Ağlayakta gözden mi olak???

Aynen cnm kendime ediyoum siz napiyosunz nasil gidiyor gebelik yokmu hamis

Ezocum ben bebeğimi kaybettim canım

Yelizim twinimm saçımın resmini nasıl çekeyim kız kendi kendime
Bugün alışveriş merkezinde fark ettim ki morumsu değil kızılımsı olmuş :9 çekebilirsem eklerim..

Sosyallll bi an önce yeni yere git ve net bağlat olmuyo böle

Anladim peki soruyolarmi bayiltalim mi diye bi arkadasada dr film cekinceni solemis o benden 15 gun sonra evlenmisti korkuyo cok kotu oluyomus diye bende bayiltiliyo dedim yok bayiltilmiyomus dedi

haftaya inşallah rahatlayacağım canım o zaman buradayım artık

bu arada saçını güle güle kullan canım :))

Son düzenleme:

Cnmm neden agir biseymi kaldirmistin uzulme tatlim sonucda tedavisiz oluyoo yine olur allahin izniyle hemencecik olur bizimkiler derki ilkinin poposu icinde olur hemen olur der uzulme

poposu içinde :44:

ben anestezisiz çekilmezdim ezocan çok korkuyorum bu tip şeylerden birde sarsılınca yanlış sonuç olabilir organlarımda hasar görebilir diye düşündüm
neyseki dr. um anestezili tabi asla uyutmadan çekmem dedi ohh dedim

benoşş kızılmıııı olduu

haftaya inşallah rahatlayacağım canım o zaman buradayım artık

bu arada saçını güle güle kullan canım :))

Saolasın tatlım.. Hadi az kalmış bekliyoru.. Gerçi sen rahatlıycam ben yoğunlaşcam

Cnmm neden agir biseymi kaldirmistin uzulme tatlim sonucda tedavisiz oluyoo yine olur allahin izniyle hemencecik olur bizimkiler derki ilkinin poposu icinde olur hemen olur der uzulme

Öle tabi canım inşAllah olur hemen tekrar.. Kalbi durmuş canım neyden kaynaklı bilemiyorum.. Sebep aramak istemedim çünkü ararsam çok neden bulurduk.. Kısmet böleymiş deyip atlattım şükür.. Rabbim kimseye yaşatmasın ve daha ağırını göstermesin

Evet k...ci icinde derler ne alakaysa ins gerek kalmazda banada derse dr anestezili cekincm diym ozmn
Allah yasamasini isteseydi yasardi vardir bi hayir ismini koy cnm koyulmasi gerekirmis

Evet k...ci icinde derler ne alakaysa ins gerek kalmazda banada derse dr anestezili cekincm diym ozmn

Allah yasamasini isteseydi yasardi vardir bi hayir ismini koy cnm koyulmasi gerekirmis

sen çekilmedin değilmi
eşinin değerlerini yükseltip normal seviyeye gelse yada ameliyatlık bi durum varsa onu halledip deneseniz birde
yok yere çekilme bence tamam ben çekildim rahatladım ama hiç gerek yokmuş onu gördüm

Kız funda kızılda değil anam halaa turuncu ya

Eklentiler

• $image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 36

Nasıl yani canım çok küçük ki ne ismi cinsiyet bile belli değil sonuçta..

Hmm bnmki gitse dr ameliyatlik bi drum yok sanirim cnm netten baktimda ameliyatlik durumlarin goruntusu fena solemesi ayip:26: ilacla cogaltiliyomusda iste kardesi olunve kaldi bnm kurde kaldi
Nasıl yani canım çok küçük ki ne ismi cinsiyet bile belli değil sonuçta..

Cnm biliyorum cinsiyeti belli degilde hem kiz hem erkek isminden konulacak isimlerden koy ahirette ismiyle cagirilicakmis o yuzden annem 2tane dusuk yapmis koymus isim

ne yapıyorsunuz hacılar hayat nasıl

İyiyizz basgaann sendee nasil dicem dee nasil oldugu belli

Kizz funda ne adetii daha ilac kullaniyorumm 4 tane kaldi o bitcek nezaman olucam bilmiomm :26:
Artik doktora falan da gitmek istemiyorum sinirlerim bozuluyorr

bi koca vakası daha yaşıyorum şuanda
kız kardeşi başta olmak üzere heepsini teker teker öldürmek istiyorum
biz burda herşeyimizden kısıyoruz kıt kanaat geçiniyoruz bebeğime her istediğimi rahatça alamıyorum bileee o ailesine para yediriyo gizli gizli
neymiş onlar da ailesiymiş atamazmış
Allahımmmmmmmm sabırr üzmücem bebeğimi hepsinin burnundan fitil fitil getircemmmm

Cnm uzme kendini al parasini elinden

bende diyorum o sözü kime yazmış bu hatunnnn
maaaşından mı veriyo yoksa kredimi çekmiş anlamadımmmmmmm sinir oluyorum yaaa sen keyfindenmi çalışıyon karnın burnunda ailen için yuvan için hayret ya acımasızlar

at diyen kim sanki değilmi yaaaa ama olmazki evlendin çocuğun olacak evin barkın yok geleceğiniz önemli hayret yaaa
ahh bu kocalarrrrrrrr

bide gitmiş kardeşi begenmiş ben kime yazdıysam sanki töbe töbeee
canım bu ay maaş almadı eksiye düştüğü için yüzsüz yüzsüz benim kredi kartımdan yapıyo yapacağını. borçları varmış bizimkiler neyse. kardeşi bi araba aldı ertesi gün kaza yaptı hooop masraflar bize onların parası yok borca girmişler. ailesiymiş tabiki yapacakmış. dün ben bi oyun halısı alacaktım pahalı geldi beye şimdi paramız yok sonra alırız dedi. ailesi daha bi mendil almadı torunlarına. lafa gelince oooo ilk torunları dünya kıymetlisi.
internetten hesap özetine bakmasam hiç haberim yok bu harcamalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…