Günaydın canlarımmmm benimde sürekli aklımdaydı benayımız
acaba bugün nolacak
sosyalim sende kendini üzme biliyorum elinde değil ama iş stresi baş ağrısı seni olumsuz etkiliycek toparla biraz kendini canım
ayşemmm
Günaydın canlarımmmm benimde sürekli aklımdaydı benayımız
acaba bugün nolacak
sosyalim sende kendini üzme biliyorum elinde değil ama iş stresi baş ağrısı seni olumsuz etkiliycek toparla biraz kendini canım
ayşemmm
Gunaydinn fundamm,hosgeldin sendeeee.
Yaa sosyalim insanlar bazen seni zorla gunaha sokuyorlar. Ama ne ici pis insanlar varr.Allah onlarin serrinden korusunnn. Zaten kotuluk ve iyilik konularinda bi ara arastirmaktan kafayi siyiriyordum. Bazi insanlar cok kotu ama neden? Onu o kotuluge iten ne? Bazilarida cok iyi,elinden ekmegini alsak sesini cikarmaz cinsten. Tamam bunlara yaratilis diyoruz geciyoruzda. Ben bunlarim derinini hep merak etmisimdir. Ama kafa patlatincada icinden cikamiyorsun. Sonra karsina su cikiyor zaten. Bazi seyler sorgulanamaz. Sorgulasan bile cevaba varamazsin varirsanda inancindan suphe edilir..
Aman neyse bunun sonu gelmez:)
Evet kizlarr bende en soninda biraktim bu isleri. Yoksa sonu iyi bitmeyecektii:)
Yaa sizinde isyerinde surekli birilerininface i caliniyorr. Surekli bi gizemli olaylarr.Bence mit le falan isbirligi yapin. Sizi korumaya almalilar:)
Günaydın kızlar
çok yorgunum, çok mutsuzum, sıfır enerji sıfır moralle güne başladım. hastaneye giderken izin almam belliki birilerinin gözüne batmış
Günaydın kızlar
çok yorgunum, çok mutsuzum, sıfır enerji sıfır moralle güne başladım. hastaneye giderken izin almam belliki birilerinin gözüne batmış
Ginaydin lizoooo
O batan insanlara inat daha mutlu olmalisinkii,umrunda olmadigini gorsunler. Sen keyfinden mi izin aliyosun sanki. Senin degil onlarin yaptigi ayipp
Günaydın kızlar
ayşemmm o tehdit eden camları indiren adam için mahkemeye başvuruldu dava açıldı ama kılını oynatmadı kimse kızz
omu yaptıki bunuda acaba hiç aklımada gelemdi heee
lizomm bende öle çok canım sıkkın bugün kendimi çok kötü hissediyorum mutsuzzzz
sana ne oldu ki fundoşum bugün gerçekten kötü bigün
bilmiyorummmm ruh halim çok kötüüüü
bazen bunalıyo insan böylebi gezintiye azcık tatile ihtiyacın var o zaman seninde
aman yok bee gezintiye çıkıyoruz da noluyo aynı yine tatil zor canım çünkü eşim ailesi geliyor diye izin kullancak yazdan önce olmaz
kız takviminin altında yazanları okudunmuuu
okudum canım ne dikkatini çekti :)
bebeğin ters dönmüş kızzzhissettin mi bi şey
bebeğin ters dönmüş kızzzhissettin mi bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?