benoşunda kısa zamanda pıhtılaşma testi yaptırması gerekiyor bu durumda
çok üzüldümm arkadaşa yaaa..Allah hepimizi korusunnn
benoşunda kısa zamanda pıhtılaşma testi yaptırması gerekiyor bu durumda
Ya ben de bunu anlamiyorum.Bu testi birden fazla duşuk yapinca yapiyolarmis yani hic hamile kalinmadan yapilmiyor mu bu testt
yelizim 2 düşük ve kürtajdan sonra yapılıyor ben gidip yaptırdığımda 1 kürtajım birde düşüğüm var dedim öyle yapıldı ve pıhtı sorunum çıktı özelde yaptırdığında bayağı pahalıya yapıyorlar özel lab. lar ama devlette bedavaya yaptırabiliyorsun oda dediğim gibi 2 düşük ve sonrasına
benoş gelmemiş hala naptı acaba
Ama nekadar sacma degil mi.isteyen gidip yaptirmali bence
Bak bi haftadir tup bebek arastiriyorum dunyanin parasini veriyo insanlar ama onda bile 2 kez tutmazsa oyle pihtilasma testi yapiyolar yazik gunah degil mi onca maddi manevi çöküyor insanlar
Fundam operasyon gecirecekse gelecegini sanmiyorum
Benayy napti acabaa.. bende duymustum kan pihtilasmasi testleri cok pahali oluyormus. Allah yardim etsin yaa..
Sosyalim senin bi tane dusuk var diye biliodum ben. Evliliginin ilk aylarinda mi hamile kaldin cnm
benim bi kürtajım vardı ya ayşem bu test yapılsın diye bi de düşüğüm var dedim Allah affetsinyoksa yapmıyorlardı
Kızlar hepinizden Allah razı olsun yeni yeni kendimi toparladım
Acıbademe geldik şimdi bekliyoruz..
Ben kan için gittim doktor ultrasonla bakalım dedi bende bbeğimi görcem nasılsa fiye sevinçle oturdum..
Doktor bayaa baktı etti bayan bi doktordu.. Bilgisayar başında erkek bi doktor vardı onu çağırdı ts yok değil mi dedi ben panikledim ikiside bayaa bi inceledi evet yok dediler sonrada bana bbeğinizin kalbi atmıyo ölmüş dediler dobler çekinmeniz gerek dediler yolladılar( eşimde gelmemişti ben devlet hastanesi almazlar ultrasona kan vercem tek demiştim onu ben aradım ağlayarak.. Ultrason cihazlarıda bayaa bi gelişmişti ama eşimde bende inanmak istemedik..
Kaç haftalık galan soruları sordular, bu durumun olabileceği falan söylendi.. 8 haftalık görünüyo dediler..
Biz çıktık ordan ethica ya gittik yakın diye o doktrda baktı aynı şeyleri söyledi.. 10 hafta ama bbek 8 haftada gelişimini durdurmuş ve gerilemeye başlamış.. En kısa sürede kürtaj dedi..
Benim hiç bir belirtim olmadığını söyledim olabilir dedi daha kese gayet normal duruyo dedi.. Bir hafta yada iki hafta sonra kanaman olurdu o zaman anlardın dedi.. Durum bundan ibaret..
Şimdi benim işle alakalı bi tanıdık iş yerinde duyunca telini bırakmış acıbademde tanıdığı varmış bende aradım adam şimdi gelirse bakarız yoksa cuma kalır deyince apar topar geldik. Bekliyoruz bakalım
canımm en hayırlısı olsun sizin için. bebeğin melek olduysa da Allahım sana ve eşine sabrını versin. insan inanmak istemiyor değilmiKızlar hepinizden Allah razı olsun yeni yeni kendimi toparladım
Ben kan için gittim doktor ultrasonla bakalım dedi bende bbeğimi görcem nasılsa fiye sevinçle oturdum..
Doktor bayaa baktı etti bayan bi doktordu.. Bilgisayar başında erkek bi doktor vardı onu çağırdı ts yok değil mi dedi ben panikledim ikiside bayaa bi inceledi evet yok dediler sonrada bana bbeğinizin kalbi atmıyo ölmüş dediler dobler çekinmeniz gerek dediler yolladılar( eşimde gelmemişti ben devlet hastanesi almazlar ultrasona kan vercem tek demiştim onu ben aradım ağlayarak.. Ultrason cihazlarıda bayaa bi gelişmişti ama eşimde bende inanmak istemedik..
Kaç haftalık galan soruları sordular, bu durumun olabileceği falan söylendi.. 8 haftalık görünüyo dediler..
Biz çıktık ordan ethica ya gittik yakın diye o doktrda baktı aynı şeyleri söyledi.. 10 hafta ama bbek 8 haftada gelişimini durdurmuş ve gerilemeye başlamış.. En kısa sürede kürtaj dedi..
Benim hiç bir belirtim olmadığını söyledim olabilir dedi daha kese gayet normal duruyo dedi.. Bir hafta yada iki hafta sonra kanaman olurdu o zaman anlardın dedi.. Durum bundan ibaret..
Şimdi benim işle alakalı bi tanıdık iş yerinde duyunca telini bırakmış acıbademde tanıdığı varmış bende aradım adam şimdi gelirse bakarız yoksa cuma kalır deyince apar topar geldik. Bekliyoruz bakalım
Valla canmm ne diyimm Allah sabir versinn
Pekii kan sonucun cikti mi o arada yada kan verdinmi ki
Allah sana ve eşine saglik versin senin sagligin yerinde olsunn da;eger bu gebeligin olumsuz sonuclanirsa bilee Allah buyukk yeter ki sen saglikli ol
Kızlar hepinizden Allah razı olsun yeni yeni kendimi toparladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?