Ağlayakta gözden mi olak???

soyledim cnm. mide yanmasina gaviscon ic,hicbir zarari yok dedi. rennie de icebilirsin dedi. sancilarda bebek buyudugu icin oluyormus. bel agrisi icinde sirt ustu sakin yatma dedi. biraz sag tarafina biraz sol tarafina uzan ama sol tarafta kan akisi daha rahat oldugu icin daha cok soluna yatmaya calis dedi. birde birkac defa yogaya gittim cok etkisi oldu simdide hergun evde yoga hareketlerini yapiorum. bel agrilarim belli olcude azaldi. sende netten bak cnm. cok faydasi oluyor. birde yuruyus cok onemli. yuruyunce kendimi cok daha iyi hissediyorum.
ya benim d vitaminim cok dusuk cikmisti ya cnm. simdi devit 3 iciyorum. onunda tadi cok kotu. yan etkilerinde bas donmesi falan yaziyor. o yapar dedi doktor.
kanima bakildi degerlerim iyi cikti. 10 gundurde kan hapi iciyorum. sadece vitamin icmiorum bu ara. biraz ara verdim:) b12 igneside oluyorum birde d vitamini aliorum ya. ondan ara verdim birazda:)
insallah fotolarini atarim canim

Bugun sosyal doktora gidecekti.hayirli sonuclarla gelir insallah
Benosta bugune daha huzurlu uyanmistir insallahhh
Fundosunda disarida isleri var heraldee
Yelossda uyanmaya calisiodur:)
Twinde derstedirrr buyuk ihtimal:)
Hayatta "yapmam lazimlarla"akip geciyor iste...

yoga mı çok komik geliyor o bana yaa ama bi denerim
bana uzun yürüyüşler yasak ya canım sinirlerime baskı yapıyor sonra sıpam zaten de çok ağır taşıyamıyorum uzun süre. kısa kısa yürürüm ama
vitamini zaten çokda düzenli almaya gerek yok, dikkat et başın döndüğünde ayakta kalma maazallah düşersin falan
sen enfeksiyon icin ne yapmistin cnm? hatirlayamadim:44:
bu ara akintim cogaldi yine
%100 pamuk beyaz bi kumaş aldım 2 metre. bebekleri kundak yaptıkları kumaştan. 90 derecede yıkadım peçete büyüklüğünde parçalara ayırdım. çamaşırıma yerleştirip hergün 3-4-5 sefer duruma göre değiştirdim. ablamda hamileyken enfeksiyon problemi vardı onun doktoru bu şekilde yaptırtmıştı bana da o tavsiye etti. kumaştan zaten 64 tane çıktı bu bitince yenisini alırım tekrar yıkayıp kullanmaya gerek yok ama öyle de yapabilirsin.

Aaa supermis valaa. 10 gun sonra saglik ocaginda gebe takibim var. O zaman idrar tahlilide yapilir. Eger enfeksiyon tekrarlamissa bende hemen yaparim bunu.
Kiz yoga banada cok komik geliodu. Arkadasim surekli gidio bi hafta sende gel dedi,bende zorla gittim zaten.ama o kadar iyi geldiki. Kramplarim yoga sayesinde gectii.
Evet korkuyorum vala dusucem diye. O yuzden bundan sonra cok zorda kalmadikca yalniz bi yere gitmeyecem. D vitamini cok agirmis beni kotu etkiledi:)

Allah razı olsun.. Bi kaç kez yazmızşınız okudum ama toplu etiket yapmadığımdan tşk etmedim hibi oldu kusura bakmayın..

İnşAllah bende hemen tekrar kalırım artık nasip.. Siz kaç ay korundunuz doktor bana altı ay dedi.. Başka doktor 2-3 adet geçtikten sonra dedi ne yapacağımı bilemiyorum şu anda..
İnşAllah bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız..

Kızlarrr sizlerede günaydınnn

Lizimm arkadaşın için çok üzüldüm Allah'ım sabır versin çok zor bi durum. Aldırmakta zor bi karar canına kendi kıymış oluyo çünkü vebali ağır olsa gerek (

Ezom sizinde ailesine Allah sabır versin oda çok zor.. Ateş düştüğü yeri yakar diyecek bişi bulamıyorum

Sosyal evet ne yaptı acaba inşAllah güzel haberlerle gelir..

