twinimmm merhaba canım iyiyimmmm sağol sen nasılsın kuzucan bata az kaldıııı ikimizinde
benim karnım kASIĞIM ağrıyo adet belirtileri geldi çattı
lizom aynen benim şeinde ikiz erkekleri var 5 yaşında şimdiden adam sölenip duruyo ev olayını
ayy sorma kız çok kıymetli yaa erkek diye kardeşimin adı eyüp annem her cuma gidip dua ederdi oğlu olsun diye düşün ismini eyüp koydu bu sebepten
Canlar Merhaba
Ezom cnm basınız sağolsun Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsungenç ölümler çok zor gerçekten.
Lizim arkadaşına üzüldüm Rabbim kimseyi öyle bir tercih yapma durumunda bırakmasin Allah yardimcisi olsun.
Benosum kuzum hayirlisiyla bi daha hamis kalican ınss buna inanıyorum
Ayşem drsim erken bittiği için o saatte uyuyodumnasılsın cnm
Fundosum kuzum nasilsinn.
Sosyalim de güzel haberlerle gelir ınss.
Yelizim kız uyuyomusun hala
Benimki de gelir birazdan ...
amin twincan ateş düştüğü yeri yakıyor..
kız ne güzel öğretmenlik bu saatte evde olunabiliyor,haftasonları yazları tatil oohhh
benim kocamda öğretmen ama atanamadı polis olduoysa ben onu öğretmen haliyle sevmiştim
twinimmm merhaba canım iyiyimmmm sağol sen nasılsın kuzucan bata az kaldıııı ikimizinde
benim karnım kASIĞIM ağrıyo adet belirtileri geldi çattı
lizom aynen benim şeinde ikiz erkekleri var 5 yaşında şimdiden adam sölenip duruyo ev olayını
ayy sorma kız çok kıymetli yaa erkek diye kardeşimin adı eyüp annem her cuma gidip dua ederdi oğlu olsun diye düşün ismini eyüp koydu bu sebepten
2 kere hazırlandı tabi bende 2 sene nişanlı bekledim. hiç zorlamadım ben seni asgari ücretle çalışsan da severim yine evlenirim dedim. ama o çok taktı kafaya bikaç ay içinde 25 kilo verip polisliğe hazırlandı ve yaptı hayırlısı böyleymiş. stajerlik yaparken çook tatlıydı öğretmenlik çok yakışmıştı kocama. sakal yasak diye bıyık bırakmıştıkız hızlı hızlı okudumm dikkat edemedim arkadaşına her ne olduysa Allahtan hayırlısı okumakta istemiyorum açıkcası çünkü hep üzücü şeyler çok etkileniyor insan yaa offf
kız bilmiyordumm öğretmenlikmi okudu yazık yaaa ne güzel düzenli bir meslek tühh keşke zorlasaydı yaaa gerçekten polislik zorrrr her anlamda
Kuzum şükürler olsun ilk atandigimda vana atandım yeni deprem olmuştu 2 ay sonra evlendim 1 sene ayrı kaldık.
1 sene sonra geldim ama 50 km uzağa git gel 1 senede öyle geçti ..çok şükür şimdi evin yakinina geldim ..yani zorluklar çektim. Ama bitti şükür. .
Kuzum Rabbim dert vermesin hersey bi şekilde Halloluyor.
Kocan için de hayırlısı buymus canom. .
benimki patolojiye gitti ama genetiğe gerek yok dedi doktor, biz de o şok halimizle ısrar etmedik. Sonradan kendimiz gittik genetiğe, bazı tahliller yaptırdım ben ve kan pıhtılaşması çıktı, şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben. Ama çok şansa oldu bunlar. Herkeste olan şeyler değil tabi. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allah.Aynı benim gibi olmuş bende de hiç belirti olmadı..
Yazınız için ayrıca tşk ediyoruz böle sizlerden duyunca umut oluyo tabiki kimse yaşamamış olsa çok acı gerçekten.. Bugün biraz düşünmemeye çalışıyorum ama her bebekle alakalı bişi gördüğümde içim acıyo ama(
Ben muhtemelen 2-3 ay beklerim çünkü biri 6 ay dedi biri 3 ay sonrasındada artık kısmetimizi yaşarız..
