Ağlayakta gözden mi olak???

sende hosgeldin benayimm. sen hastanede misin? su anda nasilsin canimm

fundos ne corap eslestirmesii:44:

sende hosgeldin benayimm. sen hastanede misin? su anda nasilsin canimm

fundos ne corap eslestirmesii:44:

Hoşbuldum canım

Yok evdeyim ben.. 11 e doğru girdim kürtaja 11:20 gibi uyandırdılar beni.

2 ye doğru çıktık hastaneden canım.. Yatıyom öle

Hoşbuldum canım

Cok iyi olmus canim. Evdede hic yorma kendini. Guzelce dinlen. Annende gelmisti gerci dimi. O sana birsey yaptirmaz zaten:) bi agrin sizin yok dimi cnm

Hoşbuldum canım

Merhaba canim. Seni tanimiyorum ama iki gundur takip ediyorum durumunu.
Agustos ayinda kurtaj oldum, 8 haftalikti kalbi durdu , farketmedik kontrole gidene kadar. Kontrolden iki gun sonra kurtaj oldum. Yasadigin seyin tarifi yok biliyorum. Allah yardimcin olsun acil sifalar versinn.

Bu arada ekim bas tekrar hamile kaldim, oglumu bekliyorum. İnsallah giden meleginin yeri hayirla cabucak dolar.

Fundaa o kac ciftt corapp kigiizzzz
Aysemm
Benn mıhteşemm izliorumm
Hurrem 2 bolum sonra olecekmiss :26:
Ben tuba buyukustune cemberimde gul oya dizisinde hayrandim.zaten ilk dizisiydii ki zaten o dizi de benim hayatimin dizisi
Hala arada cdden acar izlerimm oyle bi dizi daha olmadii
Ama sonra hicbi dizide izlemedim

sağolun canlarım inşallah bigün sağlıklı bebişleri olur ablamında tombalak tombalak
Belkide o adamdan olmaması hayırlıydı, boşandılar zaten adam kaçak göçek yaşıyo her şehirde dolandırdığı insanlar var

bugün hepiniz çoook güzel bigün geçirin en çok benayımm

Kizlar mrb yaklasik 1 haftdir giremiyorum anlayisla karsilayacaginizi umuyorum gecen hafta misafirlikteyken esimin kardesinin kaza yaptigini ogrendik malesef oracikta olmus gencecik canim yikildik o yuzden giremedim onlari yanliz birakmamam gerekiyor giremedim simdi girebildim yazmak istedim

Son düzenleme:

ezoo canımm çok üzüldümm ( Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok zor çok üzücü bi durum Allahım kimsenin başına gelmesin onca sene canını dişine tak büyüt sonra bi anda kaybet

Son düzenleme:
bugün çok güzel bigün olsun dedim ama hep kötü haberler üstüste geliyor çalışma arkadaşımızda hamileydi 4 hafta arayla beraber sayıyoduk günleri. 21 haftalıktı onunki. 3 lü taraması riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırdı %99 down sendromluymuş bebeği

gunaydin canlarrrr..
ezocum cok uzuldum. basiniz sagolsun. Allahim sabirlar versin..cok aci bi olay

lizooo off cidden icim gittii Allahim guc kuvvet versin. arkadasin ne dusunuo pekii

gunaydin canlarrrr..
ezocum cok uzuldum. basiniz sagolsun. Allahim sabirlar versin..cok aci bi olay

lizooo off cidden icim gittii Allahim guc kuvvet versin. arkadasin ne dusunuo pekii

işe gelmiyo canım hep ağlıyomuş şimdi başka bi test varmış %1 lik bi ihtimal bile olsa ona da bakıcaklarmış.

işe gelmiyo canım hep ağlıyomuş şimdi başka bi test varmış %1 lik bi ihtimal bile olsa ona da bakıcaklarmış.

Allahim sabirlar versin yaa.. peki o testte de kesinlesirse aldirmayi mi dusunecek acaba birde benim hep duydugum amniyosentezin dogruluk payinin cok yuksek oldugu hatta kesin cikiyormuss galiba cunku bebegin icinde bulundugu suya bakiliyor

Son düzenleme:
ikilidede risk cikmis miydi cnm
hayır ikilide bişey çıkmamıştı, 3 lü riskliydi sadece hep teselli ettik yaştan dolayı riskli çıkması normal bebeğin sağlıklıdır hiç korkma diye 38 yaşında
Allahim sabirlar versin yaa.. peki o testte de kesinlesirse aldirmayi mi dusunecek acaba birde benim hep duydugum amniyosentezin dogruluk payinin cok yuksek oldugu hatta kesin cikiyormuss galiba cunku bebegin icinde bulundugu suya bakiliyor

evet amniyosentez kesin sonuç veriyor. şuan düşünüyormuş kesin karar vermemiş ama aldırır sanırım bilemiyorum şuan tam bi bebek herşeyiyle aldırırsa nasıl olacak resmen bi cana kıyılacak

yaa cok zor bi durum,insanin nefesi kesiliyorr tabi cnm su anda herseyi olustu bebegin.. alinirsa cana kiyalacak
ilk cocugu muydu canim.

yaa cok zor bi durum,insanin nefesi kesiliyorr tabi cnm su anda herseyi olustu bebegin.. alinirsa cana kiyalacak
ilk cocugu muydu canim.

hayır kocaman kızı var bu da minik prensesi olacaktı. Rabbim hayırlısını versin ayşecim.
senin miniğin nasıl annesine zorluklar yaşatıyor mu

hayır kocaman kızı var bu da minik prensesi olacaktı. Rabbim hayırlısını versin ayşecim.
senin miniğin nasıl annesine zorluklar yaşatıyor mu

amin canim hepimize insallahh.

cok sukur bi sikintimiz yok cnm. sadece bel agrisi ve mide yanmasi,onada sukur diyorum. birde arada sanci giriyor kisa kisa.
cumarteside detayliya girecem bakalim ondada hayirli sonuclar gelir insallah..
birde bu ara bas donmesi oluyor. dun minibuse bindim,birazda kalabalikti.tabi hamile oldugum anlasilmadigi icin kimse yer vermedi. sonra genc bi cocuk ayakta zorlandigimi gorunce sagolsun yer verdi.
senin nasil gidio cnm?

bunları doktoruna söylemeyi unutma canım ben hep unutuyorum inşallah detaylıdan da güzel sonuçlarla gelirsin. bebişinin fotoğraflarını bekliyorum haa
baş dönmenin sebebi kansızlık olabilir mi acaba, bakıyolar mı her kontrolde kanına?
bu arada geçenlerde yazmıştımya idrar yolu enfeksiyonu için ne yaptıgımı okumuşsundur belki. onu uyguladıktan sonra sonuç tertemiz çıktı hiç enfeksiyon kalmamış çok rahatladımm.
canım bende gece inliyorum bi taraftan bi tarafa dönerken bel ağrısını ve sancıyı tarif edemem. 2 gündür çok şiddetli. eşim uyanıyo ne oldu diye ama yok bişey diyorum uykumu dağıtmasın geri uyuyamam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…