Olsun canım sen iyi ol.. Bebiş iyi olsunda varsın gelme sen
Kesinle canım.. Rabbim hepimize kat kat versin sabır mutluluk, siz bebişlilere sağlıkla kuaklarınıza almayı, bizlere tez zamanda sağlıklı bebişler inşAllah..
İnşAllah canım
Hoşgeldin bu arada..
Çorap eleştirme ne ?
Hakkat hatun çok güzel bizde izliyoruz kocasıda çok yakışıklı değil.. Kadının ikizleri var bide
sende hosgeldin benayimm. sen hastanede misin? su anda nasilsin canimm
fundos ne corap eslestirmesii:44:
Hoşbuldum canım
Yok evdeyim ben.. 11 e doğru girdim kürtaja 11:20 gibi uyandırdılar beni.
2 ye doğru çıktık hastaneden canım.. Yatıyom öle
Hoşbuldum canım
Hoşbuldum canım
Benayımmm iyi olmana sevindim dilerim en kısa sürede yeniden sorunsuz yaşarsıa o güzel duyguyu
Annenlerin ğgelmesi çok iye olmuss izin olayında
Bolca dinlenirsin isten uzak kalmarn iyi olur
Allahım sana esine ailene çabucak unuttursun bu acıyı hemen iyiles ve toparlan canım
Bizi bilgilendirdiğin için merakta bırakmadığın ve böyle güçlü olduğun içinde çook değerlisin gerçekten
Lizimm ablanın durumunu bilmiyordum çok zor bisey(
Kızlar eve geldim ter içindelim kavruldum dısadrsı çok sıcak insaatlardaydım halimi görseniz acırsınız toz içindeyimm
sağolun canlarım inşallah bigün sağlıklı bebişleri olur ablamında tombalak tombalakBenayim cok cok gecmis olsunnn.. Rabbim boyle acilari tekrarlatmasin ve en kisa zamanda toparlanmani nasip etsin.. hicbir sey senden onemli degill.. yine hamile kalacaksin cok saglikli bebislerin olacak.. masallah cok guclu duruyosun ve sukrediyorsun.. Allahim seni daha buyuk sikintilardan kurtardi belki.. bundan sonra hakkina en hayirlisi olsun canimm..
Bu arada fundos soylemis ztn. Bizi dusunup hemen haber verdigin icinde cidden cok cokk degerlisinn.. seni cok seviyoruzz,iyiki varsin
Lizoo ablanada uzulduminsallah saglikli bebisleri olur onundaaa
Kizlar mrb yaklasik 1 haftdir giremiyorum anlayisla karsilayacaginizi umuyorum gecen hafta misafirlikteyken esimin kardesinin kaza yaptigini ogrendik malesef oracikta olmus gencecik canim yikildik o yuzden giremedim onlari yanliz birakmamam gerekiyorgiremedim simdi girebildim yazmak istedim
bugün çok güzel bigün olsun dedim ama hep kötü haberler üstüste geliyorçalışma arkadaşımızda hamileydi 4 hafta arayla beraber sayıyoduk günleri. 21 haftalıktı onunki. 3 lü taraması riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırdı %99 down sendromluymuş bebeği
gunaydin canlarrrr..
ezocum cok uzuldum. basiniz sagolsun. Allahim sabirlar versin..cok aci bi olay
lizooo off cidden icim gittiiAllahim guc kuvvet versin. arkadasin ne dusunuo pekii
işe gelmiyo canım hep ağlıyomuşşimdi başka bi test varmış %1 lik bi ihtimal bile olsa ona da bakıcaklarmış.
hayır ikilide bişey çıkmamıştı, 3 lü riskliydi sadece hep teselli ettik yaştan dolayı riskli çıkması normal bebeğin sağlıklıdır hiç korkma diyeikilidede risk cikmis miydi cnm
Allahim sabirlar versin yaa.. peki o testte de kesinlesirse aldirmayi mi dusunecek acababirde benim hep duydugum amniyosentezin dogruluk payinin cok yuksek oldugu hatta kesin cikiyormuss galiba cunku bebegin icinde bulundugu suya bakiliyor
hayır ikilide bişey çıkmamıştı, 3 lü riskliydi sadece hep teselli ettik yaştan dolayı riskli çıkması normal bebeğin sağlıklıdır hiç korkma diye38 yaşında
evet amniyosentez kesin sonuç veriyor. şuan düşünüyormuş kesin karar vermemiş ama aldırır sanırım bilemiyorumşuan tam bi bebek herşeyiyle aldırırsa nasıl olacak resmen bi cana kıyılacak
yaa cok zor bi durum,insanin nefesi kesiliyorrtabi cnm su anda herseyi olustu bebegin.. alinirsa cana kiyalacak
ilk cocugu muydu canim.
hayır kocaman kızı var bu da minik prensesi olacaktı. Rabbim hayırlısını versin ayşecim.
senin miniğin nasıl annesine zorluklar yaşatıyor mu
amin canim hepimize insallahh.
cok sukur bi sikintimiz yok cnm. sadece bel agrisi ve mide yanmasi,onada sukur diyorum. birde arada sanci giriyor kisa kisa.
cumarteside detayliya girecem bakalim ondada hayirli sonuclar gelir insallah..
birde bu ara bas donmesi oluyor. dun minibuse bindim,birazda kalabalikti.tabi hamile oldugum anlasilmadigi icin kimse yer vermedi. sonra genc bi cocuk ayakta zorlandigimi gorunce sagolsun yer verdi.
senin nasil gidio cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?