Ağlayakta gözden mi olak???

Şu anda inanılmaz bi durumdayım sadece size haber vermek için girdim kızlar..

Ben bebeğimi kaybetmişimm ((( kalbi durmuş 8 haftada kalmış ameliyat durumum var radyolojiye falan gitcem.. ben çok kötü durumdayım konuşacak edecek durumda değilim kendimi iyi hissettiğimde detaylı yazarım artık
Görüşürüz inşAllah

Yaa inanmiyorum su anda soktayimmm. Benayim kesin mii ya ne diyecegimi bilemiyorummm
Allahim guc kuvvet versinn inan su anda dondum kaldimmmm

Aaaa.. Ben de çok şaşırdım inan ki şok oldum canım benim yaaa... Allah sabır versin teselli boş geliyor bu durumlarda zaman da unutturmuyor ama hafifletiyor inan ki.. Hep dua et metanetli ol... Canım yaa

benoşum sen ne diyorsunnnn şoktayımmmm
canım kan vermeye gidecektin nasıl gidince öğrendin
hiçmi anlamadım bişeyden Allah Allah çok şaşkınım çok üzgünüm elim ayağım dondu kaldı

ya öle olsa hissetmezmiydin bencede yanlış anlaşılma olabilir lütfen öyle olsun :18:

Allah yardımcın olsun canımmm benayımmm güçlü olmalısın ya ço kzor bişeyyy kabus resmen ama kan için gitti ya gitmese anlamayacakmıydııı
nasıl olur buuu sözün bittiği yer

Allah yardımcın olsun canımmm benayımmm güçlü olmalısın ya ço kzor bişeyyy kabus resmen ama kan için gitti ya gitmese anlamayacakmıydııı
nasıl olur buuu sözün bittiği yer

Gerçekten ben de anlamadım canım böyle şeyleri okuyunca duyunca hemen kendime çekiyorum :S Panik oldum yine... Rabbim sabır metanet versinn

Gerçekten ben de anlamadım canım böyle şeyleri okuyunca duyunca hemen kendime çekiyorum :S Panik oldum yine... Rabbim sabır metanet versinn

canım kötü düşünmek yok bak sen hep kötüyü düşünüyorsun böyle yaparsan olumsuzluklar gelir pozitif düşün pozitif olsunnn nolur

ya ben ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi ne desem boş herşey havada sanki Rabbim sabır versin

canım kötü düşünmek yok bak sen hep kötüyü düşünüyorsun böyle yaparsan olumsuzluklar gelir pozitif düşün pozitif olsunnn nolur

Elimde değil kürtaj olduğum gün geldi aklıma gözlerim doldu yine oyy.. Allah'ım sen büyüksün metanet ver sağlık ver Allah'ımmm

İnanmiyorum yaa
Cok uzgunum boyle durumlarda diyecek bisey bulmak da zorr Allah yardimcin olsun
Nasil olmuş nasil anlaşıldı acaba
Neyse şimdi senin sagligin da tehlikeye girmesin de...

ben 9 da olduğuma göre benoş sanırım 10. haftasındaydı diye hatırlıyorum

10 haftalik mii
Benim bildigim kadariyla bebegin kalbi durdugunda annede asiri bulanti,ates basmasi ve bazende kanama olur. Ama bebegin kalbi durdugunda hemen anlasilirmis simdi anneme sordum oda oyle soyledii. Inss minigi hala hayattadirr. Benayin hicbir sikayeti yoktuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…