Ağlayakta gözden mi olak???

lizomm benim eşimde 21 temmuz doğumlu kızzz anasına çok düşkündür evinede çalışkan inşallah bu özellikleri benzer

lizomm benim eşimde 21 temmuz doğumlu kızzz anasına çok düşkündür evinede çalışkan inşallah bu özellikleri benzer

yaa anasına düşsün düşsün sonra elin kızı için bırakıp gitsin bananeee eşin de kılpayı yakalanmış yengeçe aslandır o aslan gece 12 de doğmuştur

Canlar Merhaba nasilsinz
Bugün hep benosum aklımdaydi
Dualarım onunla ..
Fundosum Sosyalim ayşem lizim nasılsınz
Eve geldim reçel yapıyorum kızlar inş tuttururum

yaa anasına düşsün düşsün sonra elin kızı için bırakıp gitsin bananeee eşin de kılpayı yakalanmış yengeçe aslandır o aslan gece 12 de doğmuştur

Canlar Merhaba nasilsinz
Bugün hep benosum aklımdaydi
Dualarım onunla ..
Fundosum Sosyalim ayşem lizim nasılsınz
Eve geldim reçel yapıyorum kızlar inş tuttururum

yok kız tam bir yengeç erkeğiii
yok anam haladaha öleee aşırı düşkünnn benden sık konuşur anasıyla ben annemi onun kadar aramam

ne reçeli kızzzz

ayy daha yeni bi tost yiyebildim offf keşke herkes okuma yazma bilse yaaa dedeler bizi çok zorluyor

Cnm kolay gelsin ya işin zor gerçekten insanlara laf anlatmak çok zor ..

aynen canım valla bi de hepsi yaşlı yaa anlatamıyorum bi türlü laf milletle konuşmaktan dilim damağım kuruyor suda içemiyorum ki midem bulanmasın bakalım halimiz masıl olacak 30 mayısa kadar böyleyiz

aynen canım valla bi de hepsi yaşlı yaa anlatamıyorum bi türlü laf milletle konuşmaktan dilim damağım kuruyor suda içemiyorum ki midem bulanmasın bakalım halimiz masıl olacak 30 mayısa kadar böyleyiz
Canim hamisken cekilmiyodr ..Allah yardımcın olsun..sosyalcan dr a ne zaman gideceksin.

Azari yedik yinede yaptım gitti aldrmaycktm ama canım çekti dedi napıyım

kız abartmanın anlamı yok canınız çektiyse yarım kilo alıp yeseydiniz ayy krem şanti ile de ne güzel olur değil mi şimdi o yada çikolata sosu :))

Son düzenleme:
Cnm inş güzel dir değerlerin Rabbim miniklerinizi korusun cnm uy maşallah 41 kere

valla canım hiç bilmiyorum Allaha emanetiz Rabbim ne derse o olacak sonuçta hakkımıza hayırlısı , en kısa zamanda sizlerede inşallah sağlıklı sorunsuz sonuna kadar giden gebelikler nasip etsin

valla canım hiç bilmiyorum Allaha emanetiz Rabbim ne derse o olacak sonuçta hakkımıza hayırlısı , en kısa zamanda sizlerede inşallah sağlıklı sorunsuz sonuna kadar giden gebelikler nasip etsin

Evet kuzum Rabbim hamileliklerinizi eğer hamile kalırsak bizimkileride sağlıklı bi şekilde sonlandirmayi nasip etsin cnm..
Benosum a güç kuvvet sabır sağlık versin..
Ama içimden bi his korunmayi bırakır bırakmaz hamile kalacağını soyluyo. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…