Ağlayakta gözden mi olak???

hoş geldin yelizcan benaydan henüz haber yok

kızlar benim başım her an kalabalıklaşabilir birden çıkarsam şaşırmayın

Cnm ocakta cektirmistim. .
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bi şekilde göndersin minigimizi.
Doğal yolla olsa süpriz olsa ah ah

sağol twinimmm sosyalimmm
karnım apğrıyo kızz taş gibii göğüslerde ağrıyo normal adet belirtileri işte
bu defada foss yaa

yelizi,mmmm

Yelizim eğer gideceğim dr onerirse yaptrriz inşallah bende o hormon ilaçlarını kullanmak istemiyorum.
Cnm hakkına hayırlısı boyleymis olmayacağı varsa olmuyor işte. .ama inşallah yakın zamanda güzel haberler vereceksin mükafatı ni alacaksın. .

Sagoll sosyalimm iyimisinnn
Fundosummmm
Twinim onu diyorum yani aşilama derse doktorun biraz daha bekleyeyim falan deme bence hemen yaptirr
Naçizane fikrimm :26:
Ben yaptirmadigima cok pismanim gerci hayirlisi buymuş demekki napalim

Fundosummmm
Twinim onu diyorum yani aşilama derse doktorun biraz daha bekleyeyim falan deme bence hemen yaptirr

Cnm benim Rabbim o yolda ilerleyeceksek bizi o aşamaya getirir.inss.
Adet gelirse eğer.hemen randevu alicam..

Hadi inşallah az kaldı bata.kiz çift çizgi göreceğim gün olursa eğer ne kadar heyecanlı olur ya..

Fundosummmm

inşallah görürsün canımmm
yelizim bu sözlerini dikkate alıyorummm kimse mani olmamalııı hiç bişey için ertelemicem şansımı denicemmm

inşallah görürsün canımmm
yelizim bu sözlerini dikkate alıyorummm kimse mani olmamalııı hiç bişey için ertelemicem şansımı denicemmm

Ins GORURUZ kuzum ..
Fundosum bencede erteleme.
Sonuçta içinde bu var zaten niye bekleyesin

Fundosummmm

yelizim iyiyim çok şükür ama şimdi çıkmam lazım sonra görüşüürz cancanlar

Twinn senin bata nekadar varrr
Fundamm gunun gecerse miii ayy tabii ozamann yapp hani durabilirsenn tabii
Sosyalimm gorusuruzz

Kızlarrr selammm

Şimdi çok şükür iyiyim ama kürtaj sonrası kendime geldiğimde kötüydüm çok ağrım vardı
Doktor iyi geçtiğini söyledi çarşamba ultrason için gidicem gel dedi.

Genel anestezi oldum ve yaptılar ettiler bilmiyorum.. Buda geldi geçti kaderim böleymiş rabbim inşAllah daha sağlıklısını verir hepimize tabiki.

10 gün raporluyum.. 3 Gün verecekti ben rica ettim işim yoğun falan dedik tamam dedi yoksa 3 gün olacaktı..

Benosum gecmis olsunn
Allah daha buyuk acilardan korusun...hayirlisi boyleymis demekten baska bisey gelmiyor elimizden
10 gun rapor alman da iyi olmus artik kendine dikkat ediceksinn
Bizim bi akrabamiz var maalesef her gebeligi kurtajla bitiyor.Her seferinde doktor 6 ay korunma demiş ama kabuklu yer fistigi varya o ve kivi bide ananas rahmin cok cabuk toparlanmasini sagliyormuş.istersen o fistiktan falan tuket o dinlenme surecinde faydasini gorursun canm
Kendine dikkat et.Cok uzgunum ama dedigim gibi Allah seni daha buyuk acilardan korudu belkide bilemeyiz kii
Gecmis olsun tekrardan canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…