Ben patolojiye gitsin istedim ama doktor dedi ki hiç gerk yok çünkü her 10 kadından 3 ünde yaşanabilir bi durum dedi.. Bence takılma buna olur yine dedi tabii bizde ısrar etmedik..
Sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun.. İnşAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza..
İnşAllah bakalım..
Senin için hüzel olmuş çok beklemkte insanı tedirgin ediyo..
Ben hiç kan verememiş oldum değerlerimi hiç göremedim.. Doktora bu durumu söylüycem bakalım kan değerlerim nasıl normal mi diye eşim içinde böle bişi varsa ona da verdircez ama bilmiyorum tabi böle bişi var mı
kızz sen zaten yeşillik alcan şuan tam zamanı galiba. yer varsa ağaçta dik bak oda çok zevkliİnşAllah canım
Hoşgeldin uykucu
Hava çok güzel valla burda ama orda bilmiyorum güzelse çıkın gezin..
Kıyamam yaa öğretmen olsa rahat ederdiniz polislik zor valla.. Üzülüyorum ben polislere.. Maaşları iyi ama işleri çok ağır
Kızz inşAllah bebek diyelim ama hep ağrıdı mı arada durdu ağrısı yeni mi başladı ?
Bu arada lizimmm ben ekip dikemedim yaa hazır annem gelmişken haftaya da ağrım inşAllah bitmiş olur gidip onlarla alıp ekecemiçime dert olduydu..
kaç twin kaçççç
benoşummm yok yaa hani adet gelmeden böle tatlı bi ağrı karnında yani bende öle oluyoo
bide hafif bi halsizlik o başladı hep adete 2 gün kala başlar zaten bat cumartesi
hiç şaşmadı yani aynı o ağrılar sadece yum. dan sonra sağ kasığım ve baldır kısmım çok ağrımıştı şimdi o arada olıuyo
2 güne ne olduğu çıkar ortaya ama umut yokkbenim suratsıza gidimde aşılama yapsın be benayım tabi ordaysaaa kovmadılarsa
şimdi kime gitsem test yapalım inceleyelim dicekk yoksaa :18: ben hemen aşılama istiyomm
ya benim öksürük geçmedi offffffff doktora gitsem ilaç verecek istemiyorum kiii yoksa var alerji haplarım ama ağır of yaa
2 kere hazırlandı tabi bende 2 sene nişanlı bekledim. hiç zorlamadım ben seni asgari ücretle çalışsan da severim yine evlenirim dedim. ama o çok taktı kafaya bikaç ay içinde 25 kilo verip polisliğe hazırlandı ve yaptı hayırlısı böyleymiş. stajerlik yaparken çook tatlıydı öğretmenlik çok yakışmıştı kocama. sakal yasak diye bıyık bırakmıştı
canımm sende çok zorluklar çekmişsin ama sonunda yuvana dönmüşsün şükür. ben seni diyarbakıra atandığın için ordasın sanıyodum senin memleketinmi orası?
benoşumm canımm nasılsın bugün
kızz sen zaten yeşillik alcan şuan tam zamanı galiba. yer varsa ağaçta dik bak oda çok zevkli
fundoşum geçmeyen öksürük için mutlaka doktora gitmen gerekiyor. yada başbakan gibi siyah turp bal ikilisini dene
yaptım kızz onu kaç tane turp yaptım varyaa fayda etmediii offf yaa
ayy bu grev varya bir fabrikada dün ordaydıkkk işimiz o taraftaydı bizde dururmuyuz gidip destek verdikkk şimdi yaralılar filan diyolar anaammm
kızz hiç haberim yok haberleri izlemiyorum artıkk bunaldımm
aman durmaa kızz ya hamileysen dikkat et kendine
kaç twin kaçççç
benoşummm yok yaa hani adet gelmeden böle tatlı bi ağrı karnında yani bende öle oluyoo
bide hafif bi halsizlik o başladı hep adete 2 gün kala başlar zaten bat cumartesi
hiç şaşmadı yani aynı o ağrılar sadece yum. dan sonra sağ kasığım ve baldır kısmım çok ağrımıştı şimdi o arada olıuyo
2 güne ne olduğu çıkar ortaya ama umut yokkbenim suratsıza gidimde aşılama yapsın be benayım tabi ordaysaaa kovmadılarsa
şimdi kime gitsem test yapalım inceleyelim dicekk yoksaa :18: ben hemen aşılama istiyomm
ya benim öksürük geçmedi offffffff doktora gitsem ilaç verecek istemiyorum kiii yoksa var alerji haplarım ama ağır of yaa
2 kere hazırlandı tabi bende 2 sene nişanlı bekledim. hiç zorlamadım ben seni asgari ücretle çalışsan da severim yine evlenirim dedim. ama o çok taktı kafaya bikaç ay içinde 25 kilo verip polisliğe hazırlandı ve yaptı hayırlısı böyleymiş. stajerlik yaparken çook tatlıydı öğretmenlik çok yakışmıştı kocama. sakal yasak diye bıyık bırakmıştı
canımm sende çok zorluklar çekmişsin ama sonunda yuvana dönmüşsün şükür. ben seni diyarbakıra atandığın için ordasın sanıyodum senin memleketinmi orası?
