Ağlayakta gözden mi olak???

Öle tabii bi nebze onlarla avunmaya çalışıyorum belki engelli bi bebek olacaktı falan diyip avutuyorum.. Hayırlısı böleymiş elden bişi gelmiyo ama içimin acısıda bitmiyo

canım benim ne desek boş çok zor çok
biz yanındayız acını paylaşıyoruz ve seni çok seviyoruz

Allah razı olsun canım.. Rabbim kimseye vermesin böle bi acı..
İyiki varsınız

canımm evet aynen öyle. benim doktorum da kalp atışlarını aldıktan sonra bi konuşma yapmıştı. gebeliklerin 3 de 1 i ilk 3 ay içinde sonlanır. vücut sağlıklı olmayan bebeği bi şekilde atar, Allahın mucizesi bu demişti. Açıkça olmasa da 3 aya kadar herşeye hazırlıklı olun demişti. Acın tabiki olacak anneliğe hazırladın sen kendini. Bizim dualarımız inşallah bi an önce sabrını verir rabbim ve sağlıkla bebeğine kavuşursun. Tabiki bu bebeğine de kavuşacaksın seni bekliyor olacak meleğin.

Benoss dedigin kesinlikle dogruu
İnsan hep hayirlisi diye dua ediyor sonra olumsuz birsey olunca kahroluyoruz insani yanimiz bu.
Ama diger turlu dusununce Allah boyle birsey yasaticaksa da aynen dedigin gibi dusunucez hayirlisi boyleymiş.Gelişemedi ki minik kalbi durdu demekki.İlerleyen zamanlarda seni daha buyuk tarifsiz uzuntulere itecek
Bir durumdan allah seni korudu demekki
Rabbim daha kotusunden korusun senim sagligin yerinde olsun insallah yine yuzumuz gulecek
Dua edicez senin icin

benayımm çok güçlüsün bu biraz moral oluyo bize herşeyi kabullenip şükredebiliyorsun
çok zor ona adapte oldun hşeyini ona göre yapıyordun beslenme düzenin bile değişti
bi boşluk olacak elbet ama çabucak topparlanıp yeniden yaşıycaksın bu güzel duygyu hemde çok sağlıklı
çünkü bir sorununuz yok çok şükür
şimdi tek dileğimiz sana bişey olmasın sorunsuz geçsin operasyon ve rahim çabucak toparlasın kendini

Allah razı olsun kızlarr
Aynen öle herşeyin hayırlısı buda geçecek biraz alışmam zaman alacak ama inanıyorum geçecek..

Çıktım ama biz başhekimi bekliyoduk adam bizi unutup çıkmış gitmiş zaten canım burnumda sanki ben gelmek istedim.. Başka doktor baktı aynı şeyleri söyledi
Yarın en ethicaya gidicem artık beklemenin bi anlamı yok 6 ay kadar korunma demişti ethica.. Ama bu doktor 2-3 adet sonrası başlarsınız dedi bakalım..

benayım ne desem ne söylesem acını hafifletmeyecek canım Rabbim sana ve eşine sabır ve sağlık versini her zaman her şeyde hakkımızda hayırlısı canım belkide bu hayırlıydı verende Allah alanda ALLAH inşallah en kısa zamanda bu duyguları tekrardan yaşar ve gebeliğini sağlıklı sıhhatli bi şekilde devam ettirirsin seni çok sevdiğimizide unutma inan şu anda yanında olmayı o kadar çok istiyorum ki sana destek olmayı ama sen güçlü ol tamam mı her zaman yanındayız

6 ay mı ne yapmış yaa bence 2-3 adet döneminin geçmesi yeterli

Hakkina en hayirlisi olsun benayimm.. insallah cok uzun surmez..
Biraz zor olacak belki ama sen dimdik ayakta duracaksin.. Allahim kolaylastirsin ve tez zamanda unuttursunn..

başım sanki çatlayacak önce benayın üzücü haberi sonra işte ki yoğunluğum üstüne kavga ettiğim kişiler derken kafam 1 milyon

benayım kendini biraz toparlada pıhtılaşma testi yaptır sende kesinlikle ihmal etme

evet sende yaptir bu testleri benayimm.. bi sikinti varsa ona gore onlemini alirsin hemen..

sosyall sende basina masaj yaptir esine. o cok rahatlatiyor cnm. Allahim sifa versin sanada

bi yanimiz buruk yinee.. Allahimm sen buyuksunn.. sen bizi aydinligina cikar..

bu aralar ne kadar cok acı haber alıyoruz. önce pamir, bugün 9 yaşındaki o cocuk,sımdı de benay arkadsımın acısı...

her bırınde gözlerım ayrı ayrı doluyor...

arkadaşım geçmiş olsun...

Rabbım tez vakıtte mutlu haberı yenıden yaşatsın sana

Evet cnm sen soylemistin ya benay aklimda yattim yaa onun etkisi oldu galibaaa

Sen nasilsin cnm bas agrin gecti mii

benimde aklımdaydı gece geç yattım o yüzden benayın psikolojisini anlayabiliyorum ama inanıyorum ki tekrardan hamile kalıp bebeğini kucağına alacak inşallah

baş ağrım geçmedi canım işte ki yoğunluğumdan sanırım dün kavgada edince bayağı kötü oldu kimse işini layıkıyla yapmıyor böyle olunca sabah uyanınca yorgun olarak uyandım

Evet en kisa zamanda saglikli bebisi olacakkk..bu gunlerini unutturacak ona..

Ya is hayati o kadar zor oluyorki bazen. Esim hergun gelio bugun bu bunu yapti bu bunun arkasindan is cevirdi. Digeri bastan savma is yaptiii. Dinlemesi bile insani cildirtiyor. Allah size sabir versin. Senin bas agrin hamilelik hormonlarindan birazda o zaman. Bende cok nadir oluyo ama cekilmez bi agri tabi senin stres artinca bas agrin gecmek bilmiooo

Günaydın canlarımmmm benimde sürekli aklımdaydı benayımız
acaba bugün nolacak

sosyalim sende kendini üzme biliyorum elinde değil ama iş stresi baş ağrısı seni olumsuz etkiliycek toparla biraz kendini canım
ayşemmm

ayşem ben hayatımda baş ağrısı çeken bi insan değilim yoğunluk ve dünkü oalaylar bi de benoşun bebeğine üzüldüğümden böyle oldu

bazen diyorum ki hayır ya Allahın yarattığı kullar bu kadar kötü olamaz artık şeytanla nasıl bir işbirliği yapıyorlarsa aklım almıyor tövbe tövbe günaha sokacaklar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…