yok kız canım hiç bir şey çekmiyor yemeği ihtiyaçtan yiyorumama fundoş gelirse kesin canı çeker
Evet kuzum Rabbim hamileliklerinizi eğer hamile kalırsak bizimkileride sağlıklı bi şekilde sonlandirmayi nasip etsin cnm..
Benosum a güç kuvvet sabır sağlık versin..
Ama içimden bi his korunmayi bırakır bırakmaz hamile kalacağını soyluyo. .
FundosummmmAy evet aksama hemen yapar
inşallah kalacak canım baksana dr lar 3 gebelikten 1 i böyle sonlanıyor demişler, benimde dr um %70 dolayında bu olaylarla karşılaşıyoruz demişti hakkımıza hayırlısı canım ne desek ne yapsak boş :26:
Cnm çok yüksek bi oran ama Allahım korusun meleklerinizi. .
Sosyal can biz ne yapacağımızı bilmiyoruz artık sabredip beklesek mi aslında aşılama aklimdan da geçio :26:
kuzu bilmiyorum ki o senin eşin ve dr arasında olan bir şey nasıl istiyorsan öyle yap zaman kaybetmek istemiyorsan bir an önce aşılamaya geçebilirsin , bu arada sen klomen çatlatma iğnesi falan kullanmış mıydın :26:
Kuzu 3 kez Klomen kullandim 2 sinde iğne vuruldum
hormonlu çileklerle reçel olmaz canınıza yazık
kız abartmanın anlamı yok canınız çektiyse yarım kilo alıp yeseydiniz ayy krem şanti ile de ne güzel olur değil mi şimdi oyada çikolata sosu :))
yok kız canım hiç bir şey çekmiyor yemeği ihtiyaçtan yiyorumama fundoş gelirse kesin canı çeker
FundosummmmAy evet aksama hemen yapar
Aslında son gittiğim dr aşılama da uzman ..
Dediki eğer doğal yoldan yum oluyo büyüyor sa klomen çokta iyi değil zaten normal olan bişey e hormon vermek yanlış dedi.
o zaman aşılama yapılabilir canım bende dr unla görüş
kızzz bende aldım geçen anammm hormonlu besbelli ama yine lezzeliydiii
kız çikolata sosmuu offf diyorummmmmm galiba regl olcammmm
çok yedimm çekmiyooo
biz dışarı çıkcaz canlar bi çay içip
benoşşş gelseydi iyiydi
Canim bu ay gelirse kırmızılar başka bi dr a gidicem bakalım o ne diyecek muhtemelen aşılama önerecek.
Erken mi diye de kafam karışıyor.
ya bende kararsızımmm
şimdi yaprırmak istiyorummm
bu misafirler etkilermi bilmiyorum ertelemekte istemiyorum
şimdi 12 si olsam 25 i gibi aşılama onlarda 24 ü gidiyo ama
bellide olmaz düğün var 3 ü uzarsa yaa
ben istiyorumki 1 hafta yatıp dinlenimmm aşılamadan sonraaa
öbür ayamı yapam
kızzz bende aldım geçen anammm hormonlu besbelli ama yine lezzeliydiii
kız çikolata sosmuu offf diyorummmmmm galiba regl olcammmm
çok yedimm çekmiyooo
biz dışarı çıkcaz canlar bi çay içip
benoşşş gelseydi iyiydi
neye karar verdi peki :26:
hastanededir canım şimdi o kendine gelirse bizi habersiz bırakmaz hava çok güzel gerçekten bi çay içilir dışarıda
bence erken değil canım
karar senin ama sende bence erteleme daha fazla cano yaptır
çayımızı içip çıkcaz iş çok dışarda keşkee ahh dışarda deniz kenarında bi çay ne güzel olurduuu
dimiii çok pahalıda değilmiş ya en azından cumartesiye kadar olursa gidim konuşim doktorla ne dicek bakalım
birde yum. gelişimi ile ilgili sıkıntı yok yaa belki öle fazla iğnede vermezx sadece iğne filan
çok fazla dinlenmemede gerek yok mecbur bi şekilde geçiririm
twinim sende bi yaptırsan 1 kez klomenden sonra dedi benimki senin çokmuş yaa normalde bu kadar yapmıyo bildiğim 2 kez klomen
Cnm 1 sene daha deneyin dedi doğal yolla hsg de çekmisti o zmn 3 aya kalabilirsin dedi ama yok İşte. .
çayımızı içip çıkcaz iş çok dışarda keşkee ahh dışarda deniz kenarında bi çay ne güzel olurduuu
dimiii çok pahalıda değilmiş ya en azından cumartesiye kadar olursa gidim konuşim doktorla ne dicek bakalım
birde yum. gelişimi ile ilgili sıkıntı yok yaa belki öle fazla iğnede vermezx sadece iğne filan
çok fazla dinlenmemede gerek yok mecbur bi şekilde geçiririm
twinim sende bi yaptırsan 1 kez klomenden sonra dedi benimki senin çokmuş yaa normalde bu kadar yapmıyo bildiğim 2 kez klomen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?