benoşumm canımm nasılsın bugün
benimki patolojiye gitti ama genetiğe gerek yok dedi doktor, biz de o şok halimizle ısrar etmedik. Sonradan kendimiz gittik genetiğe, bazı tahliller yaptırdım ben ve kan pıhtılaşması çıktı, şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben. Ama çok şansa oldu bunlar. Herkeste olan şeyler değil tabi. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allah.
Kimseye yaşatmasın Rabbim böyle acılar
Allah tesellinizi en kısa sürede versin inşallah
bela nerde funda ordaaa
eşim diyo erkek sanki yaa ben bu kızın elinde kalmışım
çok güldüm kız kovmazlar merak etme kulaklarını çekerker ama. Orda bi erkek doktor önerdiler ya bana adını unuttum ama o çok iyiymiş arkadaşta söylemişti yaşlı adam değil.. Ben bu benim bebeğin durumunu öğrendiğimde aradım kadın bana acil işim diye işim çözülsün mağdur olmayım diye tülay hanımda iyi dedi ama o zaten oranın çalışanı bilmiyorum..
İnşAllah gerek kalmazda gelir bebeğin..
Bugün şükür iyiyim canım ayakta çok kalınca ağrıyo sadece oturmam gerek sürekli ama annemde yaşlı kıyamıyorum ki yazık kadın öğleden beri mutfakta çıkamadı yemek yapacam diye(
Bende işte yaptırayım diyorum ama doktor ne der bilmiyrumablamında iki düşüğü var
İnşAllah canım alırsın sağlıkla kucağına rabbim esirgesin korusun.. İnsan doğana kadar tedirgin olur galiba
Eşin haklı anam sende erkek cesareti var maşallah.. İmrenilesi bi durum..
Sosyal ne yaptı acaba ?
Ayşe niye yok ki
Canlar yine ben geldim annemlere bıraktı kociş
Fundosum lizim evet kızlar çektik bitti çok şükür. .
Benosum kuzum
Fundos kız dün benimde sancim vardi 1 hafta önce hep olur dedim hı gelio yine
O gün diyorum benimkine. belli yine adet olucam hamis olsam belirti olurdu dioki nerden anliyacaksin ki herhalde farklı bişeyler olur dedim bnde
twinimm o ilk sene çok zor hatırlamak dahi istemiyor insan benim eşimde ingiltereye gitti ilk sene evlendiğimiz gibi 2 ay en fazla kalacaktı sözde 4 ay sonra geldi sonra hep gel git 1 sene geçti öyle çok yıpratıcıydı ama sonu hayırlı oluyorrr çok şükür beklemeye değdi
evet twinim yaa hiç farklı birşey yokki göğüs sızısı var aynı her ayki gibi kenarlarda karnımda hafif ağrı
yok yok aşılama yaptırmnın zamanı geldi 1,5 yıl yeter en çokta her ay ovü. dönemi şartlı şurtlu ilişkiye girmekten yoruldum
Sorma kuzu ben her memlekete geliste dönmek istemezdim gidince çok kötü olurdum istifa edecektim nerdeyse ..
Evet kuzum bencede aşılama yi yaptır ..sıkıldım bnde oluruna birakamiyoruzda her defasında yok yum yok gün aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?