Kızlarrr selammm
Şimdi çok şükür iyiyim ama kürtaj sonrası kendime geldiğimde kötüydümçok ağrım vardı
Doktor iyi geçtiğini söyledi çarşamba ultrason için gidicem gel dedi.
Genel anestezi oldum ve yaptılar ettiler bilmiyorum.. Buda geldi geçti kaderim böleymiş rabbim inşAllah daha sağlıklısını verir hepimize tabiki.
10 gün raporluyum.. 3 Gün verecekti ben rica ettim işim yoğun falan dedik tamam dedi yoksa 3 gün olacaktı..
Benosum gecmis olsunn
Allah daha buyuk acilardan korusun...hayirlisi boyleymis demekten baska bisey gelmiyor elimizden
10 gun rapor alman da iyi olmus artik kendine dikkat ediceksinn
Bizim bi akrabamiz var maalesef her gebeligi kurtajla bitiyor.Her seferinde doktor 6 ay korunma demiş ama kabuklu yer fistigi varya o ve kivi bide ananas rahmin cok cabuk toparlanmasini sagliyormuş.istersen o fistiktan falan tuket o dinlenme surecinde faydasini gorursun canm
Kendine dikkat et.Cok uzgunum ama dedigim gibi Allah seni daha buyuk acilardan korudu belkide bilemeyiz kii
Gecmis olsun tekrardan canm
benayım geçmiş olsun kuzum Rabbim başka acı göstermesin inşallah sana , sakın evdeyim diye ağır iş falan yapmaya kalkma bol bol dinlen 1-2 hafta kanaman sürebilir aklında olsun canım , ilaçlarını ve özellikle sana verdiği vajinal antibiyotiği ihmal etme , hakkımızda herşeyin hayırlısı canım, bir an önce toparlan bizimde yanında olduğumuzu unutma sakınRabbim inşallah diğer gebeliğini ikiz verirde hayırlı hayırlı bu yaşadığın acıları hemececik unutursun
Çok saol canım.. Zaten annemler geldi ben iş yapmıyorum yapmamda..
Bana ağrı kesici al dedi antibiyotikte dedi ama reçete vermedi ki..
Kanamam şu anda var inşAllah çok sürmez
Saol canım inşAllah..
Bana da 6 ay yok dedi bebek..
Kivi çok düzenli yemeye çalışıyordum ama anans bi kez yedim. Yer fıstığını severim alırım çok saol canım..
İnşAllah kafamdan bu olayı çok çabuk atarsam kendimi toparlıycam. Rabbim biliyo verdi bu olayı.. Hayırlısı bakalım
geçmiş olsun canımm Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı sana inşallah miniğine bi an önce kavuşursun.Kızlarrr selammm
Şimdi çok şükür iyiyim ama kürtaj sonrası kendime geldiğimde kötüydümçok ağrım vardı
Genel anestezi oldum ve yaptılar ettiler bilmiyorum.. Buda geldi geçti kaderim böleymiş rabbim inşAllah daha sağlıklısını verir hepimize tabiki.
10 gün raporluyum.. 3 Gün verecekti ben rica ettim işim yoğun falan dedik tamam dedi yoksa 3 gün olacaktı..
yelizcim o tanıdığınızın gebeliğinin sonlanma sebebi neydi? benim büyük ablamda aynı durumda da yaklaşık 10 kere hamile kalmıştır ama hiç bebeği yaşamıyor en fazla 2 aya kadar durabiliyo sonrasında kürtaj tabiBenosum gecmis olsunn
Allah daha buyuk acilardan korusun...hayirlisi boyleymis demekten baska bisey gelmiyor elimizden
10 gun rapor alman da iyi olmus artik kendine dikkat ediceksinn
Bizim bi akrabamiz var maalesef her gebeligi kurtajla bitiyor.Her seferinde doktor 6 ay korunma demiş ama kabuklu yer fistigi varya o ve kivi bide ananas rahmin cok cabuk toparlanmasini sagliyormuş.istersen o fistiktan falan tuket o dinlenme surecinde faydasini gorursun canm
Kendine dikkat et.Cok uzgunum ama dedigim gibi Allah seni daha buyuk acilardan korudu belkide bilemeyiz kii
Gecmis olsun tekrardan canm
geçmiş olsun canımm Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı sana inşallah miniğine bi an önce kavuşursun.
