Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydinn fundamm,hosgeldin sendeeee.

Yaa sosyalim insanlar bazen seni zorla gunaha sokuyorlar. Ama ne ici pis insanlar varr.Allah onlarin serrinden korusunnn. Zaten kotuluk ve iyilik konularinda bi ara arastirmaktan kafayi siyiriyordum. Bazi insanlar cok kotu ama neden? Onu o kotuluge iten ne? Bazilarida cok iyi,elinden ekmegini alsak sesini cikarmaz cinsten. Tamam bunlara yaratilis diyoruz geciyoruzda. Ben bunlarim derinini hep merak etmisimdir. Ama kafa patlatincada icinden cikamiyorsun. Sonra karsina su cikiyor zaten. Bazi seyler sorgulanamaz. Sorgulasan bile cevaba varamazsin varirsanda inancindan suphe edilir..
Aman neyse bunun sonu gelmez:)

aynen canım bende senin gibi düşünüyorum o yüzden ne çok araştırmak ne de çok fazla yorum yapmak istemiyorum Rabbim ıslah etsin ve seninde dediğin gibi şerlerinden korusun

ayşemm düşünme bunları işin içinden çıkamazsın hem hemde bişeyi değiştiremezsin :)
felsefe konularındada iyisin :)

bizim patronun kardeşi var burda karısının facesini çalmışlar gece 03:30 da girilmiş diyede ileti veriyor beni esir aldı geri nasıl alaım diye onun yanındayım kç dakikadır

Evet kizlarr bende en soninda biraktim bu isleri. Yoksa sonu iyi bitmeyecektii:)

Yaa sizinde isyerinde surekli birilerininface i caliniyorr. Surekli bi gizemli olaylarr.Bence mit le falan isbirligi yapin. Sizi korumaya almalilar:)

Günaydın kızlar
çok yorgunum, çok mutsuzum, sıfır enerji sıfır moralle güne başladım. hastaneye giderken izin almam belliki birilerinin gözüne batmış

Günaydın kızlar
çok yorgunum, çok mutsuzum, sıfır enerji sıfır moralle güne başladım. hastaneye giderken izin almam belliki birilerinin gözüne batmış

Ginaydin lizoooo
O batan insanlara inat daha mutlu olmalisinkii,umrunda olmadigini gorsunler. Sen keyfinden mi izin aliyosun sanki. Senin degil onlarin yaptigi ayipp

Günaydın kızlar

yaa öyle saçma sapan şey mi olur sanki izin alıp evde oturuyorsun hamilesin sen

Ginaydin lizoooo
O batan insanlara inat daha mutlu olmalisinkii,umrunda olmadigini gorsunler. Sen keyfinden mi izin aliyosun sanki. Senin degil onlarin yaptigi ayipp

sabah geldim ben hastanedeyken gelen evrakları almış biri bana veriyo. (bizimle aynı işi yapması gereken ama 16 yıllık memur oldugu için kendini müdür sanıp elini tek bişeye bile sürmeyen bi kadın ), lavobaya gidiyorum geldiğimde evrağı yine başka biri almış 2 kişiyiz ama bana veriyor. şuan odada aynı işi yapan iki kişiyiz bakıyorum onda 10 evrak varsa bende 30 evrak var (sürekli sigara içmeye,arkadaşlarıyla kahve içmeye,koridorda gezinti yapmaya gittiği için) diğer bizimle aynı işi yapmayan arkadaş ona yardım ediyim mi diyo sürekli oturuyo yanına yardım ediyo bana tek kelime ettiği yok. e bende daha çok iş var neden ona yardım ediyo? çünküü belliki ben yokken isyan etmiş bütün iş bana kalıyo diye!! ne yapayım şimdi takmayıp eşek gibi çalışıp susuyum mu

Günaydın kızlar

ayşemmm o tehdit eden camları indiren adam için mahkemeye başvuruldu dava açıldı ama kılını oynatmadı kimse kızz
omu yaptıki bunuda acaba hiç aklımada gelemdi heee

lizomm bende öle çok canım sıkkın bugün kendimi çok kötü hissediyorum mutsuzzzz

sana ne oldu ki fundoşum bugün gerçekten kötü bigün

bazen bunalıyo insan böyle bi gezintiye azcık tatile ihtiyacın var o zaman seninde

aman yok bee gezintiye çıkıyoruz da noluyo aynı yine tatil zor canım çünkü eşim ailesi geliyor diye izin kullancak yazdan önce olmaz
kız takviminin altında yazanları okudunmuuu

aman yok bee gezintiye çıkıyoruz da noluyo aynı yine tatil zor canım çünkü eşim ailesi geliyor diye izin kullancak yazdan önce olmaz
kız takviminin altında yazanları okudunmuuu

okudum canım ne dikkatini çekti :)

bebeğin ters dönmüş kızzz hissettin mi bi şey

benimki baştan beri tersti hep sosyoşum baş aşağı ayaklar yukarda.
şekere gittiğimde doktor makat gelişli dedi hemşireye, araştırdım oturuyomuş şuanda karnımda. ama durmuyo ki sürekli içimde ordan oraya geçip duruyo hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…