Ağlayakta gözden mi olak???

Allah yardimcin olsun 20 lik cok fena kizz. Ben tel taktirmadan dordunude cektirdim. Yarip aldilar hemde. Ne agri yapmistiii. Fundam seninde yirmiligin varsa cektir. Cunku hamilelikte 20 lik dis agrisi illaki cikiyorrr

çektirdimmm ayşemmmm ve çok rahatım öbür türlü sürekli tekrarlıyor ağrısı çekilmez bir ağrı ıyyy

he kızz çok hoşş
bana söleyin o günler gelince ne zaman yaptırcam filan bu kadar faydalı madem ömür boyu koruyorr yaptırıımm
aaa uyuşturma yasaksa sakınnnn çekilmez öle kız oyyy
kıyamam ya ağrı kesicide alamıyon demi

Ay 20'lik diş bende de var hem de 2-3 tane çıktı ben de :S Bir tanesi 4 senedir çıkamadı daha doğrusu öyle uçları geldi duruyor... Ne oluyor ki gebelikte ay beni daha kötü yapar mı

Periscannn illa birsey olacak diye birsey yokk. Ama hamilelikte disler hassas oluyor. Mesela benim dis eti kanamam artti. Dis doktorum hergun tuzlu limonlu su ile gargara yap dis etini rahatlatir dedi. Hamisler sizde yapin bunu. Hep soylecem unutuorum bak.
Dis tedavileride 4 ila 6. Ayda yapiliyor sadece ama oda son raddeye gelindiyse.

Lizo bilmiorumki aslinda hepsini yaptirsam iyi olur. Cunku ikinci hamilelikte yine asi olacaz
O yuzden 5 ini de olmak cok mantikliii

Fundoss seni birakir miyiz hic kizz

20'lik diş diye görünce direk konuya daldım ya :)))
Mide bulantılarım geçsin o gargarayı yaparım canım aman benim dişlerim de çok hassas küçükken 15 gün anne sütü içmişim sadece acaba ondan mı daha ortaokuldayken 2 dolgu yaptırmıştım o kadar yani

Benim dislerin yanindan gecemez yine. Sizim hic pizza yerken disiniz kirildi miii cok gucsuz dislerimmm. Halama cekmisimmmm

ayşemmmm

perimm evet onun etkisi çok bende 3 yaşına kadar emmişim gerçi erkek kardeşimde çok aldı ama çürük dişi doluydu hep dolgu çocuğun dişleri
gargara olayını bende yapamıyorum midem kalkıyo hemen eşimin mavi suyu var onu görünce kaçıyom yanımda yapma diyorum ığğğ

Benim dislerin yanindan gecemez yine. Sizim hic pizza yerken disiniz kirildi miii cok gucsuz dislerimmm. Halama cekmisimmmm

Uuuuuuuuuuuuu :))) Olsun en azından yediğinin pizza olduğunu bilecek akıla sahipsin.. Hep iyi yönden bakmak lazım

3 yaşına kadar maşallahhhhhhh ne kadar güzel ya

Uuuuuuuuuuuuu :))) Olsun en azından yediğinin pizza olduğunu bilecek akıla sahipsin.. Hep iyi yönden bakmak lazım

3 yaşına kadar maşallahhhhhhh ne kadar güzel ya

ahahahah pericann alemsin guldurdun beni. evet senide boyle iyi yonden bakmaya davet ediyorummmm perissss sen kendini cok yiyosun her konudaaa

ahahahah pericann alemsin guldurdun beni. evet senide boyle iyi yonden bakmaya davet ediyorummmm perissss sen kendini cok yiyosun her konudaaa

Ya hakikaten ben de panik atak mı var acaba diyorum ilk olumsuz bişi okuduğumda kıyametler kopuyo yüreğimde sakinleşene kadar ölüp ölüp dirilmiş oluyorum elimde değil abu :)))

Ya hakikaten ben de panik atak mı var acaba diyorum ilk olumsuz bişi okuduğumda kıyametler kopuyo yüreğimde sakinleşene kadar ölüp ölüp dirilmiş oluyorum elimde değil abu :)))

oyy perimm evet bu biraz karakter meselesi bende mesela çok stres yaparım herşeyi takarım
ama kendimizi yiyoruz başka bişey olduğu yok :26:

inceden adet belirtileri geliyooo
vay arkadaş biseferde tutsun beee

ayy bu ezo nerelerde yoksa hamilemiii adet bekliyordu yaa test yapmıyordu ısrarla

kızlar bu arada fatmaya yazdım merak ettim yok ne zamandır
kanaması olmuş hastanede yatmış bir gece
şimdi iyiymiş eşi şehr dışında diye teyzesinde kalmış ordada net yokmuş öle dedi

ayşemmm yelizin tw.. deki yazdıklarına baktınmıı dün ki zahideye filan
ayy yerim ben onu yaa çok tatlı şu paylaşımlarını görünce dahada seviyom kızı kızzz

aa fatmaya nolmus yaa. cok gecmis olsunn. bende yazayim biii bak merak ettim simdii.
fundam anlamadim seniiii:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…