Ağlayakta gözden mi olak???

benayım geçmiş olsun kuzum Rabbim başka acı göstermesin inşallah sana , sakın evdeyim diye ağır iş falan yapmaya kalkma bol bol dinlen 1-2 hafta kanaman sürebilir aklında olsun canım , ilaçlarını ve özellikle sana verdiği vajinal antibiyotiği ihmal etme , hakkımızda herşeyin hayırlısı canım, bir an önce toparlan bizimde yanında olduğumuzu unutma sakın Rabbim inşallah diğer gebeliğini ikiz verirde hayırlı hayırlı bu yaşadığın acıları hemececik unutursun

Saol canım inşAllah..
Bana da 6 ay yok dedi bebek..

Kivi çok düzenli yemeye çalışıyordum ama anans bi kez yedim. Yer fıstığını severim alırım çok saol canım..

İnşAllah kafamdan bu olayı çok çabuk atarsam kendimi toparlıycam. Rabbim biliyo verdi bu olayı.. Hayırlısı bakalım

Çok saol canım.. Zaten annemler geldi ben iş yapmıyorum yapmamda..

Bana ağrı kesici al dedi antibiyotikte dedi ama reçete vermedi ki..

Kanamam şu anda var inşAllah çok sürmez

Çok saol canım.. Zaten annemler geldi ben iş yapmıyorum yapmamda..

Bana ağrı kesici al dedi antibiyotikte dedi ama reçete vermedi ki..

Kanamam şu anda var inşAllah çok sürmez

kanaman 1-2 hafta sürecek benayım ama öyle foşur foşur değil lekelenme şeklinde azar azar olacak niye reçete vermedi ya :26: en azından vajinal antibiyotik verseydi canım eşin eczaneye gitsin durumu anlatsın ona göre bi antibiyotik verirler bana biokadin diye vajinal bi ilaç vermişt 14 gün kullanmıştım :26:

Allah guc kuvvet sabir ve saglik versinn
İnsallah ayni mutlulugu tekrar yasayacaksin yeter ki sagligin yerinde olsun

geçmiş olsun canımm Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı sana inşallah miniğine bi an önce kavuşursun.
yelizcim o tanıdığınızın gebeliğinin sonlanma sebebi neydi? benim büyük ablamda aynı durumda da yaklaşık 10 kere hamile kalmıştır ama hiç bebeği yaşamıyor en fazla 2 aya kadar durabiliyo sonrasında kürtaj tabi yapılabilecek her tedavi yapıldı gidilecek en iyi doktorlara gitti. dünya çapında tanınan bi prof bile ben artık ne yapacağımı bilmiyorum dedi. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin

Ona da teshis konulamiyor canm 4-5 kez düşük yapti rahim bebegi tutmuyor
Ama bak ben biryerde okudum bu benim bahsettigim hidrosalpinks var ya.tuplerde genisleme olmasa bile tuplerde sivi olmasindan ve bu sivinin rahime akmasimdan dolayi surekli duşuk oluyormuş o sivi embriyonun tutunmasini engelliyormus hatta bircok kadinda 4-5 dusukten sonra bu teşhis ediliyor anca.
bu da ancak laparaskopi ile teşhis ediliyor yada direkt acik ameliyatla

Benayimm çok geçmiş olsun Rabbim sana bi daha böyle bi acı vermesin.tez zamanda acılarını alıp götursun dualara Sığın kuzum Rabbim onu cennetine aldı inş tez zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.
Seni çok seviyoruz ve hep yanındayız canım benim

Bilmiyorum ki canım daha ağrım yok inşAllah ta olmaz..

Allah guc kuvvet sabir ve saglik versinn
İnsallah ayni mutlulugu tekrar yasayacaksin yeter ki sagligin yerinde olsun

Amin canım hepimize sağlık versin.. Sanada tez zamanda mutluluk yaşatsın.. Seninde derdin kolay bi dert değil.. Geçecek

Aminnn canım iniAllah..
Ablanada tez zamanda nasip etsin inşAllah onunkide kolay değilmiş (

Bende sizleri çok seviyorum canım iyiki varsınız..
Allah razı olsun canım.. Rabbim kimseye acıyı yaşatmasın inşAllah hepimizin sağlıklı bebekleri olur

