Ağlayakta gözden mi olak???

Kız funda kızılda değil anam halaa turuncu ya

ayy ne güzel duruyor kız kına soğan kabuğu ve sıvıyağla mı oldu bu karışım

İyiyizz basgaann sendee nasil dicem dee nasil oldugu belli

Kizz funda ne adetii daha ilac kullaniyorumm 4 tane kaldi o bitcek nezaman olucam bilmiomm :26:
Artik doktora falan da gitmek istemiyorum sinirlerim bozuluyorr

çok mu belli kız manyağa bağladım artık

bende kız kardeşim düğün yapacak diye her ay gönderiyorum belli bi miktar canım ama eşimin bundan haberi var senden gizlemesi çok kötü olmuş, kimse ailesini dışarı atamaz ama seninki sana söylemeyerek bence ayıp etmiş

bu aile mevzuları insanı çok geriyor
yanlış ailesinin yaptığı olan sana oluyo işte yıpranıyosun

evet yaaa yeliz bizde yakak kınayı permadan vazgeçtim ben herkes korkuttu gözümü

evet yaaa yeliz bizde yakak kınayı permadan vazgeçtim ben herkes korkuttu gözümü

kız ne perması 90 lardaki gibi bi de aslan başı mı yelesi mi diye bi model vardı bi de ondan yap tam olsun

canım benim ailem gibi bi ailesi olsa yapsın helal olsun o zaman. ama ben gelinliğimin parasını kendi cebimden ödedim düşün gerisini. ben nasıl kabul ediyim bunu haberim olsa bile kabul edemem ki. nişanlıyken bayramda geline hediyeyi bırak evimize gelmediler. çok yoğunlarmış müsait olamamışlar! o bayramda ben onlara hediye aldım. yüzleri kızarmadı alırken.

Kizz ben sordum burda permayı ayri bi kadin geliyomus cagriyolarmiş bikac ornek gosterdi baya bildigin bukle olmuss cok guzel zamanla su dalgasina doner kestirip gittikce gecer dalgalar dedii

canım benim artık onlar geride kaldı onlar bunu yaptı şunlar bunu yaptıyla kendini boşuna yıpratma geçmişi unut anladğım kadarıyla eşin sürekli aynı hatayı yapıyor demek ki ailesine karşı hep verici olmuş karşına al otur konuş diyeeğim ama onuda yapmışsındır muhtemelen Allah ıslah etsin lizimim ne diyeyim sana da sabır versin

kızzzzz harikaaaa ne kadannn parlakkkk bende istiyorum yaaaa :84: kız süperrr

Kına parlatıyo seninki morumsu olur bak koyu ya rengin benim alt renk turuncu ya ondan böle

Ahh bu kocaları alıp kaynar kazana atacaksın.. Senden habersiz nasıl yapar.. Onlara yardım edebilir ama herşeylerini ödeyemez.. Araba aldıysa kazasındada paşa paşa ödeyecek..

Sende gördüğün herşeyi al kendine kızarsa da lafı sok otursun sinir şeylere

Benoss ben cok begendimm kızıl bakır karışık guzel bi renk olmuss ayy ben de mi kina yapsamm

Saol tatlım yap tabii ama sizde bu renk olmayabilir altına bi bakır vari turuncuya yakın bi renk olmalı senin ki gerçi karamel vari gibi

He yaa sorma zeytinyağı katacakken gitmiş sıvıyağ katmışım
Evet kırmızı soğan kabuğu koydum bakın siz normal soğanın kabuğunu yapabilirsiniz o turuncu çünkü

Yumurta da var kız

Ne perması kız sakınnn senin saçında benimki gibi sıçan kuyruğu gibi sakın yaptırma güzel olmaz

kızlaaar içimi buraya döktüm kusura bakmayın bazen bu konuları paylaşacak kimse olmuyor

neeeeeeeeeeeeee ahu tuğba misali heeee
bide dolma yaparlardı ya önden mandal tokayla
belden sıkmalı pantolon

Aaa ben o dolmayı çok yapardım ne salakmışım
Şimdi doksanlar dizinde var hepsinden çok gülüyrum o hallerimize yaw

kızlaaar içimi buraya döktüm kusura bakmayın bazen bu konuları paylaşacak kimse olmuyor

Aa canım biz burda hep bebek konuşmuyoruz ki.. Ben şahsım adıma rahatsız olmuyorum tatlım sen yeter ki üzme tatlı canını

sıçan kuyruğumuuuuuuuuu aynen öleeeeeeee
kızzz yaptırmam anam irezil olurum vallaha
kız bu normal kınamıııı ya boyalı saça tutrarmıııı

aynen lizo gördüğün herşeyi allll
senin emeğin istediğin herşeyi yap çocuğuna madem onlara fidicek kısma sakınnnnnn

Kız bildiğimiz kına yeşil renk
İçine bi yumurta zeytinyağı ve soğankabuğu hangi renk daha çok istiyorsan o soğandan
Benimkide boyaydı ama diplere girmiyo söyleyim benim dipler halaa koyu diplerde kına oluyo ama aynı renk olmuyo

İyi düşün kınanun üstüne boyada sıkıntı oluyo çünkü benim kuaför bi daha yapma kına dediydi ama ben seviyorum

Bide canım kına her yıkamada bi müddet akıyo ayrı bi havlu lazım

Lizim kizlara katiliyorum eger senin kartindan habersiz harcama yapiyorsaa bak senin dogumuna da az kaldi sen de alsana biseyler bebegine yap alisverisi hem internetten taksitli yaparsin madem o sana sormuyor sen en azindan bebegine harca

Şahsen ben olsam oyle yapardim zira cok kinciyim sokaga atarim yine de yedirmem yani istemedigim kişilere

kız benim önde sap gibi çıkan beyazlar var boyat 15 gün sonra renk vermeye başlıyo
o yüzden kınada sürekli yapılmaz dimiii
beni aşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…