Kizlarr selamm
Gecmisi okumadan geldim benostan haber var mi??
Twinn simdiki aklim olsaa 3 ay once aşilama yaptirridimm doktor ilk dediginde ama uzattim şimdi de tuplerin genişlemiş hamile kalamazsin kalsan bile ya dış gebelik olur yada normalse de duşuk olur diolar
Şuanda korunmuyorum biyandan da ödüm kopuyor
Velhasılı kelam hic vakit kaybetme yaptirt aşilama diyosa doktorr
O ilaclari yumurta geliştirici falann onlari da sadece aşilama esnasinda kullan onun dişinda kullanma
Yumurtlamasi duzenli olan insanlarda o hormonlar beyni aşiri uyariyor dengesizlikler oluyorr
sen hsg çektireli 3 aydan fazla olmadı mı ama hayırlısı canım demek ki zamanını bekliyor minnoşun
dışarımı çıkacaksın kolay gelsin canım o zaman sana , valla git konuş canım geleceği varsa her türlü gelir zaten bebek
Kizlarr selamm
Gecmisi okumadan geldim benostan haber var mi??
Twinn simdiki aklim olsaa 3 ay once aşilama yaptirridimm doktor ilk dediginde ama uzattim şimdi de tuplerin genişlemiş hamile kalamazsin kalsan bile ya dış gebelik olur yada normalse de duşuk olur diolar
Şuanda korunmuyorum biyandan da ödüm kopuyor
Velhasılı kelam hic vakit kaybetme yaptirt aşilama diyosa doktorr
O ilaclari yumurta geliştirici falann onlari da sadece aşilama esnasinda kullan onun dişinda kullanma
Yumurtlamasi duzenli olan insanlarda o hormonlar beyni aşiri uyariyor dengesizlikler oluyorr
sağol twinimmm sosyalimmm
karnım apğrıyo kızz taş gibii göğüslerde ağrıyo normal adet belirtileri işte
bu defada foss yaa
yelizi,mmmm
Ama adet gelmezse bi test patlatirsin dimi
gelmezse elbettee evde var bitane
Sagoll sosyalimm iyimisinnn
Fundosummmm
Twinim onu diyorum yani aşilama derse doktorun biraz daha bekleyeyim falan deme bence hemen yaptirr
Naçizane fikrimm :26:
Ben yaptirmadigima cok pismanim gerci hayirlisi buymuş demekki napalim
gelmezse elbettee evde var bitane
Hadi inşallah az kaldı bata.kiz çift çizgi göreceğim gün olursa eğer ne kadar heyecanlı olur ya..
Fundosummmm
Twinim onu diyorum yani aşilama derse doktorun biraz daha bekleyeyim falan deme bence hemen yaptirr
Fundoss ne testiiiiay bide bize diyo yaaa
Ha bana sorsan ben yapardim o ayri
inşallah görürsün canımmm
yelizim bu sözlerini dikkate alıyorummm kimse mani olmamalııı hiç bişey için ertelemicem şansımı denicemmm
Fundoss ne testiiiiay bide bize diyo yaaa
Ha bana sorsan ben yapardim o ayri
Fundosummmm
Kızlarrr selammm
Şimdi çok şükür iyiyim ama kürtaj sonrası kendime geldiğimde kötüydümçok ağrım vardı
Doktor iyi geçtiğini söyledi çarşamba ultrason için gidicem gel dedi.
Genel anestezi oldum ve yaptılar ettiler bilmiyorum.. Buda geldi geçti kaderim böleymiş rabbim inşAllah daha sağlıklısını verir hepimize tabiki.
10 gün raporluyum.. 3 Gün verecekti ben rica ettim işim yoğun falan dedik tamam dedi yoksa 3 gün olacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?