Inşallah canımın içi Rabbim in bir bildiği var biliyosun güçlü birisin sen zamanla hafifleyecek hersey..
Aminnnnnn kuzum

Benayımmm iyi olmana sevindim dilerim en kısa sürede yeniden sorunsuz yaşarsıa o güzel duyguyu
Annenlerin ğgelmesi çok iye olmuss izin olayında
Bolca dinlenirsin isten uzak kalmarn iyi olur
Allahım sana esine ailene çabucak unuttursun bu acıyı hemen iyiles ve toparlan canım
Bizi bilgilendirdiğin için merakta bırakmadığın ve böyle güçlü olduğun içinde çook değerlisin gerçekten

Lizimm ablanın durumunu bilmiyordum çok zor bisey (
Kızlar eve geldim ter içindelim kavruldum dısadrsı çok sıcak insaatlardaydım halimi görseniz acırsınız toz içindeyimm

Benayim cok cok gecmis olsunnn.. Rabbim boyle acilari tekrarlatmasin ve en kisa zamanda toparlanmani nasip etsin.. hicbir sey senden onemli degill.. yine hamile kalacaksin cok saglikli bebislerin olacak.. masallah cok guclu duruyosun ve sukrediyorsun.. Allahim seni daha buyuk sikintilardan kurtardi belki.. bundan sonra hakkina en hayirlisi olsun canimm..
Bu arada fundos soylemis ztn. Bizi dusunup hemen haber verdigin icinde cidden cok cokk degerlisinn.. seni cok seviyoruzz,iyiki varsin

Lizoo ablanada uzuldum insallah saglikli bebisleri olur onundaaa

İnşAllah canım..
İki gündür kendimi paraladım çok ağladım çok üzüldüm halaada içim kötü ama ağlamak çare değil ki sadece baş ağrısı yapıyo..

Sizler benim yoldaşlarımsınız iyi kötü herşeyimizi paylaşıyoruz bu yola baş koyduk.. Ben sizle konuşunca mutlu oluyoruz rahatlıyorum çünkü sizlerde bu ve buna benzer hikaye çok anlatıyorsunuz ve emin olun insan rahatlıyo iyi ki varsınız canlarr

Hava gerçekten çok güzel öğlen anladım bende.. Allah yardımcınız olsun

Elbetteki uzulup aglar insan kahrolur ama onemli olan kendini birakmamak ve inanc..
Alan da veren de bir diyip hamd etmek..insan ancak o sekilde kendini daha cabuk toparlar daha guclu olur
Gercekten kizlara da katiliyorum guclusun ve metanetin de takdir edilesi
Eminimm karşiligini Rabbim sana misliyle vericektir sabrinin benoş

hosgeldiniz kizlarr..

sosyalim yarin insallah hayirli haberlerle gelirsin.. sabahtan mi gideceksin hastaneye cnm.

yelizimm cok dogru soylemissin. benos cok guclu ve bunlarin karsiligini fazlasiyla alacakk

Kızlar sayfaya girdim çorap eşleştirmeye takıldım
sosyalimm hayırlı haberlerle gel kuzimm

yaa bu tuba büyükastün ne kadar güzel bi hatun beee

Kizlar yarin gelemeyebilirimm karaciger degerlerim icin uni hastanesine gidecegim

Olsun canım sen iyi ol.. Bebiş iyi olsunda varsın gelme sen

Kesinle canım.. Rabbim hepimize kat kat versin sabır mutluluk, siz bebişlilere sağlıkla kuaklarınıza almayı, bizlere tez zamanda sağlıklı bebişler inşAllah..

hosgeldiniz kizlarr..

sosyalim yarin insallah hayirli haberlerle gelirsin.. sabahtan mi gideceksin hastaneye cnm.

yelizimm cok dogru soylemissin. benos cok guclu ve bunlarin karsiligini fazlasiyla alacakk

İnşAllah canım
Hoşgeldin bu arada..

Kızlar sayfaya girdim çorap eşleştirmeye takıldım
sosyalimm hayırlı haberlerle gel kuzimm

yaa bu tuba büyükastün ne kadar güzel bi hatun beee

Çorap eleştirme ne ?

Hakkat hatun çok güzel bizde izliyoruz kocasıda çok yakışıklı değil.. Kadının ikizleri var bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…