Yok o kadarda değil benim 6 ay bekleme dönemim var en kötü diğer doktorlara görede 4 ayo yüzden sizin önce olsun zaten ki öle de olacak inanıyorum ben..
Ben böle senle çok yan yana olsam sanırım sana istifa ettirirdimbi arkadaşıma tayin için her seferinde ben ikna ediyrum diyoda senle konuşunca tayin istiyorum diye
Bizim tayin olursa bursa olacak ama burdan daha iyi olacak inşAllah çünkü istanbul hüzel ama zor bi şehir o yüZden istemiyorum hep para gidiyo birikmiyohayırlısı bakalım..
Senin dokoru ben beğendim dediğin gibi bitaz tuhaf ama sonuçta ilgileniyo diğeri gibi suratsız değilhayırlısı ile bu doktor uğurlu gelirde bebeğin gelir..
Bence hemen git annenin yanına bide yazlık varmışşl oohhh mis gbi eşin zaten kızmaz senin öle bi tip gibi üşenmez gelir yanına
valla hiç yok diyemicem olsun hemencik 2 yıl olacak çünkü
kız dün çok fena gaza geldim edecektim ha şu ay çıksın ha bu ay kaldı yinenapıcam bilmiyorum
bursa güzel şehir valla en azından birinizin ailesi yakınınızda olur oda güzel ,evet çok zor para tutmak herşey pahalı ulaşım zor vaktinin çoğu yollarda geçiyo
kız evet birde muayene ödüyosun enaz ından 3 defa gidiyon değiyor görüyosun ne olmuş ne bitmiş ölçüyo not alıp takip ediyo o bile yeter
daha soğuk oralar anca haziranda gidilirbildiğin köy gibi kız deniz 1 km uzakta ama yürüyüş oluyo sabah akşam güzel oluyor doğasını seviyom bide trakya insanını
bana bi test yaptırttı yaa kız dediki 21,30 da çıkar ama o şey dedi ptesi gelirken alır gelirsin yanıuma
ya merak ettim ne içinmiş ne yazıyor çıkışta alayımda bi bakim değerlere
hastane sitesine girdimde protokol ne diye bişey istiyo o neysee
Bana hic bi saygisizligi felan olmadi cok efendiydi en cok onu severdim bide urperti geldi yanliz banyo is uapamiyorum supurge ortada kalkip is yapamiyorum hic bole etkilenmemistim cnmcanım çokmu seviyordun kaynını
zor gerçekten ama toparla kendini psikoloğa gitmene gerek yok kendin atlatmaya çalış bence
İşte zaten o kararsızlık bitiriyo şimdi iyi kötü bi işin var kazancında var hiç yok yere güzel para deniyo oturuluyo.. Sen şimdi çıksan tamam geçinirsiniz ama senin kazancında sonuçta geçime yardımiyi düşün ce ver kararı çık
Aynen ankaraya da yakın bursa bizim ömür yollarda geçiyo zaten bıktım..
Doktorun ilgilenip bişiler söylemesi kadar insanı rahatlatan başka bişey yok.. Dediğin gibi hem ilgli hemde hastane ucuz diğer avcılar az değil 50 lira ama ilgi sıfır boşa gidiyo para.. Sonucu bencede al en azından netten bakarsın için rahatlar hafta sonu geçmez sonra sana.
