Aynen cnm kendime ediyoumsiz napiyosunz nasil gidiyor gebelik yokmu hamis
evet canım çekildim anestezili olduğundan naptıklarını bilmiyorum uyandığımda çok kanamam olmuş onu gördüm hatta giydirmişler beni eşofmanımıda öle kan vardı birsürü kaç defa yıkadıysam açılmadı rengi gri kaliteli eşofmanım gittiped niyetine sargı bezi koymuşlar
canım benim uyandıktan sonra çok kötü adet sancısı gibi sancım oldu herkeste olmazmış o beni buldu yine
kız sen daha düzelemedinmiii
Ezocum ben bebeğimi kaybettim canım
Yelizim twinimm saçımın resmini nasıl çekeyim kız kendi kendime
Bugün alışveriş merkezinde fark ettim ki morumsu değil kızılımsı olmuş :9 çekebilirsem eklerim..
Sosyallll bi an önce yeni yere git ve net bağlat olmuyo böle
Ezocum ben bebeğimi kaybettim canım
Yelizim twinimm saçımın resmini nasıl çekeyim kız kendi kendime
Bugün alışveriş merkezinde fark ettim ki morumsu değil kızılımsı olmuş :9 çekebilirsem eklerim..
Sosyallll bi an önce yeni yere git ve net bağlat olmuyo böle
haftaya inşallah rahatlayacağım canımo zaman buradayım artık
bu arada saçını güle güle kullan canım :))
Cnmm neden agir biseymi kaldirmistin uzulme tatlim sonucda tedavisiz oluyoo yine olur allahin izniyle hemencecik olur bizimkiler derki ilkinin poposu icinde olur hemen olur der uzulme
Evet k...ci icinde derler ne alakaysapoposu içinde :44:
ben anestezisiz çekilmezdim ezocan çok korkuyorum bu tip şeylerden birde sarsılınca yanlış sonuç olabilir organlarımda hasar görebilir diye düşündüm
neyseki dr. um anestezili tabi asla uyutmadan çekmem dedi ohh dedim
benoşş kızılmıııı olduu
Allah yasamasini isteseydi yasardi vardir bi hayir ismini koy cnm koyulmasi gerekirmisSaolasın tatlım.. Hadi az kalmış bekliyoru.. Gerçi sen rahatlıycam ben yoğunlaşcam
Öle tabi canım inşAllah olur hemen tekrar.. Kalbi durmuş canım neyden kaynaklı bilemiyorum.. Sebep aramak istemedim çünkü ararsam çok neden bulurduk.. Kısmet böleymiş deyip atlattım şükür.. Rabbim kimseye yaşatmasın ve daha ağırını göstermesin
Evet k...ci icinde derler ne alakaysains gerek kalmazda banada derse dr anestezili cekincm diym ozmn
Allah yasamasini isteseydi yasardi vardir bi hayir ismini koy cnm koyulmasi gerekirmis
Evet k...ci icinde derler ne alakaysains gerek kalmazda banada derse dr anestezili cekincm diym ozmn
Allah yasamasini isteseydi yasardi vardir bi hayir ismini koy cnm koyulmasi gerekirmis
Hmm bnmki gitse dr ameliyatlik bi drum yok sanirim cnm netten baktimda ameliyatlik durumlarin goruntusu fenasen çekilmedin değilmi
eşinin değerlerini yükseltip normal seviyeye gelse yada ameliyatlık bi durum varsa onu halledip deneseniz birde
yok yere çekilme bence tamam ben çekildim rahatladım ama hiç gerek yokmuş onu gördüm
Nasıl yani canım çok küçük ki ne ismi cinsiyet bile belli değil sonuçta..
ne yapıyorsunuz hacılar hayat nasıl
inşallah kızzz
adet nasıl gidiyo yelizimmmm
katılıyorum yeli,zim bende biliyosun yana yakıla istiyordum ama hep engel çıkıyor anlamadım neden
bu ay gittim geç kalmadan yaptırim diye bu şekilde olmaz dendi buda takip dedi
diğer ay spermlere bakalım duruma göre diyo
hacıııı iyiyiz sen napıyon
Kız funda kızılda değilanam halaa turuncu ya
bi koca vakası daha yaşıyorum şuanda
kız kardeşi başta olmak üzere heepsini teker teker öldürmek istiyorum
biz burda herşeyimizden kısıyoruz kıt kanaat geçiniyoruz bebeğime her istediğimi rahatça alamıyorum bileee o ailesine para yediriyo gizli gizli
neymiş onlar da ailesiymiş atamazmış
Allahımmmmmmmm sabırr üzmücem bebeğimi hepsinin burnundan fitil fitil getircemmmm
Cnm uzme kendini al parasini elinden
bi koca vakası daha yaşıyorum şuanda
kız kardeşi başta olmak üzere heepsini teker teker öldürmek istiyorum
biz burda herşeyimizden kısıyoruz kıt kanaat geçiniyoruz bebeğime her istediğimi rahatça alamıyorum bileee o ailesine para yediriyo gizli gizli
neymiş onlar da ailesiymiş atamazmış
Allahımmmmmmmm sabırr üzmücem bebeğimi hepsinin burnundan fitil fitil getircemmmm
ben parasını alırım o gider yine kredi çeker yapar. ailesi acımıyo neler yapıyo bu hala onlar benim ailem diyo
bende diyorum o sözü kime yazmış bu hatunnnn
maaaşından mı veriyo yoksa kredimi çekmiş anlamadımmmmmmmsinir oluyorum yaaa sen keyfindenmi çalışıyon karnın burnunda ailen için yuvan için hayret ya acımasızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?