yelizcim o tanıdığınızın gebeliğinin sonlanma sebebi neydi? benim büyük ablamda aynı durumda da yaklaşık 10 kere hamile kalmıştır ama hiç bebeği yaşamıyor en fazla 2 aya kadar durabiliyo sonrasında kürtaj tabiyapılabilecek her tedavi yapıldı gidilecek en iyi doktorlara gitti. dünya çapında tanınan bi prof bile ben artık ne yapacağımı bilmiyorum dedi. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin
kanaman 1-2 hafta sürecek benayım ama öyle foşur foşur değil lekelenme şeklinde azar azar olacak niye reçete vermedi ya :26: en azından vajinal antibiyotik verseydi canım eşin eczaneye gitsin durumu anlatsın ona göre bi antibiyotik verirler bana biokadin diye vajinal bi ilaç vermişt 14 gün kullanmıştım :26:
Allah guc kuvvet sabir ve saglik versinn
İnsallah ayni mutlulugu tekrar yasayacaksin yeter ki sagligin yerinde olsun
geçmiş olsun canımm Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı sana inşallah miniğine bi an önce kavuşursun.
yelizcim o tanıdığınızın gebeliğinin sonlanma sebebi neydi? benim büyük ablamda aynı durumda da yaklaşık 10 kere hamile kalmıştır ama hiç bebeği yaşamıyor en fazla 2 aya kadar durabiliyo sonrasında kürtaj tabiyapılabilecek her tedavi yapıldı gidilecek en iyi doktorlara gitti. dünya çapında tanınan bi prof bile ben artık ne yapacağımı bilmiyorum dedi. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin
Benayimm çok geçmiş olsun Rabbim sana bi daha böyle bi acı vermesin.tez zamanda acılarını alıp götursun dualara Sığın kuzum Rabbim onu cennetine aldı inş tez zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.
Seni çok seviyoruz ve hep yanındayız canım benim
Bilmiyorum ki canım daha ağrım yok inşAllah ta olmaz..
Amin canım hepimize sağlık versin.. Sanada tez zamanda mutluluk yaşatsın.. Seninde derdin kolay bi dert değil.. Geçecek
Aminnn canım iniAllah..
Ablanada tez zamanda nasip etsin inşAllah onunkide kolay değilmiş(
Bende sizleri çok seviyorum canım iyiki varsınız..
Allah razı olsun canım.. Rabbim kimseye acıyı yaşatmasın inşAllah hepimizin sağlıklı bebekleri olur
Kızlarrr selammm
Benayımmm iyi olmana sevindim dilerim en kısa sürede yeniden sorunsuz yaşarsıa o güzel duyguyu
Annenlerin ğgelmesi çok iye olmuss izin olayında
Bolca dinlenirsin isten uzak kalmarn iyi olur
Allahım sana esine ailene çabucak unuttursun bu acıyı hemen iyiles ve toparlan canım
Bizi bilgilendirdiğin için merakta bırakmadığın ve böyle güçlü olduğun içinde çook değerlisin gerçekten
Lizimm ablanın durumunu bilmiyordum çok zor bisey(
Kızlar eve geldim ter içindelim kavruldum dısadrsı çok sıcak insaatlardaydım halimi görseniz acırsınız toz içindeyimm
Kizlar yarin gelemeyebilirimm karaciger degerlerim icin uni hastanesine gidecegim
Kizlar yarin gelemeyebilirimm karaciger degerlerim icin uni hastanesine gidecegim
Elbetteki uzulup aglar insan kahrolur ama onemli olan kendini birakmamak ve inanc..
Alan da veren de bir diyip hamd etmek..insan ancak o sekilde kendini daha cabuk toparlar daha guclu olur
Gercekten kizlara da katiliyorum guclusun ve metanetin de takdir edilesi
Eminimm karşiligini Rabbim sana misliyle vericektir sabrinin benoş
hosgeldiniz kizlarr..
sosyalim yarin insallah hayirli haberlerle gelirsin.. sabahtan mi gideceksin hastaneye cnm.
yelizimm cok dogru soylemissin. benos cok guclu ve bunlarin karsiligini fazlasiyla alacakk
Kızlar sayfaya girdim çorap eşleştirmeye takıldım
sosyalimm hayırlı haberlerle gel kuzimm
yaa bu tuba büyükastün ne kadar güzel bi hatun beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?