedim gel al beni diye hiiç otobüse dolmuşa binecek halim yok artık
Canlarım gününüz aydın olsunnnn
benoş kanı niye veriyodun :44:
hepinize hayırlı bir gün olsunnn güzelliklerrr
ayşemmmmm
kız filmle ilgili itirazlar başlamış burdaa
inançlarımıza aykırı die
abd de lise arkadaşım yaşıyor sormuştum siz erken izlemişsinizdir aaa izlemedim gidim dedi kız haberi yok
neyse gitmiş yazmış fundacım film şahanee izlemelisinnn tabi senin yorumuda biliyom ya dedim tepki aldı aa niye diyo
kız ben bitek tabletten girebiliyom instagrama oda evde hep göremiyorumm benim gördüğüm fotomuu
ya ama maşallahhh hem erkek hem kız niyetine sevilcek cinsten
kargom geldiiiiiiupuzun bir koliiii anamm bu nasıl bişey açmaya korkuyommm yaa bidaha netten sipariş vermeyecem diyom gene engel olamıyom kendime
Aksam bakarsinn canimm. Erkege benzio kizz. Abiside ayni kizz:1
Ne aldin kizz yinee
Günaydın kızlarrr
benoş kendini çok özletiyosun artık hiiç göremiyoruz seni
nuh tufanı kesinlikle bizimde onlarında inançlarına aykırı ama çekim süper
funda ne aldın kız en güzel tarafı o kargonun geldiği an
ben 2. doz aşımı oldum yeni geldim henüz bi ağrım sancım yok, 20 lik dişim çıktı çok ağrıyo çenemi açamıyorum
bu tetanoz aşısını 5 doza tamamlayınca vücut bağışıklık kazanıyomuş bidaha hiiiç yaptırmaya gerek yokmuş, 8 ekimde tekrar olucam
Günaydın kızlarrr
benoş kendini çok özletiyosun artık hiiç göremiyoruz seni
nuh tufanı kesinlikle bizimde onlarında inançlarına aykırı ama çekim süper
funda ne aldın kız en güzel tarafı o kargonun geldiği an
ben 2. doz aşımı oldum yeni geldim henüz bi ağrım sancım yok, 20 lik dişim çıktı çok ağrıyo çenemi açamıyorum
bu tetanoz aşısını 5 doza tamamlayınca vücut bağışıklık kazanıyomuş bidaha hiiiç yaptırmaya gerek yokmuş, 8 ekimde tekrar olucam
Allah yardimcin olsun 20 lik cok fena kizz. Ben tel taktirmadan dordunude cektirdim. Yarip aldilar hemde. Ne agri yapmistiii. Fundam seninde yirmiligin varsa cektir. Cunku hamilelikte 20 lik dis agrisi illaki cikiyorrr
botu iyi cesaret almışsın kız ben derimodun bi çizmesine bayılıyorum şubelerde yok sadece nette var ama cesaret edemiyorum çünkü ayağa giyince çok farklı durabiliyo, begendin mi bariaa evett abisinin yüzüde çok güzelll
kızlar geçen hafta dedim yaa indirim var bot aldımyeni geldii
lizomm aynenkızz takip ediyorummm sürekli siteden çıktı yolda şubede bugün gelcek diyo ya
sora ismimi duyuyom içerdenama bu sefek utandım kocaman koli
ya bu aşılar ne için hiç bilmiyorumm olması zorunlumu :44:
offf ben 20 likleri çektirdimmm ağrısı çok kötü gerçekten çektirsen lizom çünkü bu dişlerin ağrısı sürekli tekrarlanan bişey şimdi çekilmezse seneye yine ağrıyor
çekilincede koca bi boşluk dolması zaman alıyo tabi
evet canım o sertlik dokunduğunda hissediyosun hala nasıl bi aşıysa artık. sen 5 tane olcak mısın aradaki süreler de çok uzun, 3. 6 ay sonra, 4. 1 seneydi galibaGunaydinn lizooo,
Tetonozz muuins agrimaz kizz
Benim asi olan kolumda hala sertlik var ne asiymiss yaa.
Benimde 22 nisandi galiba ikinci asiii
Evet 5 tane olunca omur boyu koruyomussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?