10 haftalik mii
Benim bildigim kadariyla bebegin kalbi durdugunda annede asiri bulanti,ates basmasi ve bazende kanama olur. Ama bebegin kalbi durdugunda hemen anlasilirmissimdi anneme sordum oda oyle soyledii. Inss minigi hala hayattadirr. Benayin hicbir sikayeti yoktuu.
10 haftalik mii
Benim bildigim kadariyla bebegin kalbi durdugunda annede asiri bulanti,ates basmasi ve bazende kanama olur. Ama bebegin kalbi durdugunda hemen anlasilirmissimdi anneme sordum oda oyle soyledii. Inss minigi hala hayattadirr. Benayin hicbir sikayeti yoktuu.
ozaman 2 hafta öncemi kalbi durmuş kanama filan olması lazımmış ama anlamamışmı hiç kıyamam yaaa nasıl titriyordu üstüne o sürede doktorada gitti amaa değilmi
Aşırı bulantı mı
Oy hastalık hastası olacağım ben benim bebeğim yaşıyor mudur acaba :26: 24 nisana kadar nasıl durucam şimdi..
Benaydan inşallah güzel haberler gelir yanılmışlardır inşallah Rabbimmmmm
Peri kendini dusunmuyosan bebegini dusun. Boyle yaparak hayati kendine zindana cevirirsin. Hrsey biz insanlar icin. Boyle demek yerine Rabbim hayirlisini ver demek lazim her zaman. Hemde bu kadar dusunup sizlanmakta dinimizde hic dogru seyler degil.. hersey Allah'tan biz aglayip sizlanincada birseyler iyiye gitmio. Aksine kotuyu cagiriyosun...Aşırı bulantı mı
Oy hastalık hastası olacağım ben benim bebeğim yaşıyor mudur acaba :26: 24 nisana kadar nasıl durucam şimdi..
Benaydan inşallah güzel haberler gelir yanılmışlardır inşallah Rabbimmmmm
kuzum hiç bilmiyırum ki ayy bugünde yoğun olacağım tuttu
gelirse ondan dinleyeceğiz fundoşum ne desek boş şimdi
peri kızacam şimdi sana haa
Kizlar bebegin kalbinin durdugunu anlayamayabiliyosunuz malesef. Ben de 1hafta tasimistim bebegimi o halde ilk gebeligmde. Ne bi kanama ne de hamilelik belirtilerimde bi azalma oldu. Kontrole gitmesek daha da anlamazdim..
Allah sabir versin arkadasa, gercekten tarifi zor bi durum. Umarim ameliyata gerek kalmaz da kurtaj yeterli olur
Peri sen de kendine cekme herseyi canim. Boyle hissetmen cok normal, simdi bebegin hareketleri baslayincaya kadar her kontrole acabalarla gitceksin biliyorumkendini frenle ve minigini uzmemeye calis.
Kizlar bebegin kalbinin durdugunu anlayamayabiliyosunuz malesef. Ben de 1hafta tasimistim bebegimi o halde ilk gebeligmde. Ne bi kanama ne de hamilelik belirtilerimde bi azalma oldu. Kontrole gitmesek daha da anlamazdim..
Allah sabir versin arkadasa, gercekten tarifi zor bi durum. Umarim ameliyata gerek kalmaz da kurtaj yeterli olur
Peri sen de kendine cekme herseyi canim. Boyle hissetmen cok normal, simdi bebegin hareketleri baslayincaya kadar her kontrole acabalarla gitceksin biliyorumkendini frenle ve minigini uzmemeye calis.
Peri kendini dusunmuyosan bebegini dusun. Boyle yaparak hayati kendine zindana cevirirsin. Hrsey biz insanlar icin. Boyle demek yerine Rabbim hayirlisini ver demek lazim her zaman. Hemde bu kadar dusunup sizlanmakta dinimizde hic dogru seyler degil.. hersey Allah'tan biz aglayip sizlanincada birseyler iyiye gitmio. Aksine kotuyu cagiriyosun...
evet peri yaa tam dayaklıksın haaa kızdırma bizi benoş bizi mahvetti birde sen huylandırma Allah korusun yaa
bak ne güzel yeni evlisin bebişini kaybettin ama korunma süren biter bitmez hemen hamile kaldın çok şükür bi sorunun yok bunu düşün moral olsun sana canım
Allahın izni ile bu defa bişey olmayacak hayırlısı ne ise öle olsun
Bilmiyorum sosyal şu an işteyim öyle doldum öyle doldum ki biri "ne oldu" dese bırakıcam yaşları yani o haldeyim, panik haldeyim.. Canım benim ya inşallah çok kolay atlatır bu günleri..
Bizleri en iyi anlayanlardan biri de sensin canım bunu çok iyi biliyorum.. Yaşadıklarını da unutmadım anlattığın hiçbir şeyi unutmadım.. İşte insanoğlu elinde olmuyor içindeki cana aklın gidiyor... Bu yoldan öyle çok geçen kadınlar var ki artık.. Rabbim peşini güzel bir bebişle doldursun inşallah
Demekki oylede oluyor canimmsenin bebeginde melek olmus,obur dunyada sefaatcin olacak canim. Nerede varsa Allahim sabir guc kuvvet versinn..
Aminnn kizlar. Allah kokularini duyduktan sonra acilarini gostermesin. Hrrzaman daha kotusu vardir. Demekki hayirli olan buymus deyip sukretmekten baska cozum yok. İnsanlar nelere dayanmislar, kaldiracagimiz kadar yukumuz vardir muhakkak.
Bebegin icin sakin ol peri, herseyi hissediyo minikler.
Bu arada hamileler bol su icmeye mutlaka alisin. İlk 3ay olmasa da sonraki aylar bol bol icin. İleriki haftalarda aysenur var heralde simdilk.
Ben cok fazla icemiyordum simdi problem oldu 3ltden fazla icmek zorunda kaliyorum hergun.
Dikkat edin.
O kadar önemli miydi :26: Ben ilaçla bile zor içiyorum bu günlerde inşallah bulantılarım geçerse yemek yemeye de başlarsam dikkat edeceğim canım sağol
Simdi icmen zaten zor canim.4.aydan itibaren baslarsin insallah
perimm kolay şeyler yaşamadın sende haklısın canım
su çok önemli evet ayşenur zorlada olsa içiyorduuu bulantı varken zordur ama ne yapacaksınız
bulantısı çok olan çubuk kraker atsın ağzına bitane fena susatır o hemen arkadan litrelik suyu dikin kafaya bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?