Funda, yeliz, twinnn selamm sizlerede

çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, ben de sosyalden biliyorum bu topiği, tesadüfen gördüm geçen gün haberini. İçim cız etti. Ben de evlimutluu gibi ağustosta kaybettim bebeğimi, 9 haftalıktı, kontrole gitmesem farketmeyecektik bile, kalbi duralı çok olmuş, ama hiç bir belirtim olmamıştı. Kürtajdan sonra ben 3 ay korundum, 3 ay kadar da hamile kalamadım, 4. ayda hamile kaldım. Doktorların kimisi 3 ay dedi bana kimisi ilk adetten sonra korunmayabilirsin dedi. Önemli olan senin kendini hazır hissedebilmen canım.
İnşallah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırısın da acın hafifler.
Bu arada nedeniyle ilgili herhangi bir inceleme yapılacakmı?

Ben korunmadim canim. Doktor 3ay demisti, bi suru sorun oldu kurtajdan sonra, baska bi doktora gittim, isinde gayet iyi biriydi. Sen hazir oldugunda dusun, hic korunmayabilirsin zaten rahim toparlanana kadar hamile kalamazsin, hamile kalirsan da korkma demekki hazirsin dedi. Bende korunmadim ve cabuk kaldim sukur. İnsallah hayirli zamanda herkese nasib olur.

Hoşbuldum canım

Yok evdeyim ben.. 11 e doğru girdim kürtaja 11:20 gibi uyandırdılar beni.

2 ye doğru çıktık hastaneden canım.. Yatıyom öle

benayımm aynı benim film gibi olup bitmiş hiçbişey anlamamışsın inşallah ağrın sızın olmaz canımmm evlimutlu ne güzel yazmış sana umut olsun tıpkı onun gibi 2 ay sonra en geç sağlıklı gebelik ytaşarsın inşallah canımmm

sosyalimde bugün hastanede hayırlı haberlerle gelsinnn

yelizim konuyu bi sen anlamışsın çakalım beniiim kız eşimin siyah çorapları 8-9 çift ve hepsinde minik motifler içten desenler var onları seçene kadar canım çıktıııı
yelizim ahh sorma bizde o dizinin serisi var ablamda yani cd lerini aldı müptelayız vede zarifeye helede ya kız güzelde çok donuk iyi rol yapamıyo hele eşim diyoki yürürken yaylanıyo sağa sola bakışı yokmu çok sevimsiz :) ama zarifeyken süperdi yaa hakaten
bende bir o dizi birde yeditepe istanbul ve sultan makamı hayatımın en güzel dizileri bide hatırla sevgili

lizommm bak hayırlısı böleymiş demek ablan boşanmış kurtulmuş kuzum çocukları olsaydı paramparça olcaktı hayatları belkide

bu arada annem yoldaaa oraya geliyoo ankaraya
yeğeni doğum yapmıştı bebiş 6 aylık oldu kuzenim naz yapıyo halam gelmedi görmedi onun için dayıma gitti annem

ezom ben tahmin ettim zaten bi terslik olduğunu uzun süre girmeyince kaynın öldü yani ölemi gencecik bir can Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun ( başınız sağolsun canımm yaaa offf

ayşemmm ben geldiimmm

kızz bi geldin pir geldin halası tabiki gidecek 6 ay çok bile beklemiş. ankarada çok güzel bu aralar havalar miss insanın içerde durası gelmiyor gelmişken bi ankara turu yapsın dikmenden sincana

kızz bi geldin pir geldin halası tabiki gidecek 6 ay çok bile beklemiş. ankarada çok güzel bu aralar havalar miss insanın içerde durası gelmiyor gelmişken bi ankara turu yapsın dikmenden sincana

canım annemin dizlerinde ciddi sorun var o yol bile ona ağır geliyor ama dayanamadı gitti tek yeğeni zaten çok düşkündür ama kış çıkınca gidecem dedi gitti kadın
inşallah gezer ama 3 gün sonra döner o çok durmazzz

benim annemde duramam diyodu bak 2 ay oldu hala gelecek :44: oyy annesizlik ne zor annen kaç yaşında canım sizde çok kız kardeşsiniz heralde dimi

benim annemde duramam diyodu bak 2 ay oldu hala gelecek :44: oyy annesizlik ne zor annen kaç yaşında canım sizde çok kız kardeşsiniz heralde dimi

yok kızzz annem rahat etmez başka yerde kardeşide olsa bide oğluşu çok kıymetliii biz 3 kız son olarak 1 erkek kıymetlisiii
bitek yazlığa gidince aylarca gelmez dünya umrunda olmaz orası ona iyi geliyor bide kankaları var gününügün ediyolar
annem 54 yaşında canımmm

Canlar Merhaba
Ezom cnm basınız sağolsun Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun genç ölümler çok zor gerçekten.

