Ağlayakta gözden mi olak???

ozaman 2 hafta öncemi kalbi durmuş kanama filan olması lazımmış ama anlamamışmı hiç kıyamam yaaa nasıl titriyordu üstüne o sürede doktorada gitti amaa değilmi

Aşırı bulantı mı
Oy hastalık hastası olacağım ben benim bebeğim yaşıyor mudur acaba :26: 24 nisana kadar nasıl durucam şimdi..
Benaydan inşallah güzel haberler gelir yanılmışlardır inşallah Rabbimmmmm

kuzum hiç bilmiyırum ki ayy bugünde yoğun olacağım tuttu

ozaman 2 hafta öncemi kalbi durmuş kanama filan olması lazımmış ama anlamamışmı hiç kıyamam yaaa nasıl titriyordu üstüne o sürede doktorada gitti amaa değilmi

gelirse ondan dinleyeceğiz fundoşum ne desek boş şimdi

peri kızacam şimdi sana haa

Kizlar bebegin kalbinin durdugunu anlayamayabiliyosunuz malesef. Ben de 1hafta tasimistim bebegimi o halde ilk gebeligmde. Ne bi kanama ne de hamilelik belirtilerimde bi azalma oldu. Kontrole gitmesek daha da anlamazdim..

Allah sabir versin arkadasa, gercekten tarifi zor bi durum. Umarim ameliyata gerek kalmaz da kurtaj yeterli olur

Peri sen de kendine cekme herseyi canim. Boyle hissetmen cok normal, simdi bebegin hareketleri baslayincaya kadar her kontrole acabalarla gitceksin biliyorum kendini frenle ve minigini uzmemeye calis.

Peri kendini dusunmuyosan bebegini dusun. Boyle yaparak hayati kendine zindana cevirirsin. Hrsey biz insanlar icin. Boyle demek yerine Rabbim hayirlisini ver demek lazim her zaman. Hemde bu kadar dusunup sizlanmakta dinimizde hic dogru seyler degil.. hersey Allah'tan biz aglayip sizlanincada birseyler iyiye gitmio. Aksine kotuyu cagiriyosun...

kuzum hiç bilmiyırum ki ayy bugünde yoğun olacağım tuttu

gelirse ondan dinleyeceğiz fundoşum ne desek boş şimdi

peri kızacam şimdi sana haa

Bilmiyorum sosyal şu an işteyim öyle doldum öyle doldum ki biri "ne oldu" dese bırakıcam yaşları yani o haldeyim, panik haldeyim.. Canım benim ya inşallah çok kolay atlatır bu günleri..

Bizleri en iyi anlayanlardan biri de sensin canım bunu çok iyi biliyorum.. Yaşadıklarını da unutmadım anlattığın hiçbir şeyi unutmadım.. İşte insanoğlu elinde olmuyor içindeki cana aklın gidiyor... Bu yoldan öyle çok geçen kadınlar var ki artık.. Rabbim peşini güzel bir bebişle doldursun inşallah

Demekki oylede oluyor canimm senin bebeginde melek olmus,obur dunyada sefaatcin olacak canim. Nerede varsa Allahim sabir guc kuvvet versinn..

evet peri yaa tam dayaklıksın haaa kızdırma bizi benoş bizi mahvetti birde sen huylandırma Allah korusun yaa
bak ne güzel yeni evlisin bebişini kaybettin ama korunma süren biter bitmez hemen hamile kaldın çok şükür bi sorunun yok bunu düşün moral olsun sana canım
Allahın izni ile bu defa bişey olmayacak hayırlısı ne ise öle olsun

Ben bulantılarım olduğu için yeri geliyor çok mutlu oluyorum diyorum ki bebeğim yaşıyor demekki.. Şimdi sen de öyle deyince bi kez daha düşündüm de yine saçmaladım iştee off kendimi engelleyemiyorum ne kadar negatif bir insan oldum ben.. Tamam sizleri seviyorum bebeğimi de seviyorum ona iyi bakıcam

Rabbim sakınsınnnnnnn... Siz toplanıp benim bi saçlarımı yolun da kendime geleyim saçmaladım canım ama işte huyum ne duysam hep kendim için "acaba" sını düşünüyorum...
Özür dilerim hepinizden ya ortamı daha da gerdim

Demekki oylede oluyor canimm senin bebeginde melek olmus,obur dunyada sefaatcin olacak canim. Nerede varsa Allahim sabir guc kuvvet versinn..

Aminnn kizlar. Allah kokularini duyduktan sonra acilarini gostermesin. Hrrzaman daha kotusu vardir. Demekki hayirli olan buymus deyip sukretmekten baska cozum yok. İnsanlar nelere dayanmislar, kaldiracagimiz kadar yukumuz vardir muhakkak.
Bebegin icin sakin ol peri, herseyi hissediyo minikler.

Tamam gerçekten özür dilerim ya Benay ın üzüntüsünden bile kendime bişi çıkardım ne gıcık bir insan oldum.. Psikoloğa gidicem yakında...

Bu arada hamileler bol su icmeye mutlaka alisin. İlk 3ay olmasa da sonraki aylar bol bol icin. İleriki haftalarda aysenur var heralde simdilk.
Ben cok fazla icemiyordum simdi problem oldu 3ltden fazla icmek zorunda kaliyorum hergun.
Dikkat edin.

O kadar önemli miydi :26: Ben ilaçla bile zor içiyorum bu günlerde inşallah bulantılarım geçerse yemek yemeye de başlarsam dikkat edeceğim canım sağol

perimm kolay şeyler yaşamadın sende haklısın canım

su çok önemli evet ayşenur zorlada olsa içiyorduuu bulantı varken zordur ama ne yapacaksınız
bulantısı çok olan çubuk kraker atsın ağzına bitane fena susatır o hemen arkadan litrelik suyu dikin kafaya bence

Off son sayfayi okudum benoşum la ilgili bişeyler yazio ama algilayamiyorum diye diğer sayfalara gittim Allahım ınss öyle değildir diye okudum Allahım inanamıyorum benayimm Allah sana sabır versin kuzum benim Inşallah senin sağlığında bi sıkıntı olmaz öf ne denirki
Bu arada kızlar Merhaba Rabbim herseyin hayırlısı nı ver sin çok Üzgünüm

Bu aralar su bile tiksindirici geliyo ıyy ...
Zaten ne yediğim belli değil ki iş yerinde birazcık daha iyi oluyorum bulansa da midem kraker top kek meyve karıştırıyorum bu sefer midemin yanmasından oturamıyorum pis boğazım he
Rabbim o zor günleri kimsenin yaşamasına izin vermesin verirse de kolaylığını veriyor zaten.. Metanet versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…