Ayy trakya insanı çok tatlı yaa konuşmaları hele .. 1 km olsa ne olur kız hava mis gibi herşey organik bencede spor olur git mutlaka.. Ayrıca dikkat et tam kilo almalık
Aynen cnm kendime ediyoumAlemsin funda yaa
Olacak inşAllah. Hayalde güzel haaa hamile hamile sahilde koca göbüşlehiç belli olmaz rabbim bilir bakarsın bu yaza öle oluvercen
Ben şimdi avm ye iniyorum bi kaç kıyafet bakıcam hazır koca yokkenboşturda
Hafta sonu kayınvalide gelecek hiç gidemem
EZocum zor ama kendine gelmelisin canım herşey biz insanlar için biraz kafandan at çok düşünmek sana zarr olur canım.. Dikkat et
Alemsin funda yaa
Olacak inşAllah. Hayalde güzel haaa hamile hamile sahilde koca göbüşlehiç belli olmaz rabbim bilir bakarsın bu yaza öle oluvercen
Ben şimdi avm ye iniyorum bi kaç kıyafet bakıcam hazır koca yokkenboşturda
Hafta sonu kayınvalide gelecek hiç gidemem
EZocum zor ama kendine gelmelisin canım herşey biz insanlar için biraz kafandan at çok düşünmek sana zarr olur canım.. Dikkat et
Genşşşleeerrrrrr
Ayy doktor muhabbetiniz anca bittiii.Kiz fundaa sen iyii sardın bu kadina haa icine de sindii masallahh.hadi iyi olucak herseyyyy bu vitamin vs vesile olucak belki deee
Benosumm bi resim koyasınn be yaa görek saciniii
Aysemm kolay gelsinn misafirleriniz varmiss
Twincan yerinde olsamm beklemezdim aşilama icinn ama tabii ki siz bilirsinizz herseyin hayirlisi
Ezo tekrar basin sagolsun Allah sabir versin canm
Sosyaalllll
Kızlarr ayy uyumuş kalmışım tel elimde
Fundosum drun aldirdigi o bitkisel ilacın geldimi kız
Benosum cnm kafayı dağıtacak bişeyler bulacam kuzu zaten okul tatil olsun tasinicaz evde boş bi oda olacak atölye yapıcam boyalar fln haşır neşir olunca çıkar herhalde aklımdan
Kuzum saçınin rengini merak ettim ki
Yelizim kuzum nedense içimde bi his erken olduğunu soyluyo kuzum sanki bi kaç aya kadar olacakmış gibi geliyo
he kızzz diyorumki burda doğumhane yoktu dimi
aaaaaaa ben yaptırdımmm ne işim var doumhanesi olmayan yerde benimmm ben doğurtcam heralde burda muayene et yolla hamile kadın napacak öle saçmalıkmı olurrr
twinimmm ohh ne ala bvalla kızzz
geldi canım gelmezmiiii 2.günüm bugün içiyom
inşallah içindeki his seni yanıltmaz tiwinimmm
kuzum iç iç yarasin..bebiş getirsn
Inşallah kuzum bu ay da ovu testi yle devam
Fundamm o kadinin enerjisi de sana vesile olur insallahh
Twincann oyle diosan oyledir canmm ben yasadiklarim dolayisiyla hicbiseyin ertelenmemesi taraftariyim oyuzden size oyle yaklaşiyorum ama icinden oyle geliyorsa oyle hissediyosann hislerinin arkasindan git
ne yapıyorsunuz hacılar hayat nasıl
inşallah kızzz
adet nasıl gidiyo yelizimmmm
katılıyorum yeli,zim bende biliyosun yana yakıla istiyordum ama hep engel çıkıyor anlamadım neden
bu ay gittim geç kalmadan yaptırim diye bu şekilde olmaz dendi buda takip dedi
diğer ay spermlere bakalım duruma göre diyo
hacıııı iyiyiz sen napıyon
inşallah kızzz
adet nasıl gidiyo yelizimmmm
katılıyorum yeli,zim bende biliyosun yana yakıla istiyordum ama hep engel çıkıyor anlamadım neden
bu ay gittim geç kalmadan yaptırim diye bu şekilde olmaz dendi buda takip dedi
diğer ay spermlere bakalım duruma göre diyo
hacıııı iyiyiz sen napıyon
Film cektirmistin demi cnm cok agri oluyomuydu
benim beyin devrelerim yandı canım artık istemsiz gülüyorum
evet canım çekildim anestezili olduğundan naptıklarını bilmiyorum uyandığımda çok kanamam olmuş onu gördüm hatta giydirmişler beni eşofmanımıda öle kan vardı birsürü kaç defa yıkadıysam açılmadı rengi gri kaliteli eşofmanım gittiped niyetine sargı bezi koymuşlar
canım benim uyandıktan sonra çok kötü adet sancısı gibi sancım oldu herkeste olmazmış o beni buldu yine
kız sen daha düzelemedinmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?