Lizim arkadaşına üzüldüm Rabbim kimseyi öyle bir tercih yapma durumunda bırakmasin Allah yardimcisi olsun.

Benosum kuzum hayirlisiyla bi daha hamis kalican ınss buna inanıyorum

Ayşem drsim erken bittiği için o saatte uyuyodum nasılsın cnm
Fundosum kuzum nasilsinn.
Sosyalim de güzel haberlerle gelir ınss.
Yelizim kız uyuyomusun hala

Benimki de gelir birazdan ...

kızz anan sizi kaç yaşında doğurmuş maşallah gençmiş ben daha fazla söylemeni bekliyodum. tek erkek olunca böyle kıymetli oluyor. benimde dayım tek erkek saysada sövsede bitanedir kimse toz kondurmaz. ama benim kızım olursa kıymetlim olur kızlar daha narin, hassas
burda bi ark.ın oğluşu var diyo ki ona bi ev almak lazım ilerisi için. kızın olursa ona yokmu bi tane mi alcaksınız diyorum, yok ona kocası bakar erkeğe lazım ama diyo delirtiyo beni burda

amin twincan ateş düştüğü yeri yakıyor..
kız ne güzel öğretmenlik bu saatte evde olunabiliyor,haftasonları yazları tatil oohhh
benim kocamda öğretmen ama atanamadı polis oldu oysa ben onu öğretmen haliyle sevmiştim

twinimmm merhaba canım iyiyimmmm sağol sen nasılsın kuzucan bata az kaldıııı ikimizinde
benim karnım kASIĞIM ağrıyo adet belirtileri geldi çattı

lizom aynen benim şeinde ikiz erkekleri var 5 yaşında şimdiden adam sölenip duruyo ev olayını
ayy sorma kız çok kıymetli yaa erkek diye kardeşimin adı eyüp annem her cuma gidip dua ederdi eyüp sultana oğlu olsun diye düşün ismini eyüp koydu bu sebepten

Son düzenleme:

Aynı benim gibi olmuş bende de hiç belirti olmadı..
Yazınız için ayrıca tşk ediyoruz böle sizlerden duyunca umut oluyo tabiki kimse yaşamamış olsa çok acı gerçekten.. Bugün biraz düşünmemeye çalışıyorum ama her bebekle alakalı bişi gördüğümde içim acıyo ama (
Ben muhtemelen 2-3 ay beklerim çünkü biri 6 ay dedi biri 3 ay sonrasındada artık kısmetimizi yaşarız..

Ben patolojiye gitsin istedim ama doktor dedi ki hiç gerk yok çünkü her 10 kadından 3 ünde yaşanabilir bi durum dedi.. Bence takılma buna olur yine dedi tabii bizde ısrar etmedik..

Sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun.. İnşAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza..

İnşAllah bakalım..
Senin için hüzel olmuş çok beklemkte insanı tedirgin ediyo..

Ben hiç kan verememiş oldum değerlerimi hiç göremedim.. Doktora bu durumu söylüycem bakalım kan değerlerim nasıl normal mi diye eşim içinde böle bişi varsa ona da verdircez ama bilmiyorum tabi böle bişi var mı

kız hızlı hızlı okudumm dikkat edemedim arkadaşına her ne olduysa Allahtan hayırlısı okumakta istemiyorum açıkcası çünkü hep üzücü şeyler çok etkileniyor insan yaa offf
kız bilmiyordumm öğretmenlikmi okudu yazık yaaa ne güzel düzenli bir meslek tühh keşke zorlasaydı yaaa gerçekten polislik zorrrr her anlamda

Kuzum şükürler olsun ilk atandigimda vana atandım yeni deprem olmuştu 2 ay sonra evlendim 1 sene ayrı kaldık.
1 sene sonra geldim ama 50 km uzağa git gel 1 senede öyle geçti ..çok şükür şimdi evin yakinina geldim ..yani zorluklar çektim. Ama bitti şükür. .
Kuzum Rabbim dert vermesin hersey bi şekilde Halloluyor.
Kocan için de hayırlısı buymus canom. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…